KESÄKUUN ENERGIAPÄIVITYS: KARMASUHTEET TÄSSÄ JA NYT …

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

10.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

KOLLEKTIIVINEN TUNNETEEMA:

* Monista ihmisistä tuntuu haavoittuvalta tällä hetkellä. On normaalia tuntea hämmennystä, ylikuormaa tai epäuskoa maailmaa kohtaan laajemmin.

* Tämä haavoittuvuuden lisääntyminen aiheuttaa draamaa ja konfliktia niissä, jotka eivät tiedä, miten heidän tunteensa vaikuttavat heidän perspektiiviinsä ja tarinaansa elämästä sekä reaktioihinsa toisia kohtaan.

* Tiedosta tämä, äläkä tule imetyksi draamaan tai konfliktiin, jos se ei ole sinun – käytä rakkaudellisia rajojasi.

* Tiedosta myös omat reaktiosi konfliktiin, draamaan ja tunteisiin ja siihen, milloin ajatukset tai tapahtumat laukaisevat ne. Työskentele suoraan tunteesi kokemisen kanssa, jotta voit puhdistaa sen. Anna itsesi TUNTEA muutama minuutti kehossa, miltä sinusta tuntuu, ennen kuin toimit, puhut tai reagoit.

SUHTEET:

* Tällä hetkellä tapahtuu valtava muutos KARMASUHTEISSA. Nämä ovat noita parantavia suhteita, joissa esitetään loukkaantumista, entistä tasapainottomuutta tai sielusopimuksia – tavallisesti suurimpia oppimissuhteitamme.

* Transformaatio ja kohoaminen näissä suhteissa voi olla vaivattomampaa, JOS opit ILMAISEMAAN AIDOSTI itseäsi ja tarpeitasi niissä. Tai siellä missä kohoaminen ei ole mahdollista suhteessa, saattaa tapahtua luonnostaan muutos tapaamissäännöllisyydessä tai harvemman yhteydessä olemisen jakso. Joka tapauksessa karmasuhteet ovat MIKROSKOOPIN ALLA KESÄKUUSSA.

ENERGIAHUIPPUJA KESÄKUUSSA:

* Tunnemyrkynpoiston tuki. Täydellinen läsnäolo epämukavuudessa, jota tunnet, johtaa NOPEAAN vapautumiseesi suurempaan vapauden ja läsnäolon tunteeseen.

* Lisääntynyt kiitollisuus elämisestä ja elämän kokemisesta, vaikka joskus ympärillä on kaaosta.

* Tunne paremmasta yhteydestä totuuteesi, aitouteesi ja tunteisiisi kuin ennen. Ja pelottomuus ilmaista tai osoittaa ne.

* Tunne tarkoituksesta henkisesti (ollen läsnä joka hetki) ja maailmassa (tunne panoksen heijastumisesta maailmaan tavalla, joka vastaanotetaan).

* RAKASTAVAT ja vilpittömät yhteydet toisiin lisääntyvät – uutta helppoutta läheisyydessä.

ENERGIAPOHJAT KESÄKUUSSA:

* Jääminen liikaa kiinni voimakkaisiin tunteisiin, jotka ilmentyvät konfliktina ja draamana toisissa tai maailmassa laajemmin. (Affirmaatio: "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun.")

* Harhautuminen länsäolosta (tunnepakahtumisen, ahdistuksen tai pelon vuoksi).

* Sitoumusten välttäminen ja lupausten pettäminen toisia kohtaan. (Vinkki: opettele olemaan rehellisempi itsellesi ja toisille siitä, miksi vältät heitä, tai rehellinen itsellesi siitä, miksi välttelet tehtäviä.)

JOS KAMPPAILET KOVASTI:

* Tarkastele nyt HENKISEN MASENNUKSEN ja FYYSISEN MASENNUKSEN tasoasi.

* Annatko kehollesi tai yhteydellesi henkielämään sen, mitä se tarvitsee pysyäkseen elävänä? (Hyvät ihmiset, hyvät tavat, toiminnot ja ryhmät, jotka kehittävät tunnetasapainoa.) Tämä on tärkeä PÄIVITTÄINEN HARJOITUS kaikille meistä, mutta jos kamppailet kovasti, tarkista ahkerasti nämä alueet.

VINKIT JA ENERGIAINFO KOKONAISUUDESSAAN LÖYTYY VIDEOLTA!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.