OLEMME SAAVUTTANEET LOPPUUNSAATTAMISVUODEN VUORENHUIPUN

Kirjoittanut Sophie Gregoire (www.lovehaswon.org)

23.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka meillä on vielä muutama metri jäljellä, nyt tuntuu erilaiselta – olemme siirtyneet kynnyksen yli eikä ole paluuta taaksepäin …

Ennen tätä rajaa menimme edestakaisin vanhojen ja uusien tapojemme välillä. Epäröimme – kuljimme muutaman askeleen uusia seikkailuja kohti ja sitten palasimme takaisin vanhalle mukavuusalueelle, ennen kuin yritimme taas siirtyä eteenpäin. Ollessamme tuossa tilassa ei ollut oikein aikaa luoda tätä uutta kuvaa, jota kaipasimme – uusia ihmisiä, uusia projekteja ja uusia lauluja.

Meillä oli vain liian kiire kypsyessämme, parantuessamme ja katkaistessamme kiinnikkeitä vanhoihin todellisuuksiin kerta kaikkiaan. Olimme juuttuneet jotenkin välimaastoon.

Kun toistimme edestakaista liikettämme – selvitimme ongelmia ja palasimme niihin takaisin, löysimme vapauden sisältä ja kadotimme sen – meillä ei ollut aikaa ja energiaa oikeasti aikaa tuoda uusia oppejamme fyysiseen maailmaan. Loppuunsaattamistyö on tuntunut erittäin raskaalta viime aikoihin saakka. Siksi emme voineet aloittaa alusta oikeasti. Emme löytäneet tarvittavaa energiamäärää, emme löytäneet "oikeita" ideoita – olimme liian hämmentyneitä. Mutta tämä vaihe on nyt ohi!

*****

Nyt tuntuu siltä, että olemme melkein saaneet loppuun tämän suuren oppimisvaiheen nimeltään 2016. Voimme tuntea tämän muutoksen ilmassa – jokin on löytänyt vankan maaperän ja ilmestymme syvyyksistä takaisin elämään.

Uusia tilanteita, uusia avautumisia ja uusia lauluja syntyy pian. "Uutuus" voi itse asiassa olla uusia ihmisiä, kyllä – mutta se voi olla pelkästään uusia energioita ja malleja suhteisiin, jotka ovat jo aktiivisia, jos kasvuaallot eivät ole vieneet niitä pois elämästämme iäksi.

Kyllä, jotkut ihmiset ovat todella jääneet kelkasta. Tämä johtuu siitä, että olemme ymmärtäneet, etteivät he lähtisi koskaan "matriisista" ja olisi valmiita kasvamaan kanssamme. Toisin sanoen, olemme nähneet, ettei heistä tulisi koskaan "meidän kaltaisiamme".

Jotkut ovat edelleen kelkassa, koska mitä ongelmat ovatkin, olemme nähneet, että yhteytemme oli liian vahva ja syvä. Mitä enemmän niiden osalta päästimme irti vanhoista malleista ja selvitimme negatiivisia tunteita, sitä enemmän he pysyivät mielessämme.

He ovat oikeita tyyppejä. Luultavimmin heillä on samanlaisia tavoitteita omasta tulevaisuudestaan ja ihmiskunnan kohtalosta. Nämä ovat uuden itsemme siteitä, jotka sitovat. He ovat niitä, jotka näkevät meidät, hyväksyvät ja rakastavat meitä kokonaisena – ja me teemme saman heille.

*****

Joka tapauksessa, elämä on siirtynyt eteenpäin eikä palaa taaksepäin, koska olemme nyt saavuttaneet loppuunsaattamisvuoden vuorenhuipun.

Kyllä, olemme kiivenneet vuorelle! Olemme tunteneet ylä- ja alamäkiä, koska meidän täytyi tuntea negatiivisia tunteita voidaksemme päästää niistä irti, ja meidän täytyi jättää iäksi ne tilanteet, jotka eivät olleet harmoniassa todellisen persoonallisuutemme kanssa.

On selvinnyt monia asioita, jotka antavat nyt merkittävän energiatilan ympärillämme. Siksi olemme nyt valmis avautumaan uusille vaiheille. Kärsimättömyys lisääntyy. Haluamme, mitä haluamme, ja tämä halu tulee nyt sisältä – se ei ole väärennös, kenenkään ehdollistama.

Tämä tila voi tuntua tyhjiöltä, muttei ole sitä – se täyttyy pian uudella rohkeudella, uusilla tavoitteilla ja korkeammilla ilomuodoilla. Tuo ilo perustuu jakamiseen, olemiseen osa jotain suurempaa kuin henkilökohtainen elämämme ja todelliseen vapauteen. Todelliseen vapauteen, kyllä, koska olemme nyt irti kaikista asioista, jotka ovat painaneet meitä alas – kaikista vääristä tilanteista ja kaikista sydämistä, jotka eivät olleet harmoniassa.

*****

Pysymme tällä uudella tasolla jonkin aikaa – luultavimmin joulukuun ja vuoden 2017 ensimmäiset kuukaudet. Pystymme elämään vakaammin ja ilman, että meitä työnnetään raskaasti ja jatkuvasti kasvamaan.

Tällä hetkellä meitä ladataan uudelleen – kiihkeän, henkisen, hauskan ja kunnianhimoisen Jousimiehen energia alkaa juosta suonissamme. Se antaa meille kaiken elinvoiman ja hyvinvoinnin, jota tarvitsemme seuraavien askeliemme ottamiseen.

Hitaasti, joka päivä ja jokaisella siveltimen vedolla muodostamme uutta todellisuuttamme. Tämä tila haluaa täyttyä. Se haluaa tulla uusien ideoiden, uusien unelmien, uusien projektien, uuden rakkauden ja uusien laulujen viemäksi. Antakaa palaa, soturit – voitte alkaa rakentaa uutta elämäänne.

Miten teemme sen? Uusi elämä rakennetaan läsnäolosta. Joka kerta, joka risteyksessä, seuraa vain iloasi. Joka kerta, joka risteyksessä, tarkista sydämeltäsi. Jos tuntuu oikealta, anna mennä – jos ei, odota.

Kärsimättömyys lisääntyy, mutta ole viisas! Muista läksyt: ei ole kilpailua, joka voitetaan – rakenna oma tahtiasi ja rakenna vain totuudelle.

Niin pääsemme perille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.