VERHON TUOLLE PUOLEN – ITSEN "TOINEN PUOLI"

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo ( thinkwithyourheart.com)

27.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme selvästi ennenkuulumattomassa ajassa. Tiedän, että aikamme kielenkäytössä tuota toteamusta on käytetty aivan liikaa, mutta olemme todella hyvin kartoittamattomalla alueella. Ja siltä tuntuu. Pinnan alla tapahtuu hyvin paljon muutosta, joka pyytää saada todentua muodon maailmaan, ja vaikka se saattaa tuntua hyvin kaukaiselta tällä hetkellä, korkeamman suunnitelmamme/tarkoituksemme syntyminen alkaa tänä vuonna, itse asiassa tänä keväänä.

Tällä hetkellä, kun olemme astrologisesti uponneet syvälle Kalojen mereen, meillä ei ole paljon jalansijaa tai pitoa, mutta tulvaportit intuitiivisiin ulottuvuuksiin ovat ehdottomasti avautuneet ja verhon läpi tulee hyvin paljon informaatiota tai ohjeita, jotka tuovat esiin niitä uusia suuntamuutoksia, joita kohti jumalainen suunnitelmamme meitä kannustaa.

Kun tämä informaatio esitetään, tulee hätkähdyttävän selväksi, mihin meidän täytyy ohjata fokuksemme, mutta tämä kaikki on kuin kääntäisi suurta valtamerialusta keskellä merta … se vaatii aikaa, uutteruutta ja ponnistelua, ja näin meidän täytyy olla kärsivällinen vielä vähän aikaa. Niin haastavaa kuin onkin oikeasti edetä Kaloissa, tämä voi olla myös sisäisesti hyvin tuottavaa ja luovaa aikaa, kera pääsyn kauaskantoisiin mahdollisuuksiin … siis eksistentiaalisen kauaskantoisiin mahdollisuuksiin. Sitten kun kuivatamme siipemme Oinaan auringossa, voimme lähteä lentoon astrologisen uuden vuoden myötä ja toteuttaa vastikään syntyneet intohimomme.

Yhdeksän viikon keskeytymättömän laajentumisen jälkeen olemme kaikki valmiita synnyttämään jotain täysin uutta. Meitä on venytetty … ja venytetty … ja venytetty syvimpien ja tutuimpien rajoittuneisuuksiemme yli, niiden joita olemme tiedostamatta luoneet itsellemme kausaalisuudessa, eli syyn ja seurauksen lain alaisuudessa. Nyt … alkaen tämän viikon täysikuusta, joka on Neitsyessä … saavutamme merkittävän kulminaatiopisteen, joka saattaa paljon henkilökohtaisesta pimennysmatkasta loppuunsa sekä laittaa liikkeelle uuden vuoden opintosuunnitelman.

Tämä on vähän kuin puhkeamishetki, joka vapauttaa paljon sitä elämänvoimaa, joka on ollut viikkoja tukittuna kehoomme. Olemme kaivaneet esiin hyvin paljon epäharmonista kehomuistia vuoden alusta saakka, voidaksemme luoda lisää tilaa timanttivalolle/totuudelle. Tämä prosessi voi tuoda esiin hyvin paljon tiheyttä ja kirjaimellisesti painaa meitä alas ja aiheuttaa hitautta ja väsymystä kaikella sillä tunnemerellä, jota olemme prosessoineet.

Helmikuu ei ollut millään tapaa helppo kuukausi, mutta verrattuna tammikuuhun, joka oli yksi niistä ladatuimmista kuukausista, jotka meillä on vielä kokematta, niin helmikuu tuntui vähän hengähdystauolta. Se on ollut hiljainen … unelias … tyhjiömäinen … mutta tarvitsimme ehdottomasti tilaa integroida kaiken, mitä tapahtui aiemmin.

Maaliskuussa, joka näyttää paljon harmonisemmalta, tulemme olemaan kiitollinen (jälkikäteen tarkasteltuna) hengähdystauosta, joka meillä oli … näemme (kiistatta), että astuttuamme pimennyssyklin viimeiseen käytävään jokainen meistä on lähtemättömästi muuttunut ja näemme, miten näin syvällisiä muutoksia ei voi saada tekemättömäksi, sillä ne paljastavat nyt henkisen ytimemme ja repivät pois jäljellä olevan harhan paljastaen totuuden siitä, kuka olemme aina ja ikuisesti ollut.

Ne jotka nousivat ylös taivaan ovesta, alkavat nyt laskeutua takaisin alas noita samoja taivaan portaita, palata elävien maille ja tuoda Maahan ainutlaatuisen palan Kotia. Kun teemme sen, havaitsemme nyt nirvanan ankkuroituvan sisällemme eikä se enää koskaan lähde pois eikä tiemme sen kanssa eroa. Tuon ankkuroinnin myötä olemme täysin varustettu aloittamaan sen, mitä kutsutaan "ylösnousemuksen tekemisvaiheeksi" … olemme valmiina luomaan Utopian maailmaamme, tähän maailmaan, kun oma versiomme taivaasta yhdistyy niihin moniin inspiroituneisiin luomuksiin, jotka uusi maa meille tarjoaa.

Taivaan ovi ei kerran avauduttuaan enää koskaan sulkeudu meiltä … olemme vapaita astumaan tähän tilaan ja poistumaan siitä tahdonalaisesti … kuitenkin tämän kokeminen ja ylläpitäminen fyysisyydessä on suuri osa mestaruuttamme tänä vuonna.