TAIKAA TEKEILLÄ – KIRKASTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

3.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alkemiaa on runsaasti – siirtyminen maamestaruuteen

Erittäin kovan työntekemisen … kyllä, myös lisäpuhdistamisen … kuukauden jälkeen siirrymme voimia antavaan kuukauteen, joka on täynnä uutta taikaa. Muutosta on ilmassa. Elämä saa uutta säteilyä, koska me saamme uutta säteilyä.

Toukokuussa poistimme menneisyydestä paljon sellaista, joka tukki elämävoimamme virtaamista. Kesäkuussa tunnemme kutsun siivota elämämme ja poistaa kaikki menneisyyden jäljet nykyisyydestämme, jotta voimme syventyä uuteen todellisuuteen, joka syntyy edessämme.

On aika "alkemisoida" ulkoinen maailmamme heijastamaan sydämemme puhtautta ja moniulotteisen mielemme selkeää nerokkuutta.

Uudessa raportissa puhun korkeamman kehotietoisuutemme aktivoinnista niillä, jotka siirtyvät ruumiillistamiseen.

Taikaa tekeillä – kirkastuminen

Vaikka tämä on teknisesti ottaen toukokuun raporttini, näen nyt, että sen sisältämää informaatiota pidäteltiin (kera kyvyttömyyteni tuottaa sitä) siihen saakka, kunnes kesäkuun energiat tulivat täysillä, koska tämä kuukausi tuntuu jo täysin erilaiselta kuin vain pari päivää sitten. Vinkki: puhdistava hengitys.

Selvästikin sopeudumme kaikki edelleen ja asetumme uusiin uriimme äskettäisen perkaamiskierroksen jälkeen, mutta tästä kuukaudesta eteenpäin astumme syvälle aidon Itsemme kukoistukseen, kun ne jotka ruumiillistavat, valmistautuvat paljastamaan uuden tietoisuustason maailmalle.

Ihan vaan tiedoksi, että toivon, ettei meidän koskaan enää tarvitse elää läpi näin montaa perääntymistä kerralla. Sanon kuitenkin, että tähtiolennot olivat melko täsmällisiä arvioidessaan, mitä meille oli tulossa, siinä mielessä että ehdottomasti raivasimme koko kuukauden vaikuttavia kivenmurikoita, jotka tukkivat tietä uuden elämämme maisemaan.

Minulle henkilökohtaisesti kyse ei ollut niinkään tämän uudistamisen ankaruudesta, vaan sen k e s t o s t a. "Päiväni murmelina" –elokuvassa ei mikään voittanut tätä megatoukokuuta. Se oli kuin supertylsä "Alastomia selviytyjien" jakso: ylösnouseminen … 21 päivää samaa selviytymistä. Paljon ruokaa, muttei energiaa sen valmistamiseen. Tai syömiseen. Jokainen päivä uuvuttavampi kuin edellinen, ilman pienintäkään hengähdystaukoa. Ai niin … jaa tässä ohjelmassa tonnikaupalla laihtumisen sijasta turpoamme … hävyttömästi … ilman selvää syytä.

Onneksi oli myös paljon tehtävää, meiltä vaadittiin paljon, mutta kykenimme vähän (tai ei yhtään) tekemään mitään millekään … siinä määrin, että tuli selväksi melko nopeasti, ettei meillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin heittää pyyhe kehään, päästää irti ja antaa Lähdeitsemme huolehtia kaikista yksityiskohdista, hoidella suuri kuva JA pikkukuvan yksityiskohdat ja antaa ihmisitsemme ajaa vapaalla luottaen … loputtomasti. Ja ypöyksin.

Syynä elinvoimamme uupumiseen oli, että suurin osa energiastamme kulutettiin syvällä kehomme kellarissa juurruttaen itseämme uuteen todellisuuteen ja samalla kiskoen myös vanhentuneen elämämme monia hyvin kietoutuneita juuria. Tämä merkitsi poikkeuksellista kaivamista … penkomista, romuttamista, pyyhkimistä, lajittelemista … mikä paljasti asioita, joita oli tallennettuna kellariimme ja jotka olimme kauan sitten unohtaneet tai joissain tapauksissa … meillä EI ollut aavistustakaan, että niitä oli siellä.

Kaikki tämä paljastaminen mahdollistaa meille ydinhaavojemme näkemisen uudella (yhdistyneellä) tavalla, jotta voimme lopultakin selvittää karmakiertoelämät ja päästää niistä irti.

Suuremmassa kuvassa kaikki tämä valmistelu ja kaivaminen vaadittiin karmamallin hajottamiseen, ja sen tekemiseksi meidät täytyi avata täysin … meidän täytyi hajottaa itsemme ja maailma tunnistamattomaksi, jotta voimme nyt koota itsemme todellisen jumalaisen mallimme mukaan.

Liikkuessamme eteenpäin – ja kaivamisemme perusteellisuudesta riippuen – meillä on ilo tutustua itseemme täysin uudella tasolla.

Perimmiltään karmamallin hajottaminen vei monet meistä täydelliseen tyhjyyteen, jotta saatoimme olla riittävän avoin aloittamaan prosessin, jota plejadilaiset kutsuvat "Jumalan valolla täyttymiseksi". (Toivotaan, että se tulee hiusten ja meikin kera … herra tietää, että tarvitsisimme kaikki muodonmuutosta.)

Hyvin suuren tyhjentämisen jälkeen – joka alkoi oikeastaan tosissaan maaliskuun päiväntasauksesta ja pimennyksistä – siirrymme uuteen vuodenaikaan ja vuoden toiseen puolikkaaseen valmiina vastaanottamaan, tankkaamaan ja täydentymään. Uudet avoimet kanavamme, jotka tehtiin ratkaisemalla jotkut merkittävät elämän esteet (ydinhaavajäänteet), valmistautuvat tulvimaan uudesta elämänvoimasta.

Kesäkuuhun mentäessä fokuksemme siirtyy nyt "alkemisointiin" ja tolkun saamiseen siitä, mitä olemme kaikki juuri käyneet läpi ja miksi. On aika "tehdä kultaa siitä" … panna täytäntöön uusi sisäinen auktoriteettimme kestävän ulkoisen muutoksen toteuttamiseksi.

Aika muuntaa arkipäiväinen TAIAKSI.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.