2018 – ELÄMÄN VOIMAN HALLINTA

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

29.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan. Taas yksi vuosi, yksi kierros takana ylösnousemus- … tai karma- … pyörässä riippuen siitä, missä kohtaa olet eheytymisprosessissasi. Niille jotka ovat olleet tässä minuutin tai monta (elämää), 2018 pitää sisällään poikkeuksellisen potentiaalin (aktivointikoodeja) synnyttää sisäisen maskuliini-feminiiniliiton ruumiillistuma. Kun löydämme tämän välttämättömän sisäisen maskuliini-feminiinitasapainon, opimme myös hallitsemaan elämää liitossa itse elämän voiman kanssa.

Tässä kuussa havaitsemme jo, että tuon mysteerin hallitseminen vaatii jatkuvaa, vakaata ja käytännöllistä lähestymistapaa Lähteeseemme (suom. huom. leikitellään sanoilla "lähde" ja "taikuus/noituus"). Herkän tasapainon erottaminen siinä, että sallii sen OLLA, mitä ON, (feminiininen) ja osallistuu tuon OLEmisen kera (maskuliininen), on se korkeamman/syvemmän tason taito, jota tämä 11-vuosi (2+0+1+8=11) pyytää niiltä, jotka yhdistyvät jumalaiseen (maskuliini-feminiini) kumppanuuteen (2+0+1+8=1+1=2).

Parhaillaan integroimme edelleen sitä vaikuttavaa kosmista energiatulvaa, joka toi sisään uuden vuoden, ja koska tämä poikkeuksellinen ja taivaallisen voimakas kuukausi on ollut suuri siirtymä, sitä ei ole ollut helppoa navigoida. Horjumme tyhjä-taulu-tilan (TYHJIÖ) ja "Luojuutemme" hyväksymisen välillä … näköjään tunnista toiseen. Tämä tasapainottuu, kun saamme selkeän ymmärryksen uusista kyvyistämme ja käytämme näitä niiden voimakkaiden energioiden kera, joiden kanssa meidän täytyy työskennellä tänä vuonna.

Uuden vuoden integrointien (ja auringon vahvistumisen) lisäksi, myös kuuenergiat voimistuvat, kun siirrymme kohti täysikuun pimennystä (31.1.), jossa meidät työnnetään taas uuteen muutosvaiheeseen, jota jouduttaa uskomattoman ikivanhoista tukoksista vapautuminen.

Tällä hetkellä, kun tutustumme edelleen uuteen, meidän täytyy tehdä jatkuvasti oma osamme (kuten missä tahansa uudessa suhteessa) ja pidätellä henkilökohtaisia projektioitamme, uskomuksiamme ja/tai odotuksiamme vuodesta 2018 … ainakin siihen saakka, kunnes alamme muistaa, mitä sielullamme on varastossa meitä varten tänä vuonna.

Ja tämä tulee selvemmäksi pian, kun levitämme esiin jumalaisen piirustuksemme ensimmäiset uudet suunnitelmat – koordinaatit ja yleispuitteet joilla rakennamme uusia rakenteitamme sitä uutta elämää varten, joka syntyy seuraavien 2–3 vuoden kuluessa. Tämän tekemiseksi meidän täytyy ruumiillistaa ja ilmaista aito (jumalainen) luontomme ja tulla täysin harmoniaan sen totuudenmukaisen (toisen) elämän kanssa, jota tulimme elämään tänne.

Tämän vuoksi meidät haastetaan seuraavien 11 kuukauden kuluessa kasvamaan uusilla, mutta välttämättömillä tavoilla … yhdistämään ihminen jumalaisiin lakeihin, kun kudomme timanttivalotaajuuksiamme yhteiskuntaan ja luomme uutta moniulotteista alustaa sen korkeamman elämän fyysiselle ilmaisemiselle, jota kaipaamme ja jonka muodostamiseksi tänne teemme työtä.

Tämän tekeminen vaatii osallistumista olemuksemme joka tasolla. Meidän täytyy 1) henkisesti tavoitella korkeinta suunnitelmaamme tätä elämää varten (jumalainen suunnitelma), 2) mentaalisesti organisoida, järjestää ja koota tuo visio käytännöllisiksi askelsarjoiksi, 3) säilyttää tunteellisesti neutraalisuus, kun kanavoimme Eedenin mallin taajuuksia ja 4) fyysisesti toimia jokaisen motivaation mukaan, joka syntyy (korkeasta) sydämestä.

Tässä prosessissa ei ole enää kyse aikomuksemme ilmaisemisesta universumille, joka tukee meitä saavuttamaan tavoitteemme, vaan OLEmisesta se universumin tuki, jota tarvitsemme saavuttaaksemme tavoitteemme, ja elämämme kutsuu meitä jatkuvasti tähän käytännöllisen mestaruuden paikkaan tänä vuonna.

Perimmiltään 2018 haluaa auttaa meitä tuomaan jokaisen osamme YHDEKSI yhdistyneeksi ilmaisuksi, jotta voimme synnyttää uuden ja voimaantuneen kokemuksen Itsestä maan päälle. Siitä syystä meitä pyydetään uudestaan ja uudestaan soveltamaan oppimaamme elämään, kun omaksumme uusia taitoja itsemme mestaruudesta "toisten" taustaa vasten. On aika soveltaa uutta suhdettamme Itseen maailmassa laajemmin.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.