RAKKAUS VALLITSEE – ASTU SYDÄMEN MAAILMAAN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

29.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalainen feminiinisyys nousee – luomisen johtava voima

Ylitimme MERKITTÄVÄN kynnyksen tällä planeetalla ja (lopultakin) kallistimme vaa'an universaalin rakkauden hyväksi.

Uudessa raportissa puhun kosmisen Jumalattaren nousemisesta alamaailmasta ottamaan oikean paikkansa ja asemana luomisen johtavana voimana ja mitä se merkitsee niille, jotka ovat matkalla uuteen sydänparaatiin.

Rakkaus vallitsee – astu sydämen maailmaan

Onnellista kesää (!) … talvea etelässä oleville … ja taivas (kirjaimellisesti) varjelkoon, millainen.vuodenaika.odottaa. Hämmentävää ajatella, että astumme jo vuoden toiseen puoliskoon … Tuntuu ikuisuudelta ja kuitenkin yhdeltä yöltä, kun astuimme tähän universaaliin 1-värähtelyyn, ja nyt olemme tässä, keskellä yhtä merkittävää käännekohtaa, suurta loppuunsaattamista.

Vietimme suurimman osan tästä kuukaudesta helluntaitulien nielaisemana, poltimme pois kausaalielämämme kuonajäämää, mm. ristiinnaulitsemis- ja henkiinheräämismatka tähän pääsemiseksi, ja muunsimme joitain hyvin vanhoja solumuistoja, jotka liittyivät umpeutuvaan (karma)malliin – kaikki tämä valmisteluna radikaalisti kiihtyneen muutoksen uuteen kauteen.

Kun nämä pyhät tulet kasvavat sisällämme, ne jatkavat menneisyydessä talletettujen tiedostojen puhdistamista lihastamme. Ne elämien ja sukulinjojen solujäljet tai tunnevaikutelmat joita ei enää tarvita, poistetaan myös huolellisesti DNA:stamme (elämänaikomusten kautta, jotka tekevät tästä irtipäästämisestä mahdollista), kun ankkuroimme uusia mallejamme uusia elämänkokemuksia varten.

Koska monien solumuistojen vapauttaminen matkii menneisyyttämme – on hämmästyttävää ja häiritsevää, MITEN paljon keho sisältää – on saattanut tuntua siltä, että elit taas kerran uudestaan jotain todella vanhaa paskaa … elämien aikaista … siinä määrin, että oli hämmentävää olla "tässä taas", kun ei ole ollut tässä kuukausiin. Mutta kun on "siinä", on siinä, ja vaikka teknisesti ottaen emme olleet ollenkaan siinä – viimeistelimme vain sen – on silti vaikeaa nähdä sen ulkopuolelle.

Hyvä uutinen on, että jos/kun antaudut täysin sille … jos/kun sallit itsesi todella tuntea sen epämukavuuden, mitä olet vastustanut monia elämiä … alistut tuolle käsittämättömän syvälle irtipäästämistasolle, jota tarvitaan siitä gravitaatiosta vapautumiseen, jota olemme raahanneet ihmisen lankeamisesta saakka … niin eteenpäin siirtyessä sinulle annetaan kyky rakentaa uudestaan perustasolta sen täyteen totuuteen perustuen, kuka tiedät nyt olevasi.

Kaikki jäljellä olevat repeämät joita olemme löytäneet elämämme kudelmasta päiväntasauksesta alkaen, täytyy taas kerran ommella aitouden langalla, voidaksemme kutoa itsellemme universumin, joka perustuu täsmälleen niille uusille/aidoille koodinaateillamme, jotka lopulta luovat sen maailman, jossa haluamme elää … sydämen maailman.

Tästä syystä olemme täällä ja luomme fyysistä ylösnousemusta planeetalle – olemme tulevaisuuden taajuus, ruumiillistuneena nykyisyyteen ja kirjoitamme uudelleen menneisyyttä. Pidämme uuden maailman värähtelyä (piirustusta) puhdistetussa sydämessämme, ja näin ME olemme niitä, joiden täytyy ensimmäisenä tuoda tuo maailma olemaan.

Tämän saavuttaminen, ylösnousemuksessamme onnistuminen oikeasti, vaatii ensimmäisen (ihmis)pelitason suurta loppuunsaattamista, "perimmäistä antautumista" (karmamenneisyytemme lopullista kuolemaa) … irtipäästämistä kaikista niistä viimeisistä taakoista (henkisistä, mentaalisista, tunnepuolen ja fyysisistä), jotka painavat meitä kaksinaisuuteen ja estävät meitä siirtymästä täysin aitoon ylevään tilaamme. Pöydän (karmamallin) pyyhkiminen puhtaaksi on valtava ponnistus … mutta kun olemme tehneet sen, olemme valmiina asemissa koottavaksi uudelleen … aitoon jumalaiseen malliimme perustuen … kuin elämäämme kaksinaisuutta ei olisi koskaan ollutkaan.

Tämä vapautuminen kausaalimaailmasta on/tulee olemaan erilainen aikajana jokaiselle meistä, ja on hyvin tärkeää, että pysymme uskollisena omalle ainutlaatuiselle polullemme ja tarkoituksellemme … mutta yhdessä olemme jo kollektiivisesti muodostaneet uuden, käsittämättömän mahdollisuuden KAIKILLE meille. Jollakin alkutyö saatetaan loppuun ja viimeiset palapelinpalat tulevat selvästi näkyviin, mikä merkitsee, että polttopistemuutos on ulottuvilla, kun meitä kutsutaan suurempaan elämänkokemukseen.

Tämän (universaalin 1-)vuoden kaksi ensimmäistä vuodenaikaa antoivat meille karmallistien "oppituntien" hyvin läpikotaisen integroinnin, monien mestaruusvihkimystestien kera fyysisen elämän tasolla. Tätä tarvittiin huipentamaan viimeisten yhdeksän vuoden oppiminen/laajentuminen, noiden oppituntien tuomiseksi "maanläheisiksi" ja tuon kasvun syntetisoimiseksi todelliseen elämänkokemukseen, jotta voisimme tehokkaasti nähdä-tuntea-koskettaa viime syklin ilmentymiämme voidaksemme avata uuden syklin polut. Se on ollut vähän julmaa yhdistämistä eturintamassa oleville, mutta se on tuonut HYVIN paljon menneisyyttämme päätökseen ja puhdistanut paljon tilaa kehossamme ja elämässämme sille, mitä on seuraavaksi.

Ja niin päätämme tämän kuukauden pyhään taukoon, keräten edelleen sisäisiä resurssejamme hiljaisena valmisteluna edessä olevaa vuodenajan vaihtumista varten. Ennen kuin aloitamme uuden tutkimusretken, meidän täytyy vetäytyä ympäröivästä maailmasta voidaksemme lujittaa elämänvoimaamme, keskittää energiamme ja tasaantua. Tässä monet meistä ovat nyt ja ovat olleet jonkin aikaa … kaikkien tyhjiöiden äidissä (kirjaimellisesti).

Kun yhdistymme taas itseemme vielä syvemmällä/korkeammalla tasolla, aloitamme jälleen uuden luvun elämänkokemuksessamme … tällä kertaa ilman sitä raskasta pelkokerrosta, joka on tunkeutunut elämäämme ikuisuuden.

Päivänseisaus ja uusikuu Ravussa oli hyvin selkeä merkkipaalu tälle merkittävälle loppumiselle/alkamiselle, mutta hyvin intensiivisen tuhoamiskuukauden jälkeen tarvitsemme vielä aikaa harmonisoitua ja koota itsemme, ennen kuin voimme kääntyä taas ulospäin. Kun teemme sen, meille avautuu uusi/seuraava taso matkallamme alkuperäisten luomustemme muistamiseen muodossa , kun esittelyvaihe jumalaisen tason luomisessa alkaa maan päällä.

Nyt kun tiedämme, miten korkealle pystymme todella lentämään, on aika löytää uudet jalkamme ja oppia taas kävelemään.

Vaikka veden päällä.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.