LUVATTU MAA – PUUTARHAN PYHÄT HOITAJAT

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

8.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valmistautuminen muutokseen rauhallisen sydämen ja avoimen mielen kera

On vaalipäivä täällä USA:ssa ja vaikka jännite on korkea ja näyttää siltä, että liian paljon on vaarassa, perimmiltään rakkaus on pelissä nyt ja aina … ja palvelee korkeampaa tarkoitusta.

Silloinkin kun rakkaus ei näytä niin rakastavalta … se on silti rakkautta.

Lähestymme merkittävää kollektiivista muutosjaksoa, eikä hetkeäkään liian pian, kun paketoimme tämän "ysivuoden" matkan ja valmistaudumme uuteen luomissykliin, joka alkaa 1-1-portista.

Uudessa raportissa puhun näistä muutoksista niiden perspektiivistä, jotka "sieluuntuvat" nyt … erityisesti siitä, mitä nämä muutokset edustavat niille, jotka saattavat loppuun viimeistä mestaritason vihkimystään.

Luvattu maa – puutarhan pyhät hoitajat

Rakkaat sieluuntuvat Maan ihmiset … en tosissaan tiedä, miten teimme sen, mutta on marraskuu. Kymmenen takana ja kaksi edessä, ja olemme.poissa.tästä. Tämä 9-värähtely osoittautuu olevan varsinaisille masokisteille.

Sinällään olemme juuri tulleet läpi hyvin poikkeuksellisesta parista puristuskuukaudesta (kiihtynyttä heräämistä, muuntamista ja valokehopäivitystä), kun supistukset joita tarvitaan viimeistelemään uuden todellisuuden syntymä, voimistuvat, nopeutuvat ja puristavat meidät ulos kaksinaisuudesta pysyvästi.

Tässä kuussa jatkamme syventymistä ja integroimme äskettäistä "valokoodilietettä" ja transformaatio jatkuu, kun valmistaudumme 1) USA:n vaalitulokseen, 2) 11-11-porttiin, jota seuraa pian 3) suurin superkuu sitten vuoden 1948 (14.11.).

Kun raivaamme tiemme tämän universaalin 9-vuoden viimeisten porttien läpi, lähestymme myös merkittävää käännekohtaa, kun monet viimeistelevät mestaritason vihkimyksiään, jatkaen kaikkien karmasopimusten selvittämistä valmisteluna uuteen vuoteen ja uuteen universaaliin sykliin.

Tämä uuden luomissyklin taajuus avautui meille 8-8-portissa (kun TUNSIMME sen hyvyyden), mutta se on siitä lähtien maadoittunut Maan tiheämpiin ulottuvuuksiin (potkien esiin varjoja), ja vaikka se edelleen raivaa tietään jokapäiväiseen elämäämme, tämä uskomattoman selkeä, puhdas, kirkas, luova, sinnikäs ja timanttimainen energia alkaa leikata sumua ja tehdä itsensä tunnetuksi vääjäämättömästi. Ne jotka tiedostavat sen, voivat tuntea sen aktivointivoiman, että se on täällä muuttaakseen kaiken fyysisessä maailmassa … rakentaakseen kirjaimellisesti uudestaan kehomme, elämämme, yhteiskuntamme, järjestelmämme ja itse Maan.

Silloin kun voimme pitää tätä äärimmäisen korkeaa värähtelyä soluissamme … mikä on kiduttava osa ja mistä syystä monilla meistä on ollut tänä vuonna hyvin haastavaa Leijonaportin jälkeen … meistä tulee jumalaisia lähettimiä ja muuntimia, jotka säteilevät valon pyhiä ominaisuuksia kaikkialla, minne menemme, ja muutamme energiaominaisuuksia ympärillämme heijastamaan jalostuneempia valolähteitä. Tämä ei luo ainoastaan tilaisuuksia ympärillämme oleville avautua tälle energialle, vaan se jättää myös syvällisen jäljen jokaiseen, jonka tapaamme, ja on tärkeä osa sitä jumalaista suunnitelmaa, joka alkaa 2017 uuden luomissyklin myötä.

Uusi luomissykli kysyy meiltä kaikilta: miten voimme yksilöinä ja kollektiivisesti luoda uutta tulevaisuutta … nykytilasta … vetämättä mitään menneisyydestä?

Kollektiivitasolla lähestymme ilmeistä katkeamispistettä sen myrskyisän vaaliprosessin loppumisen myötä, jossa "Yhdys"valloissa on nähty niin äärimmäistä polarisoitumista, että "vaalistressihäiriö" on virallisesti tunnistettu asia. Tässä on tolkkua siinä mielessä, että näissä vaaleissa voi olla lähihistorian suurin panos, mutta suuremmassa kuvassa … kaikki tapahtuu tarkoituksena herättää/ravistella Amerikka siihen todellisuuteen, mihin kollektiivisesti annamme voimakkaan energiamme ja arvokkaan luottamuksemme.

Tässä tapauksessa meidät kaikki pakotetaan antamaan luottamuksemme toiselle kahdesta kenties epäluotetuimmasta ja epäsuosituimmasta ehdokkaasta ikinä … näitä vaaleja ajavat useimmiten ne, jotka äänestävät jotain ehdokasta vastaan, eivätkä omien mieltymystensä puolesta.

Yksilötasolla me … uuden todellisuuden synnyttäjät … valmistaudumme ottamaan paikkamme (jossain tapauksissa ottamaan uuden aseman), kun viimeistelemme niitä monia integrointeja, joita tarvitaan yhdistyneen jumala-ihmiskokemuksen ruumiillistamiseen. Teemme tämän tulemalla ensin uudeksi elämänkokemukseksi … ankkuroimalla itsemme aitoon itseilmaisuumme … ja sitten siirtämällä tuon integroidun energian maailmaan niin, että juuri kun dominot alkavat kaatua, me nousemme samanaikaisesti.

Ja vaikka valmistaudumme hankkimaan takaisin rakkaan maaplaneettamme kohtalon, synnytämme edelleen. Energia muuttuu huomattavalla tavalla, kun olemme integroineet tulevan superkuun, mutta nyt on vielä aikaa (elämän) tarkasteluun, lepoon ja uudistumiseen … vasta-aktivoituun värähtelyymme tutustumiseen ja itsemme tukemiseen tuon kokemuksen läpi sellaisella tavalla, mitä tarvitaan.

Kun menemme 11-11-portin läpi, siirrymme syvemmälle sovellettuun mestaruuteen, juuri integroidun elämänkokemuksemme kautta, ja 14.11. (täysikuu) "teemme sopimuksen".

Siihen saakka … ankkuroidu ja kellu.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.