MENESTYS TAATTU – PALUU ALKUPERÄISEEN TOTUUTEEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

26.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidät on juuri vapautettu eeppisestä pimennyskäytävästä uuteen Maahan, ja olemme virallisesti astuneet täysimittaisesti vuoden 2020 energioihin uuden vuoden/uuden ajan/uuden maailman ensimmäisen kuunkierron myötä. Tämä oli jättimäinen hanke, joka vaatii syvää integrointia kehotasolla, kun DNA:mme kirjoittaa itsensä uudelleen ja muuttaa fyysisyytemme harmoniaan Nirvana-ulottuvuuksien kanssa. Sopeudumme Kodin taajuuksiin tällä viikolla, ja näin ollen vaaditaan kärsivällisyyttä, kun "imemme" siirtymäshokin soluihimme ja toivumme.

Tästä helmikuun alkuun meidän täytyy olla erityisen lempeitä itsellemme ja hoivata uusia alkujamme hellästi ja rakkaudella. Meillä on juuri ollut sulkasato eetteritasolla, ja se alkaa tulla fyysisyyteen tällä viikolla, kun karistamme ulkoisen 3D-tukirankamme ja odotamme (suojattomana) uuden peitteen muodostumista. Uuden Maan raportissa puhutaan saapumisestamme toiselle puolelle (sisäänkäynti kuoleman jälkeiseen elämään), kun saavutamme kehossa kriittisen värähtelykohdan, valmistautumisena siirtymään fyysisellä tasolla eli "grande finale".

Menestys taattu – paluu alkuperäiseen totuuteen

Onnellista kiinalaista tai kuu uutta vuotta! Vesimiehen uusikuu jonka läpi juuri kuljimme (24.1.), on selvästi mieleenpainuva – se virallisti saapumisemme vuoteen 2020, uuteen Maahan ja uuteen (kultaiseen) aikaan ja näin vahvisti pysyvän vapautumisemme kausaalisuudesta. Siinä on paljon sisäistettävää, ja se on juuri niin iso juttu, miltä se kuulostaa.

Uusikuu päätti myös (kirjaimellisesti) "työvoimavaltaisen" pimennyskäytävän, joka avautui ennen päiväseisausta ja toimitti polariteetista selviytyneet aitoon itseensä, uuden Maan aivan ensimmäistä kuunkiertoa varten. Tämä oli merkittävä erittäin voimakkaiden energioiden käytävä, joka kuljetti meidät vanhasta elämästämme täysimittaiseen yhtenäisyyteen, lopullisen (metafyysisen) kuoleman kautta.

Oli erittäin todellinen/surrealistinen kokemus olla tyhjiössä viikkoja, kun meidät kuljetettiin mustan aukon läpi ja kaikki tietoisuushiukkasemme teleportoitiin täysin uuteen todellisuusulottuvuuteen. Tämän uuteen olemassaoloulottuvuuteen kuljettamisen aikana, meidän täytyi dematerialisoida molekyylirakenteemme voidaksemme uudelleenmaterialisoitua verhon toisella puolella, jossa meidät muutettiin taas aineeksi. Yhdellä sanalla: legendaarista. Kahdella sanalla: Star Trek.

Tämän eeppisen siirtymän tuloksena on ollut HYVIN paljon puhdistamista, irtipäästämistä, ratkaisemista, antautumista ja avautumista, jotta voitiin "maksaa" kurittomat aikajanat ja viimeistellä lukuisat elinkaaret.

Niille jotka ovat suorittaneet kaikenvaativan siirtymäriitin Nirvana-ulottuvuuksiin, tämä oli lopullinen vapautuminen tuonelasta, mikä merkitsee, että on onnistuneesti päässyt kuolemaulottuvuuden ulkopuolelle … eläessään. Seuraavana vuorossa itsensä oivaltaminen. Kun olemme saaneet valmiiksi uudestisyntymäprosessin integroinnin ja olemme valmiita osallistumaan elämään (kuoleman jälkeen), elämänvoimamme palaa, MUTTA … täysin uudella tavalla, hyvin erilaisen Lähde-energian ajamana. (Lisää siitä jäljempänä.)

Tällä erää, kun asetumme edelleen uuteen korkeamman ulottuvuuden Kotiimme, sopeudumme taas taivaaseen (maan päällä) ja valmistaudumme seuraavaan vaiheeseen henkilökohtaisessa ja planetaarisessa evoluutiossa, meillä on tilaa hiljaa juhlia tämän ylipitkän ja enemmän kuin haastavan ensimmäisen elämäntehtävän monumentaalista loppuunsaattamista kaksinaisuudessa ja sitä tervetullutta uudistumista, joka tulee, kun vastakkaiset energiat lopulta harmonisoituvat yhteen.

Meitä pyydetään tänä aikana valmistautumaan uuteen elämään, avaamaan sydämemme, OLEMAAN vastaanottamismoodissa, luottamaan jälleen hyvyyteen ja laajentamaan horisonttiamme … pyytämään enemmän-suurempaa-parempaa koko Maan ja ihmiskunnan puolesta ja päästämään/sallimaan sen esiin … täydentämään reservejämme, kun olemme tyhjentyneet vuosikymmeniä palvellessamme erillisyydessä.

Tämä on reinkarnaatiokohtamme. Kaikki se mikä oli kerran kuollutta, menetettyä ja unohdettua, herää henkiin taas … uudestisyntyneenä ja elpyneenä. On aika irrottautua kuolematietoisuudesta, kehittyä ulos tästä vale- tai hätävaratodellisuudesta ja laajentua uuteen ja alkuperäiseen maamalliin, ja herättää pyhä temppelimme aloittaaksemme taas nollapisteestä … aloittaaksemme toisen elämämme tyhjästä, pöytä täysin puhtaana à raikkaana, puhtaana, pyhänä, viattomana ja lapsenomaisena … kuin ensimmäistä elämäämme ei olisi koskaan ollutkaan. Tämä on niiden ulottuvilla, jotka ovat astuneet verhon tuolle puolen … täysin uusi tapa inkarnoitua täysin uudelle maapallolle.

Elämänkirja (alkuperäinen) on nyt valmiina kirjoitettavaksi -> niin kuin oli alussa, niin on nyt ja aina, iankaikkisesta iankaikkiseen.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.