HUHTIKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhtaaksikirjoitus huhtikuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen energiaintuitiivi, ja joka kuukausi mittaan pulssin siinä, mitä teille saattaa ilmestyä esiin psyykkisesti, tunteellisesti ja energeettisesti. Tällä hetkellä tapahtuu tietysti paljon, ja tällä videolla käsittelen 10 eri aluetta. Mutta muutamia noista avainteemoista on:

* merkittävä herättävä energia iskee nyt planeettaan ja miten se voi vaikuttaa sinuun

* itseluottamuksen syveneminen ja miksi se tulee nyt esiin ihmisillä

* elämän tarkastelu ja esi-isäongelmien ja muistojen tuleminen pintaan ja

* miten tänä aikana näemme ihmishengen mahtavaa kohoamista, kun olemme päässeet siitä läpi.

Pysy kuulolla ja katso koko video.

Hei kaverit, tervetuloa huhtikuun energiapäivitykseen ja tervetuloa puutarhaamme, ja tiedän, että monet meistä ympäri maailmaa – luulen, että useimmat ympäri maailmaa – ovat karanteenissa kotona tällä hetkellä. On mielenkiintoista, ja tietysti paljon tapahtuu koronaviruksen vuoksi – ja teille jotka ette ole nähneet maaliskuun puolivälin energiapäivitystäni, niin jos olette nyt syvällä järkytyksen tai surun otteessa kotikaranteenissa ja mietitte, mitä maassanne tapahtuu, suosittelen katsomaan tuon videon (suomennos pääkohtayhteenvedosta).

Ja yksi mielenkiintoisimmista asioista tässä ajassa on, että se tuo todella yhteen inhimillisen ja henkisen puolen. Tarkoitan, että jokainen joka on monta vuotta seurannut henkistä polkua ja katsonut tämän ajan profetioita, tietää, että tämä on historiassa aikaa, jolloin kaiken piti tehdä näin ja meidän oli tarkoitus käydä planeetalla läpi tämä mahtava muutos.

On täysin eri juttu, mitä se tekee meille ihmisenä, vaikka meillä olisi tuo tietoisuus. Siis kaikille teille jotka nyt kamppailette todella, lähetän eetterihalauksen ja toivon, että löydätte tarvitsemaanne tukea, koska tämä erittäin kummallinen aika jossa olemme, menee ohi. Pääsemme läpi tästä, mutta sillä on tietty työ tehtävänään, kun olemme siinä.

Ja kerron teille, ettei kukaan pääse pakoon tätä, edes ne joilla ei ole niin haasteellista kuin toisilla. Kaikkiin vaikuttaa se, mitä tapahtuu. Ja se tulee aaltoina. Siis jos tunnet olosi todella, todella hyväksi pitkiä aikoja tai paremmaksi, kuin olet koskaan tuntenut itsessäsi ja hengessäsi, ja sitten aivan yhtäkkiä sinusta tuntuu hyvin kummalliselta tai käyt läpi jonkin surun tai irrationaaliselta tuntuvaa vihaa, niin se on täysin normaalia. Se on osa järkytys- ja suruprosessia. Eikä kyse ole vain energia-aallosta, joka kulkee meidän läpi yksilöinä, vaan se vaikuttaa koko maailmaan, ja tuo kollektiivinen energiavoima moninkertaistaa sen, mitä tunnemme.

Tarkastelen huhtikuuta, mutta erityisfokus on ensimmäisessä puoliskossa, koska asiat muuttuvat niin nopeasti tällä hetkellä, että on tavallaan vaikeaa tietää, mitä tulee muutaman viikon kuluttua. Mutta se oli selkeää, kun kuulostelin tänä aamuna ja eilen, että ainakin pari seuraavaa viikkoa nämä ovat pääteemoja. Jotkut teistä saattavat jo tuntea joitain näistä.

Ensinnäkin, meillä on merkittävää heräämisenergiaa planeetalla tällä hetkellä. Jollekin herääminen näyttää hyvin henkiseltä. Toisilla se on vain silmien avautumista sille, mitä luuli maailman olevan, minkä luuli järjestelmän olevan, miten ajatteli elävänsä omaa elämäänsä. Siis heräämiseen liittyy tavallisesti jonkinlainen järkytys tai häiriö normaalille tilallemme tai kaavoillemme.

Monet ihmiset joilla on ollut henkisiä heräämisiä, saavat niitä tyhjästä. Niitä vain tapahtuu, mutta useimmat ihmiset käyvät läpi jonkinlaisen menetyksen tai laukaisijan, joka työntää heidät heräämään vähän enemmän hengelleen, sielulleen ja sille ajatukselle, että ihmiselämässä on paljon enemmän, kuin silmät näkevät, että energia ajaa sitä kaikkea, mitä tapahtuu täällä, ja nyt enemmän kuin koskaan. Vaikka se näyttäisi virukselta ja rajoituksilta, energeettisesti tätä ajetaan universaalisti, ja se on erittäin voimakasta.

Kummalliselta tuntuminen on normaalia tällaisina aikoina. Mutta muista, mitä sanoin tuossa maaliskuun puolivälin koronaviruspäivityksessä: pelko-rakkaus-kirjo ei ole koskaan ollut näin laaja. Niinpä jotkut teistä oleskelevat pelkoleirissä ja käyttävät sitä polttamaan eksistentiaalipelkojaan, rajoittamispelkojaan, vapaudenmenetyspelkojaan. Joitain esi-isiltä perittyjä ongelmia saattaa tulla esiin perheestä ja niistä asioista, joita he ovat käyneet läpi menneisyydessä ja jotka ovat vähentäneet heidän vapauttaan. Tai saatatte vain muistaa energeettisesti asioita, joita on tapahtunut kuluneina vuosisatoina, erityisesti te jotka yhdistytte tuollaisiin kenttiin.

Te jotka yhdistytte noihin kenttiin, olkaa hyvin tietoisia nyt maadoittumisesta, koska tämä merkittävä heräämisenergia toimii parhaiten silloin, kun voimme tuoda sen kehoon. Jos sinulla on jokin massiivinen kokemus, sinun täytyy olla vartija ja tuoda kokemuksesi "alas" pieniksi ja yksinkertaisiksi yksityiskohdiksi. Tämä on muutosaalto, joka kulkee meidän kaikkien läpi. Sanon sen uudestaan. Tämä on muutosaalto, joka kulkee meidän kaikkien läpi, ja se voi iskeä hyvin kummallisilla tavoilla. Se on hyvin suruprosessin kaltaista. Se on hyvin järkytyksen kaltaista.

Siis älä ylläty, jos et käyttäydy normaalisti tällä hetkellä tai sinusta ei tunnu normaalilta. Ja jos yrität saada olosi tuntumaan normaalilta ja päästä takaisin normaaliin, niin joko turhaudut tai tunnet surua, ja se on ok. On ok tuntea turhautumista ja surua. On tärkeää tunnistaa nuo tunteet, joita kulkee lävitsesi. Mutta tämä on uusi normaali jonkin aikaa, joten yritä sopeutua.

Tämä merkittävä heräämisenergia vaikuttaa kaikkiin. Ja yksi positiivinen puoli on, että saatat olla hyvin yllättynyt joistain keskusteluista, joita käyt ihmisten kanssa elämässäsi. Saatat ajatella: "Vau, en tiennyt, että hän katsoi sitä sillä tavalla." Tai "Ai, minulla ei ollut aavistustakaan, että hän katsoisi myös tätä juttua." Siis tässä heräämisenergiassa on yhdistävä voima.

Tässä merkittävässä heräämisenergiassa on monia positiivisia puolia. Muistutan vain, että se on voimakasta keholle, se on voimakasta hermostolle ja se on voimakasta psyykelle, erityisesti jos asut yksin. Jos olet yksin tällä hetkellä, erityisesti jos sinulla ei ole edes lemmikkejä, ja kyse on vain sinusta ja energiakentästäsi, niin yhdistyminen muihin ja erilaisiin aktiviteetteihin itsehoitona – ei sellaisena, että "Voi, tämä olisi kiva sanoa jollekin" – jotain mikä auttaa sinua tuntemaan olosi tyynemmäksi ja maadoittuneemmaksi, on oleellista. Ne eivät ole luksusta, ne ovat elintärkeitä.

Siis jos olet vältellyt sitä muutaman päivän eikä sinusta tunnu hyvältä, ala tehdä joitain asioita, jotka saavat huomiosi keskittymään muualle, tai ala yhdistyä joihinkin ihmisiin elämässäsi tai kumpaakin. Katso, miltä sinusta tuntuu. Mutta tämän energian maadoittaminen kehon kautta on hyvin tärkeää. Siis pitää fokuksemme kapeana silloin, kun voimme. Pienissä tehtävissä, pienessä toiminnassa. Ennen valaistumista, hakkaa puita ja kanna vettä – valaistumisen jälkeen, hakkaa puita ja kanna vettä.

Elämän tarkastelu ja yhteydet. Monet teistä tarkastelevat vähän elämäänsä. Ja joillakin teistä tämä saattaa olla kaunista kävelyä muistokujalla, ja kaikenlaisia sattumanvaraisia muistoja tulee esiin. Ja toisilla siihen saattaa liittyä yhteyttä ihmisiin, jotka ovat menneisyydestänne, tai menneisyytenne lähestyy teitä, koska ihmisten sydän avautuu hyvin eri tavalla tällä hetkellä. Ja monet häiriötekijät joita meillä oli ulkoisessa maailmassa, on nyt poistettu.

Siis tämä on todella mielenkiintoista aikaa tarkastella elämää, ja tällä hetkellä se kohdistuu useimmilla teistä vähän taaksepäin. Eli kyllä, ihmisille tulee valtava määrä innovaatiota ja elämänmuutoksia tästä aikajaksosta. Monet teistä saattavat ajatella: "Voi, en tiedä, haluanko tehdä tätä työtä enää". Tai "Minun täytyy monipuolistaa asioita, joita teen elämässäni." On kyse sitten työstä tai elämästä yleensä. Tänä aikana on hyvin vastakkain asettelevaa energiaa siihen liittyen, minkä elämässäsi täytyy muuttaa. Mutta prosessin tässä kohtaa useimmat teistä ovat enemmän uudelleenjärjestely- ja lajitteluvaiheessa versus "Voi, tiedän täsmälleen, mitä aion rakentaa, ja alan rakentaa sitä nyt".

Jotkut teistä ovat jo siinä, ja olivat jo tuossa prosessissa, ennen kuin kaikki tämä iski. Mutta monet teistä se tosiasia, että teidät pyydetään tavallaan pysähtymään tai pysäyttämään tiettyjä elämänne osia, panee teidät kohtaamaan asioita elämässänne – mitä haluatte ylistää ja muistella ja mihin haluatte palata tai mistä olette valmis päästään irti. Siis on tämä iso elämäntarkastelu, ja siinä ihmiset jakavat ja yhdistyvät enemmän kuin koskaan ennen, ja elämäsi ihmiset saattavat yllättää sinut, kuten sanoin aiemmin.

Siis ole valmistautunut yllättymään suhdetasolla, koska tämä erilainen aika joka saa meidät kaikki toimimaan eri tavalla, merkitsee myös, että suhteemme ovat vähän erilaisia. Ja olisi parasta, jos et odottaisi olevan toisin. Koska jos sinulla on odotus siitä, millainen suhteen pitäisi olla tai millainen se on tai miten jonkun pitäisi reagoida tai joku normaalisti reagoi, koet uuden järkytyksen. Niin paljon on tarkastelussa tällä hetkellä, että ilmassa on paljon liikkuvaa energiaa, joten ole avoin sille.

Okei, mainitsin jo esi-isiltä perityt ongelmat ja muistot. Mutta kehosi läpi on saattanut tulla esi-isien kokemuksia tai entisiä haavoja, jotka liittyvät pelkoon, kuolemaan ja rakkauteen. Teillä jotka olette hyvin energeettisiä – te jotka yhdistytte entisiin elämiin, toisiin paikkoihin energeettisesti, ja empaattisuus on osa psyykkistä kykyänne ja kokemustanne – tämä voi olla todella esillä nyt.

Saatatte olla kuin: "Jessus, miksi helvetissä olen Atlantiksella tänään?" Se on hyvin normaalia, se on osa sitä, mitä kiertää läpi tällä hetkellä. Koska se missä olemme tällä hetkellä ja mitä kutsumme koronavirukseksi, on itse asiassa taas yksi tapahtuma Maan historiassa, joka on tapahtunut tällä tavalla aiemmin. Mutta koska ne ovat harvinaisempia, se yhdistyy tiedostamattomampaan, haudatumpaan ja unohdetumpaan muistipankkiin.

Siis te jotka olette hyvin energeettisiä, saatatte mennä ympäri karttaa tällä hetkellä. Ja jälleen kerran, jos se palvelee teitä, niin fantastista. Jos se on epämiellyttävää, jos se on aivan liikaa, maadoittukaa, hengittäkää, meditoikaa – tehkää jotain, mikä toimii teillä.

Tämä kaunis iso puu takanani on kuin paras ystäväni tässä puutarhassa. Ja tämä on se puu, jonka luona istun paljon. Ja se on tavallaan fantastista, koska tavallaan sanon: "Voi Luoja, sinä olet niin paljon. Olet nähnyt niin paljon. Olet käynyt läpi niin paljon, hyvin paljon enemmän kuin minä tässä fyysisessä kehossani." Siis se voi olla niin yksinkertaista kuin istumista suosikkipuusi kanssa tai kasvin, joka sinulla on kotonasi, jos et pääse puutarhaan tai et näe puuta ikkunastasi. Mutta maadoittuminen on hyvin tärkeää.

Ja sitten teillä jotka ette yhdisty mihinkään sellaiseen ja sanotte: "No, kenties entisiä elämiä on, mutta en ole koskaan yhdistynyt niihin", kyse saattaa olla nykyelämästänne. Se voi olla muistoja perheenjäsenistä tai eksistä tai ihmisistä jotka olette tunteneet. On tämä iso elämäntarkastelu, koska kaikkea mitä olemme olleet, pyydetään nyt pysähtymään. Tällä hetkellä tapahtuu tavallaan kuolemaprosessi. Tietysti kuolemaa on ilmassa ja kuolema on hyvin paljon sitä, mihin meitä pyydetään fokusoitumaan, vaikkei kuolleiden määrä ole kovin korkea tällä hetkellä tämän viruksen osalta, verrattuna muihin asioihin. En sano, ettei se ole korkea – en tarvitse mitään kommentteja siitä. Tarkoitan, että meitä pyydetään todella tarkastelemaan elämää ja kuolemaa, ja siihen uutiskanavat ja julkinen keskustelu pyytää meitä fokusoitumaan.

Ja se tuo esiin tavallaan kuolemakokemuksen kehossa tai kuoleman lähikokemuksen, koska elämä ei ole samanlaista tämän jälkeen. Monet asiat ovat hyvin eri tavalla. Emme vielä täysin tiedä, miltä se näyttää, mutta tiedämme tämän muuttavan peliä. On siis luonnollista, että näitä ajatuksia, tunteita, kokemuksia ja muistoja kulkee lävitse.

Okei, tämä on tärkeä teema: itseluottamuksen syveneminen. Olin yllättynyt kanavoidessani tuon viestin, mutta sitten kun istuin sen kanssa, siinä oli täysin tolkkua. Sinua pyydetään luottamaan siihen, minkä tunnet todeksi ja mitä on totta sinulla tässä hetkessä, versus mikä on viimeisin uutistarina, jota luet, tai artikkeli viruksesta tai siitä, mitä sen taustalla tapahtuu – kaikkea vastaavaa. Sinua pyydetään tavallaan näkemään kaikki tämä informaatiotulva. Eikä vain informaatiotulva siitä, mitä tapahtuu ulkoisessa maailmassa, vaan myös se informaatiotulva jota saat muilta ihmisiltä, joiden kanssa jaat talon tai asunnon tai rakennuksen, koska toisten melu on nyt hyvin erilaista. Ennen ihmiset voivat lähteä kotoa tai mennä kävelemään tai tekemään asioita, joita on nyt rajoitettu. Siis tätä itseluottamusta pyydetään syventämään, koska sinun täytyy päättää: "Mikä on totta minulle? Onko osa tuosta totta minulle ja osa ei?" Ja lisäksi: "Mikä on totta minulla suhteissani näihin ihmisiin ja miten paljon haluan osallistua?"

Se on erityisen tärkeää, jos olet vanhempi. Voi luoja, minulla on monia ystäviä, jotka ovat vanhempia nyt, ja olen nähnyt tuon fantastisen Facebook-videon isästä, joka muuttuu sohvaksi ja on näkymätön, kun lapset kutsuvat häntä. Mutta jos otamme huumoripuolen pois siitä, niin nyt luodaan uusia sisäisten rajojen tasoja, koska ei välttämättä voi vain lähteä tai hävitä pitkiksi ajoiksi. Siis oppii pitämään oman itsensä eri tavalla, ja vaikka osallistuu edelleen, ei ole ehkä yhtä kietoutunut. On kenties vähän itsenäisempi siinä, kuka on, ollen myös suhteessa tuohon ihmiseen, mutta ei ole välttämättä yhtä kietoutunut tai läheisriippuvainen. Olosuhteet haastavat siihen. Siis pyydetään syventämään luottamusta itseensä.

Tämä prosessi voi olla hyvin vaikea käydä läpi. Käymme kaikki sen joka tapauksessa läpi kasvaessamme. Mutta pakahduttavaa voi olla se, mikä työntää siihen. Siis jos tunnet pakahtuvasi tällä hetkellä, muista, että sinun täytyy hallita tuota ylivoimaisuutta. Sinun täytyy lakata katsomasta tiettyjä asioita, käymästä tiettyjä keskusteluja ja kenties puhumasta tuon ystävän kanssa, joka on jatkuvasti pelossa, koska huomaat, että sillä on heijastevaikutus sinuun. On siis itsesi voimaannuttamisen aika itseluottamukseen liittyen. Eikä se ole aina helppoa. Se on vaikeaa, ja se voi olla hermostuttavaa ja epämukavaa. Mutta itseluottamuksen syventäminen tulee todella esiin nyt, ja se jatkuu huhtikuun jälkeenkin.

Okei, tämä on kiva teema: korkeampia huippuja. Siis rauhan, rakkauden, yhteyden ja ykseyden tunnetta enemmän kuin koskaan. Ja jotkut teistä tämän kuulevista saattavat ärsyyntyä sanoessani sen. Ajattelette: "Minulla ei ole ollut yhtään niitä." Ja tajuan sen. Yritän käsitellä koko ryhmän tässä, mutta jos se on energiakentässä, niin se on teidän ulottuvillanne.

Henkilökohtaisesti olen kokenut niitä, mutta olen kokenut myös sukelluksia pelkoon ja supistumiseen. Siis te joita ärsyttää, älkää huoliko, kukaan ei ole pelkästään korkeuksissa tällä hetkellä. Ja sanoisin myös, että minulla noita huippukokemuksia tulee enemmän, kun olen valmis menemään supistumishetkien läpi ja tunnustan, että olen vähän huonossa jamassa ja minun täytyy tehdä sille jotain. Sen sijaan, että panikoin siitä, yritän juosta karkuun sitä, yritän välttää sitä tai turruttaa sen. Ei ole lainkaan tuomitsemista, koska on vaikeaa päästä osaan näistä jutuista kehossa, erityisesti jos ei ole tottunut siihen. Mutta kun korkeita huippuja tulee, ne ovat todella korkeita.

Ja yksi asia jonka haluan kertoa, on, että kosmista energiaa lentelee tosissaan tällä hetkellä, ja olen varma, että monet teistä jotka yhdistyvät siihen, tuntevat sen. Se on kuin: "Voi luoja, taivas on elävä tällä hetkellä." On paljon jaksoja, jolloin taivas on täynnä valoa ja rakkautta, ja se tulee kuin räjähdys ja sitten se lähtee.

Siis se on mielenkiintoista, koska se myös aktivoi näitä korkeita huippuja. Siis vaikka on paljon haastetta ja paljon juurichakran pelkojuttuja, kuten sanoin koronaviruspäivityksessä, on myös tätä valtavaa huippuenergiaa. Siis jälleen kerran, taajuuskirjo pelon ja rakkauden välillä on uskomattoman laaja tällä hetkellä.

Organisoitte uudelleen. Tapahtuu todellista uudelleenorganisointia. Vitsailin parille tiimijäsenelle kokouksessa tällä viikolla: "Kuulen jatkuvasti ihmisistä, jotka järjestelevät uudelleen kaappejaan, ja olen kateellinen, koska me olemme työskennelleet kulissien takana tehden, mitä normaalisti teemme, ja myös tavallaan reagoiden koronavirukseen. Ja lupaan järjestää astiakaapin tänään, koska se tuntuu hyvin tyydyttävältä." Mutta tapahtuu itse asiassa uudelleenorganisointia maailman tasolla. Se vaikuttaa teihin psyykkisesti, psykologisesti ja tunteellisesti. Ja kaappien, työpöydän ja huonekalujen uudelleenjärjestely kotona on upea tapa peilata ja kutsua uutta. Siis teille joista tuntuu, että tarvitsette jonkin muutoksen, jonkin näköalamuutoksen, kokeilkaa työntää joitain huonekaluja kotonanne eri paikkaan.

Riipustakaa joitain eri kuvia, jos teillä on kuvia seinillä. Liikuttakaa energiaa vähän, jotta ette taistele siitä, miten asiat olivat – nyt ne ovat muuttuneet. Mitä enemmän pystymme sopeutumaan tähän muutokseen, sitä vahvempia ja voimaantuneempia olemme sitten, kun olemme päässeet läpi siitä. Ja se on todella tärkeää, koska silloin on innovaatioaikaa. On taas nopeaa energiaa, ja teitä tarvitaan ilmestymään esiin ja tekemään asioita.

Siis voitte peilata tätä uudelleenorganisointiaikaa, joka on hyvin sisäinen, myös ympäristöönne, ja se on hyvin tervettä. Heitän sen vain ilmoille. Muistakaa myös, että tunteemme ja ajatuksemme järjestyvät uudelleen reaktiona ulkoiseen maailmaamme. Sanon sen uudelleen. Tunteemme ja ajatuksemme järjestyvät uudelleen reaktiona ulkoiseen maailmaamme.

Siis esimerkiksi, sanotaanpa, että olen 8-vuotias ja isäni on katsonut perääni koko viikon ja rakastan isääni, ja hän huolehtii minusta todella hyvin ja tunnen turvaa. Tunteeni ja ajatukseni alkavat mallintua tämän turvallisuuden tunteen vuoksi. Ja tiedän, mikä rytmi talossa on, ja tiedän, mikä rutiini on. Aivan yhtäkkiä isäni ei ole siinä enää, eikä ole kolmeen päivään. Hän lähtee pois, ja joku muu katsoo perääni. Tunteeni ja ajatukseni eivät ole samat, ja luultavasti järkyttyvät ensin. Olen kuin: "Hetkinen, kuvioni, tuvallisuuteni, rytmini, rutiinini on muuttunut."

Siis muistakaa, että tätä tapahtuu tällä hetkellä. Matto vedettiin alta, ja monet ihmiset käsittelevät tätä: "Häh, mitä helvettiä?" Siis voimme olla tämän kanssa, kun se kulkee lävitsemme, mutta voimme myös järjestellä uudelleen elämämme osia auttamaan meitä – ei niinkään kontrolloimaan ympäristöämme, vaan tuntemaan, että kalibroituu siihen, mitä tapahtuu, ja tuo muutosta elämäänsä. Se saattaa kuulostaa pieneltä asialta, mutta se on tärkeää.

Muista, että pelko leikkaa sinut irti hengestäsi ja sielustasi. Siis kaikin mokomin, tunne kaikki, mitä sinun täytyy tuntea, ja muunna se, kun se tulee läpi. Mutta kun käyt läpi noita tunteita, muista pysyä läsnä päästyäsi niistä läpi – pysy hetkessä. Mitä sinulle tapahtuu tänään? Mitä kuulet? Minä kuulen etäältä lintuja. Joku tekee jotain koneella. Mitä sinä kuulet? Mitä on tässä länsäolevassa hetkessä? Keskity hengittämiseen. Keskity hengitykseesi.

Minä tunnen jalat lattiassa. Tunnen kehoni hengittävän. Kuulen lintuja. Tunnen auringon kasvoillani. Keskity läsnä olevaan hetkeen niin paljon, kuin voit, jos olet kietoutunut pelkoon. Ja ole todella tietoinen siitä, mitä syötät itsellesi, mitä juot, mitä laitat kehoosi, mille altistat kehosi, koska pelolla on taipumusta pysyä tarttuvana olosuhteiden vuoksi. Siis sinun täytyy ehkä tehdä todella työtä, jos olet juuttunut tanssimaan pelon kanssa, ja varmistaa, että tuot sisään valoa, rakkautta ja voimia, jotka tasapainottavat tuon pelon. Ja sinun täytyy ehkä alkaa tehdä sitä hyvin ahkerasti. Pidä tämä siis mielessäsi.

Katsotaanpa. Minulla oli 14 muistiinpanoa, ja tiedän, että olemme jatkaneet jo jonkin aikaa, mutta on vaikeaa päästä läpi kaikesta tästä informaatiosta hetkessä, vaikka tiedän, että monet teistä jo pakahtuvat tästä sisällöstä. Okei, mitä muutoksia voit tehdä nyt? Monet meistä eivät voi tehdä samaa rutiinia. Siis mitä muutoksia voit tehdä? Mitä uusia asioita voit tuoda? Koska erityisesti jos olet käynyt läpi järkytys- ja surujakson, nyt on tilaa ja energiaa johonkin uuteen.

Ja uusi tuntuu hyvältä ja kohottaa sinua. Se muuttaa sinua. Se on hyväksi sinulle ja ihmisille ympärilläsi. Jotain uutta mihin voisit fokusoitua. Kenties se on runojen kirjoittaminen. Kenties se on 10 minuuttia päivässä, jolloin piirtelet lehtiöön. Kenties se on oppimista kokkaaminen eri tavalla, jotain uutta. Jottei tämä aika tunnu vain menetykseltä, jotta tästä saadaan myös jotain. Jotain, mitä opit.

Kiitollisuus, ollen tietoinen siitä, mistä olet kiitollinen nyt-hetkessä, ja istuen todella kiitollisuuden kanssa muutaman minuutin joka päivä nähdäksesi, mitä tulee esiin, koska varmasti monet teistä ovat nyt kiitollisia asioista, jotka otitte itsestäänselvyytenä pari viikkoa sitten. Mutta on muita, ylimaallisempia kiitollisuuskerroksia, jos teet siitä harjoituksen ja istut sen kanssa muutaman minuutin joka päivä.

Mainitsin jo, että innovaatiota ja luovuutta tulee pintaan. Monet teistä johtavat nyt tietä siinä, joten tämä on todellista innovaatio- ja luovuusaikaa. Jos sinusta yleensä tuntuu vakaalta ja hyvältä, sitä tulee sinulle. Ja jos ei tunnu ja haluat antaa sen tulla, niin keskity todella itsestäsi huolehtimiseen jollan tavalla, jonka olen jakanut tässä.

Sokerina pohjalla, ihmishengen kohoaminen. Jokin välähti minulle jatkuvasti pari viikkoa sitten, kun tämä kaikki alkoi – että kaikki ovat erillään. Näen jo – ja olen varma, että sinäkin olet nähnyt noin viimeisen viikon – että tämä kohottaa ihmishenkeä tavalla, jota emme ole koskaan nähneet, ja se vie aikaa.

Kyse ei ole siitä, että kaikki tulevat ulos talostaan, kun tämä on ohi, ja se on välittömästi selvää. Tulee perustavanlaatuisia muutoksia psyykeen ja tunnekehoon kollektiivina sekä henkeemme, koska tapahtuu tämä herääminen ja se on paljon suurempi asia kuin mikään muu tällä planeetalla, mikään 3D-maailmassa, mikään virus tai mikään muu. Se tulee lävitsesi kuin hyöky ja se tulee meidän läpi kollektiivina. Siis nähdään todisteita siitä, kun olemme päässeet läpi tästä jaksosta.

Ihmishengen kohoaminen seuraavien vuoden kahden aikana on valtavaa. Se alkaa huipentua vuoden 2021 paikkeilla, mutta se on valtavaa. Siis pidä se mielessä aina, kun tunnet olevasi vähän eksyksissä ja vähän irrallaan, kun kaipaat ihmisiäsi ja kun kaipaat olla jalkeilla. Nyt tapahtuu kasvuprosessi, joka on eksponentiaalinen, kun olemme kaikki taas ulkona maailmassa – ja olemme maailmassa tällä hetkellä, liikkumistamme on vain rajoitettu. Mutta tapahtuu valtava määrä yhdistymistä monin tavoin. Kaikessa tässä on enemmän, kuin silmä näkee. Se on paljon suurempi asia kuin virus, ja kyllä, kuulemme vielä kaiken siitä, mutta tämä ei ole se aika – se aika tulee.

Tietoja tuotteista, ohjelmista yms. …

Tällä erää tässä on kaikki minulta. Pitäkää huolta, kaikki, ja toivottavasti näemme ainakin 9.4. intuitio-opetuksessa. Pitäkää huolta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.