ALKUPERÄISEN ELÄMÄNKUKAN KYLVÄMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
4.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme elämää muuttavaksi osoittautuneen Merkuriuksen perääntymisen loppujaksossa ja menemme kohti Neitsyen täysikuuta 9.3., mikä tarkoittaa merkittävää kulminaatiopistettä … sellaista joka loi täysin uuden, järkähtämättömän perustan, jolle rakentaa uusi Maamme. Helmikuu oli iso tarkistuskuukausi tämän uuden alun tapahtumiselle … paljastuksia ja pintaan tulleiden asioiden uudelleenarviointia, mikä sallii meidän tehdä uusia valintoja ja siirtyä eteenpäin elämässä suuremman itseluottamuksen kera. Uuden Maan raportti hahmottelee suuren suunnitelman viimeisintä kehitystä – sitä mitä odottaa, kun kylvämme alkuperäisen elämänkukan mallin.

Alkuperäisen elämänkukan kylväminen

Vajaa viikko siihen, kun Merkurius lähtee taas eteenpäin, ja olemme viimeistelemässä äärimmäisen selkeyttävää jaksoa, joka korosti tärkeitä vastuuseen liittyviä kysymyksiä … itsessämme, lähimmissämme ja ne paikat, joissa meidän täytyy tehdä muutoksia ollaksemme linjassa henkilökohtaisen tinkimättömyytemme kanssa.

Tilivelvollisuus, henkilökohtainen vastuu, sisäinen auktoriteetti jne. ovat avainteemoja 2020, kun ryhdymme rakentamaan täysin aitoa elämää, jolla on sisäisen harmonian ja totuuden vakaa perusta. Tietoisuuden nirvanallista tilaa hallitsevat korkeammat jumalaiset lait, jotka vaativat oikeaa ajattelua ja oikeaa toimintaa … jota inspiroi polarisoitumaton ehdoton rakkaus … ja vaikka tämä on oletusasetus henkisellä tasolla, ihmistasolla siihen liittyy oppimiskäyrä.

On vienyt hetken sopeutua, orientoitua uudelleen ja alkaa oppia elämään täysin uusilla olemistavoilla tässä uudessa todellisuusulottuvuudessa … luodakseen uutta välttämätöntä käyttäytymistä ja omaksuakseen uusia tapoja, joita tarvitaan elämiseen yhdistyneenä olentona taivaallisissa ulottuvuuksissa. Meillä ei ole todellista viitekohtaa tässä, kompassia tämän elämänkokemuksen navigoimiseen, joten meidän täytyy olla hyvin suvaitsevainen … hyvin taitava erottamaan napapohjoinen, kuuntelemaan korkeamman itsen ääntä ja noudattamaan sitä. Kuten on aina totta aidossa luomisessa, meidän täytyy rakentaa lentokonetta lennossa.

Siirtyminen erillisestä maailmasta yhtenäiseen todellisuuteen ollen fyysisessä muodossa, on melkein, kuin olisi vaihdokas tässä olemassa olevassa kehossa ja elämässä. Meistä tuntuu erilaiselta, kenties aidommalta, mutta olemme edelleen lihakehossa, jossa on kaksinaisuuden solumuisti, joten kun katselemme elämäämme aidoin silmin, kohtaamme kaikkien erillisyys- ja pirstoutumiselämiemme vakavamielisen ehdollistumisen … ja nyt kun olemme palanneet ykseyteen, meille annetaan tehtäväksi siivota se sotku, jonka saimme aikaa kausaalisuudessa.

Kaikkialta minne käännymme, löydämme epäterveitä malleja, jotka täytyy poistaa ja/tai herättää henkiin voidaksemme harmonisoida alemman kehomallin korkeampaan.

Tämä Merkuriuksen perääntymisjakso on ollut haastava, mutta äärimmäisen hyödyllinen irrottautumiseen lopuista vanhoista mallidynamiikoista. Kaikki jäljellä oleva uhritietoisuus, läheisriippuvuuskäyttäytyminen … koukut, repeämät, vuodot tai aukot … tulivat pintaan, jotta voimme sulkea kenttämme ja ehdollistua uusiin terveisiin malleihin, jotka kunnioittavat ennen kaikkea jumaluuttamme. Nämä uudet mallit ovat olennaisia elämänvoimamme uudelleenohjaamiseen, jotta se on omavaraista, muista riippumatonta ja uudistuvaa … jotta voimme kanavoida kaikki luovat resurssimme omaan potentiaaliimme, siihen pitkäaikaiseen suunnitelmaan, jota me kaikki luomme itsellemme.

Nyt kun luova/seksuaalinen orjuutusohjelmointi on poistettu, feminiininen kosminen Kristus jokaisessa meissä alkaa kylvää & synnyttää alkuperäisestä elämänkukasta uutta fyysisyyttämme, uutta malliamme, elämän ylösnoussutta kokemistamme. Ja koko tämän vuoden fokus (universaali 4/femiininenergia) on elämän uudelleenluominen pyhyydestä, kosmisesta luomiskohdusta.

Perimmiltään olemme pitkäaikaisessa prosessissa ruumiillistamassa syntymäoikeuksiemme … jotka syntyvät alkemisesta avioliitosta … luodaksemme täysin integroituina kosmisina kanavina.

Siis on todella tärkeää viimeistellä sisäinen työ tässä kuussa ja erityisesti tämän pimennyksen viimeisen eristymisviikon aikana. Jatkamme energiamme siivoamista ja tasapainottamista, osiemme vetämistä takaisin, terveiden rajojen luomista & vahvistamista ja keskeneräisten asioiden loppuunsaattamista … no, koko vuoden luultavasti … mutta ollessamme Kalat-auringon alla, tämä on meille todella aikaa irrottautua koko tuosta Kalojen astrologisesta (ristiinnaulitsemis-) ajasta, jättäen tuon esitetyn kärsimystarinan taakse, jotta voimme lopultakin poistaa sen biologiastamme.

Rauhaa* Kalat ☮ ... rauhaa*.✌(Suom. huom, käytetty eri slangi-ilmaisuja, joita käytetään erottaessa ja jotka merkitsevät "rauhaa")

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.