TAMMIKUUN 2021 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* uuden energian merkittävä synnytys- tai kypsyttelyjakso

* kaikella millä ei ole yhteyttä sydämeen, on karikkoista menoa seuraavat 2–3 vuotta

* luo, kuka ja miten haluat olla muutaman seuraavan vuoden

* luovat hankkeet – valtava teema tulevina vuosina

* pidä oma keskuksesi – ja/tai pidä sitä muille

* kaaos purkautuu, ja se on hidasta

Puhtaaksikirjoitus tammikuun energiapäivitysvideosta.

Hei, ja tervetuloa tammikuun 2021 energiapäivitykseen. Olen Lee ja joka kuukausi mittaan sykkeen, mitä on tulossa esiin energeettisesti, psyykkisesti ja tunnepuolella. Ja muutamia teemoja joita tarkastelen tammikuussa, ovat: alku/synnytysjakso uudelle energialle johon olemme siirtymässä maailmana, mikä tapahtuu muutaman vuoden kuluessa; luovat hankkeet ovat valtava teema meille kaikille tulevina vuosina; ja miten ulkopuolellamme oleva kaaos lisää ja luo tätä transformaatiomuutosta, jossa olemme nyt maailmana. Pysy kuulolla saadaksesi koko päivityksen.

Hei kaikille, ja tervetuloa vuoteen 2021. Ei ole vain uuden vuoden alku, vaan monin tavoin myös alku täysin uudelle energia-aikakaudelle maan päällä. Tein itse asiassa 90 minuutin energiavuosipäivityksen, jossa katsottiin joihinkin tuleviin teemoihin – ei ainoastaan koko tälle vuodelle, vaan myös tuleville vuosille. Siis jos olet kiinnostunut tsekkaamaan sen, tässä on linkki sen nauhoitukseen, ja se on ilmainen. Jos olet kiinnostunut työstäni, tilaa YouTube-kanavani. Mutta katsotaanpa nyt tämän vuoden alkua.

Tietyllä tavalla on vaikea erotella tammikuuta, koska mentyämme joulukuun päivänseisauksesta läpi, siirryimme täysin uuteen aikakauteen planeetalla, niin astrologisesti kuin energeettisestikin. Ja suurimman osan tammikuusta meidän kaikkien fokus on totutella noihin uusiin energioihin, mutta hyvin energeettisellä ja metafyysisellä tavalla. Kyse ei ole siitä, ettei asioita tapahdu ulkoisessa maailmassa, mutta te jotka olette herkkiä energialle, nähkää tammikuu ja helmikuu hyvin tärkeänä kypsyttelyjaksona tälle uudelle energia-aallolle ja sille yhtenäisyydelle, johon olemme olleet tulossa tällä planeetalla.

Se vaikuttaa meihin kaikkiin. Jotkut meistä ovat tietoisempia siitä kuin toiset, mutta yksi asia jonka se tuo tullessaan, on uusi jakso, jolloin kaikella mikä ei ole yhtenäinen sydämen kanssa tai missä ei ole ainakin jossain määrin sydänenergiaa, on hyvin karikkoista menoa. Tätä olemme jo nähneet – sitä on jatkunut viimeiset neljä, viisi vuotta lisääntyvässä määrin. Mutta seuraavat kaksi, kolme vuotta näemme tätä kaoottista yhteentörmäystä sydänenergian ja kaiken sellaisen välillä, mikä tulee paikasta, josta puuttuu sydän tai myötätunto muita ihmisiä, muita eläviä olentoja ja itse planeettaa kohtaan.

Olemme astumassa hyvin totiseen osaan tässä transformaatiovaiheessa, jota käymme läpi maailmana. Ja monet meistä eivät ole näkemässä sen lopullisia hedelmiä, koska olemme hyvin paljon "siltasukupolvea". Olemme sukupolvi, joka siirtyy vanhasta maailmasta uuteen maailmaan. Siis jokainen meistä on ihminen ja sielu, mikä merkitsee, että meillä on sielutarkoitus ja sielutehtävä, jonka tulimme tänne kokemaan ja toteuttamaan. Mutta yhtä lailla olemme ihmisiä, ja meihin vaikuttavat kaikki ne muut ihmiset, jotka ovat kasvattaneet meitä, rakastaneet meitä, haastaneet meidät ja opettaneet meitä. Ja tästä totuudesta tulee aina vain selvempi kaikille tällä planeetalla noin seuraavan vuosikymmenen aikana, kun alamme palata siihen ymmärrykseen, että olemme sekä universaaleja olentoja että ihmisolentoja. Mutta tämä on tavallaan piirretty isolla pensselillä, ja tuon sen esiin, koska monet teistä tuntevat tämän syvästi, ja on hyvin paljon teidän tehtävänne auttaa toisia pääsemään itse siihen käsiksi tulevina vuosina.

Yhtä lailla on monia teitä, jotka olette "nyrkit savessa" ja autatte vanhaa tekemään siirtymän, koska meillä kaikilla on vanhaa itsessämme. Se on energiajatkumo. Siis poltamme jokainen sen vanhoja osia pois, kuka olemme ihmisenä ja kuka olemme olleet yhdessä kollektiivina. Ja on erittäin tärkeää muistaa se niin paljon, kuin pystyy.

Olen hyvin tietoinen ja olen teidän kanssanne. Minulla on ollut samanlaisia hetkiä, jolloin voi olla erittäin tunteet laukaisevaa nähdä ihmisten käyttäytyvän tietyillä tavoilla tai nähdä tiettyjen ihmisten agendoja työnnettävän maailmalle. Ja totta kai, jos nuo kokemukset laukaisevat tunteesi, käy läpi se, mitä tunnet, anna noiden tunteiden tulla ulos, anna niiden kulkea lävitsesi, koska ne menevät ohi hyvin nopeasti, jos päästät ne ulos. Ja monet meistä opetettiin tukahduttamaan nämä tunteet, tai olemme kollektiivisesti vain haudanneet ne.

Siis tämä on energeettisesti hyvin elävää aikaa tunteiden osalta, mutta olemme vasta hyvin alkuvaiheissa maailmanlaajuisemmassa tunnetietoisuudessa. Siis on sotkuista, eikä se merkitse, että ihmiset tuntisivat asiat kovin syvästi – ihmiset saattavat heitellä tunteitaan toistensa päälle. Mutta tuon tämän esiin, koska meillä on ihmisinä (ja olen tosiaankin nähnyt tätä kuluneena vuotena) taipumusta olla hyvin mustavalkoisia tiettyjen asioiden, tiettyjen ihmisten ja niiden transformaatiomahdollisuuksien ja -kykyjen osalta, joita näillä on. En tiedä sinusta, mutta tässä iässä katson taaksepäin asioita ja näen: "Vau, pärjään paremmin sen kanssa kuin 20 vuotta sitten." Siis sama pätee tällä hetkellä moniin ihmisiin, joiden kanssa et ole ehkä samaa mieltä tai joihin et usko. Niinpä heitä vastaan tappelemisen tai työntämisen sijasta pidä tilaa heidän transformoitumiselleen.

Silloin kun joku tuo todella synkän tai sydänyhteydettömän agendan sinulle tai planeetalle kokonaisuutena, sen navigoiminen on sinulle eri asia. Enkä sano, että sellaiset jutut ovat aina helppoja, ja jotkut meistä ovat täällä ollakseen todella tuon taistelun etulinjassa. Ja sitten on muita. Et ehkä ole etulinjan ihminen, vaan näet asioita, todistat asioita, lisäät äänesi asioihin, pidät tilaa muutokselle. Mutta yleisesti ottaen, meidän on hyvin tärkeää muistaa, että voimme ihmisinä transformoitua, ja erityisesti niiden joista ajattelemme, etteivät he voi tehdä sitä tai tee sitä, on mahdollista toimia tuosta paikasta. Muuten, on myös hyvin eri asia, jos olet väkivaltaisessa tai toksisessa suhteessa. Jos olet sellainen, joka pitää tilaa hänen transformoitumiselleen itsesi kustannuksella, se ei tavallisesti ole hyvä idea. Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on kaikki ok, ennen kuin pidät tilaa tuon ihmisten transformoitumiselle, tai hän pystyy huolehtimaan sinusta riittävästi, että voit jäädä tuohon suhteeseen transformaatiota varten, mutta eksyn nyt aiheesta.

Se on täysin eri aihe, mutta tuon tämän esiin, koska pari kuukautta, tammi–helmikuu, on erittäin herkkää aikaa. Siis jos olet hyvin herkkä, sinun kannattaa astua etäämmälle mahdollisimman paljon, jos voit. Sinun kannattaa hiljentyä, kääntyä sisäänpäin ja sallia energian, jota nyt tulee sinuun, ruokkia itseäsi ylhäältä päin, eikä sinun kannata välttämättä ottaa kimmokkeita siitä, miten se vaikuttaa kaikkiin muihin. Se ei merkitse irrottautumista ihmisistä, jotka antavat sinulle "ravintoa", vaan täytyy olla hyvin tietoinen siitä, erityisesti tammi–helmikuussa, mille altistut, keille altistut ja miltä se saa olosi tuntumaan, koska se kertoo tuon tilanteen.

Tunteesi ovat erittäin herkkiä tällä hetkellä, mutta ne vaihtelevat: sen hyvin voimakkaan uuden energian sisäistäminen, jota sinuun tulee, ja toisaalta tietysti niiden juttujen irtipäästäminen, joita et enää tarvitse (jotta tehdään tilaa). Ja kuten tiedämme, irtipäästäminen voi olla kaikkea, iloisesta vapautumisentunteesta suureen tuskaan: "Aion pitää kiinni tästä. Voi hyvä luoja, minun täytyy huutaa tätä vähän enemmän. Voi hyvä luoja, en voi uskoa, että olen mennyt 7 vuotta taaksepäin kehoni osalta" Mutta hyvä uutinen on, että varjojen muuntamisesta tulee nopeampaa. Tulee nopeammaksi päästää irti vanhasta energiasta. Ja olen varma, että useimmat meistä kokevat tätä nyt – ainakin te jotka kuuntelette tällaisia videoita. Siis älä ole kovin huolissasi, jos noin vuoden ajan olet sanonut: "Voi hyvä luoja, luulin päässeeni jo yli näistä jutuista." Tervetuloa vuoteen 2020!

Tarkoitan, että vuosi 2020 oli erilainen kuin mikään muu. En edes yritä puhua siitä, koska luulen, että olemme kaikki eläneet sen läpi. Mutta tässä sitä ollaan täysin uuden vuoden alussa energeettisesti, ja jokainen uusi vuosi tuo tietysti mukanaan uudestisyntymisen mahdollisuuden, mutta jotain hyvin erilaista tapahtui 21.12.2020. Se ei merkitse, että ulkoinen maailma näyttää kovin erilaiselta, ainakaan vuoden kolmen tai neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Mutta sitten kun pääsemme maaliskuusta läpi ja huhtikuun alkuun, tulee mahdollisuus niiden olosuhteiden ulkoiseen transformoitumiseen, joissa monet meistä ovat eläneet ja jotka ovat monille meistä olleet rajoittuneita kokemuksia totuttuun verrattuna. Tuon kokemuksen etuna on, että se on sallinut monien meidän mennä tietoisesti ja tiedostamatta karistamaan noita kerroksia ja syvälle sisään sen osalta, kuka olemme täällä olemassa ja mitä olemme täällä tekemässä.

Se on seuraava viestini: luo sitä, kuka ja miten haluat olla muutamana seuraavana vuotana. Siis tammi–helmikuussa vietä todella aikaa miettien: "Kuka ja miten haluan olla planeetalla muutaman seuraavan vuoden aikana?" Ei välttämättä: "Mitä haluan nähdä ulkoisessa maailmassa?" koska sitä mitä haluat nähdä ulkoisessa maailmassa, luot ja edistät sillä, miten itse näyt maailmassa. Monien meidän tapaan minulla on ollut toisinaan monia yäk-hetkiä, erityisesti vuoden 2020 viimeisten kuukausien aikana, koska minäkin puhdistan paljon niitä asioita, jotka eivät tule enää mukanamme eteenpäin. Mutta yksi asioista joista Z-oppaani ovat puhuneet minulle uudestaan ja uudestaan, on se, miten luomme tulevaisuutta. Kanavoin heitä energiavuosipäivityksessä, joten käy katsomassa se, jos haluat 90 minuutin ilmaisen työpajan.

Siis he ovat puhuneet siitä, miten luomme tulevaisuutta. Siis erityisesti jos menet uhrimoodiin siinä, mitä näet maailmassa – mikä muuten on hyvin perusteltua, koska kaikki ovat käyneet läpi kaikenlaista vuoristorataa tänä vuonna. Mutta jos jäät siihen ja alat kertoa tarinaa sieltä käsin, et enää edistä uutta tällä planeetalla. Ja he ovat puhuneet siitä, miten tärkeää on tunnistaa, että olemme täällä luomassa Maan tulevaisuutta ryhmänä, samalla kun näemme järjestelmissämme purkautumista ja taistelua. Ja järjestelmissämme on paljon epävakautta. Siis jos sinulla on päässäsi, että X- tai Y-henkilö tekee x tai y tai z, se on erittäin mustavalkoinen tapa tarkastella asioita.

En sano, ettei siinä ole totuutta, miten näet maailman, mutta he puhuvat jatkuvasti siitä, että ollessamme elossa meillä on tilaisuus tulla joksikin uudeksi ja luoda jotain uutta. Siis kirjoita luettelo: "Kuka ja miten haluan olla maailmassa tulevina vuosina?" ja mitä se saattaisi antaa planeetalle, toisille ihmisille – ihmisille joita tunnet ja rakastat, ihmisille joita et tunne, mutta joita olet valmis rakastamaan joka tapauksessa – koska olemme toistemme sisaria ja veljiä tulevina vuosina.

Toinen asia josta he puhuivat, on yhteisöhengen nouseminen. Tätä on jatkunut jo useita vuosia, ja olet nähnyt sitä eri tavoin. Voit luultavasti todistaa sen itse oikeaksi sisäisesti ja ulkoisesti, mutta he sanoivat, että tänä vuosikymmenenä näemme paljon enemmän tuota yhteenkuuluvuudentunnetta. Sitä on ollut jo paljon enemmän kuin koskaan ennen. Ja mielenkiintoista kyllä, kun meiltä on otettu pois osa siitä mahdollisuudesta, miten voimme olla vuorovaikutuksessa, se on vain vahvistanut sitä. Siis te jotka olette tietoisia siitä ja koette: "Joo, olen intuitiivisempi ja visionäärisempi ja minulla on enemmän kokemuksia, joissa koen tuntevani tulevaisuuden, voin työskennellä tulevaisuuden kanssa ja voin leikkiä tulevaisuuden kanssa – tulevaisuudesta voi tulla kuin savea minulle", huomaatte, että teissä hautuu luovaa energiaa ja se on hyvin voimakasta, ei vain tänä vuonna, vaan kaikkina tulevina vuosina.

Yksi heidän viestinsä vuosittaisessa energiapäivityksessä oli yhteistyön tärkeys luovuudessa, mutta olematta liikaa huolissaan asioiden toteuttamisesta nyt. He sanoivat, että meitä päivitytään ja sisäistämme enemmän ja enemmän luovaa ja luojaenergiaa, kun kuukauden vierivät. Ja te jotka ajattelette: "No, minä en luo mitään maailmassa", teidän ehkä kannatta kokeilla sitä – numero yksi. Mutta numero kaksi on, että luomme toisiamme. Se tapa jolla vaikutamme toisiimme keskustelussa, on luova. Jos sanon jotain, mikä parantaa sinua tai haastaa sinut tai elämäsi tai vaikuttaa sinuun negatiivisesti, olen luonut kanssasi kokemuksen, joka on nyt jättänyt jäljen sinuun, pienen tai suuren.

Siis luomme kaikki koko ajan, mutta tarvitsemme ja näemme tulevana vuosikymmenenä enemmän ja enemmän luovia innovaatioita liiketoiminnassa, johtajuudessa, tavassamme muodostaa ryhmiä, tavassamme uudistaa ja tehdä muotoja. Siis tulee hyvin mielenkiintoinen vuosikymmen. Mutta luulen, että tärkein viesti jonka voin jakaa kanssanne tänään, on tämä syvällinen viesti: hiljenny mahdollisimman paljon tammi- tai helmikuussa ja mene todella sisällesi juomaan tätä energiaa, jota tulee.

Yksi teema on: pidä oma keskuksesi ja/tai pidä sitä muille. Siis saatat olla sellainen, joka sanoo: "Voi hyvä luoja, on aivan liian kaoottista minulle. Kaikki mitä käyn läpi, laukaisee tunteeni aivan liikkaa. En kestä tätä enää. Se ärsyttää minua todella." Sinun täytyy oikeasti saada selville, miten pääset takaisin keskukseesi. Sinun täytyy löytää työkaluja, ihmisiä, yhteisö, joka voi auttaa sinua nollaamaan. Se on erittäin tärkeää, koska kaaos jota näemme maailmassa, ei lopu tänä vuonna. Olemme kolmen, neljän vuoden jaksossa, jolloin on todellista epävakautta, kun vanhoja juttuja jotka ennen kannattelivat meitä, eivät enää kannattele ja ne liikkuvat, muuttuvat ja yrittävät pitää kiinni. Mutta ne eivät pysty pitämään kiinni, vaikka kuinka kovasti yrittäisivät, mutta ne yrittävät – ja ne yrittävät kovasti seuraavat kaksi tai kolme vuotta.

Siis tuo kaaosreaktio jota näemme kollektiivissa ja tunnemme itsessämme, omassa mielessämme, omissa kaavoissamme, omissa tunteissamme, on tarttuvaa. Niinpä sinun täytyy ehkä kaivaa todella syvältä pitääksesi oman keskuksesi. Tai jos olet jo tehnyt tuota työtä muutaman viime vuoden ja sanot: "Tiedätkö mitä? Pärjään tavallaan hyvin. Tiedän, miten pääsen itseeni takaisin", tämä on sinulle todella aikaa nauttia siitä, antaen tuota energiaa muille. Ei uhrautumalla, ei ylikompensoimalla, ei kuluttamalla itseäsi loppuun yrittäessäsi parantaa kaikki muut. Ainoastaan tunnistamalla: "Voi, olen saanut aikaan ydinenergian tässä. Olen aikaansaanut hyvän tunteen. Olen kehittänyt kyvyn hymyillä rauhallisesti jollekin, jonka näen ruokakaupassa ja joka on selvästi peloissaan, joka pyörittää selvästi pelko-ohjelmaa. Ja se on erittäin tarttuvaa maan päällä hetkellä ja kovasti meitä heikentävää."

Silloin kun meidät johdetaan pelkoon, kun meidän käsketään olla pelossa ja meille kerrotaan asioita saamaan meidät reagoimaan pelosta käsin, alamme menettää kaiken luomisvoimamme ja kaiken itsenäisyytemme. Siis voisit olla valomajakka toisille. Ja teemme sitä monilla tavoilla. Teemme sitä vain katseella, hymyllä tai teemme sitä käytännönläheisesti auttamalla jotakuta jossain asiassa, tai teemme sitä antamalla jollekin halauksen, kun voimme. Tiedän, että on kaikenlaisia rajoituksia tällä hetkellä tietyissä asioissa, joihin olemme tottuneet, muta voimme löytää tapoja yhdistyä silti, ja on todella tärkeää, että teemme sen. Siis oman keskuksesi pitäminen ja/tai sen pitäminen muille on iso teema monille teistä ensimmäisten kahden tai kolmen kuukauden aikana. Mutta tärkeintä on tunnistaa ilo – ilo kyvystä tehdä se muille – ja miten elävältä ja läsnäolevalta tuntuu, kun se on sinussa ja tulee kauttasi ja olet sen kanava. Se on todella yhdistymishetki. Ja sydänyhtenäisyyttä on kaikkialla tuollaisessa kokemuksessa, jossa jaat energiaasi, rakkauttasi, tietoasi – mitä ikinä jaatkin.

Kaaos on purkautumista. Kun katsomme tuota maailman kaaosta ihmissilmin ja ihmishistorian ja ihmiskaavojen kautta, meidän on erittäin helppoa olla pitämättä siitä, antaa sen saada meidät tolaltaan ja laukaista tunteemme. Mutta sielutasolla kaaos on merkittävää purkautumista, joka on ollut hyvin pitkään tulossa, hyvin pitkään ennustettua. Ja se vie jonkin aikaa. Se on hidasta.

Jos kuullessasi tämän sanot: "Voi luoja, en kestä enää", sinun täytyy, mutta mikä tärkeintä, sinun täytyy oppia olemaan reagoimatta siihen. Sinulla saattaa olla hermosto täysin kietoutuneena johonkin ihmiseen tai ryhmään, joka prosessoi todella paljon pimeyttä ja raskautta, tai itse ehkä fokusoidut vain pimeyteen ja raskauteen. Elämä on aina aalto, ja meitä kohti tulee aina elämänenergiaa ja kuolemanenergiaa ollessamme tällä planeetalla. Ja on todella tärkeää löytää, mikä piristää sinua, ja löytää tuo hetki itselleen, koska tämä purkamisprosessi on hidas. Mutta jos muistat sen ja pystyt ajattelemaan: "Okei, jep. Maailmassa tapahtuu hulluja asioita ja jos odotan maailman näyttävän samalta kuin 10, 20, 30 vuotta sitten, en saa, mitä haluan. Mutta olenko valmis katsomaan, mitä voin tehdä tänään? Kuka voin olla tänään? Ketä voin auttaa tänään? Mitä voin vastaanottaa tänään? Mistä voin olla kiitollinen tänään? Ja voinko muistaa, että tänään olen elossa?" Ja se itsessään on ihme.

Nimittäin sieluna tiedämme, ettei sitä ole mitenkään luvattu, että olemme ihmiskehossa ja tässä ihmiskokemuksessa. Olemme täällä tänään. Voimme olla poissa huomenna. Ja jos tulet takaisin tuohon näkökulmaan, alat tunnistaa: "Voi, miten se onkaan arvokasta, mitä minulla on", tai alat sanoa: "Vau, elämä on arvokkaampi kuin ne olosuhteet tai suhteet, joita olen luonut itselleni. Minun täytyy muutamana seuraavana kuukautena selvittää, miten voin hitaasti mutta varmasti parantaa elämääni ja kokemustani elämästä." Hyvä uutinen on, että kun teet sen itsesi hyväksi, teet sen myös muiden hyväksi. Pidät transformaatioenergiaa muille. Siis jos transformoituva maailma vähän laukaisee tunteesi, kannustaisin sinua todella antautumaan seuraavaan transformaatiokerrokseesi. Koska sitten kun käyt läpi sen ja päästät irti siitä, mistä pidät kiinni tai minkä kanssa taistelet, sielullesi alkaa tulla helpommaksi hengittää taas.

Se on tuo energia, joka meillä kaikilla on pieninä lapsina. Tulemme tänne – ja sieluyhteys on normaalisti melko keskeytymätön ainakin ensimmäiset 3–7 vuotta useimmilla meistä, ennen kuin meidät "sosiaalistetaan" – ja laitamme päälle ihmiskollektiivipuvun, jonka maailma pyytää meitä pukemaan, vanhan maailman tapana tehdä asioita. Se on nykyään erittäin epämiellyttävä puku planeetan tietoisuustason vuoksi, ja tuntuu siltä, kuin olisit väärässä asussa, jos et yhdisty ja salli elämänvoimasi tulla läpi ja salli läsnäoloasi. Ja jos pidät sen soundista, mitä sanon, mutta tiedät olevasi kaukana siitä tällä hetkellä, se on ok. Olemme kaikki olleet siinä, ja saatamme olla siinä uudestaan. Se on elämän aaltoja. Sinulla on sielun pimeä yö, ja sitten palaat takaisin suurempana ja kirkkaampana kuin koskaan. Monet meistä voivat todistaa nuo syväsukellukset, jotka vievät alas, ja että sieltä tulee takaisin uudestisyntyneenä. Siis älä huoli, jos olet siinä juuri nyt, vaan ilmaise aikomus muuttaa asioita itselläsi tänä vuonna. Ota tammikuu ja helmikuu tutkiaksesi todella tuota kysymystä: "Kuka ja miten haluan olla muutaman seuraavan vuoden?" Okei.

Kiitos kaikille katsomisesta.

Tietoja tuotteista yms. …

Isoa rakkautta, Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.