LOKAKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.10.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Oudosta tulee uusi normaali – Monilla on enemmän paranormaaleja ja yliluonnollisia kokemuksia ja näennäistä absurdiutta lokakuun aikana.

* PUHU totuuttasi – Erittäin tärkeää. Älä puhu sitä taistellaksesi tai tallataksesi jonkun muun totuuden, vaan tarjoa oma perspektiivisi tai kokemuksesi, kun tunnet kutsun siihen. Tämä auttaa laimentamaan niitä jakamistaajuuksia, jotka perustuvat väärään ja oikeaan. On ERITTÄIN tärkeää lisätä keskisointuja tämän hetken polarisoituneeseen orkesteriin.

* Maanjäristysenergia – Ravistellaan asioita elämäsi maaperässä ja aiheutetaan nopeita uudelleenjärjestelyjä.

* Ilmentämisestä on tullut uusi normaali "supervoima" monilla, jotka ovat hereillä, kun kyse on elämän nopeasta uudelleenjärjestelystä. Tämä vaikuttaa KAIKKIIN, kun se tarttuu enemmän ja enemmän kollektiiviin. Tunnusta ja jaa kokemuksesi toisten kanssa tähän liittyen, silloin kun on tarkoituksenmukaista.

* Sydänjäristysenergia – Sydämen laajentumista tapahtuu kamppailun, haasteiden ja järkytyksen avulla. Jos tämä ei koske sinua, saatat kokea suurempaa sydämen myötätuntoa ja ryhtyä sydänpohjaisiin toimiin tuollaisissa tilanteissa olevien hyväksi.

* Valta ja vallan puolustaminen – Tämä teema on korostunut maailmassa tällä hetkellä, joten tiedosta se, kun se aiheuttaa puolustusenergiaa. Se voi laukaista vihaa, taistelua ja välttelyä. Se on tahmeaa ja viettelevää energiaa, joten kysy itseltäsi: "Onko tämä todella taistelu, johon minun on osallistuttava – vai pyyhkäistiinkö minut vain kemialliseen reaktioon?"

* Psyykkisillä valtateillä on paljon kaaosta lokakuussa – Aikajanat muuttuvat nopeasti, ja maankamaran kaaos vaikuttaa psyykkisiin valtateihin, joten valitse informaatiosi viisaasti ja päivitä sitä säännöllisesti. Jos perustat toimesi psyykkiseen informaatioon, tarkista kolme kertaa ennen minkään siirron tekemistä ja LUOTA vaistoosi.

* Keho on vahvuutemme nyt – Älä usko pelkoenergiaa ympärillämme, ja tunnista se luontainen viisaus ja voima, jota kehossa voi olla sinulle, joten: "Miten palvelet sitä tällä hetkellä? Mitä se tarvitsee?"

* Maadoitu säännöllisesti hyödyttämään nyt-hetkeäsi ja myös ollaksesi valmis marraskuuhun ja joulukuuhun – ne ovat isoja kuukausia planeetalla – joten maadoittumisharjoitusten kehittäminen, miten yksinkertaisten tahansa, on erittäin hyödyllistä tasapainollesi tulevina kuukausina.

Puhtaaksikirjoitus lokakuun energiapäivitysvideosta.

Hei, olen Lee. Olen intuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sykkeen, mitä näkyy energeettisesti, psyykkisesti ja tunteellisesti. Tämä on lokakuun energiapäivitys, ja joitain tarkastelemiamme teemoja tässä kuussa ovat: VALTA ja vallan puolustaminen; KAAOS psyykkisillä valtateillä ja mitä se tekee meille; SYDÄNJÄRISTYSENERGIA ja miten sydämiä avautuu ja mitä tapahtuu silloin, ja OUTOUDEN tuleminen uudeksi normaaliksi. Jatka katselemista saadaksesi koko energiapäivityksen.

Hei, ja tervetuloa lokakuun energiapäivityksen pariin. Ja jos katselet YouTubessa, ole hyvä ja tilaa kanava. Julkaisemme monia uusia videoita joka viikko, mm. ilmaisen "Impact the World Show'n". Siis lokakuun teemoja on monenlaisia, ja toivon, että te pärjäätte hyvin siellä. Nimittäin vaikka sinä itse pärjäisit aivan hyvin tällä hetkellä ja kenties henkesi on korkealla tai tunnet olevasi yhdistyneempi tai keskittyneempi kuin koskaan ennen, mikä on totta monilla teistä, niin tiedän, että planeetalla lentelevän myllerrys-, kaaos-, järkytys- ja tuskamäärän heijastevaikutus voi tehdä tilanteesta normaalia aaltoilevamman.

2020 on erilainen vuosi, minkä uskoakseni kukaan meistä on nähnyt kuluneena vuosikymmenenä energiatasolla. Ja siitä syystä olin vähän yllättynyt ensimmäisestä teemasta, joka tuli tälle kuukaudelle. Tuo teema oli outouden tuleminen uudeksi normaaliksi. Ja tietysti ihmismieleni sanoo: "No joo, siinä tavallaan me kaikki olemme." Mutta minulle näytettiin, että tässä kuussa paranormaali, yliluonnollinen ja absurdi lisääntyy planeetalla. Siis joillekin teistä se voi merkitä olemista syvemmin yhdistynyt siihen, mitä normaalisti kutsuisimme elämämme paranormaaleiksi tai yliluonnollisiksi aspekteiksi – muut ulottuvuudet, muut olennot, kuolleet ihmiset. Absurdi on tietysti hyvin paljon sitä, mitä saattaa nähdä katsoessaan maailmaa tällä hetkellä. Se absurdiuden määrä mitä näemme tuolla ulkona, absurdius jota saatamme tuntea itsessämme, kun käymme läpi tätä hyvin kivikkoista muutosta tällä hetkellä planeetalla.

Siis paranormaali, yliluonnollinen ja absurdi – oudosta tulee uusi normaali, ja lokakuu on iso piikki siinä. Tosiaankin korkein mitä olemme nähneet helmikuun ja maaliskuun jälkeen, mikä oli jokseenkin se ajankohta, jolloin maailma meni akseliltaan. Niinpä olen utelias näkemään, miten se ilmenee tulevana kuukautena. Mutta jos resonoit tällä hetkellä siihen ajatukseen, että pääset kosketukseen paranormaalin, yliluonnollisen ja absurdin kanssa, se on ok.

Kun käy läpi heräämisjaksoja, alkaa itse kyetä olemaan moniulotteinen olento tai ymmärtämään, että energia sanelee yhtä paljon siitä, mitä tällä planeetalla tapahtuu, kuin se mihin meidät on opetettu uskomaan, eli kaikki tehtävät toimet. Siis kun alkaa yhdistyä energiamaailmoihin ensimmäistä kertaa, kutsumme sitä usein heräämiseksi, ja saa heränneen tunteen itsestä, heränneen tunteen hengestä elämässään. Ja kuten tiedämme, tätä tapahtuu useammille ja useammille ihmisille, myös kun – ja itse asiassa koska –käymme läpi tätä muutosta, jossa olemme tällä hetkellä planeettatasolla, jolloin kaikki järjestelmät muuttuvat, jolloin ilmenee, että kaikkien järjestelmien täytyy joko romahtaa, uudistua tai muuttua täysin.

Se on hyvin hermostuttavaa aikaa, koska olemme kaikki yhdessä käyneet tätä läpi monta vuosikymmentä ja kasvaneet näiden järjestelmien myötä. Siis vaikka haluaisit järjestelmämuutosta, vaikka tunnistaisit asioiden muutostarpeen, ihmisolentoina pidämme usein turvallisuudesta ja mukavuudesta. Tietysti ei ole mitään turvallisuutta, jos todella katsoo elämää. Elämä muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Ei ole mitään normaalia. Kuitenkin meille tulee hyvin miellyttäväksi se, minkä koemme omaksi normaaliksemme. Ja meille on hyvin hyödyllistä, että on tietty rutiini tai tietty normaali. Se on auttanut monia meistä olemaan tuottelias, löytämään oman tiemme/tapamme. No, tänä vuonna tuo maaperä on järissyt enemmän kuin koskaan ja hyvin isosti ympäri maapalloa.

Koemme siis tällä hetkellä paljon identiteetin puuttumista, identiteetin katoamista, osia joita et ehkä koskaan aiemmin ole kokenut tunteellisesti ja psyykkisesti. Ja koemme tätä absurdiutta, jota voi nähdä maailmassa, asioita joissa ei ole mitään tolkkua. Se antaa meille yksilöinä tilaisuuden herätä lisää. Kun pääset tuon epämukavuuden läpi, kun pääset läpi kenties siitä halvauksesta tai järkytyksestä, mitä helvettiä täällä tapahtuu, saat tilaisuuden mennä syvemmälle itseesi. Tämän vuoden mahdollisuus on siis tulla tietoisemmaksi itsestäsi, arvoistasi ja sitten nähdä myös, mitä arvoja haluaisit tässä maailmassa olevan, mitä haluaisit nähdä enemmän tässä maailmassa.

Ja teet työtä tullaksesi tuoksi asiaksi maailmalle, perheellesi, ystävillesi, ympäristöllesi, tai menet aatteiden ja elämäntapojen taakse, joihin uskot aivan uudella tasolla. Olen viime vuosina puhunut paljon aktivismista – ei välttämättä sellaisesta aktivismista, jonka usein liitämme tuohon sanaan, jossa on protesteja ja mennään kaduille, vaikka se on osa sitä ja todellakin osa tätä aikaa – vaan energia-aktivismista jossa itse luot enemmän sitä, mitä haluat nähdä maailmassa. Voimme tehdä tätä kahdella tapaa. Voimme tehdä sitä haavoittuneella tavalla, jolloin emme oivalla, että omat haavamme motivoivat tarvettamme nähdä asioita tapahtuvan ulkoisessa maailmassa. Se voi olla pulmallista, koska tavallisesti silloin kun emme tiedosta haavaa, jonka kautta yritämme saada asioita tapahtumaan, tiedostamattomia asioita tapahtuu. Tulee tunnetakaisku. On suhteita, jotka eivät suju kovin hyvin, kun yrität saada tämän mission maailmaan.

Mutta jos olet hereillä itsellesi tasolla, jolla et ehkä ole ollut aiemmin, eli sinulla on vähän käsitystä haavoistasi: "Voi, tiedän, että minulla on näitä kiintymysongelmia" tai "Tiedän, että minulla on tähän liittyvä historia elämässäni ja se on ollut hankala alue minulle", se on mahtava paikka. Vanha henkinen ajattelutapa sanoisi: "Puhdista haavasi, paranna haavasi. Ja siihen saakka kunnes se on tehty, et voi vaikuttaa planeetalla."

Minä väittäisin – ja uskoakseni monet meistä väittäisivät – että mitä enemmän voi tiedostaa omat juttunsa ihmistasolla ja sen, mitä on käynyt läpi, sitä hyödyllisempi voi olla parantamisessa nyt – omassaan ja myös siinä, mitä tarvitsee tuoda ulkoiseen maailmaan. Ja paljon parantumista tulee esiin tänä vuonna. Olemme jo nähneet näitä kriisipisteitä, tiettyjen alueiden, tiettyjen ryhmien nousemista. Parantuminen on ollut etualalla, ja se jatkuu. Tarkoitan, että se on teemana muutaman vuosikymmenen. Tulemme yhteiskuntana tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi siitä, miten planeetan ongelmia aiheuttavat ongelmat sisällämme. Jälleen kerran, se ei ole mukavaa, se ei ole aina hauskaa, mutta kun pääsee tiettyyn pisteeseen siinä ja alkaa tunnistaa, mitä omat jutut ovat, ja on vähän enemmän kykyä työskennellä muiden ihmisten juttujen kanssa – myötätuntoisesti tai armollisesti tai ymmärtäen – voimme alkaa rakentaa siltoja.

Tuon esiin sillat, koska tiedän, että joskus äärireaktiomme voi olla halu hajottaa kaikki ja aloittaa alusta, rikkoa kaikki ja antaa kaiken tuhoutua. Yksi viesti jonka oppaani ovat antaneet minulle monta kertaa kuluneen vuosikymmenen aikana, on, että vaikka monet teistä ovat paniikissa siitä, mitä näette maailmassa, niin aikajanat ovat planeetalla olleet paljon tasaisempia, hitaampia ja armollisempia, kuin ne olisivat voineet olla. Eli asiat olisivat voineet olla paljon pahempia ja paljon nopeammin. Siis tässä ajassa on vakautta, joka antaa meille kaikille armonaikaa saada jossain määrin selville, mitä ratkaisujen täytyy olla planeetalle kokonaisuutena. Ja tämä on todellinen käännekohta, vuosi 2020, ja seuraava kolme, neljä vuotta on kriittistä aikaa siinä, mitä voimme kansana tehdä alkaaksemme toteuttaa muutosta tulevana vuosikymmenenä.

Nukummeko edelleen ratissa? Jatkammeko turvallisuuden ja mukavuuden etsimistä, joita ei oikeasti ole olemassa? Todellakaan ei sillä tavalla, kuin olemme uskoneet niiden olevan kiedottuna ympärillemme. Vai alammeko hitaasti kansana herätä, ja riittävä määrä meistä alkaa kysyä, vaatia ja luoda muutosta? Ja siinä historian jaksossa olemme tällä hetkellä. Ja on intensiivistä tunnepuolella. Ja kun ihmiset eivät tiedosta, mitä heidän lävitseen kulkee, se luo paljon taistelu- ja jakautumisenergiaa, jota näemme nyt. Tiedän, että paljon siitä keskittyy sellaisiin asioihin, kuin politiikka tai hallituskysymykset. Mutta näemme jakautumista yleisesti yhteiskunnassa, kun ihmiset yrittävät epätoivoisesti roikkua siinä, minkä he haluavat uskoa tai todella uskovat todeksi elämästä. Ihmiset roikkuvat joka puolella kiinni pelastuslautoissa.

Toinen teema jonka sain tälle kuukaudelle, oli "puhu totuuttasi", mikä oli vähän yllättävää minulle. Yllättävää, koska minusta monet ihmiset puhuvat nyt totuuttaan ja aiheuttavat jakautumista. Mutta viesti oli puhua totuuttaan – ei taistellakseen jonkun toisen kanssa tai talloakseen jonkun muun totuuden, vaan lisätäkseen oman äänensä, mielipiteensä ja tunteensa sekaan. Ei taistelunhaluisesti, vaan mitä enemmän puhut totuuttasi, sitä enemmän autat laimentamaan jakautumisenergiaa planeetalla. Se oli tuo viesti. Tiedän, että on taipumusta – ja olen itsen käynyt läpi tämän ja olen varma, että monet teistä ovat käyneet läpi tämän – jossain kohtaa oppia olemaan puhumatta totuuttaan. Se on kuin: "Voi, tämä ei auta. He eivät halua kuulla tätä. Minun ei pitäisi sanoa tätä näin. He eivät halua minun puhuvan henkisistä jutuistani, koska he vain pyörittelevät silmiään."

Oppaani ovat kehottaneet minua muutaman vuoden puhumaan siitä, että teidän jotka olette oppineet olemaan hiljaa monta vuotta sitten, on aika löytää taas äänenne. Eikä se merkitse puhumista koko ajan. Taloudellinen sanojen käyttäminen on hyvin tehokasta. Jotkut vaikuttavimmista ihmisistä joita olen koskaan tavannut elämässäni, eivät puhuneet paljon, mutta kun he puhuivat, sen tavan vuoksi miten he sanoivat nuo sanat ja miten he toivat ne esiin, siinä oli voimaa, lahjomattomuutta ja energiaa. Siis yritä päästä irti siitä ajatuksesta, että jaat sanojasi, jotta sinut ymmärretään, kuullaan, sinua kunnioitetaan ja ihmiset ovat samaa mieltä kanssasi. Sitä ei välttämättä tapahdu, mutta saatat sanoa jotain, minkä joku ihminen kuulee tuossa hetkessä ja on vähän: "Hmm …" Ja hän lähtee pois, mutta jos hän kuulee sen kaksi tai kolme kertaa muilta ihmisiltä, toisilla tavoilla, se alkaa mennä perille.

Siis älä puhu totuuttasi, koska haluat voittaa taistelun, haluat sanoa jollekin toiselle, että hän on väärässä. Jos sinulla on tuollainen asenne, olet tekemisissä haavojen kanssa, ja se on ok. Käsittelemme kaikki haavoja jossain kohtaa. Mutta ole tietoinen siitä, koska se auttaa ihmisiä, jotka heittelevät haavojaan toisilleen jakautumisen myötä, saamaan muita taajuuksia keskusteluun, ja tämä sallii ns. perus- tai matalampien energioiden kohota. Tarkoitan tällä, että voit pysyä hiljaa ja irti sodasta, joka näyttää alkavan, totta kai. Ja on aikoja, jolloin et halua sekaantua. Mutta on myös aikoja, jolloin meidän tarvitsee puhua totuuttamme, jotta totuutemme kuuluu tuossa sekoituksessa. Vaikkei siitä olla samaa mieltä, lisäämme sen kuitenkin. Lisäämme energiamme keskusteluun, mikä muuttaa sen taajuutta.

Siis ajattele sitä tässä kuussa. Kysy itseltäsi: "Kulkiko lävitseni juuri jokin tunne, jonka haluan ilmaista? Ilmaisenko sen? Olenko irti siitä, miten se vastaanotetaan, mutta tunnistan sen sanomisen tärkeyden." Monimutkaista tavallaan, mutta nämä ovat monimutkaisia aikoja. Mikään ei ole kovin yksinkertaista tällä hetkellä, mitä tulee energiaan.

Kaksi muuta asiaa jotka tulivat esiin tässä kuussa, olivat maanjäristys- ja sydänjäristysenergia. Jos ajattelee maanjäristystä, se ravistelee usein asioita, joita on maassa, ja kaataa tiettyjä asioita. Se hajottaa rakennuksia, se aiheuttaa halkeamia maahan. Siis on maanjäristysenergiaa toiminnassa. Sitä on ollut muutaman kuukauden, mutta se voimistuu lokakuussa. Ja tämä merkitsee, että se muuttaa, jakaa tai järjestää uudelleen nopeasti maadoittuneen elämäsi. Varoituksen sana tässä teille, jotka olette hereillä tai tunnette nyt olevanne enemmän kosketuksissa korkeampien taajuuksien kanssa kuin vuosia sitten, huomaatte, että ilmentäminen on teillä nopeampaa ja uudelleenjärjestelyt maaperässä tapahtuvat vaivattomammin.

Ja tämä tulee heräämisen myötä. Saatat olla todella hyvä ilmentämään ihmisiä tai suhteita, joita tarvitset elämässäsi. Kenties se on todella haavaton asia sinulla. Kenties raha on hankala asia sinulla, tai siinä on raskaita juttuja sukulinjasi tai elämäsi ihmisten vuoksi, ja heidän tapansa tuntea rahasta on vähän enemmän solmussa. Mutta huomaat, että ilmentämisestä tulee tavallaan normaalimpi supervoima. Eikä sitä enää edes ajattele tietyssä heräämisen kohdassa. Sitä vain on: "Ai, ajattelen tätä", ja kolmen päivän päästä se ilmestyy.

Mikä sinun tietty taitosi onkin, ja joillain ihmisillä se on tarvitsemiensa asioiden tai rahan ilmentäminen. He ovat hyvin esteettömiä sillä tavalla. Se on yksi heidän supervoimistaan. Toisilla se voi olla suhteita, ystäviä, tukea aina, kun he tarvitsevat sitä. Ole vain avoin tunnistamaan, että myös kaikessa näiden aikojen kaaoksessa ilmentäminen supervoimana on todella käytössä nyt. Se on hyvin läsnä. Se on ilmassa, ja useammat teistä eivät luultavasti edes ajattele sitä enää. Mutta jos ajattelette kolmen tai viiden vuoden taakse, ette eläneet silloin tuossa nopean ilmentämisen taajuudessa.

Se on todella tärkeää, koska ensinnäkin se auttaa teitä näinä aikoina, jolloin teidän ehkä tarvitsee ajatella: "Tarvitsen jotain. Minun tarvitsee ehdottomasti tuoda vähän enemmän tätä energiaa tai tämäntyyppinen asia elämääni, auttamaan minua pysymään tasapainossa näinä aikoina". Mutta yhtä lailla on tärkeää puhua siitä ympärillänne olevien ihmisten kanssa, koska mitä enemmän tästä tulee normaalia teille – ja meille joille se on normaalia – planeetalla on aina osmoosi-ilmiö. Siis useammat ja useammat ihmiset alkavat nähdä, että he pystyvät ilmentämään asioita hyvin nopeasti. Eivätkä he edes ajattele sitä supervoimana. Se on vain osa heidän elämäänsä.

Siitä on siis tulossa uusi normaali maan päällä, ja useammat teistä tuntevat sen. Mutta älkää unohtako, että se on ohjattua energiaa, eli voitte tulla tietoiseksi siitä, mitä haluaisitte tuoda elämäänne, ja laittaa sen kirjaimellisesti sinne. "Tarvitsen vähän enemmän rauhaa tässä kuussa. Se tuntuu vähän hullulta asialta pyytää, koska sitä ei tapahdu elämässäni, mutta laitan sen sinne. Tarvitsen enemmän rauhaa tässä kuussa." Yllätytte, miten nopeasti näitä asioita voi tulla, erityisesti teille jotka olette olleet tässä hyvin pitkään tai teille jotka olette heräämisen huumassa tällä hetkellä, mitä voidaan usein kokea muutamana ensimmäisenä vuotena.

Siis maanjäristysenergia on yksi asia, ja se ravistelee elämänne maaperää ja voi tuoda suuria muutoksia hyvin nopeasti. Siis älkää yllättykö, jos sitä tapahtuu myös tässä pysähtyneeltä näyttävässä jaksossa, vuonna 2020 jolloin hyvin monet asiat on pysäytetty. Näen ja tunnen ja kuulen ihmisiltä ja saan ylhäältä, että asiat voivat silti liikkua hyvin nopeasti, jos sallii itsensä mennä tuon liikkeen mukana, eikä vain kavahda järkyttyneenä tai surren sitä, mitä lähtee pois tai mikä muuttuu. On tärkeää kunnioittaa suruaan, mutta myös pysyä avoimena sille, mitä voi tulla.

Sydänjäristysenergia on toinen termi, joka minulle annettiin. Näemme jo tätä, mutta lokakuulle tuli teemana sydämen laajentuminen kamppailun, haasteiden ja järkytyksen avulla. Tai jos sitä ei tapahdu sinulle, sinulla on paljon sydämen myötätuntoa niitä kohtaan, jotka käyvät läpi noita asioita tällä hetkellä. Monet meistä ovat käyneet läpi useita sielun pimeitä öitä. Heräävät käyvät usein niitä läpi. Siis on paljon myötätuntoa, kun näkee sen vaikuttavan johonkuhun, kun elämä on lyönyt heitä ja he ovat todella järkytys-, "taistele tai pakene" -tilassa tai jähmettyvät. Sinulla saattaa olla todella myötätuntoinen sydän elämässäsi olevia kohtaan. Ja huomaat, että on todella ilo antaa sitä.

Monilla teistä on nyt uusi kokemus: "Vau, voin oikeasti vain olla tässä sydämessäni ystävääni tai perheenjäsentäni varten tavalla, jota hän ei sallinut aiemmin, tai johon minä en kyennyt aiemmin, tai olin vähän ujompi. Eikä minun tarvitse tehdä paljon mitään. Kyse ei ole siitä, että annan hänelle tuntitolkulla konsultointia. Voin vain olla tässä sydämessäni häntä varten, ja se näyttää tekevän hänelle hyvää." Ja yhtä lailla jotkut teistä tulevat hyvin aktiiviseksi siihen liittyen. Tällä hetkellä on paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat apua eri tavoin. Ja tuo visionäärinen energia josta puhuin syyskuussa, yhdistyy tähän uuden tason sydänmyötätuntoon. Ja monet teistä luovat rakenteita, toimintoja ja tapoja auttaa ihmisiä, ja se on fantastista. Sitä todella tarvitaan nyt.

Mutta sydänjäristysenergia voi merkitä myös oman sydämesi laajentumista jonkin kamppailun, haasteen tai järkytyksen avulla. Ja sitä on liikkeellä. Siis älä kovasti ylläty, että vaikka yleensä sinulla olisi ok, sydämesi vähän poksahtaa tässä kuussa. Sain kuvan, että kaikki keskittyi yläruumiin alueelle, ja se oli siinä. Sydänchakra oli kuin suuri alue tässä kuussa. Siis älä ylläty, jos sydäntäsi liikutetaan tässä kuussa. Anna sen olla, koska kun sydän avautuu, se todella täyttää meitä, vaikka se alkaisinkin tuskalla tai järkytyksellä. Ja se tuo mukanaan paljon elämänenergiaa, päästyämme alkuvaikutuksen läpi.

Seuraava teema ei yllättänyt minua yhtään. Tuo teema oli valta ja vallan puolustaminen. Näemme tätä tapahtuvan hyvin monin eri tavoin, jos katsotaan ulkoista maailmaa, valtaa ja vallan puolustamista. Ja tavallaan tämän energian ruma pää on maailmassamme nyt ylhäällä. Se tuo mukanaan puolustautumisenergiaa, ja puolustautumisenergia laukaisee vihaa, taistelua ja välttämistä. Siis kun suurta taisteluenergiaa ja puolustautumisenergiaa lentelee, se voi laukaista muissa tai meissä vihaa, taistelua ja välttämistä. Ne ovat saman asteikon eri päitä, mutta välttämistä on, silloin kun sanotaan: "Voi, en halua tietää. Haluan laittaa pääni peiton alle. Haluan poistua paikalta. Haluan vain tehdä jotain päästääkseni pois tästä ja vetäytyäkseni, koska se on liikaa. En kestä enää." Mutta yhtä lailla vihaa ja taistelua voi kuohua lävitsesi, ja täytyy vain olla tarkkana, miten houkuttelevaa se voi olla.

Siinä ei ole mitään väärää. Viha on osa energiaamme, ja tuon palon täytyy tulla lävitsemme ja huuhtoa. Mutta ole tarkkana, ettei se yhdisty ajatuksiisi ja haavoihisi, koska se tapahtuu erittäin helposti nyt, koska sitä näkee tapahtuvan paljon tämän planeetan tiedostamattomassa energiassa. On ihmisiä, jotka eivät ole aivan tietoisia, miksi he heittelevät tunteitaan. Heidän tunteidensa täytyy mennä jonnekin, joten he vain heittävät niitä tähän ihmiseen tai tuohon asiaan. Ja se on ok. He yrittävät saada ne ulos itsestään, mutta ole tietoinen, miten sinut vedetään siihen mukaan ja onko se todella sinun paikkasi, onko sinulle hyväksi tulla vedetyksi siihen. Ja hei, jos sinut vedetään siihen, se on täydellistä sinulle. Kaikki on ok. Teit sen. Sinut vedettiin siihen. Mutta huomaat, että tuo energia on paljon enemmän tahmeaa kuin aitoa tällä hetkellä.

Ole vain tietoinen tuosta voimakkaasta tunteesta, kun sitä tulee ihmisistä lähelläsi, ja siitä, haluatko todella osallistua siihen ja onko se oikeasti sinua varten, koska se on houkuttelevaa ja tahmeaa. Ja kaikessa siinä on kyse tästä vallasta ja vallan puolustamisesta, jota näemme nyt. Puhuin pari kuukautta sitten valta-, kontrolli- ja vapauskolmiosta, jota näemme. Ja valta ja vallan puolustaminen ovat maailman teema lokakuussa. Ja näin ollen se merkitsee, että sitä väreilee meidän kaikkien läpi.

Lokakuussa psyykkisillä valtateillä nähdään paljon kaaosta. Siis te jotka olette tottuneet yhdistymään kaikkeen ylhäällä ja saamaan viestejä, olkaa tietoisia. Siellä ylhäällä on yhtä kaoottista tällä hetkellä kuin täällä alhaalla, ja asiat muuttuvat hyvin nopeasti nyt. Olet aiemmin voinut nojata psyykkiseen informaatioon, joka muuttuu tällä hetkellä niin nopeasti tai on niin kaoottista, että saat sirpaleita, sitten laitat kaksi sirpaletta yhteen ja ajattelet sen muodostavan kokonaisuuden, kun oikeasti niin ei ole. Ne ovat vain kaksi satunnaista sirpaletta, jotka törmäsivät.

Niinpä olen sitä mieltä – ja olen aina ollut työskenneltyäni intuitiivisesti 20 vuotta – että nämä viestit täytyy maadoittaa, ottaa oma aikansa ja olla hyvin maadoittunut sen osalta, mitä tulee läpi. Mutta erityisesti tässä lokakuussa psyykkiset valtatiet ovat hyvin aktiivisia ja hyvin kaoottisia. Siis kuten aina, valitse viisaasti ja luota vaistoosi. Katso, mitä kehosi antaa sinulle tulkinnaksi – ei pelkästään mitä mielessäsi tapahtuu. Laskeudu kehoosi, kysy aistilliselta keholtasi, onko tämä "kyllä" vai "ei" sinulle. Teen itse ns. kehotestausta, eli jos en saa selvää vastausta päässä, kysyn keholtani, kumpi tuntuu paremmalta. Siis annan sille ensimmäisen vaihtoehdon, ja katson, tuntuuko kehoni avoimelta. Sitten annan toisen vaihtoehdon. Ja sitten vertaan, kumpi vaihtoehto tuntui paremmalta kehossani. Se on tapa luottaa vaistoonsa, jos ei ole vahvaa suhdetta intuitioonsa.

Keho on viimeinen asia, josta halusin puhua teille tässä kuussa. Se on vahvuutemme tällä hetkellä. Siis ole hyvin tietoinen, että paljon pelkoenergiaa lentelee covid-19-virukseen ja muihin asioihin liittyen. Varo sitä, että vältät kehoa tai vetäydyt pois kehosta, koska sitä on kovasti ilmassa. Meitä kannustetaan vetäytymään pois kehostamme. Ole vain tietoinen, että maadoitut kehoosi, erityisesti nyt kun olemme irrallisempia, koska emme ole olleet yhdessä yhtä paljon, kuin normaalisti olisimme.

Työskentele siis kehosi kanssa ja kysy keholta, mitä se tarvitsee. Meistä on tullut hyvin mielen perusteella toimivia. Olemme kai aina olleet mielestä toimiva yhteiskunta, mutta meitä kannustetaan siihen olemistapaan erityisesti nyt. Siis maadoita kehosi hyvin sillä, mitä se tarvitsee – tanssit ympäri taloasi, käyt suihkussa tai peseydyt seremoniallisesti joka päivä, miten tahansa yhdistytkin omaan kehoosi – koska sillä on uskomatonta viisautta ja energiaa, ja se on aistiva ja haluaa palvella kaikkea, mitä avautuu täällä nyt. Meidän tarvitsee todella maadoittaa tämä energia, erityisesti koska marraskuu ja joulukuu ovat isoja kuukausia tällä planeetalla.

En tiedä vielä, mitä se merkitsee. Tiedän vähän enemmän, kun pääsen tämän kuukauden loppua kohti ja alan tehdä marraskuun energiapäivitystä. Mutta minulle näytettiin, että koska ne ovat isoja kuukausia, on tärkeää maadoittaa itsensä tässä kuussa ja kehittää joitain maadoittumiskäytäntöjä, miltä ne näyttävätkin sinulla. Se ei ehkä näytä kovin henkiseltä. Se saattaa näyttää supernormaalilta. Se saattaa olla vain hyppimistä jonkin aikaa kotonasi, tai kehosi ravistelua, mikä ikinä. Mutta tarvitsee päästä kehoonsa ja olla irrottautumatta siitä, koska siihen kannustetaan tavallaan nyt. Eikä se ole hyvä asia meille, koska menetämme voimamme, jos teemme sen.

Ole vain tietoinen siitä. Ole ystävällinen itsellesi. On stressaavaa aikaa. On stressaava vuosi. Tee parhaasi, ja muista ilmentää tai aikoa, mitä tarvitset enemmän elämääsi, jos kamppailet kovasti tällä hetkellä. On se sitten lisää kontakteja ja kommunikointia. On se sitten enemmän energeettistä tukea. On se sitten enemmän luottamusta, että pääset läpi niistä haasteista, joita edessäsi on, tai jotka sinulle on heitetty, tai jotka nämä vuosi on tuonut sinulle, ja pystyt järjestämään asiat taas, mutta aloita välittämöttömimmästä ja aloita pienesti.

Mitä ikinä teetkin maailmassa ja missä ikinä asutkin, toivotan sinulle rakkautta tälle kuukaudelle, ja muistutan, että kaikki käyvät eri tavoin läpi tätä samaa energiaa yhdessä. Totta kai on erilaisia olosuhteita, mutta kukaan ei pääse vuodesta 2020 läpi vahingoittumatta. Kaikkiin vaikuttaa se, mitä tapahtuu, vaikka sitä tapahtuukin eriasteisesti. Huolehdi hyvin itsestäsi ja ole hyvä itsellesi, ja ole hyvä toisille, silloin kun voit.

(Tietoja tuotteista …)

Isoa rakkautta kaikille, ja nähdään ensi kuussa. Kiitos, kun katselit.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.