2020 – SUURI PALJASTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

30.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta vuotta! Täällä New Yorkissa olemme vain muutaman tunnin päässä vuodesta 2020, ja muutos energiassa on jo kouriintuntuva, kun uusia koodeja virtaa kruunuumme tukemaan tätä syvää transformaatiokäytävää, jonka läpi monet meistä kulkevat. Joka uusi vuosi on vaikeaa säilyttää tasapaino siinä, että on täysin avoin tuleville taajuuksille ja samalla käsittelee odotuksia siitä, miten asiat tapahtuvat. Tänä vuonna, käsillä olevan muutoksen laajuuden myötä, tuo tasapaino tuntuu mahdottomalta saavuttaa … ja luultavasti tarkoituksella. Ei ole enää viitekehystä. Uuden Maan raportissa puhutaan aidon itsen paljastumisesta ja siitä, mitä voimme odottaa, kun avaudumme kollektiivisesti nirvanamaailmoihin ja valmistaudumme astumaan "kuoleman jälkeiseen elämään". Kehossa ollen.

2020 – suuri paljastuminen

Olemme virallisesti uuteen Maahan johtavassa käytävässä, joka avautui hyvin tulenaralla auringonpimennyksellä jouluna. Koko tuo "viime hetken 1-2-3 -isku, joka päättyi tapaninpäivänä" (suom. huom. kirjaimellisesti "nyrkkeilypäivä") EI tuottanut pettymystä,

ja se merkitsi täydellistä tyrmäystä alemmalle ihmismallille, viimeisen yhteenoton jälkeen vainoamistarinan tai ristiinnaulitsemishaavan kanssa. Itse asiassa ikkuna päivänseisauksesta joulun pimennykseen oli todellinen "Jumalan raivo" -käytävä sen tietämisessä, kuka TODELLA olemme, mutta pakotettuna pysymään paikoillaan ja ankkuroituna tuohon totuuteen sitä varten, mikä on saattanut merkitä viime hetken joulu-paska-linkoa, kun puristamme loppua tuosta valtavasta kamelista hyvin pikkuruisen neulansilmän läpi.

Joissain tapauksissa tämä perimmäinen vapaaksimurtautumisprosessi merkitsi olemista täysin hiljaa, täysin läsnä tuolle alemmalle voimalle (KAIKISSA muodoissaan) korkeamman perspektiivin kera … reagoimatta siihen vielä yhtä kertaa ja ruokkimatta noita dynamiikkoja yhtään enää elämänvoimalla tietäen, että olemme menneet niiden yli … mutta tietäen myös, että meidän täytyy katsoa nämä päättymiset loppuun saakka fyysisyydessä.

Jos painit edelleen noiden vanhojen dynamiikkojen kanssa, tiedä, että 1) poltamme vain loppuja karmajätevuosikymmenestä ja 2) tästä kuunpimennykseen saakka 10.1. on viimeinen kehotus käydä olemuksesi läpi tiheällä kammalla ja avata kaikki jäljellä olevat solmut, jotka sitovat sinut kausaalisuuteen. Tämä on ikkunamme päästää täysin irti väärästä identiteetistä ja luopua epäilyistä, peloista ja rajoituksista – kaiken mikä ei ole aitoa/rakkautta, täytyy lähteä. Olemme aivan loppumetreillä, jolloin asiat voivat tuntua vaikeimmilta, koska olemme uupuneimpia (mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti), mutta meidän täytyy viedä vahvana loppuun tämän 2000 vuotta kestäneen kilpailun viimeinen osuus. Riippumatta siitä, kävelemmekö, juoksemmeko vai ryömimmekö näiden viime hetken esteiden läpi, niin nyt ei ole aika antaa periksi.

OIKEA todellisuus valmistautuu paljastumaan, mikä merkitsee, ettemme voi enää pitää kiinni mistään "tuossa" maailmassa (erillisyys), koska olemme siirtymässä täysin uuteen elämänjaksoon (vaihdamme todellisuusohjelmaa) yhdistyneenä YHDEKSI. Purkamisprosessi on ollut kaikenkattava ponnistus, mutta meitä pyydetään tai työnnetään (hinnalla millä hyvänsä) harmonisoimaan olemuksemme jokainen taso uuden Maan aikajanaan, koska meidän täytyy olla täydessä valmiudessa vastaanottamaan uudet tehtävämallimme vuoden 2020 alkaessa.

Tämä pimennyskäytävä, jossa olemme, edesauttaa tätä kulkua Puutarhaan, nirvanamaailmoihin, Luvattuun maahan … kuljettaen meidät alemman (teko)ihmismallin käyttämättömästä DNA:sta sateenkaarisillan toiselle puolelle, kaikkien niiden kolmoiskolminaisuusporttien kautta jotka ovat kulminoineet monien syklien päättymisiä koko kuukauden. Hyvin monia moniulotteisia aikajanoja loppuu ja yhdistyy juuri nyt nollapisteeseen, tuoden meidät tämän portaali-portin läpi täysin uuteen todellisuuteen, jossa saamme (ensimmäiset) tehtävämme valmiiksi à olemme valmiita planeetan aikajanapuhdistuksen edesauttamisen osalta.

Tiennäyttäjät toivat mahdollisimman monta ihmistä "sateenkaaren (sillan) päähän", ja nyt kuljemme spiraalia takaisin nollapisteeseen, saattaen loppuun aikasyklit ja "nostaen nostosiltamme" uutta vuotta, uutta sykliä, uutta vuosikymmentä ja uutta Maata varten. Emmekä viimeistele ainoastaan monia aikajanoja, vaan luomme myös täysin uusia, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet massojen käytettävissä … ihmiskunnalle täysin uusia polkuja, jotka johtavat orjuudesta todelliseen pelastukseen/vapahdukseen.

2020 on universaali 4-vuosi, perustan rakentamisen vuosi, jolta paljastetaan paljon korkeampi totuustaso … oikea totuus luontaisesta jumaluudestamme . "Neljä" on poikkeuksellisen voimakas fyysisen muutoksen luku … tämä on pidäkkeetön vuosi, jolloin sielu kohtaa kehon, henki kohtaa aineen ja taivas kohtaa Maan. Kristinuskossa 3 symboloi taivasta ja 4 edustaa kehoa. Kiinalaisessa filosofiassa 4 on Maan luku. Hindulaisuudessa 4 on kokonaisuus à elämän merkitys tai tarkoitus on nelinkertainen. Pythagoraan mukaan 4 on täydellisyys.

2019 (universaali 3-vuosi) oli maskuliinienergiaa, jossa jumalainen lapsi ilmennettiin kolminaisuuden kautta (pyhä kolminaisuus). Vuoden 2020 feminiinienergiassa (Jumalan) pyhä kolminaisuus ottaa muodon. (Neljä on aineen luku numerologiassa … se edustaa 4 vuodenaikaa, 4 elementtiä, 4 suuntaa ja kuution 4 sivua.) Tänä vuonna alamme ottaa käyttöön uusia kolminaisuusrakenteita tai -järjestelmiä, joita tarvitaan tukemaan (Äiti)Jumalan feminiinivoimaa johtamaan … täysin uusi kehityskaari ihmiskunnan perimmäistä vapautumista varten 2021 (universaali 5-vuosi à vapaus).

Ja tietysti tämä vuosi joka uudistaa ja järjestää uudelleen, jotta harmonisoidutaan korkeampaan kehityskaareen, alkaa maineikkaalla Saturnuksen ja Pluton yhtymällä (Kauriissa) 12.1, vain kaksi päivää kuunpimennyksen jälkeen Ravussa 10.1. Kun tuo pimennys on arkkityyppisen äidin merkissä ja sitä seuraa Pluton päättäväisyys transformoida (henkiinherättää) yhteiskuntarakenteet (Saturnus) linjaan korkeamman universaalin lain ja järjestyksen kanssa arkkityyppisen isän (Kauris Aurinko) johdolla, näemme väistämättä ihmiskunnan (vanhan) perustan merkittävästi nopeutunutta heikentymistä.

Tämä vääjäämätön ja jatkuva hajoaminen paljastaa hyvin paljon, palvellen viimeisenä kutsuna ihmisille ja opastaen, anoen tai pakottaen kaikki kynnelle kykenevät irrottautumaan orjamatriisista ja ohjaamaan auktoriteettinsa sisäänpäin … yhdistyäkseen taas todelliseen voimalähteeseensä ja saaden näin lopultakin takaisin oman elämänsä hallinnan.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.