PYHÄ SYDÄNVOIMA – ITSERAKKAUTTA VARTEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

25.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Itserakkauden voima – henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen generaattori

Tästä päivästä lähtien (26.7.) planetaarinen uusivuosi, pimennyskausi JA Leijonaportti on virallisesti alkanut, ja meillä on epäilemättä luvassa useiden elämien kyytiä! Uudessa raportissa puhun tämän voimakkaan kosmisen tapahtumajonon poikkeuksellisesta potentiaalista ja siitä, miten lopulta … kaikki tiivistyy itserakkauteen.

Pyhä sydänvoima – itserakkautta varten

Heinäkuu on ollut hyvin tärkeä siirtymäkuukausi kesäkuun puhdistavien helluntaienergioiden ja elokuun pimennysenergioiden välissä. Jollain tavalla on saattanut tuntua siltä, että olemme tunnustelleet tietämme pitkän ja pimeän maanalaisen käytävän läpi – käytävän joka on melkein estänyt meitä näkemästä henkilökohtaisen prosessimme ulkopuolelle, mutta vuorovesi on taas kääntymässä ja saamme lopultakin vilauksia siitä, missä olemme olleet, miksi ja mitä varten kaikki tuo kamppailu on ollut.

Marsin ja Auringon oltua tunteellisessa Rapuvaltakunnassa koko kuukauden, meitä on kehotettu vakavamieliseen syväsukellukseen itsemme ytimeen saakka, kaikki valmisteluna vuoden seuraavia järeitä taivastapahtumia varten: osittainen kuunpimennys 7.8., Leijonaportti 8.8. ja kovasti odotettu täydellinen auringonpimennys 21.8., jotka kaikki tapahtuvat "sydänvoimaisessa" Leijonassa.

Kaivautuessamme viime aikoina syvälle perustaamme ja käsitellessämme jäljellä olevia ydinkysymyksiä, olemme samanaikaisesti myös sisäistäneet uusia/korkeampia taajuuksia, jotka alkoivat kesäkuun päivänseisausportista. Nuo DNA:ta muuttavat aurinkoaallot ovat todella kammenneet universaalia fiilistä tainnoksiin saakka … taaskin valmisteluna elokuun tapahtumiin … ja olemme kaikki tunteet tuon poltteen tavoilla, jotka ovat saattaneet olla vaikeita, mutta jotka haastavat tulisesti meidät astumaan suurempaan elämänkokemukseen.

Nämä huomattavasti voimakkaammat/puhtaammat energiat ovat seuraava, uusi normaali ja kuten aina, meidäntäytyy sopeutua, mukautua ja harmonisoitua näihin taajuuksiin nostamalla oma henkilökohtainen ja biologinen värähtelymme niiden tasalle … mikä merkitsee aina lisää epäaitouden sekä mentaalisten, tunne- ja fyysisten myrkkyjen heittämistä pois, voidaksemme lisätä värähtelyämme ja pyörimisvauhtiamme.

Se laajuus missä olemme pystyneet poistamaan tiheyttä vuoden ensimmäisellä puoliskolla, on merkityksellinen siinä vapautumismäärässä, joka odottaa meitä vuoden loppuosan aikana, erityisesti tämän ainutlaatuisen pimennysjakson ja aina-voimaannuttavan 8-8-portin myötä.

Te jotka kysytte, milloin energiat hellittävät, muistakaa, että evoluutioprosessi on jatkuvaa siinä mielessä, ettäenergiat eivät koskaan vetäydy, vaan pakottavat meitä astumaan ylöspäin. Eli ainoa tie ympäri on läpi, mikä merkitsee jatkuvaa henkilökohtaista jalostamisprosessia … harmonisoitumista … uuden kaistaleveyden valitsemista ja sitten kaiken sen jättämistä, mikä ei ole enää harmoniassa tuon uuden/korkeamman taajuuden kanssa. Mutta kun teemme sen, kun kevennämme taakkaa, integroimme ja sopeudumme, liikumme taas vaivattomasti … ja aina paremmalla, puhtaammalla, kirkkaammalla, luovemmin elävällä ja tyydyttävämmällä tavalla.

Koska päivänseisauskohotus oli tehokas, monet on heitetty hyvin voimakkaaseen puhdistuslinkoukseen, joka on pakottanut poistamiseen poistamisen jälkeen … kiskaisemaan ohjelman toisensa jälkeen, jotta vanhentuneet aspektit voidaan hävittää. Noiden osiemme, malliemme ja käyttäytymistapojemme poistaminen jotka eivät enää palvele meitä, jotta voimme jalostaa energiailmaisujamme, voi tuntua vaivalloiselta ja työläältä, mutta on oleellista perimmäisen tasapainon saavuttamiseksi henkilökohtaista ylösnousemusta varten … eli syytä, minkä vuoksi olemme täällä.

Jumalataajuudet ovat nyt keskuudessamme ja ne vaativat, että päästämme irti samaistumisesta kaikkeen voidaksemme yhdistyä KAIKKIEN asioiden kanssa. On ollut vähän hämmentävä siirtyminen kesä/talvikuukausiin … MUTTA kaikki antautuminen, kaikki irtipäästäminen (myös niistä asioista jotka ovat luontaisesti osa jumalaista suunnitelmaamme) on/oli tätä jännittävää käytävää varten, joka haluaa laittaa tiukan päätöksen menneisyydelle, jotta voimme astua täysin NYT-hetkeen.

Niiden jotka ovat valmiita "viimeistelemään merkaba-aktivointisarjansa" (lisää siitä alla), ei sallita ottaa mukaansa pimennyksiin mitään osaa identiteetistä, jonka olemme luoneet itsellemme kaksinaisuudessa, koska suuri osa tuosta matkasta perustui omaan karmatyöhömme ja/tai planetaarisen/henkisen heräämisen palvelemiseen.

Kyllä, on ollut poikkeuksellista tyhjentymisaikaa, ja voi olla huolestuttavaa nähdä elämänvoimamme, motivaatiomme, luomisinspiraatiomme ja resurssiemme hupenevan, mutta fokuksemme, tarkoituksemme ja toiveemme on pelkästään vaihtumassa uusiin raameihin, kun kaikki mikropiirimme on reititetty kirjaimellisesti uudelleen uuteen keskusyksikköön.

Jos seinät tuntuvat kaatuvan päälle, se on luultavasti tästä syystä. Kaivamme edelleen esiin menneisyytemme loppuja elämämme merenpohjasta kaksinaisuudessa, koska kesä-heinäkuun aikana tehtiin merkittäviä uusia (aikajana)valintoja harmonisoimaan "sointuvien" todellisuuksiemme kanssa … valintoja jotka määrittävät, miten koemme pimennykset ja minne ne opastavat meidät rantautumaan. Kuten aina, uusi maisema ei voi paljastua, ennen kuin teemme tilaa sille. Jos pystyt säilyttämään uskon (kieltäytymään reagoimasta ja antamasta energiaa epämiellyttäville olosuhteille), pian ilmestyy ovia paikkoihin, joissa niitä ei ennen ollut.

Meillä on hyvin uskomaton, vaikkakin sanoinkuvaamaton käytävä edessämme … joka provosoi pelottomuuden/leijonasydämen meidän kaikkien sisällä nostamaan, opastamaan, voimaannuttamaan ja vapauttamaan itsemme siitä läpi, mitä galaktiset neuvostot kutsuvat "unohtumattomaksi kosmiseksi tapahtumasarjaksi".

Siis pää pois päältä ja sydän PÄÄLLE … ja nauttikaa kyydistä!

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.