11-11 – PEILIPORTTI

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

27.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valokynnys – astu ruumiillistuneeseen valaistumiseen

Kun vuotta 2017 on jäljellä enää kaksi kuukautta, olemme täysin uppoutuneet siirtymään universaalista 1-vuodesta universaaliin 2-vuoteen. Lokakuu asetti jo näyttämön tälle täysin uudelle elämän fokukselle, mutta tuleva 11-11-portti on tärkeä käännekohta, joka polkaisee nämä muutokset isolle vaiheelle.

Uudessa raportissa puhun henkilökohtaisesta ja planetaarisesta muutoksesta korkeampaan valo-oktaaviin ja siitä, miten se vaikuttaa niiden kehoon ja elämään, jotka ovat korkeimmalla mestaruuspolulla … fyysisen ylösnousemuksen polulla.

11-11 – peiliportti

Korventavan transformaatiotulikesän joka poltti ikivanhimpia pelkojamme ... ja vapautti sydämemme ihmissiteistä … sekä superintensiivisen syksyyn (pohjoisessa) siirtymisen jälkeen, alamme lopultakin päästä rytmiin uuden elämän pyhän virran kanssa.

Syyskuussa joka oli selkeä loppumisvuosi suoraan auringonpimennyksen kantapäillä … tasaannuimme energeettisesti. Lokakuussa (universaali 2-kuukausi) aloimme luoda perustaa uuden vuoden luomuksillemme, erityisfokuksena kumppanuudet … ennakkoesitys vuoden 2018 (universaali 2-vuosi) pääteemasta. Marraskuussa ilmennämme vuoden 2017 lopullisen sadonkorjuumme, kun alamme täyttää tyhjää maljamme sen hienostellun perkaamisen jälkeen, jota viime jakso oli.

Valmisteluna uuteen vuoteen, jotkut meistä valmistautuvat testaamaan juuri henkiin heränneitä siipiämme … nähdäkseen, miten kauas voimme päästä laittamalla vastikään alkemisoidut pelkomme testiin hyvin uusien elämänvalintojen myötä, kun taas toisia vedetään syvemmälle sisäänpäin arvioimaan jäljellä olevaa tiheyttä ja vanhentuneita uskomuksia, jotka ovat tulleet pintaan pimennysten aikana.

Olemme myös tulleet juuri läpi hyvin tärkeästä kuunkierrosta, joka merkitsi jumalaisen ihmismallin muodostamista ja nyt … siirryttäessä tulevan 11-11-portin läpi …aloitamme uuden/muinaisen/alkuperäisen Itsemme uuden sisäistämistason.

Kun harmonisoidumme aitoon henkiseen luontoomme, alempi kehomme aloittaa uuden suhteen korkeamman kehomme kanssa. Tämä suhde vaatii täysin uutta kytkentä- ja kommunikointitasoa, kun siirrymme täysin uuteen ruumiillistuneen valaistumisen taajuuteen.

Tämä uusi taajuus on valokehon oivaltamisen seuraava taso, joka starttaa massiivisen elämänmuutoksen, tai ehkä pitäisi sanoa … massiivisen muutoksen kokemuksessamme elämästä.

Kun siirrymme uuteen kehokokemukseen, siirrymme myös uuteen elämänkokemukseen, joka resonoi ruumiillistuneen totuutemme kanssa. Jätämme karmamallin taakse, mukaan luettuna kaikki ne rakenteet jotka rakensimme sen ylläpitämiseen, ja tämä vaatii tärkeitä elämänmuutoksia, jotka ovat harmoniassa korkeamman kutsumuksemme … jumalaisen suunnitelmamme … sen kartan kanssa, kuka olemme aidosti ja mitä olemme tulleet antamaan tänä haastavimpana ja loistavimpana aikana maan päällä.

Fyysinen keho on ylösnousemuskulkuneuvomme.Vain nostaessamme jokaisen solun taajuutta, voimme ylösnousta/laskeutua täysin uuteen fyysisen elämän

kokemisulottuvuuteen. Niille jotka ovat pioneereja tässä uudessa ihmisessä, tulee selvemmäksi ja selvemmäksi tämä totuus – että ainoa tie ympäri on keho läpi … että ainoa tapa lisätä lihan taajuutta, on sieluuntua.

Kun sekä henkilökohtainen että planetaarinen elämänvoimamme nousee sen kynnyksen tasalle, joka vaaditaan jumalaisen DNA-mallin aktivoimiseen sekä ylösnousevassa kollektiivissa että ylösnousevassa Maassa, meitä kutsutaan myös tukemaan täysin tätä prosessia … astumaan täysin omaan voimaamme ja alkamaan ottaa suurempia askelia jumalaisen toiveen suuntaan.

On se kasvava paineentunne, että NYT on aika toteuttaa visiomme ja hengittää uutta elämää olemassa oleviin luomuksiimme. Tämä johtuu siitä, että jokainen fyysinen reaalimaailman teko, jonka teemme tukemaan ylösnoussutta todellisuutta, auttaa eksponentiaalisesti sen maadoittamisessa.

Odottaminen saa aikaan lisää odottamista. Saan uudestaan ja uudestaan viestiä, että meidän täytyy "liikkua voidaksemme siirtyä" luovaan ilmaisuumme … ettei sydämen kutsun onkeensa ottaminen riitä, meidän täytyy toteuttaa se .

"Lähdette suuriin paikkoihin! Tänään on teidän päivänne! Vuorenne odottaa, joten … lähtekää matkaan!" –Dr. Seuss, "Oh, The Places You'll Go!"

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.