HELMIKUUN 2021 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* ilmentäminen 8.0
* aikajana muuttuu psyykkiseen informaatioon liittyen – nopeammin
* tunnevapautus syvää ja nopeaa (tuskattomampaa) – hae apua, jos olet jumissa!
* kaaos synnyttää uutta voimaa + tietoisuutta – epämukavaa mutta tarpeellista
* nuoret ihmiset erityisen herkkiä vanhempien sukupolvien heräämisen vuoksi – auta heitä
* intuitio ja tietoisuus lisääntyy – saatat olla "turvallinen paikka" vastikään heränneille
* levitä (puhu) tietoisuuttasi
* itsejohtajuudesta tulee kollektiivista johtajuutta

Puhtaaksikirjoitus helmikuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen intuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sykkeen siitä, mitä näkyy tulevan kollektiivillemme. Muutamia teemoja joista puhun helmikuun energiapäivityksessä: aikajanamuutokset ja miten hyppäämme ajassa tällä hetkellä; intuitio ja tietoisuus kasvussa, mutta myös tunnevapautus; nuoret ihmiset ovat herkempiä kuin koskaan tänä vuonna sen vuoksi, mitä vanhoissa sukupolvissa tapahtuu; ja viimeisenä muttei vähäisempänä, ilmentäminen 8.0 ja mitä se saattaa merkitä ja miltä näyttää sinulla. Siis jatka katselemista saadaksesi koko päivityksen.

Hei, kaikki, ja tervetuloa helmikuun energiapäivitykseen. Ja ennen kuin pääsemme alkuun, te jotka olette olleet kanssani muutamia vuosia tai jonkin aikaa, olette kuulleet minun sanovan: "Itsehoito ei ole ylellisyyttä." Luulen, että usein hyvinvoinnin, henkisyyden ja henkilökohtaisen kehittymisen alueella voi olla se ajatus, että meidän täytyy hoitaa itseämme, kun olemme käyneet läpi jotain vaikeaa ja traumaattista – kenties meillä on ollut joku suuri vapautuminen. Mutta jos otat itsellesi jotain siitä, mitä kohta puhun tästä kuukaudesta, se on itsehoito, jos et ole jo harjoittanut sitä. Se on tietämistä, miten tyynnytät itsesi ja täytyt uudestaan energiasi huvettua. Mikä auttaa sinua rauhoittumaan? Mikä auttaa sinua tasapainottumaan? Ja se voi olla laaja kirjo asioita kaikilla meistä. Saattaa olla 12 eri asiaa, jotka tekevät tämän sinulle.

Nyt on aika tietää, mitä ne ovat sinulla, ja tehdä ainakin muutamia niistä säännöllisesti, koska energia on sellaista, että kaikki on nyt intensiivisempää. Tiedämme sen jo. Mutta mikä tärkeämpää, sitä paremmin pystyt hyödyntämään niitä päivityksiä, joita tietoisuus tarjoaa sinulle, mitä enemmän harjoitat itsehoitoa. Mitä vähemmän harjoitat itsehoitoa, sitä enemmän elämä ja olosuhteet pakottavat sinut nurkkaan siihen liittyen.

Siis itsehoito sallii sinun palvella muita ja näkyä maailmalle, elämälle ja tarkoituksellesi. On todella tärkeää, että otat sen mukaan. Erityisesti jos olet sellainen, joka on loistava pitämään huolta tosista, loistava antamaan toisille, elämä ei ole kovin kärsivällinen kanssamme, kun kyse on vastuun ottamisesta omasta itsehoidostamme. Ja sen varmistamisesta, että opimme, miten nollataan hermostomme ja tunnetaan iloa. Laita musiikkia soimaan ja tanssi ympäri taloa. Mutta näiden asioiden aktiivisella harjoittamisella on iso vaikutus tulevina vuosina, kun kyse on tietoisuudestasi, kyvystäsi luoda oma elämäsi ja yleisestä hyvinvoinnista energiakentässäsi.

Ja kuten tiedämme, energiakenttämme on magneettinen ja puoleensavetävä. Mitä tyynempi, tasapainoisempi ja keskittyneempi olet, sitä tyynempää, tasapainoisempaa ja keskittyneempää luot ulkopuolellesi ja myös vedät itseäsi kohti.

Tämä johtaa minut ensimmäiseen isoon otsikkoon, jonka sain tänä aamuna meditoidessani tämän kuukauden teemoja: ilmentäminen 8.0. Kun tämä tuli oppailtani, kysyin tavallaan: "Ettekö tarkoita 2.0?" Ja he sanoivat kuin: "Ei, ei. Tarkoitamme 8.0." Ja esimerkki jonka he antoivat minulle, oli 20 vuoden takaa, jolloin opin ilmentämisestä, luultavasti ensimmäistä kertaa elämässäni. Siis noin vuonna 2000, 2001 he sanoivat, että ilmentäminen tapahtui tietyllä vauhdilla ja tietyllä tavalla. Ja he puhuivat nyt ilmentämisestä 8.0, koska heidän mukaansa se tapahtuu kahdeksan kertaan nopeammin. Siis kahdeksan kertaan nopeammin kuin 20 vuotta sitten.

Vanha tapa jolla tarkastelimme ilmentämistä, oli: "Ai, mahtavaa. Haluan tämän asian. Siis yritän ilmentää sen tai tuoda sen elämääni." Tai "Haluan kokea tämän. Siis yritän tuoda sen itselleni."

Itse asiassa useammille ja useammille ihmisille tapahtuu enemmän kuin koskaan niin, että täytyy vain ajatella jotain tai kevyesti haluta jotain, jotta tilaisuus siihen tulee elämään. Näin ei ole kaikilla. Ei tietenkään, jos ei ole vielä oikeasti herännyt siihen, että kaikki on energiaa ja meillä on myös henkielämä eikä vain hyvin ehdollistunut ihmiselämä, johon useimmat meistä kasvoivat. Tämä ilmentäminen 8.0 on sitä, että monilla teistä on nyt kokemuksia, jolloin ajattelette jotain ihmistä tai asiaa tai kokemusta, ja teille annetaan hyvin pian tilaisuus mennä sitä kohti.

Ja ilmentäminen toimii usein niin, että sanomme: "Haluaisin saada enemmän rakastavia ystäviä elämääni." Ja kirjoitamme sen paperille ja laitamme paperin johonkin näkyville. Mahtavaa. Kuulostaa ihanalta, eikö? Mutta sitten meidän täytyy tehdä tilaa nykyenergiakentässämme sen tapahtumiselle.

Siis sanot: "Haluan tuoda lisää rakastavia ystäviä elämääni." Pum, seuraavien kolmen kuukauden kuluessa käyt läpi muutamia suhdemuutoksia. Sinulla on kenties energeettisesti muutama yhteenotto joidenkin ihmisten kanssa, ja huomaat: "Ai, itse asiassa emme ole niin synkronissa, kuin luulin meidän olevan." Ja siinä opit, että sinun ehkä täytyy päästää irti näistä ystävistä, tai ei ehkä täysin, muttet kenties näe heitä yhtä säännöllisesti, koska te ette enää resonoi aivan samalla tavalla.

Ja se on okei. Tätä tapahtuu, kun kuljemme elämän läpi. On tiettyjä vanhoja ystäviä, joiden kanssa pysymme, ja on tiettyjä uusia ihmisiä, joita tulee eri vaiheissa. Niinpä täytyy oppia, miten päästetään irti ja miten ollaan ok sen kanssa. Ja kenties puhdistat joitain vanhoja haavoja näissä yhteenotoissa ystävien kanssa.

Siis ennen kuin rakastavia ystäviä tulee elämääsi, universumi sanoo: "Mahtavaa, okei, tätä sinä haluat. Sitten luomme olosuhteita, jotka auttavat sinua pääsemään siihen. Mutta sinun täytyy käydä läpi myös irtipäästämistä, parantumista ja joitain sisäisiä muutoksia, ennen kun pääset siihen."

Siis ilmentäminen 8.0 merkitsee, että olemme ajassa, jossa tätä voi tapahtua nopeammin kuin koskaan. Jos joku teistä kuuntelijoista ajattelee: "Voi luoja, minun on parasta olla tarkkana siinä, mitä toivon", niin ei. On todella tärkeää tänä aikana, että meistä tulee tietoisempi siitä, mitä luomme. Eikä meidän tarvitse tuntea, mitä luomme. Saatamme luoda jotain ja sanoa: "Ai, itse asiassa tämä ei ole oikein sitä, mitä halusin." Ja se on okei. Sitten uudistat sen hyvin nopeasti. Muutat sitä hyvin nopeasti. Mutta et tee sitä yksin.

Universumi antaa meille aina annoksia tai osia jostain asiasta, jota ajattelemme tarvitsevamme seuraavaksi, mutta se ei lukitse meitä johonkin, mikä ei ole aivan sopiva meille. Se sanoo: "Okei. Tässä on vähän tuota asiaa, jonka luulet haluavasi." Ja sinä sanot: "Voi, itse asiassa se ei ole aivan, mitä haluan." Ja se sanoo: "Mahtavaa. Siistiä. Nyt meillä on se poissa tieltä. Viedäänpä sinut tänne (mihin oikeasti halusit mennä), mutta ensin meidän täytyi kiertää tuota kautta." Niin homma toimii.

Siis ilmentäminen 8.0 merkitsee, että pystyt tekemään nopeammin muutoksia elämässäsi – kutsu sitä miksi haluat – mutta yhtä lailla päästämään irti nopeammin ja olemaan ok niiden juttujen vapauttamisen kanssa, joiden täytyy mennä pois tieltä, jotta se tapahtuisi.

Jos katsotaan, mitä tapahtuu ulkoisessa maailmassa, kollektiivissamme, tätä tapahtuu maailmanlaajuisesti järjestelmätasolla. Todellakin se on paljon hitaampaa, kuin monet meistä haluaisivat. Mutta pointtina on, että peilaamme tätä itse ja meistä tulee uutta tulevaisuutta joka ikinen päivä. Siis ole vain tietoinen tästä nopeasta ilmentymisestä. Älä pelkää sitä. Älä järkyty siitä. Luultavasti järkytyt, mutta se on ok.

Omassa elämässäni on ollut viime aikoina paljon ihmisiä, jotka näyttävät hyvin yllättyneiltä tapahtuvista asioista. Ja olen sanonut heille vain: "Se on hyvä asia. Älä ole huolissasi. Näin homma toimii, ja sinä totut siihen enemmän." Siis teille jotka olette olleet pitkään ilmentäjiä, tämä on upeaa aikaa mennä syvälle ja kysyä itseltään: "Jos voisin luoda mitä tahansa elämääni kokemuksena, sellaisena jonka voin antaa maailmalle, sellaisena jonka voin antaa itselleni ja joka tuntuu tärkeältä ja korkealta värähtelyltä …" Kaiva syvältä ja anna itsellesi todella aikaa ajatella: "Vau, jos voisin tehdä tämän seuraavan vuoden tai parin kuluessa, mitä haluaisin tuoda itselleni, maailmalle, tietoisuudelle?" Todella ole tuon ajatuksen kanssa, koska pystyt tekemään paljon suurempia asioita nyt, tämän ilmentämisen 8.0-version myötä.

Ja teille jolle tämän on uutta, niin se on hauskaa! Ja se on yksi heräämisen lahjoista. Ja se on yksi tavallaan niistä huipuista/huumista, joita henkisyys antaa. Kun muistat, etteivät nämä ajatukset ja tunteet elä yksin. Saatamme kyetä vakuuttamaan itsellemme, että olemme yksin omassa pikku kehossamme, omassa pikku maailmassamme, mutta emme ole. Olemme energiameressä. Ja kun opimme virtaamaan tuon meren myötä, kun opimme päästämään irti, ja tarttumaan virtaukseen, joka tuntuu hyvältä ja jonka kanssa haluamme uida, taikuutta alkaa olla hieman enemmän elämässämme.

Ja se on tällä hetkellä valtavassa kasvussa planeetalla. Näen sen jatkuvan muutaman seuraavan vuoden, mutta tuota energiaa tulee nyt paljon voimakkaammin. Siis tunnet sen, mutta yhtä lailla voit olla ihminen rauhoittamassa ystäviä tai rakkaita, jotka kokevat sitä: "Joo, se on normaalia."

Toinen teemani on aikajanamuutokset, jotka liittyvät psyykkiseen informaatioon. Aikajanat liikkuvat nopeammin. Ja jälleen kerran, se liittyy tähän ilmentämiseen 8.0. Meidän ei aina tarvitse luoda sitä asiaa, jonka olisimme ehkä luoneet 10 vuotta sitten. Voimme sen sijaan alkaa ajatella, mitä haluamme luoda, ja tuntea, mitä haluamme luoda, ja liikumme hyvin nopeasti. Meidän ei tarvitse luoda sitä. Meidän ei tarvitse käydä läpi askelia yksi, kaksi, kolme. Voimme kuljettaa sen järjestelmämme ja tietoisuutemme läpi ja päivittää erittäin nopeasti – pelkästään olemalla sen kanssa, olemalla läsnä sille. Ja sanoa sitten: "Ai, itse asiassa ei, luulin haluavani ilmentää tämän asian, mutta nyt kun olen istunut sen kanssa tovin, oivallan, että olen valmis ilmentämään pari askelta pidemmälle." Ennen kuin pääset siihen ja panet asioita tapahtumaan.

Siis aikajanamuutokset jotka liittyvät psyykkiseen informaatioon, ovat hyvin normaaleja. Eli saatat tuntea hyvin voimakkaasti keskiviikkona: "Voi, minun tarvitsee tehdä tämä asia", ja perjantaihin tai lauantaihin mennessä se on jo muuttunut. Älä ole huolissasi siitä. Teille jotka olette olleet intuitiivisia ja psyykkisesti "päällä" monta, monta vuotta, saattaa olla vähän hämmentävää nyt. Saattaisitte sanoa: "Hetkinen, tämä on erilaista, miten saan informaatiota. Asiat tuntuvat muuttuvan nopeasti."

Planeetan tietoisuuden intuitiivinen kenttä on avautunut ja avautumassa. Se muuttuu kaikilla. Se tuo monille uusille ihmisille intuition käyttöön. Ja meillä jotka olemme vähän parempia siinä, muuttuu se tapa, jolla saamme ja koemme informaatiota. Ja aikajanat muuttuvat nopeasti. Aikajanat ovat mahdollisuuksia. Siis on aikajana Maalle. On aikajana sinulle. Ja sen perusteella, miten reagoimme siihen, mitä tällä hetkellä tapahtuu, tuo aikajana voi muuttua.

Siis luomme aina tulevaisuutta nykyhetkessä. Luomme aina tulevaisuutta nykyhetkessä. Tästä syystä se itsehoito josta puhuin videon alussa, on erittäin tärkeä. Pitäkää huolta itsestänne. Pysykää mahdollisimman tasapainossa, erityisesti silloin kun stressaannutte tai joudutte kaaokseen. Tukekaa itseänne jollain tavalla, koska ilmentämis- ja luomisenergiat ovat todella voimakkaita. Ja ne pyytävät meitä kaikkia astumaan eteenpäin. Ne kutsuvat meitä eteenpäin. Mutta meidän täytyy olla vastaanottavainen ja valmis tekemään se, koska muuten kaikki haavamme tulevat esiin kuin vanha kunnon myrsky.

Siis jos olet ihminen, joka sanoo: "Lee, kuuntelen tätä, ja se kuulostaa totaalisen ihanalta, mutta en todellakaan ole siinä. Olen kaikissa haavoissani", hanki apua. Tämä on se aika. Älä ainoastaan ole siinä. Älä jää eristyneeksi siihen. Sano: "Vau, olen tuntenut olevani todella haavoittunut hyvin pitkään, eikä se liiku. Voi, olen jumissa. Okei, tarvitsen ihmisapua. Tarvitse ystäviä. Saatan tarvita ammattilaisia. Autan itseäni irrottautumaan altistamalla itseni uusille asioille, uusille ihmisille, uudelle avulle maailmassa." Koska huomaat, että kun yhdistyt ihmisiin, jotka eivät ole yhtä maassa kuin sinä, yhdistyt heidän taajuuteensa ja he toimivat siltana, joka vie sinua eteenpäin.

Siis osa mieltäsi sanoo: "No, en tiedä, pystynkö muuttamaan tämän." Et tietenkään pysty yksin. Voin luvata sen. Mutta jos yhdistyt muihin ihmisiin ja saat tukea ja pyydät apua, olet hyvin yllättynyt siitä, miten paljon nopeammin haavasi ja tunteesi liikkuvat, koska siihen olemme päässeet planeettana. Se mikä olisi vuosia sitten vienyt kuukausia tai vuosia, voi tapahtua nyt tunneissa, päivissä tai viikoissa. Siis liikutte asioiden läpi hyvin nopeasti.

Kaaosenergia on kolmas teema. Kaaosenergia synnyttää uutta voimaa ja tietoisuutta kollektiivissamme. Tajuan täysin, että on kaoottista – kaaos jota näette tuolla ulkona, synkempiä juttuja, juttuja jotka voivat laukaista tunteet. Ja tietysti se on hyvin viettelevää. Se on hyvin magneettista. Pimeys ja pelko haluavat magnetisoida teidät. Ne haluavat energiaa. Ne haluavat huomionne. Ne haluavat syödä energiaanne.

Siis mikä tahansa mikä pyörittää pimeää energiaa tai pelkopohjaista energiaa, haluaa teidät koukkuun. Siis täytyy muistaa, että nämä ovat nyt kaoottisia aikoja. Täytyy valita, mihin fokusoituu, ja varmistaa, että fokus ei ole sellaisessa, mikä laukaisee tunteet ja työntää tasapainosta, koska silloin sinusta ei ole mitään hyötyä sille asialle, mitä haluat auttaa tai palvella tai mitä yrität luoda ympärille. Taas palataan itsehoitoon.

Mutta kaaos synnyttää uutta voimaa ja uutta tietoisuutta meissä kollektiivina. Se ei ole mukavaa. Se ei ole hauskaa. Se ei ole: "Voi, tämä on hauskaa." Ei, vaan se on epämukavaa, koska käymme kaikki läpi näitä puhdistushetkiä. Ja jälleen kerran, ne voivat kestää tunteja, ne voivat kestää päiviä, ne voivat kestää viikkoja.

Mutta tässä kaaoksessa jossa olemme planeettana, ihmisinä, on uutta voimaa ja uutta tietoisuutta, joka on hyvin, hyvin voimakasta. Ja kestää useita vuosia, että tämä alkaa todella kantaa hedelmää. Mutta se saa useampia ihmisiä syttymään joka päivä. Ja vaaditaan vain, että joka hetki herää yksi ihminen lisää.

Ja sinä saatat olla jo hereillä ja olet yksi lähettiläistä niille ihmisille, jotka vasta alkavat nähdä maailman vähän eri tavalla, millainen he luulivat sen olevan. Ja se on erittäin tärkeä rooli. Mutta yhtä lailla tämä saattaa olla sinulle hyvin uutta.

Siis pidä huolta itsestäsi. Tunnista, että kaaos palvelee tarkoitusta nostaessaan tietoisuutta. Yritä olla antamatta mielesi alkaa kertoa tarinoita, että se on väärin, koska tämä alkaa vetää sinua pelkoon, pimeämpiin energioihin, ja sitten palvelet niiden agendaa.

Siis kaikin mokomin katso sitä kaikkea, mutta kysy itseltäsi: "Miten puhdas olen? Miten keskittynyt olen? Miten tasapainossa olen tällä hetkellä? Ja jos en ole, miten voin päästä tasapainoon, jotta voin kulkea noita juttuja kohti ja olla osa ratkaisua tai muutosta?" Okei.

Neljäs teema: nuoret ihmiset ovat erityisen herkkiä tällä hetkellä. Ja kysyin: "Mitä tarkoitatte nuorilla ihmisillä?" Ja vastaus oli "20-vuotiaita tai alle". Siis ihmiset jotka ovat syntyneet 2000 tai sen jälkeen, ovat hyvin herkkiä tänä vuonna, erityisesti. Ei vain siksi, että he ovat tulleet tänne yleisesti ottaen kehittyneemmän herkkyyden kera kuin aiempi sukupolvi. Tärkeämpi syy on, että vanhempi sukupolvi, me yli 20-vuotiaat, käymme läpi hyvin mullistavaa muutosta ehdollistumisessamme maailmana. Ja tietysti jotkut ihmiset pitävät todella tiukasti kiinni ehdollistumisestaan, mutta myös heillä asioita ravistellaan hieman ja asiat irtoavat hieman.

Ja kun vanhemmassa sukupolvessa ehdollistuminen alkaa horjua, huomaatte, että nuoremmista ihmisistä elämässänne tulee vähän herkempiä. Ja tiedän, että henkisessä yhteisössä voi olla hyvin muodikasta puhua: "Voi, nuoret ihmiset tulevat pelastamaan meidät. Ja he tulevat … He ovat uusi sukupolvi. He viitoittavat tietä." Ja vaikka olen ehdottomasti samaa mieltä, oppaani ovat kertoneet myös, että meillä on vastuu auttaa heitä. Ja tietysti he opettavat meitä ja he näyttävät meille, miten kasvetaan. Mutta yhtä lailla tarkoituksena ei ole vain olettaa, etteivät he tarvitse meidän apuamme, viisauttamme ja opastustamme. Ja he kertovat, milloin he tarvitsevat sitä. Ei tarvitse mennä työntämään sitä heille. Se ei olisi hyvä idea. Mutta tunnette sen. Tunnette tuon herkkyyden heissä. Ja voitte vain olla siinä oman energianne ja sanojenne ja luoda skenaarion, johon he voivat tukeutua, ja tuntea olonsa turvallisemmaksi.

Koska jos olet toisinaan vähän huolissasi, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, kuvittele, miltä sinusta tuntuisi, jos olisit haavoittuvammassa iässä aikana, jolloin planeetalla on hieman vähemmän tunnetta henkilökohtaisesta vapaudesta, ja sitä tunnetta usein lapset, me lapsina, kannamme. Tiedämme, ettemme ole täysin vapaita. Meistä saattaa tuntua suojatulta, jos meillä on hyvä perhe. Ja tietysti voit katsoa taaksepäin ja sanoa: "Voi, näen, miten suojattu olin ja elämä oli yksinkertaisempaa." Mutta usein ollessamme nuorempia sisällämme palaa tunne, ettemme ole vielä vapaa, koska emme ole saanut aikuisen vapauksia.

Siis ole vain tietoinen nuorista ihmisistä elämässäsi. Äläkä ole kovin yllättynyt, jos huomaat heidän olevan vähän herkempiä nyt.

Viides teema: intuitio ja tietoisuus lisääntyy. Saatat olla turvallinen paikka vasta herääville ihmisille. Luulen käsitelleeni sen jo aiemmin, joten menen eteenpäin.

Levitä tietoisuuttasi tai puhu tietoisuuttasi. Monet meistä oppivat, että oli turvallisempaa pitää suumme kiinni tietyistä asioista, joita koimme, tunsimme ja huomasimme. Jotkut meistä oppivat sen monta, monta vuotta sitten. Jotkut meistä oppivat sen vaikealla tavalla.

Mutta tänä aikana on totta – ja olen sanonut tämän usein viime vuoden energiapäivityksissä – että ihmiset ovat nyt valmiimpia ja avoimempia transformoitumaan kuin koskaan ennen. Se ei merkitse, että he näkevät asiat täsmälleen niin kuin sinä tai uskomukset ovat identtisiä omiesi kanssa. Mutta yleisesti ottaen on enemmän avoimuutta transformoitumiselle, enemmän avoimuutta keskustelulle ja enemmän avoimuutta sinulle, kuin ehkä uskoisit tai mitä historia on kertonut ihmisistä.

Siis ole todella valmis puhumaan totuuttasi tai tietoisuuttasi, kun joku sanoo jotain tai jollain on uskomus, johon sinulla on hieman erilainen perspektiivi. Tietysti tiedät sen, jos sinun ei pitäisi ja jos tunnet tuota ihmistä ja ajattelet: "Ai no, en sano mitään tälle ihmiselle, koska voin sanoa, ettei se ole tervetullutta." Mutta ihmisten kanssa joiden kohdalla et ole täysin varma, ettei se ole tervetullutta, jos henkilö puhuu jostain, sanot: "No, minulla on vähän lisättävää siihen. Minulla on erilainen kokemus. Kerron sen." Et saadaksesi hänet uskomaan sinua, mutta yllätyt, miten se sytyttää hänen tietoisuutensa, koska olemme täällä auttamassa toisiamme. Tarvitsemme kaikki toisiamme. Autamme kaikki toisiamme avautumaan.

Siis jos olet tottunut sensuroimaan itseäsi ja editoimaan tietoisuutesi pois keskustelusta, koska luulit, ettei se ollut tervetullutta, suosittelen kovasti kysymään itseltäsi: "Onko se totta nyt? Ja onko se totta tämän ihmisen osalta, jonka kanssa olen?" Koska asiat ovat muuttuneet ja useammat ihmiset kuin koskaan ennen haluavat sinun näyttävän enemmän sitä, kuka olet. Koska näyttäessämme, kuka olemme, sillä ei ole oikeasti merkitystä, mitä uskomuksemme ovat ja ovatko ne erilaisia kuin jollain toisella. Ihmiset resonoivat aitouteen ja rehellisyyteen. Ja me ihmiset tunnemme sen. Riippumatta siitä, miten ohjelmoituja mielemme ovat, tunnemme jatkuvasti toisemme ja miltä energia tuntuu. Ja tunnemme jatkuvasti asioita.

Siis rehellisyyden siitä, kuka olet, ei ole tarkoitus vakuuttaa ketään omasta totuudestasi, vaan tuoda totuus keskusteluun. Ihmiset janoavat tällä hetkellä totuutta. Muista, että olemme ajassa, jossa paljon valheita tulee pintaan, ja totuuksia myös. Ja ihmiset janoavat totuutta.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä teemana: itsejohtajuudesta tulee kollektiivista johtajuutta. Luulen, että meille kaikille on hyvin selvää, että olemme siirtymässä hyvin erilaiseen aikaan tällä planeetalla, ja erilaista johtajuutta tarvitaan.

Kollektiivista johtajuutta ja kollektiivisen johtamisen uudistamista, joka tapahtuu parin seuraavan vuosikymmenen aikana – se ei tapahdu yhdessä yössä. Se syntyy uudelta itsejohtajuustasolta, siltä uudelta tietoisuustasolta että kehitymme kaikki itsessämme, mutta toistemme kanssa, toistemme rinnalla, kun auttaen tosiamme, sytyttäen toisiamme, kommunikoiden toistemme kanssa, tehden yhteistyötä toistemme kanssa. Tämä on meille aikaa tulla kollektiivisemmaksi.

Ironista on tietysti ollut kulunut vuosi ja se, että hyvin monet meistä ovat olleet fyysisesti erillään, ja illuusiona saattaa olla, että olemme olleet erillään vain negatiivisella tavalla. Varsinainen taustavirtaus on ollut, että olemme kaikki tutkineet: "Mikä yhteys on? Mikä todellinen yhteys on? Missä kohtaa olen nukkunut vähän ratissa, kun olemme kaikki ennen juosseet vain ympäri maailmaa ajattelematta sitä?"

Siis on hyvin erilainen kokemus energiayhteydestä, kommunikoinnista välillämme, kun palaamme taas maailmaan tulevana vuotena. Mutta uskomattomia transformaatiosiemeniä on kylvetty meihin kaikkiin henkilökohtaisesti, ja monet teistä syöksyvät asioihin, joita luotte, asioihin joita teette. Kenties teidän on tarvinnut rukata tapaanne työskennellä ja elämäänne, kaiken sen vuoksi mitä on tapahtunut. Etsien toisianne, pitäen huolta toisistanne ja pitäen huolta itsestämme ja tutkien hermostoamme.

Jos kuuntelet minua ja sanot: "Luoja, toivon, että olisin edes lähellä sitä, mistä hän puhuu" ja olet pysynyt mukana tämän videon loppuun saakka, hae apua ja tukea siinä, millä alueella tunnet haavoittumista tai raskautta, koska lupaan, että se on nyt paljon nopeampaa. Käyt läpi sen hyvin paljon nopeammin, kuin me, kenties 20 vuotta sitten, jolloin yritimme tosissamme rikkoa kuoren sen sisäisen kristallin ympäriltä, joka olemme. Yritimme hakata kiveä päästäksemme käsiksi tuohon kristalliin sisällä. Se on nopeampaa nyt. Ja on paljon enemmän resursseja, paljon enemmän ihmisiä käytettävissä saadaksesi apua, ja paljon enemmän jaettua tietoa, viisautta ja opastusta.

Kiitos kaikille katselemisesta.

Tietoja tuotteista …

Isoa rakkautta kaikille, ja nähdään taas maaliskuussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.