YHTEENSULAUTUMISEN TAITAMINEN – IDENTITEETIN HÄVIÄMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

7.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vastakohtien tasapainottaminen – sisäisyytemme eläminen ulkopuolella

Viime kuukausi oli epäilemättä jysäys, kun otimme mittaa ydinhaavoistamme viimeisenä katseena menneisyyteen, mutta nyt on aika kääntää huomiomme tulevaisuutemme paljastumiseen – Itsen uuteen (aitoon) fyysiseen ilmaisuun.

Tämän universaalin 9-vuoden yhdeksäs kuukausi toi meidät lopun loppuun, kun taas lokakuu avaa meidät alun alkuun … vaikka käsittelemmekin vielä vähän kuolemakrapulaa.

Uudessa raportissa puhun siitä, mitä olemme juuri käyneet läpi ja miksi ja mitä voimme odottaa innolla, kun avaudumme seuraavaan universaaliin sykliin … sykliin joka tarjoaa meille lopultakin todellisen mahdollisuuden karmattomaan elämään.

Yhteensulautumisen taitaminen – identiteetin häviäminen

Se on virallista. Syyskuu 2016 oli ikuisuuden historian p i s i n kuukausi.

Jollain tavalla se oli myös sietämättömin ja kuitenkin, koska olemme niin monta vuotta valmistautuneet lopulliseen (ja toistuvaan) kuolemaan, jonka läpi meidän kaikkien täytyi kulkea viime kuussa, oli myös kasvava tunne kyvykkyydestä … kenties jopa mestaruudesta … kun jatkoimme sinnikkäästi joidenkin olemassaolomme vanhimpien demonien läpi vielä viimeisen kerran.

Teillä jotka teitte lopullisen inventaarion muinaisimmista haavoistanne ja olette täysin oivaltaneet kokonaisuutenne … eli että eheytymismatka (lue: itsensä parantaminen) on virallisesti ohi … ovi uuteen todellisuuteen on nyt auki . Tässä kuussa alamme tehdä matkaa jumal-ihmismestaruutemme seuraavaan yhdeksän vuoden sykliin, sellaiseen joka ei enää vaadi kärsimistä voidakseen kehittyä, laajentua ja kokea elämää maan päällä.

Ei ehkä tunnu vielä siltä, kun meidät on koverrettu lähes olemattomuuden pisteeseen saakka, mutta olemme edelleen kääntymässä tyhjästä täydeksi … täyttämässä rakkauskuppiamme ainoastaan sillä, mikä on totta. Se jatkuu hitaana ja vakaana vahvistumisena, mutta uudet alkumme ankkuroituvat ja alamme päästä käsiksi uusiin mahdollisuuksiin, jotka ovat täysin harmoniassa sielumme totuuden kanssa.

Kun puramme vanhan maailman identiteettiämme, meille avautuu uusi maailma, minkä vuoksi rämmimme entisen itsemme ja elämämme kuoleman läpi 30 hyvin pitkää päivää, hyvin perinpohjaista päivää … joista ainakin puolet olemme olleet epävarmuuden ja merkityksettömyyden meren nielaisemana. Teille jotka kysytte – tämä kaikenkattava prosessi on syy, miksi en kirjoittanut raporttia syyskuulle, koska jotain niin SUURTA oli niin täydellisesti päättynyt, että havaitsin itseni kirjaimellisesti kyvyttömäksi puhumaan siitä vähään aikaan … mikä luullakseni sanoo enemmän, kuin mitkään sanat voisivat mitenkään välittää.

Toisaalta tästä raportista tuli merkittävästi pidempi kuin useimmat (sori), joten syyskuu löysi sittenkin tiensä lokakuun raporttiini, vain omalla ajoituksellaan. Kutsun tätä odottamattomaksi kuukausiyhdistelmäksi, syyloka-raportikseni.

HUOM.: Teille jotka olette kyselleet hyvinvoinnistani, kiitos ja sori aiheuttamastani huolesta. Se oli hyvin haastava kuukausi minulle henkilökohtaisesti ja minun täytyi vetäytyä täysin voidakseni määrittää sijaintini ja kyetäkseni ymmärtämään, mitä tapahtui, siinä määrin, että voisin puhua siitä selkeästi. Vaikka kirjoitan vain tuntiessani kutsun, tiedän, että tämä on venyttänyt joitakin teitä mukavuusalueenne yli, ja kiitän teitä kaikkia kärsivällisyydestänne sen aikana, joka merkitsi sydäntäsärkevää hetkeä elämässäni.

Tähän saakka jokainen ajatus/sana/teko on ollut kirjaimellisesti vailla merkitystä, ja selviytyminen tuosta jaksosta tiedostaen toi meidät kaikki paikkaan, jossa voimme nyt alkaa ymmärtää, mitä olemme käyneet läpi, miksi ja mihin olemme nyt menossa … mikä merkitsee perimmiltään viimeaikaisimman transformaatiomme materialisointia: niiden uusien elämään suhtautumis- ja reagointitapojen luomista, oppimista ja harjoittelemista, joista puuttuu karmaosallistuminen, kun teemme sillan entisen "henkimaailmamme" ja materiaalisen maailman välille.

Nyt on aika kokea Itsen uusi, aito fyysinen ilmaisu, ja näin viime kuu vastasi suurta finaalihetkeä monille, viimeistä eläköön-huutoa ja viimeistä yllätyshyökkäystä erillisyydessä … ei ainoastaan vuoden tai edes viimeisten yhdeksän vuoden loppua … vaan loppua tuskallisille, rajoittaville ja toistuville karmamalleille elämä toisensa jälkeen. Ja vaikka se kuulostaa supermahtavalta paperilla, todellisuus on, ettei tämä jakso mene/mennyt ilman taistelua …

Päiväntasaus jota seurasi äskettäinen (musta) uusikuu Vaa'assa, on huolehtinut siitä, että meille kaikille esitellään/esiteltiin viime hetken vakavoittava annos totuutta … herääminen sisäiselle valheellisuudelle, jonka ylläpitämisestä meillä ei joissain tapauksissa ollut aavistustakaan, ja jos oli, vasta nyt ymmärsimme sen syyn. Voidaksemme saattaa loppuun oleskelumme kaksinaisuudessa, meitä kaikkia kutsutaan tavalla tai toisella repimään pois laastari syvimpien haavojemme päältä ja omistamaan entiset valintamme, jotka ovat ehkä tuntuneet oikeilta tuolloin, mutta vaativat nyt meitä tasapainottamaan tiedostamattoman syymme vaikutukset.

Hämmästyttävä uutinen on, että mitkä tahansa kylmät ja kovat seuraamukset jotka meidät (kauan sitten) harhaanjohdettiin uskomaan totuudeksemme, on lopultakin esitetty meille – vaikkakin veitsenterävänä – kera tilaisuuden radikaaliin ja pysyvään muutokseen.

Vuoden 2016 viimeiset kuukaudet meitä pidetään uudessa totuudessamme ja meitä pyydetään toistuvasti toimimaan sen mukaan … varmistamaan, että kunnioitamme sydäntämme ja sisästä auktoriteettiammeenemmän kuin ulkoista ja muita, voidaksemme luoda uutta (hermo)rataa, joka tekee meille sillan uuteen maailmaan ja vuoteen.

Valo kuolema-syntymätunnelin päässä (pimennysportaali) on kutsunut takaisin Kotiin kaikkia niitä, jotka ovat puhdistuneet tiheydestä, ja nyt kun syyskuu on ohi ja voimme nähdä sen objektiivisemmin (?), alamme huomata, miten paljon kuollutta painoa itse asiassa pudotimme.

Tiedämme kaikki jo, että neulansilmän läpi meneminen merkitsee kiinnittymättömyyttä 3D:hen, mutta viime kuussa huomasimme, että myös p-i-k-k-u-r-u-i-s-i-m-m-i-s-t-a ajatuksista, tunteista ja teoista jotka ylläpitivät valheellista turvallisuudentunnetta, täytyy/täytyi luopua, suuremman hyvämme vuoksi. Joissain tapauksissa meidät pakotettiin päästämään myös irti kiinnittymisestämme irtipäästämiseen. Parhaassa tapauksessa tämä merkitsi uuden lopputuloksen löytämistä tuskallisimpiin menneisyyden kokemuksiimme … kohdaten pelkomme täysin uudesta perspektiivistä, haavoihimme ylisamaistumisen sijasta.

Siinä määrin missä onnistuimme tässä viime kuussa, nähdään tästä kuusta eteenpäin radikaali muutos tietoisuudessa, kun menetettyjen osiemme etsimisvaihe loppuu ja rakkautena spontaanisti, rohkeasti ja voimaantuneesti elämisen matka alkaa tosissaan.

Siinä missä syyskuu on saattanut tuntua (vanhan) maailman sulkeutumiselta meille, lokakuu tuntuu täysin uuden maailman avautumiselta meille.

Koska se avautuu.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.