HUHTIKUUN 2021 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

Affirmaatio huhtikuulle: "Sallin itseni tulla täydemmin minuksi."

* Kirkkain ja kevyin energia. Olemme nähneet vuoden 2021 alusta, että tämä on huhtikuun kokemus. (Hyvä niille, jotka ovat valmiita luomaan uutta, tai parantumisen kiihdyttäjä, jos on tuntenut olevansa maassa tai jumissa.)

* Energia on nopeaa tässä kuussa, ja se tuo mukanaan monia henkilökohtaisia tilaisuuksia, joista kaikki voivat olla mahtavaa energiaa uuden rakentamiseen elämässä, mutta se voi tuntua kaoottiselta, jos et pysy maadoittuneena ja muista hidastaa (itseäsi ja energiaa), kun tuntuu, että se on liikaa.

* Sähköiset energiapäivitykset ovat nyt tavallisempia kuin koskaan, joten jos huomaat olevasi sekava, kireä tai tuntuu siltä, että muutut sisäisesti nopeammin, kuin kykenet pysymään perässä, muista, että sähköiset päivitysjaksot edeltävät usein suurta ulkoista muutosta. (Mutta ollessasi tuossa tilassa, on parasta huolehtia itsestäsi ja leikkiä ideoilla suunnitelmien toteuttamisen sijasta, koska se ei ole kovin maadoittunut tila.)

* Esi-isiltä perityn parantaminen jatkuu planeetalla – hallitsevia teemoja huhti-heinäkuussa tällä alueella ovat murhe ja sydänsuru. Esi-isien lahjoja jotka yrittävät palata sinulle parantumisen tapahduttua, ovat suurempi elämänvoimasi ja voimasi.

* Yhteysenergia joka liittyy ihmisiin, suunnitelmiin, yhteistyöprojekteihin tai -toimiin, on vuoden voimakkainta tähän mennessä. Tulemme yhteen enemmän, ja on sen aika. Pidä silmällä uusien ja kenties odottamattomien ihmisten tulemista elämääsi tätä varten.

* Rakkaus- ja taikuusenergioita. Pysy läsnä nähdäksesi ja vastaanottaaksesi näitä energioita elämääsi tässä kuussa ja/tai generoidaksesi niitä itsellesi tai muille. Erityisen tärkeää, jos haluat luoda tai jos elämässäsi on ollut raskas, jumittava tai vetäytyvä jakso. Toisen tai kummankin energian läsnäolo elämässäsi kohottaa merkillepantavasti asioita.

* Luominen on parantumista. Muista, että kun haluamme luoda jotain uutta ulkoiseen maailmaan, meistä tulee myös joku uusi sisäisessä maailmassamme. Tietoinen luominen on tietoisen parantumisen kutsumista. Ja mitä rohkeampi voit tästä lokakuuhun saakka olla siinä, mitä luot sisäisesti tai ulkoisesti, sitä tuloksekkaampaa se on, koska planeetan voimakas parantumisenergia merkitsee, että tarvitaan rohkeutta nousta ja luoda kaiken sen yläpuolella.

Puhtaaksikirjoitus huhtikuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen intuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sen sykkeen, mitä meillä saattaa ilmetä kollektiivissa. Muutamia teemoja …

Tervetuloa huhtikuun energiapäivitykseen, ja kuten aina, jos nautit näistä videoista, paina "subscribea" YouTubessa, jotta saat uusimmat videot, joita julkaisemme joka kuukausi. Julkaisen myös joka viikko podcastin, jossa käyn keskusteluja muiden luovien ihmisten, luojien, parantajien ja muutoksentekijöiden kanssa. Sen nimi on "Impact World", ja niitä ilmestyy joka maanantai.

Mutta katsotaanpa tänään huhtikuuta ja joitain teemoja, joita näkyy tässä kuussa. Huhtikuu on energeettisesti kirkkain ja kevyin kuukausi, jonka olemme nähneet 2021, ja toisaalta se tuntuu upealta. Ja se tuntuu varmasti jonkinlaiselta helpotukselta, mutta samaan aikaan se voi tuoda mukanaan joukon asioita, jotka kannattaa tiedostaa.

Ensimmäinen tiedostettava asia huhtikuussa on, vaikka energia onkin kirkkaampaa ja kevyempää, on hyvin helppoa tuntea maadoittumattomuutta sen vuoksi. Joistain teistä voi tuntua kevyemmältä ja kirkkaammalta, ja se on juuri se kohotus, jota tarvitsette, tai pystytte etenemään tietyissä asioissa tai elämänne alueilla tai suhteissa, mihin ette ole pystyneet, erityisesti jos olette kamppailleet kuudesta yhdeksään kuukauteen jonkin suhteen tai tietyn kaavan tai tietyn käyttäytymismallin kanssa. Huhtikuu tekee hyvin helpoksi alkaa saada lisää selkeyttä, tehdä jotain muutoksia ja ravistella asioita väljemmäksi. Mutta teidän jotka voisitte mennä päätä pahkaa kevyempään ja kirkkaampaan energiaan ja nauttia siitä, voisi olla erittäin helppoa tulla maadoittumattomaksi, eli tulla vähän liian kaoottista, vähän liian jännittävää, eikä mikään elämässänne oikein maadoitu.

Olkaa siis vain tietoisia siitä, miten vastaanotatte huhtikuun energian ja työskentelette sen kanssa, koska on upea lahja saada vähän lisää ylläpitoa ja tukea sille, mitä haluatte luoda. Ja kenties visionäärinen mielenne pärjää oikein hyvin jossain, missä on tietyn tason maadoittunut fokus. Mutta olisi helppoa, erityisesti tämän viimeisen 12 kuukauden jälkeen, jolloin on ollut paljon puhdistumista ja parantumista ja intensiivisyyttä, tulla lentäen ulos portista ja lähteä juoksuun kaikkien noiden energioiden kanssa. Missään mitä teemme, ei ole mitään väärää. Kaikesta mitä teemme, opimme aina, mutta sain huhtikuusta hyvin selvästi sen viestin, että joidenkin teistä ehkä kannattaa hillitä itseään aina silloin tällöin ja katsoa, miten asiat menevät elämässänne. Erityisesti jos teistä tuntuu vahvemmalta kuin aiemmin.

Ja tämä liittyy myös siihen, että energia on nopeaa. Se on ollut nopeaa ja tulee nopeammaksi koko ajan tällä planeetalla. Asiat transformoituvat ja muuttuvat nopeasti. Siis kyllä, tilaisuuksille on paljon enemmän tilaa huhtikuussa. Tulee enemmän vaihtoehtoja, ja monilla teistä on enemmän asioita, joista valita, kuin olette tunteneet olevan noin viimeiseen vuoteen. Kuitenkin koska energia on nopeaa, kannattaa taas varmistaa, että valintasi tuntuvat hyviltä tulevina kuukausina – kuukausina sen alun huuman tai jännityksen tai helpotuksen jälkeen, jota saamme, kun vähän enemmän aurinkoa tulee maailmaamme huhtikuussa.

Toinen asia tässä. Ja tämä on jotain, mikä on tuttua monille teistä, jotka olette ns. heräämisen tai tietoisen elämisen tai henkisyyden tai henkisyyden opiskelemisen veteraaneja – on enemmän kuin koskaan ihmisiä, jotka käyvät läpi sähköisiä päivityksiä. Tämä on elämässäsi jakso, ja se voi kestää päiviä tai viikkoja tai joillain ihmisillä kuukausia, jolloin karistetaan kirjaimellisesti vanhaa identiteettiä ja vanhaa olemistapaa. Mutta sen sijaan, että sitä tekee hyvin mentaalisella ja fokusoituneella tavalla, jolloin kenties luo energiaa ja yrittää tehdä liikkeitä, se on kuin sähköä virtaisi kehoosi, ja sinusta voi tuntua hyvin pingottuneelta, hyvin sekavalta ja ettet oikein tiedä enää, kuka olet ja miten asiat toimivat. Se voi olla hyvin hämmentävää aikaa, ja se voi olla aikaa, joka tuntuu jännittävältä ja innostavalta. Kuin et olisi tuntenut koskaan olevasi niin elävä. Tai se voi tuntua, että olet ihan sekaisin etkä tiedä, mikä on ylhäällä ja mikä alhaalla. Ja joskus se voi olla yhdistelmä kumpaakin.

Monilla meistä on ollut näitä sähköisiä päivitysjaksoja elämässämme. Ja tuolla hetkellä energiamme muuttuu nopeammin, kuin ihmismielemme, egomme ja identiteettimme kykenee pysymään perässä. Pitkällä tähtäyksellä se on mahtava asia, koska se auttaa sinua transformoitumaan tavoilla, joilla haluaisit, mutta tapahtuessaan se tuntuu intensiiviseltä ja voi vaatia tietyn tason energiahallintaa, tukea, itsestään huolehtimista ja ymmärrystä, että sitä tapahtuu sinulle. Se usein saa meidät kaikki rauhoittumaan, kun saamme vähän tolkkua siitä, mitä helvettiä meillä on oikein menossa. Tai miksi olemme ihan pyörryksissä ... Siis sähköiset päivitykset lisääntyvät. Ja paljon useammat ihmiset käyvät läpi näitä jaksoja, jolloin asiat eivät ehkä tunnu maadoittunelta tai niissä ei ole paljon tolkkua itsesi tai oman elämäsi kokemisessa. Ja voi kirjaimellisesti tuntua siltä, että sähköä sykkii lävitsesi enemmän kuin koskaan aiemmin.

Sinun ehkä kannattaa lisätä päivittäisiin rutiineihisi asioita, jotka tukevat tässä. Pelkästään sen tietäminen, että sitä tapahtuu sinulla, voi todella auttaa hallitsemaan sitä. Siis jos olet tuossa vaiheessa, muista, että se edeltää hyvin suurta muutosta omassa identiteetissäsi maailmassa, tavassasi toimia maailmassa. Ja kun sanon "suuri muutos", tarkoitan jotain, mikä kestää vuosia – se on vähän kuin aikajanalla hyppääminen. Kun olet sähköisessä päivityksessä, sinut nostetaan kirjaimellisesti pois yhdestä olemistavasta ja leijut uuden olemistapasi yläpuolella jonkin aikaa, kehosi uudelleenkalibroituessa. Jotkut ihmiset kokevat tämän heräämisenä, ja niin he ehkä näkevät heräämisen, mutta planeetalla on voimakasta transformoitumissähköä.

Siis jos olet virittynyt henkisyyteen tai työstät itseäsi henkisesti, älä ylläty, jos tässä kuussa saat pienen töytäisyn ja pienen kohotuksen, ja sinut kutsutaan tuohon sähköiseen päivitysvirtaukseen, joka lentelee planeetalla. Ja jos se tapahtuu sinulle taas, maadoitu, maadoitu, maadoitu. Siis hakkaa halkoja, kanna vettä, tee puutarhatöitä, tee, mitä voit, auttamaan sinua tuntemaan, että olet maadoittunut. Koska se on paljon keholle, mutta lopulta pääset tuon sähköisen päivityksen läpi ja kaikki alkaa taas asettua.

Esi-isien perinnön parantaminen jatkuu planeetalla, ja oppaani ovat puhuneet minulle siitä paljon muutamana viime vuotena. Ja sanovat, että se esi-isiltä perityn parantaminen jota näemme nyt, on monissa tapauksissa tuhansia vuosia vanhaa ja se ilmenee nykypäivän tapahtumien kautta. Siis maailmassa saattaa tapahtua jotain, mikä laukaisee sinut hyvin tietyllä tavalla. Ja toisaalta mielesi saattaa haluta ajatella, että se johtuu tuosta asiasta. Mutta itse asiassa meitä pyydetään karistamaan paljon esi-isiemme tiheyttä. Ja meitä pyydetään tekemään se nopeasti.

Aina tästä ei koidu hyötyä, joka on ilmiselvä. Minusta on kiva, silloin kun ajattelemme: "Voi, mahtavaa, että karistan esi-isiltä perittyä. Tämä saa oloni tuntumaan paremmalta." Ei ole oikeastaan vaihtoehtoa siinä, mihin olemme menossa tietoisempana yhteiskuntana, koska se meistä täytyy tulla ja siihen olemme menossa. Se on kiusallista, se on epämukavaa, se on epämiellyttävää. Planeetalla tapahtuu tällä hetkellä paljon valtataistelua, vallan kahmimista, ja meidän täytyy löytää äänemme ja tapamme puolustaa jotain muuta, jos näemme tapahtuvan joitain, mistä emme ole samaa mieltä. Siis esi-isiltä perityn parantaminen voi saada sinut polvilleen. Se voi saada sinut pelkäämään. Se voi saada sinut järkytykseen, se voi laukaista pettämisen. Se voi laukaista sieluhaavoja, jotka eivät ole ainoastaan meidän, niitä joiden kanssa tulimme tähän elämään, vaan ne ovat meidän myös planeettana. Meidät kasvatettiin tähän ihmisen ehdollistumiseen tässä ihmiskulttuurissa.

Siis olemme kaikki osa ihmissoppaa, ja olemme kaikki lainanneet emootioita tai ajatuksia toisiltamme. Niin homma toimii energeettisesti, mutta kun tapahtuu esi-isiltä perityn parantamista, se merkitsee, että hyppäämme parantamisen läpi yhdessä. Niinpä tähän liittyen ei pidä tiedostaa ainoastaan: "Mistä minä päästän irti?" Esi-isiltä perityn pääparannusenergiat huhti–heinäkuussa ovat murhe ja sydänsuru. Se ei merkitse, ettei muita tunteita ole, koska olemme moniulotteinen maailma. Mutta murhe ja sydänsuru ovat enemmän esillä, silloin kun olemme parannusmoodissa tai kun olemme joidenkin tiheämpien tunteidemme kanssa. Joidenkin surullisempien ja raskaampien tunteidemme. Mutta lahjoja esi-isiltämme ovat elämänvoiman ja voiman palaaminen. Menemme tuhansia vuosia taaksepäin keräämään tuota alkuperäistä elämänvoimaa ja alkuperäistä voimaa, jota meillä ihmisinä oli mahdollista olla. Ja siihen liittyy suurempi yhteys tähtiin ja universumiin.

Mutta se on intensiivistä, monimutkaista ja hyvin "solmuista". Siis jos sinusta tuntuu: "Mitä helvettiä olen käynyt läpi muutaman viime viikon?" ja voit samaistua muutamiin tunteisiin, joita olet käynyt läpi, ja tavallaan sanot: "Joo, olin todella surullinen, tunsin maailmassa näkemieni asioiden todella laukaisevan tunteeni." Voitko olla noiden tunteiden kanssa ja selvittää, mitä nuo tunteet ehkä tarvitsevat sinulta? Mitä ne haluavat kertoa sinulle? Miten tämä on ilmennyt elämässäsi? Haluatko mennä eteenpäin käyttäen näitä tunteita tai aktivoituen näistä tunteista? Vai onko tämä sinulle aikaa parantaa esi-isiltä perittyä?

Siis mitä ryhmiä voit löytää netistä tai omasta yhteisöstäsi, jos sinulla on vähän vapautta liikkua siellä, missä asut maailmassa tällä hetkellä? Keitä voit löytää, joiden kanssa voit jakaa viisautta ja parannusta näihin teemoihin liittyen, joita ilmenee elämässäsi ja jotka ovat raskaampia, jotta ne voivat muuttua voimaksi ja elämänvoimaksi, joiksi ne yrittävät tulla?

Koska kaikilla meillä parantuminen on aina puristunutta energiaa. Kun meillä on ollut haavojamme, haava on periaatteessa puristunut alue täydessä ilmaisussamme, täydessä elämänvoimassamme, koska joku sai meidät häpeämään, tuomitsi meidät ja tunsimme sen tuskan ja ruumiillistimme sen, sisäistimme tämän haavan, ja sitten kannamme tuota haavaa kanssamme elämän läpi. Ja kun seuraavan kerran joku tuomitsee meidät tai saa häpeämään, tuo haava aktivoituu ja peräännymme. Ja tällä hetkellä parannamme maailmana enemmän, kuin mihin olemme koskaan ennen pystyneet. Se ei merkitse, että kaikki ovat tietoisia siitä tai hereillä sille tässä kohtaa, mutta useammista ihmisistä tulee sellaisia.

Siis saatat olla mahtava "valvoja" elämässäsi jollekin, joka tarvitsee tukea tai vähän enemmän näkemystä tai pelkästään kerrottavan: "Hei, se on ok." Tiedät, että hän käy ehkä läpi erittäin suurta heräämistä ja ajattelee: "Tämä maailma ei ole aivan, mitä luulin sen olevan. Eikä elämäni ole aivan, mitä luulin sen olevan." Ja voit myötätuntoisena ihmisenä muistaa sen, koska voi olla melko intensiivistä, kun alkaa herätä. Siis voit joko olla myötätuntoinen valvoja muille, jotka käyvät sitä läpi, tai tunnistaa: "Ai, olen itse asiassa todella intensiivisessä vaiheessa nyt, ja olen yrittänyt sivuuttaa sen ja yrittänyt vain jatkaa ja hokenut itselleni, miksen pääse yli tästä. Sen sijaan, että sanoisin ahaa, minussa tapahtuu jotain todella suurta. Mitä voin tehdä? Miten voin löytää aikaa tukea sitä, tutkia sitä ja antaa sille, mitä se tarvitsee, jotta voin palata takaisin omaan voimaani ja elämänvoimaani?"

Yhteydet alkavat huhtikuusta eteenpäin lisääntyä. Siis yhteydet, joita haluat ehkä luoda tai saada ihmisiin, suunnitelmiin, projekteihin. Olemme tulossa yhteen. Kun virityin energioihin tänä aamuna, sain kuvan, että tulemme yhteen vielä enemmän maailmana huhtikuussa ja alamme yhdistyä tosiimme. Siis tavataan enemmän sieluperhettä, muita ihmisiä jotka ovat astinkiviä seuraavaan oppiin, seuraavaan kasvualueeseen. Paljon enemmän yhteyksiä on tulossa. Joistain teistä saattaa tuntua vähän: "Olen ollut itsekseni yhdeksän kuukautta. En tiedä, haluanko yhdistyä." Ja se saattaa olla sinun tapasi. Saatat olla paljon sisäänpäin kääntyneempi, mutta älä sulje pois hyviä yhteyksiä, joita saattaa tulla elämääsi hyvästä syystä. Emme usein tunnista niitä ensin. Elämä on täynnä suuria yllätyksiä, ja voimme ilmentää ja ilmaista aikomuksen tuoda noita asioita luoksemme.

Mutta jos työskentelet tietoisesti ja työskentelet hengen kanssa, ole avoin yllätyksille ihmisissä, joita saattaa tulla elämääsi, erityisesti jos et aivan tunnista heitä alkuun. En puhu tässä siitä tunnistamisesta, jonka saamme jonkun kanssa omasta sieluperheestämme. Tapaat jonkun ja ajattelet: "Voi hyvä luoja, kuin olisin tuntenut tämän ihmisen koko elämäni." Se on erilaista. Koska muutut ja koska elämäsi kuviot muuttuvat nopeammin kuin koskaan, saattaa olla joku erityyppinen ihminen, jota et tunnista ensin. Ehkä olet aina tuntenut vetoa tuohon seuralliseen henkilöön huoneessa, ja yhtäkkiä sinulla on vähän enemmän huomiota tuohon hiljaiseen henkilöön nurkassa. Ja se on vähän ulkona kuvioistasi. Normaalisti menisit tuohon suuntaan, mutta anna itsesi kokeilla tätä yhteyttä tämän ihmisen kanssa, ja katso, mitä tulee esiin.

Koska usein parhaat suhteet, yhteydet, kokemukset ihmisten kanssa eivät ole aina välittömiä. Tiedän, että sellaiset voivat olla ihania – kun tapaat jonkun, ja se on kuin tapaisit vanhan ystävän. Mutta voi olla vielä palkitsevampaa, kun kyse on sellaisesta, jonka kanssa alat yhtäkkiä, vasta viidennellä tapaamiskerralla muodostaa yhteyttä. Siis yhteydet ovat lisääntymässä tässä kuussa, ja alamme enemmän tulla yhteen tekemään yhteistyötä ja luomaan sellaista elämää ja maailmaa, jollaista haluaisimme nähdä enemmän. Mutta huomataan myös, että on ihmisiä, jotka ovat vähän erilaisia, kuin ne yhteydet joita meillä tavallisesti olisi. Ja näin on, koska te ja me muutumme. Siis meillä on uudenlaisia suhteita, ja se on upea asia. Se sallii meidän yhdistyä enemmän ihmisiin, mitä enemmän pystymme tekemään sitä.

Okei. Pysy läsnä taikuudelle ja rakkaudelle tai generoi niitä elämääsi niin paljon, kuin voit, niin usein kuin voit. Täällä asuu noita upeita aaseja (videolla kuuluu aasien ääntelyä). Se on hyvin suloista. Siis pysy läsnä taikuudelle ja rakkaudelle. Täysin. Kiitos. Hyvä pointti. (Kiinnittäen edelleen huomion aaseihin)

Pysy läsnä taikuudelle ja rakkaudelle elämässä tai generoi taikuutta ja rakkautta. Jos tämän sanominen suututtaa sinua ja ajattelet: "Ai, en ole nähnyt taikuutta ja rakkautta kuukausiin", sinun täytyy alkaa generoida ja luoda sitä. Hyvin yksinkertainen asia jonka monet ovat teistä ovat tehneet, ja kiitollisuusluettelot ovat valtava asia. Ja jälleen kerran, jos tämän sanominen ärsyttää sinua, kirjoita kiitollisuuslista. Istu illalla kirjoittamaan viisi asiaa, joista olet kiitollinen tuona päivänä, tai 10 asiaa. Se alkaa palauttaa sinut näkemään taikuutta ja rakkautta ja läsnäoloa elämässä. Erityisesti jos elämän tapahtumat tai olosuhteet tai tunteet ovat lyöneet sinut maahan ja olet sulkeutunut.

Meidän täytyy alkaa rakentaa moottoriamme uudelleen hyvin samaan tapaan, kuin emme pääse ulos masennuksesta yhdessä yössä. Jos olemme olleet hyvin masentunut pitkään, se on vakaata kipuamista ylöspäin. Ja meidän täytyy tukea tuota kiipeämistä. Ja saattaa olla lisäravinteita, jotka auttavat siinä. Saattaa olla ihmisiä ja harjoituksia, jotka auttavat siinä. Siis jos kaipaat rakkautta tai taikuutta elämääsi, yhdisty uudestaan niihin, koska ne ovat suuria alkemiavoimia luomiseen tulevina kuukausina. Kykysi tuntea rakkautta tai taikuutta ja yhdistyä niihin tai generoida niitä, tehden taikuutta jollekin, antaa hänelle erityislahjan tai erityistilaisuuden, jonka voit nähdä piristävän hänen maailmaansa. Tuo energia on tarttuvaa riippumatta siitä, saammeko sitä vai annamme. Siis kokeile itse.

Ja jos olet sellainen, joka rakastaa taikuutta ja rakkautta tällä hetkellä, ja olet taikakeiju kaikille ja pirskottelet sitä ympäriinsä, se on mahtavaa. Ja jos moottorisi käy jo taikuuteen ja rakkauteen liittyen, tämä on upeaa aikaa sinulle luomiseen. Koska luomisenergia tulee aina vain voimakkaammaksi maailmassa, uuden luominen – ja olen puhunut tästä paljon kuukausien saatossa.

Viimeisenä ajatuksenani jonka jätän teille, on muistaa, että kun luomme jotain, se on parantavaa. Ja tämä tuli todella läpi työpajassa, jonka pidin viime kuussa, "A Weekend with Lee & The Z's". Emme vain luo jotain ja saa sitten täysin suotuisan sisäisen kokemuksen. Tavallisesti meidän täytyy löytää jotain uutta itsessämme, antaa jonkin uuden tulla esiin. Siis jos estät itseäsi luomasta tai pidättelet itseäsi, koska luulet, että sinulla on haavoja tiellä, niin tuo on asian ydin.

Kun olemme valmis hitaasti, mutta vakaasti luomaan jotain uutta elämässämme, se auttaa meitä transformoitumaan sisällä. Siis esimerkiksi ehkä sanot: "Haluan todella kirjoittaa tämän kirjan maailmalle." Mahtavaa. Lopputulos voi olla kirja, joka on ehkä todella tärkeä kymmenille, sadoille, tuhansille tai miljoonille ihmisille. Mutta sinulle luojana, kultaa on se transformaatiomatka, joka käyt läpi, kun kirjoitat tuota kirjaa, viimeistelet sen ja julkaiset sen maailmalle. Yritä siis muistaa, että minkä tahansa luominen on parantavaa. Siis jos pidättelet itseäsi luomasta jonkin elämäsi alueen erilaiseksi, tai luomasta suhteen josta pitäisit, tai luomasta jotain maailmassa, niin luomista tuetaan kovasti tänä vuonna. Mutta älä unohda, että se saa meidät kasvamaan, ja sen pitäisikin. Se on asian ydin. Muuten luomme vain uudelleen jotain, mitä olemme nähneet tai tehneet aiemmin. Siinä ei ole todellista energiaa. Siinä ei ole transformaatiota.

Viimeisenä muttei vähäisempänä, luokaa rohkeasti, erityisesti tästä lokakuuhun. Rohkeampaa ilmaisua maailmassa, rohkeampaa luovuutta tarvitaan kaiken sen parantumisen vuoksi, mitä planeetalla nyt tapahtuu. Sinun täytyy vain lisätä sitä määrää, jonka olet valmis työntämään eteenpäin tai ilmaisemaan. Se saattaa olla vähän epämukavaa, mutta taas kerran, se on ok. Se on osa pointtia, mutta rohkeampi luominen on tuloksekkaampaa luomista, erityisesti tästä lokakuuhun. Se ei aina merkitse, että luot jotain hyvin rohkeaa ulkoiseen maailmaan. Saattaa olla niin, että työstät rohkeutta sisäisessä maailmassasi. Sitten siitä mitä luot ulkopuolellesi, tulee heijastus tuosta muutoksesta.

Lähden luotanne tässä kuussa affimaation kera. Olen viime aikoina tuonut läpi paljon affirmaatioita kaikessa työssäni, ja affirmaatiot ovat mahtava tapa uudelleenohjelmoida itseämme. Sanomme affirmaation ääneen tai mielessämme, ja se alkaa hienovirittää ja uudelleenkalibroida sitä, kuka olemme ja miten näemme itsemme maailmassa ja mitä sallimme tulla itsellemme. Tänä aamuna tuli affirmaatio, jonka haluan antaa teille huhtikuuta varten: "Sallin itseni tulla täydemmin minuksi." "Sallin itseni tulla täydemmin minuksi." Ja anna sen vain kaikua lävitsesi, kehosi lävitse, kun sanot sen. Se saattaa tuoda esiin jotain, mikä vapautuu. Se saattaa tuoda iloa. Se saattaa saada sinut haluamaan tanssia ympäri taloa. Mikä tahansa on hyvä asia, mutta jos saat jonkin tunteen tuosta affirmaatiosta, käytä sitä jonkin aikaa ja jatka sen toistamista, koska se auttaa sinua ja energiakenttääsi alkamaan avautua sille, että sinusta tulee täydemmin itsesi.

Siis kiitos kaikille katselemisesta. Teen näitä joka kuukausi. Siis kuten jo sanoin, tilatkaa …

(Tietoja tuotteista …)

Seuraavaan kuukauteen, isoa rakkautta kaikille. Pitäkää hyvää huolta itsestänne, ja nähdään pian. Ja tässä on lyhyt ote "Opening to Healing" -meditaatiosta (=avautuminen parantumiseen):

"Parantuminen on polku kaikille ihmisille. Parantumisessa ei ole häpeää. Täysin päinvastoin. Aktiivinen parantuminen merkitsee, että olet aktiivisesti elossa ja kehityt. Parantuminen on toipumisprosessi, ei vain niiden osiesi, jotka on menetetty tai piilotettu tässä elämässä, vaan sielusi elämien halki. Joskus parantumista tapahtuu, ja olet hyvin tietoinen, mitä se on ja miksi sitä tapahtuu. Toisilla kerroilla parantuminen kulkee lävitsesi kätketymmällä tai abstraktimmalla tavalla.

Kuuntelet tätä nauhoitusta, koska olet valmis parantamaan tietyn olosuhteen tai alueen elämässäsi, tai koska yrität avautua parantumaan. Parantuminen kiihtyy antamasi luvan myötä. Parantuminen kiihtyy, kun muistat, että sinun sallitaan olla tuettu parantuessasi. Itsesi tukema, ympärilläsi olevien ihmisten tukema ja niiden enkeli- ja opastusulottuvuuksien tukema, jotka ympäröivät sinua tällä hetkellä."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.