MAALISKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

VAUHTI, SELKEYS JA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Monin tavoin maaliskuun energia on kuin vuoden 2019 auringonnousu siinä mielessä, että se tuo paljon valoa, paljoa valaisua ja vähän kuumuutta. Ja kolme pääteemaa jotka kulkevat lävitsemme maaliskuussa, ovat VAUHTI, SELKEYS JA IRTIPÄÄSTÄMINEN.

VAUHTI

Maaliskuussa tapahtuu ensimmäinen suuri vauhdin ja energian lisäys, jonka näemme 2019. Te jotka olette suunnitelleet ja rakentaneet asioita – laittaen paloja yhteen ja saattaen muodon paikoilleen – alatte tässä kuussa nähdä asioiden todella kuumentuvan, keventyvän ja kirkastuvan. On paljon taikaa, paljon virtausta ja paljon LIIKETTÄ ETEENPÄIN liittyen suunnitelmiin, joita olette tehneet, tai sellaisten suunnitelmien elvyttämiseen, jotka olette ehkä (intuitiivisesti tuntien) laittaneet odottamaan joksikin aikaa. Jotkut teistä ovat tunteneet tätä "taukoenergiaa" viime lokakuusta lähtien, koska monille viimeiset 5–6 kuukautta ovat olleet uudelleentarkastelun, siivoamisen ja äkillisten yllätysten aikaa.

Useimmilla meistä kuitenkin maaliskuun vauhti on positiivista liikettä eteenpäin niihin asioihin liittyen, joita tällä hetkellä rakennamme ja haluamme luoda elämäämme, tai uusia yllätyksiä, joita ilmestyy keventämään ja piristämään nykyistä todellisuusversiotamme. Onhan 2019 kohotuksen vuosi.

Mutta vauhdissa on yhtä lailla varjopuoli, joka voi nousta pintaan kaikilla alueilla, joissa tunnet olevasi jumissa, epäselvä tai hämmentynyt. Niinpä pienemmälle osalle meistä tämä kuukausi on varjopuolta – kysymistä: "Olenko tehnyt oikein? Miksi tein sen, mitä tein? Onko tämä polku oikeasti minua varten? En tiedä, minne menen nyt?" Tämä kaiku on noin 20 %:lla tätä lukevista. Mutta tietäkää, että maaliskuu (ja maaliskuun vauhti) sinkoaa teitä jatkuvasti eteenpäin , vaikka kestäisi huhtikuuhun saakka, ennen kuin olette todella selkeä siinä, minne menette seuraavaksi.

Tuon tämän esiin, koska vauhti on erittäin epämukavaa silloin, kun emme ole varma, minne olemme menossa ja mitä tekemässä – se on todella epämukavaa. Se voi tuoda kehossa esiin kaikenlaisia tunteita, kuten suru – ja kuitenkin tämä irtipäästäminen kontrollista on osa matkaa. Olemme täällä liikkumassa, olemme täällä PÄÄSTÄMÄSSÄ IRTI, ja irtipäästäminen on yksi maaliskuun energia-aspekti. Niinpä teillä jotka että tunne positiivista vauhtia tai ette ole oikein varma, mitä teette tai minne menette, niin kallistutte irtipäästämiseen. Ja päästätte irti, kunnes tunnette olevanne valmis astumaan taas eteenpäin. Kuten aina, kun päästät irti asioista ja/tai käyt läpi isoja, voimallisia ja vaikeita aikoja, sinun täytyy tukea itseäsi. Sinun täytyy kohdella itseäsi rakkaudella, lempeydellä ja ymmärryksellä , hyvin samaan tapaan kuin kohtelisit sairaalassa leikkauksesta toipuvaa potilasta. Siis muista antaa itsellesi enemmän hoivaavaa tukea ja elämässäsi tilaa hengittää sen läpi, mikä haluaa tulla esiin ja ulos.

Tämä on tärkeää, koska silloin kun menet läpi sisäisistä tunne- tai energia-aspekteista, ne eivät näy toisille ihmisille. Mutta ne näkyvät sinulle, joten sinun täytyy pitää huolta itsestäsi tuon prosessin tapahtuessa. Sinun täytyy tehdä aikaa tai rauhan hetkiä itsellesi , jotta voit selviytyä näistä aalloista, joita käyt läpi. Erityisesti, kun nämä ovat vauhtiaikoja!

SELKEYS

Monet teistä ovat selkeämpiä kuin koskaan ennen siinä, mitä haluatte seuraavaksi, mutta jotkut ovat käyneet läpi puolen vuoden epävarmuuden (viime lokakuusta saakka), mikä voi olla hyvin turhauttavaa. Tietäkää, että selkeysenergiaa tulee isosti maaliskuussa. Te jotka tunnistatte nämä epämukavuuden tai hämmennyksen tunteet ja olette tunteneet niitä kuukausia, tässä kuussa asiat murtuvat ja räjähtävät ja poksahtavat auki. Niinpä pystytte näkemään, miksi asioita on tapahtunut teille ja miten ja mitä teette seuraavaksi.

Selkeys on hyvin sokaisevaa maaliskuussa. Se voi merkitä kaikkea. Ihmisperspektiivistä osia jotka sanovat: "Ai, nyt ymmärrän, miksi tuo juttu tapahtui ystäväni kanssa, ja näen, mitä se teki kummallekin meistä. Mutta nyt minulla on selkeyttä, ja minun täytyy päästää irti kaikesta epämukavuudesta, jota tuli sen myötä." Mutta yhtä lailla se voi merkitä psyykkistä ja intuitiivista selkeyttä. Niinpä tämä on erittäin hyvä kuukausi visiointiin. Teillä jotka tunnette, että olette todella polullanne tällä hetkellä ja on virtausta ja vauhtia, kuukausi voi olla vähän stoppi-starttia ihmistoimintaan liittyen, mutta stoppihetkinä visiointienergia on korkealla. Joillakin ihmisillä on vauhdikkaan liukumisen kuukausi, jolloin hyvin paljon loksahtelee paikoilleen. Mutta toisilla on vähän stoppi-starttia, koska tätä selkeyttä ei ole vielä tullut.

Kun meillä on selkeyttä asioista, koko olemuksessamme on selkeyttä. Pidämme usein selkeyttä mentaalienergiana, mutta todellisuudessa se ei ole. Selkeys johtaa avoimuuteen, se johtaa antautumiseen ja se johtaa rauhaan. Se on kuin: "Voi, minulle on selvää, että sen mitä tapahtuu nyt, on tarkoitus tapahtua. Mieleni haluaisi ehkä kertoa minulle eri tarinaa, mutta todellisuudessa minulle on selkeää, että juuri tässä minun on tarkoitus olla ja juuri tämän on tarkoitus tapahtua." Ja se on todella korkea tietoisuustila, jonka voimme saavuttaa ja jossa voimme elää ja pysyä. Mutta usein meillä on sitä vain hetkittäin, jaksoittain, kunnes saavutamme tuon paikan, jossa voimme elää ja pysyä tuossa tilassa enemmän aikaa. Huomatkaa siis vain, että selkeys on oikeasti ystävämme, mutta sen tuleminen voi olla tunteellisesti myös hyvin intensiivinen prosessi .

Monilla teistä on tässä kuussa tunne, että silmänne avautuvat todella suuriksi , ettekä ole aina varma, pidättekö siitä. Monet teistä saattavat samaistua elämässänne niihin aikoihin, jolloin ajattelette: "Elämä oli helpompaa ennen heräämistä!" Tämä ei ole välttämättä totta, mutta siltä meistä voi usein tuntua, koska silloin kun meillä on tuo selkeys, tuo tunnevapautus, kehossa voi tuntua joskus vähän epämukavalta, kunnes pääsemme sen läpi ja totumme uuteen olemistapaan. Siis selkeys voi tuntua upealta, mutta yhtä lailla se voi myös haastaa tapamme, mukavuusalueemme ja identiteettimme.

IRTIPÄÄSTÄMINEN

Tämä johtaa minut maaliskuun irtipäästämisenergiaan. Silloin kun meillä on VAUHTIA ja meillä on SELKEYTTÄ, meillä on aina IRTIPÄÄSTÄMISTÄ. Tämä on osa muutos- ja evoluutiomatkaa. Ja tavallisesti vauhdin ja selkeyden saamiseksi tapahtuu jonkinlaista irtipäästämistä. Se saattaa olla irtipäästämistä jostain asiasta, paikasta, ihmisestä, halusta tai unelmasta, joka on ollut. Mutta usein se voi olla abstraktimpaa – vain energiaa tai tunnetta, erityisesti sensitiiveillä.

Yksi asia irtipäästämisessä on, että se on oikeasti vain MUUTOSTA. Irtipäästäminen merkitsee muutosta, evoluutiota ja kasvua. Karistamme osiamme, joiden kanssa emme ole enää harmoniassa, tai osia elämästämme jotka eivät ole enää totta meille. Silloin kun päästämme irti, muutumme, ja tämä on erittäin tärkeää ymmärtää. Z:t ovat sanoneet vuosia, että vaikutamme kovasti toisiimme tavalla, jota emme oikeasti ymmärrä. Niinpä niihin joita pidettäisiin erittäin narsistisina, itsekeskeisinä ja egosentrisinä, vaikuttaa syvästi kaikki ihmiset heidän ympärillään, koska heidän tarpeitaan ei tyydytetä tai koska sitä viivytetään, mitä he haluavat.

Jokaiseen joka on tällä planeetalla ihmiskehossa, vaikuttavat syvästi kaikki muut. Niinpä se irtipäästäminen jota tunnemme jokainen, on myös kollektiivista energiaa. Ja kun tapahtuu näin paljon muutosta massatasolla, sensitiiveille ja empaateille on tärkeää tuntea oma tietoisuutensa ja pysyä vakaana omassa uudessa identiteetissään ja yhtä lailla huomata muutokset muissa ympärillään.

Siis kysy itseltäsi viikoittain:

Kuka minä olen?

Mitä minä tarvitsen?

Mitä minä haluan?

Koska sensitiivisillä ja empaattisilla ihmisillä voi olla taipumusta eksyä toisten haluihin, tarpeisiin ja toiveisiin ja unohtaa itsensä. Tämä on erittäin tärkeää tässä sielumatkan vaiheessa, koska empaateilla ja sensitiiveillä on suuria lahjoja tuotavana omaan elämäänsä ja toisten elämään. Mutta jos ainoastaan tai enimmäkseen pysähdyt toisten tarpeisiin, haluihin ja toiveisiin, niin et saa elää omaa sielukokemustasi . Tämän mainitsemani oppitunnin kokevat ja oppivat monet ihmiset tällä hetkellä.

Jos sinulla oli tunnereaktio näihin viime lauseisiin, olet päästämässä irti siitä, että olet enemmän vastuussa toisille kuin itsellesi. Niiden täytyy kulkea käsi kädessä. Sinun täytyy olla vastuussa itsestäsi voidaksesi olla myös vastuussa toisista. Se on valtava muutos, se on pelinmuuttaja ja sitä tapahtuu juuri nyt.

Isoa rakkautta kaikille, ja toivon, että tämä energiapäivitys tuo valoa, selkeyttä, vauhtia tai irtipäästämistä maaliskuuhunne 2019.

Lee x

Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täällä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.