RAKKAUDEN RUUMIILLISTUMINEN – PALJASTUSVAIHE

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

25.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräävä elämänvoima – omavaraisuuden uusi sykli

Useita viikkoja kestäneen hyvin läpikotaisen sisäisen kaivamisen jälkeen, monet meistä ovat siirtymässä seuraavaan (syvempään) ruumiillistumisvaiheeseen.

Tämä uusi vaihe on integroituneemman elämänvoiman herääminen meissä jokaisessa, mikä käynnistää uuden ja koskaan ennen kokemattoman elämänsyklin maan päällä. Se mahdollistaa niille jotka ovat valmistautuneet, moniulotteisuuden kokemisen muodossa, kyvyn tulla jumalaisen Itsemme ydinolemukseksi ihmiskehossa ollessaan.

Tämä on alku uudelle Itsen fyysiselle ilmaisemiselle, ja näin seuraavat viikot huolehtivat siitä, että kaikki esteet jotka estivät rakkausvirtaa sykkimästä kehomme ja elämämme läpi, poistetaan.

Uudessa raportissa puhun siitä, miten tämä lisääntyvä elämänvoimaenergia osallistuu "paljastusvaiheen alkamiseen", kuten Lähteeni sitä kutsuvat.

Rakkauden ruumiillistuminen – paljastusvaihe

Tässä sitä ollaan, tuon rajun pimennysvaiheen toisella puolella, taltutettuna mutta viisaampana … ja pyhä paska, mikä matka se onkaan ollut.

Ensimmäistä kertaa ikinä huomasin itse asiassa toivovani, että voisin palata siihen … että tuntui jotenkin paremmalta (?) olla synnytysportaalissa kuin tulla työnnetyksi siihen intensiivisyyteen, joka odotti minua toisessa päässä. Myrskyisää tai ei, jokaista meitä on muutettu hyvin perustavanlaatuisella tavalla … siinä määrin, ettemme vielä täysin tiedä, mitä se merkitsee.

Huhtikuu on aina ilmiselvä siirtymäkuukausi sekä sisällä että maailmassa ympärillämme. On aika olla pysäytettynä todellisuuksien väliin, luoda vanha nahkamme, karistaa vanhat tarinanne sekä aloittaa samalla uuden syvemmän totuustason intuitiivinen kokeileminen. Monet sielut myös käyttävät tämän voimakkaan energeettisen siirtymäikkunan (kirjaimellisesti) fyysiseen lähtemiseensä, ja näin olemme kaikki päästäneet syvällisesti irti tavalla tai toisella.

Kun on ollut hyvin paljon intensiivistä transformoitumista niin lyhyessä ajassa, on ollut melko vaikeaa määritellä, kumpi puoli on yläpuolella, mutta kuulemani perusteella tuo tuttu ylösalainen tunne maadoittuu kohta joksikin hyvin tuottavaksi.

Jos luet tätä, niin tiedät varmasti, että muutaman päivän kuluttua olemme hyvin poikkeuksellisessa ja harvinaisessa taivaallisessa jaksossa, kun VIISI planeettaa perääntyy … kerralla (Jupiter, Saturnus, Mars, Pluto ja Merkurius). Tietämättä edes, miten tämä prosessoidaan, pyysin selkeämpää ymmärrystä, mitä tämä merkitsee meille, jotka olemme syvällä ruumiillistumisen kourissa.

Minulle annettiin kuva raivaustraktorista, joka siirtää rauniovuoria tieltä, ja se ymmärrys, että muutama seuraava kuukausi antavat meille melkoisen lajitelman tukevia energioita joidenkin ISOJEN asioiden siirtämiseksi pois tieltämme, jotta voimme selvittää polun uuteen elämäämme ja tarkoitukseemme … melko pysyvillä tavoilla. Tavoilla jotka lopultakin paljastavat todellisen luontomme .

Tuntuu siltä, että meille annetaan todella poikkeuksellinen tilaisuus päästää irti, poistaa, asettaa ja jäsentää uudelleen ja herättää henkiin hyvin paljon menneisyydestämme, ennen kuin siirrymme vuoden 2016 toiseen puoliskoon. Tämä tulkitaan korkeimman järjestyksen mukaiseksi talon siivoamiseksi … jopa hyvin kirjaimellisesti siinä mielessä, että mitä syvemmälle laskeudumme kehoomme, sitä enemmän asutamme asuintilaamme, mikä saa meidät aina päästämään irti lisää roinasta, poistamaan liiat ja yksinkertaistamaan.

Monta vuotta emme tunteneet olevamme "kotona" itsessämme tai planeetalla ja ohimenevä tunne maailmojen välissä olemisesta on heijastunut fyysiseen kotiimme tai elämistilanteisiimme ja elämäämme. Mutta nyt kun olemme kaivaneet paljon sisäistä tilaa … leikelleet ja siivonneet, räjäyttäneet ja purkaneet koko ihmiselämämme … olemme nyt valmis luomaan ison ulkoisen tilan uudelle Itsellemme.

Niinpä nyt Feenix-linnun tapaan saamme … tota … luutia tuhkamme. Kuka tiesi.

Suuremmassa kuvassa, voimme myös lopultakin ankkuroitua sekä kehoomme että todelliseen elämäämme, koska uusi todellisuusjärjestelmä (verkko) on nyt ankkuroitu. Olemme ahkerasti omistautuneet rakentamaan perustan ja puitteet uudelle elämänmallillemme, ja nyt saamme ruumiillistaa sen.

Ja koska päästämme irti hyvin paljosta sisäisestä raskaudesta, voimme nyt vaivattomammin … ja suurella universaalilla tuella … saattaa asuttamamme maailman suurempaan harmoniaan, jotta se heijastaa tarkemmin kovalla työllä ansaittua kevyttä olemustamme.

Näytämme olevan menossa hyvin kauan odotettuihin, katarttisiin hetkiin … monumentaaliseen vapautumiseen vuosien, ellei elämien, mittaisesta henkisestä vankilasta.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.