HELMIKUUN 2018 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pääenergiateemat

RAUHA ja VISIONÄÄRINEN HERÄÄMINEN iskevät planeettaan voimakkaasti helmikuussa.

Monet teistä havaitsevat, että helmikuu tuo rauhallisempaa energiaa, kuin olette kokeneet muutaman kuluneen kuukauden. Asiat ovat olleet planeetalla KIIREISIÄ energeettisesti – asiat ovat nopeampia, ilmennät asioita nopeammin kuin koskaan aiemmin, oppitunteja annetaan nopeammin kuin koskaan aiemmin, asiat voivat parantua nopeammin kuin koskaan aiemmin, saatat antaa anteeksi jollekin, jolle et uskonut koskaan voivasi antaa anteeksi – eli on erittäin nopea ylösnousemusvaihe. Olemme siirtymässä hyvin matalasta pelkopohjaisesta tavasta vertailla tai olla erillään toisistamme, enemmän sielujen väliseen yhteyteen ja sisaruuteen/veljeyteen keskenämme. Tämä siirtymä on kuitenkin kivikkoinen tie, ei tasainen, kuten näemme tapahtumista nyt ympärillämme, eikä se tapahdu yhdessä yössä.

HERÄÄMISENERGIA ON KORKEALLA

Helmikuuhun sisältyy heräämistä yhdessä yössä, erityisesti niillä joille se on uutta. Tämä on näkyjen näkemistä ja sellaisten asioiden tuntemista ja aistimista, joita et ole voinut tuntea aiemmin. Uutta ja sokaisevaa selkeyttä elämästä/maailmantapahtumista täysin uudella tavalla. Kun yhdistyt tähän, se tuntuu alussa taialta. Kun noita hetkiä ilmestyy, sinusta voi tuntua, että elämä on vähän elävämpää, vähän taianomaisempaa ja yhteys itseesi, luontoon ja toisiin on voimakkaampi. Se on myös aikaa, jolloin voit saada hyvin voimakkaita näkyjä tulevaisuudestasi. On läpimurtoenergiaa, kun heräämiskokemukset iskevät meihin. Tämä johtuu siitä, että heräämisenergia hajottaa tiheyttämme hyvin nopeasti. Joskus meistä tuntuu, että toimimme noiden läpimurtojen mukaan, ja joskus ei. Kun avaudumme tuntemaan kaikkea, mitä täällä on ja että kaikki on täydellistä juuri sellaisena, kuin on, nämä ovat hyvin korkeita ja kosmisia kokemuksia, ja joskus ei tarvitse tehdä muuta, kuin vain olla niissä. Herääminen ottaa tavallisesti pois tarpeen toimia tai tehdä, kauniilla ja rauhallisella tavalla.

Kun heräämisenergia on korkealla, se voi poksauttaa ihmisiä auki hyvin nopeasti. Niinpä ihmiset ympärilläsi, joiden et olisi koskaan luullut ajattelevan energiaa tai puhuvan siitä, aloittavat sen. Tämä on korkea ja kosminen kuukausi siinä, mikä on mahdollista, ja heräämisen leviämisessä.

NIIDEN JOTKA KUTSUVAT ITSEÄÄN VALOTYÖNTEKIJÖIKSI, ON AIKA RYHTYÄ TOIMEEN.

Eikä se merkitse ainoastaan toimintaa muuhun maailmaan liittyen tai mitä teet toisten hyväksi. Jos olet valotyöntekijä, joka on ollut epätoivoinen tai masentunut pitkän aikaa, se merkitsee, että sinun pitäisi tehdä vuodesta 2018 vuosi, jolloin SINÄ olet fokuksena. Kuulemme usein kaikilta suurilta henkisiltä opettajilta, että kyse on sisäisestä työstä, ja se on totta. On aika käydä kärsimyksen kimppuun suoraan, myös omaasi. Tee vuodelle 2018 TOIMINTAsuunnitelma kaikesta siitä tuesta, mitä tarvitset itsesi nostamiseen.

Olet täällä tuomassa jotain maailmaan ja kokemassa jotain maailmassa, ja näiden kahden asian täytyy olla TASAPAINOSSA.

OTATKO AIKAA PROSESSOIDA KAIKEN, MITÄ TAPAHTUU, JA TANKATA ITSESI?

Tämä ei välttämättä merkitse siitä puhumista puoltatoista tuntia ihmisten kanssa, kun se voi olla häiriötekijä sille ytimelle, mitä tunnet. Annatko itsellesi tilaa ja aikaa, ei ainoastaan rentoutua ja ottaa kiinni näiden aikojen vauhdista, vaan aistia ja tuntea eron? Otatko aikaa KUUNNELLA, PYSÄHTYÄ ja OLLA? Koska korkeammat energiat vaikuttavat sinuun tavalla tai toisella – ne voivat vaikuttaa sinuun todella rauhallisella tavalla, jos pysähdyt, kuuntelet ja kirjoitat kiitollisuuspäiväkirjaa iltaisin tai istut vartin päivässä suosikkipuusi juurella. Varmista, että annat itsellesi säännöllisesti tällaista itsehoitoa. Se ei ole hemmottelua tai et sulkeudu, vaan itse asiassa tankkaat itseäsi.

Meidän TÄYTYY TANKATA itseämme entistä paremmin. Nämä ajat ovat hyvin erilaisia ja niissä on tiettyä intensiivisyyttä, joten vaikka ajattelet olleesi itsehoidon mestari 2015/2016, nykyiset energiat pyytävät meitä tekemään pieniä, mutta voimakkaita muutoksia elämässämme. Kysy itseltäsi: "Mitä tarvitsen tänään/seuraavaksi?"

Nämä ovat eloisia ja väkeviä aikoja, jos voit fokusoitua siihen, mitä luot seuraavaksi, etkä katsele taaksepäin sitä, mitä lähtee eikä toimi enää. Luominen on fokus, jota sinun kannattaa kultivoida kyetäksesi oikeasti lentämään näinä aikoina ja olemaan se, kuka tuli tänne olemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.