PLANEETAN VALMISTUMINEN – IHMISLAEISTA JUMALAISIIN LAKEIHIN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

29.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

OLEVAN ihmisen syntymä ja TEKEVÄN ihmisen kuolema

Loppumisten (9) kuukausi on tullut omaan päätökseensä, ja hyvin integroivan kuukauden jälkeen valmistaudumme siirtymään (1) kuukauteen, joka syntyy hyvin tarpeellisista uusista aluista.

Lokakuu on myös universaali 20/2-kuukausi (10 + 2017 = 20 = 2 + 0 = 2), mikä on merkittävää, koska edessä oleva kuukausi valmistelee meidät vuoden 2018 (universaali 2) vallitsevaan teemaan.

Uudessa raportissa puhun siirtymisestämme uuteen kauteen uuden fokuksen kera ja siitä, miten auringonpimennys on valmistellut meitä kaikkia Maan valmistumiseen.

Planeetan valmistuminen ihmislaeista jumalaisiin lakeihin

Vaikka meidän on vielä vaikea määritellä sitä, kaikki on muuttunut. Amerikan suuren pimennyksen vanavedessä eetterissä kaikuu hellittämätön ja kuuroksi tekevä hiljaisuus – hiljaisuus jota koko luonto näyttää kunnioittavan pyhänä … mikä tuntuu indikoivan lisää muutoksia. Elämä reagoi tunnollisesti tähän suureen transformaatioon, ja tiedämme, ettei mikään tule olemaan entisellään.

Syyskuu on aina kuoleman ja syntymän, loppumisten ja alkamisten kuukausi … mutta tämä syyskuu on ollut vähän ekstraa siinä mielessä. Koko kuukauden olemme pudotelleet harhaa, kuin se olisi kuumaa … Kuitenkin jokaisesta rajoittuneesta ajatuksesta ja/tai päättyneestä tunteesta, jonka yli nousemme, jokaisesta aikansa eläneestä toiminnasta josta päästämme irti, ilmestyy uusi syvällinen oivallus ja paljastaa tuon (elämiä vanhan) väärinluomisen alkuperän.

Sydämemme paranee alkuperäisestä (erillisyys)haavastaan, ja tämä eheytys tuo lopultakin oivalluksen hyvin paljoon kärsimykseen, vastauksia PITKÄÄN odottaneisiin kysymyksiin … ja ne asiat joista meillä on ehkä ollut intuitio koko ajan, paljastavat nyt ulkoisesti/tietoisesti totuuden muinaisesta menneisyydestämme, kun uudestisynnymme todelliseksi luonnoksemme.

On vakavoittavaa, jollei ällistyttävää, saada vilaus lintuperspektiivistä koko matkaan päästäksemme tähän … monille tämä on merkinnyt monien elämien työskentelyä juuri tätä tavoitetta kohti. Ja sitten kun näkee erillisyysvierailujemme tulevan ratkaisuunsa silmiemme edessä, se on … minulla ei ole edes sanaa siihen.

Tämä poikkeuksellinen tiedostaminen oli Neitsyt-auringon siunaus, joka toi meille hyvin paljon integrointia, minkä teki mahdolliseksi tämä paljastuva selkeys … tai kenties toisinpäin. Avaamme maankuulua Gordionin solmua, ja prosessin aikana hyvin paljon parantumista/eheytymistä ja harmonisoitumista on lopultakin saatavilla. On ollut kirjaimellisesti uskomatonta, miten nämä sisäiset paljastukset tuntuvat tappavan (sähköllä) meidät, pysäyttävän siitä paikasta raiteillamme, kun ne liittävät yhteen noita viimeisiä palapelinpaloja, joita olemme etsineet alusta saakka.

Koska on ollut lopullisia loppumisia yhdistettynä hyvin radikaaleihin uusiin alkuihin, elämä on ollut äärimmäistä ylä- ja alamäkeä … hyvin ennustettavan ennustamatonta tässä kuussa. Normina on ollut innostuksen ja ihmetyksen leimahdukset uudesta, joukkoon siroteltuna epävarmuuden, tyhjyyden ja hämmennyksen tunteita.

Kun verhot nousevat ja paljastavat uuden horisonttimme, meillä ei ole vakaata ajatusta siitä, mitä etsiä, ja näin silmämme eivät ole vielä sopeutuneet uuteen maisemaan ja ovat kyvyttömiä näkemään sen, mitä mielemme ei vielä tajua. Etsimme edelleen jalansijaamme, ja askeleemme, vaikka horjuvan vähittäisiä, ovat myös luonteeltaan kvanttisia … vie hyvän tovin aika-avaruutta selvittää, miten näillä uusilla koordinaateilla navigoidaan.

Tämä sen auringonpimennyksen avulla, joka irrotti kirjaimellisesti töpselimme vanhasta/valheellisesta matriisista ja pyyhki vanhan kovalevymme (mallimme) puhtaaksi … ja antoi meille kaikille tilaisuuden nollata itsemme ja elämämme aktivoidaksemme sen yhtenäisen sydänmielen uudet virtapiirit, jonka yhdistämiseksi teimme kovasti töitä kesäkuukaudet (talvikuukaudet etelässä).

Kun meitä työnnettiin (kenties rajoillemme saakka) poistumaan kaksinaisuudesta, tuli myös selväksi, että meillä ei ollut turvaverkkoa, mihin pudota … että meidän täytyi tehdä siirtymä yksin ja kytkeytyä omaan omavaraiseen hologrammiimme ilman hiukkaakaan ulkoista tukea. Niillä jotka ovat jo ilmestyneet uuteen, ei ole kirjaimellisesti mitään (paitsi Itsensä), mihin nojata, nyt kun karmamalleista on luovuttu.

Niitä jotka ovat auliisti tässä poishyppäämiskohdassa, on työnnetty eteenpäin luottaen täysin tuntemattomaan, "roikkuen" tyhjyydessä ja opetellen laskemaan täysin Itsensä varaan. Ja vaikka vuorovesi on radikaalisti vetäytynyt valmistautuen tuomaan täysin uuden tukiaallon, tuon aallon laajuus on riippuvainen kyvystämme käyttää aidosti resurssejamme.

Tämä siirtyminen totaaliseen Itseensä luottamiseen on saattanut merkitä vanhaa tuttua lumisadepalloilmiötä … jossa elämämme sisältöä on ravisteltu perin pohjin ja odotamme vain, mihin kaikki laskeutuu. Tällä kertaa se tuntui vain siltä, että prosessin aikana meidät itsemme hajotettiin ja hävitettiin tyhjyyteen, ilman selkeää tapaa kasata itsemme uudestaan. Tämä johtui siitä, ettei meitä (pientä "meitä") ei ole tarkoituskaan kasata.

Hävittyämme tyhjyyteen synnymme eheyteen. Pimennys mahdollisti niille, jotka olivat valmistautuneet, täyden irtipäästämisen muodostamme (samaistuminen muotoon), jotta voimme palata elämään KAIKKIEN itsejemme kanssa. Sitä odotellessa tehtävämme on ollut pysyä poissa itsemme tieltä, antaaksemme luonnon valita luonnollisen kulkusuuntansa (avainteema), kun kokonaisuutemme ottaa muodon.

Sulautamme yhteen antimateriaa ja materiaa, ja meidät on puristettu ehdottoman puhdistumisen moniulotteisen portaalin läpi ja olemme pyörineet kosmisessa lingossa, lopunkin kumuloituneen valheellisuutemme sinkoutumiseksi pois. Tämä prosessi on vaatinut, että pidämme ihmisaspektimme täysin poissa tieltä, jotta sieluaspektimme voi astua täysillä tähän maailmaan esteettä.

Prosessin aikana elämämme osat jotka eivät enää päde, on räjäytetty ja/tai laitettu eläkkeelle suuren pimennyksen vanavedessä … mutta meille jotka olemme siirtymässä aitoon Kotiimme ykseyden kokoaikaiseksi asukkaaksi, sillä ei ole enää merkitystä. Olemme lopultakin täysin antautuneet. Olemme saavuttaneet ei-paluuta-pisteen, ja tiedämme sen. Tämän menneisyytemme viime räjähdyksen jäännökset ovat saattaneet levittäytyä kaikkialle, ja meidän ehkä täytyy lajitella lentävää jätettä jonkin aikaa … mutta vain määritelläksemme, mikä menee kanssamme uuteen ja mikä huuhdotaan mereen, eikä sitä enää koskaan nähdä.

Sotkuista? Kyllä. Epämukavaa? Helvetin. Mutta tämän hurjan kontrolloimattoman (synnytys)prosessin kauneus on, että opimme, miten työnnetään elämään ilman suunnitelmaa … ja luotetaan ehdottomasti jokaisen tapahtuman tarkoitukseen.

Yhdellä sanalla: vapaus.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.