KIRKASTUMINEN – HENGEN ASUMINEN SISÄLLÄ

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

23.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pyhän tulen syttyminen – vapahduksen ja uudistamisen edeltäjä

Olemme matkalla yhteen voimakkaaseen käytävään, joka alkaa tänään 24.5.

Tämä käytävä vie meidät, jotka ruumiillistumme, huippuhetkeen matkallamme … "nousevan elämänvoimamme huippuun", mikä alkaa pyhien (kaste) tulien ja pyhän sydämen kolminkertaisen liekin sytyttämisellä.

Uudessa raportissa puhun valmiudestamme vastaanottaa, kun valmistautuneet avaavat sydämen salaisen kammion vastaanottamaan Pyhän Hengen.

Kirkastuminen – hengen eläminen sisällä

Olemme kaikki viime raportin jälkeen käyneet läpi merkittäviä muutoksia … muutoksia jotka ovat luoneet tehokkaasti epävakautta ja ennustamattomuutta. Joissain tapauksissa nuo muutokset ovat saattaneet olla elämää muuttavia ja/tai johtaneet syvimpien/vanhimpien pelkojemme ilmentymiseen.

Hyvä uutinen pelon ilmentymisessä on, että kun voimme nähdä ja tuntea sen ja koskettaa sitä, voimme lopultakin siirtyä virallisesti sen yli. Iäksi.

Toisaalta, niillä jotka ruumiillistavat, seuraavat pari viikkoa lupaavat viedä nuo ydintason transformaatiot vielä suurempiin korkeuksiin (ja suurempiin syvyyksiin), kun lähestymme ns. pyhiä tulia ja nousevan elämänvoimamme kliimaksia .

Elämä on ollut kaikkea muuta kuin varmaa viime aikoina, mutta se ON varmaa, että vapautumisemme kausaalisuudesta on mahdollistanut maadoittumisemme niin syvälle ykseyteen, että "varmuus" on lopultakin menettämässä loistonsa. Huomaamme, että kun meistä tulee vakaampi, vahvempi ja kestävämpi ylläpitämään yhtenäisen tietoisuustilan kaikkina aikoina, opimme sopeutumaan läsnä olevaan hetkeen itsevarmasti, spontaanisti ja täynnä luottamusta uusin ihmiskykyihimme … luottaen, että tie on meitä vastassa nyt, myös ja erityisesti silloin kun jäämme (hetkellisesti) jumiin noihin menneisyytemme jäljellä oleviin uriin.

Kyllä, vaikka olemme virallisesti siirtyneet pois alemmasta maailmasta ja ylittäneet kynnyksen uuteen ja (tyhjiä) malleja esittäytyy jatkuvasti … kannamme edelleen jälkeä vanhasta mallistamme, vaikka nuo osat meistä ja elämästämme on kitketty irti kaksinaisuudesta ja istutettu Puutarhan sydänmaisemaan. HUOM.: kun huomaamme toimivamme vanhasta mallista, meidän täytyy nyt vain päästää irti – tässä ei ole enää työtä, on vain niiden vanhojen mallien tunnustaminen ja irtipäästäminen, jotka rajoittavat korkeamman mallin kokemista.

Tämä hyvin monimutkainen prosessi itsemme juurruttamisesta Puutarhaan on hyvin kokonaisvaltainen, jopa eksyttävä, mutta todellisuudessa se orientoi uudelleen meidät elämään täysin vastakkaisella (oikea puoli ylös) tavalla, miten olimme tottuneet kokemaan elämän 3D:ssä (ylösalaisin).

Juurtuminen (hei, herpaantumaton juurichakra) on itse asiassa yhdistymistä (hengen ja aineen), kun "sieluuntuvat" ovat yhdistyneet kirjaimellisesti maan elementtien kanssa … prosessi joka tuo kehomme syvempään liittoon elämän kanssa, kun henkilökohtaisesta ja universaalista elämänvoimasta tulee YHTÄ.

Pyhä sydämemme aktivoituu myös … harmonisoituen sekä luomakunnan kosmisen sydämen että Gaian sydämen kanssa … mikä merkitsee, että kehitymme tällä hetkellä Puutarhan pyhiksi hoitajiksi. Tämä merkitsee myös, että muistimme siitä, miksi olemme täällä ja missä ominaisuudessa tulimme palvelemaan tällä uudella tasolla, palaa nyt myös. Muistamme (kehomme vaistomaisen älykkyyden kautta), että ME kannamme (Edenin) piirustusta sydämessämme kaikkia muita ja planeettaa varten – muisto joka herättää syvän vakuuttuneisuudentunteen siitä, että KAIKKI on hyvin … hajoavan maailman kauhuista huolimatta.

Tämän yhteensulautumisen tuloksena kehomme on sopeutunut paljon korkeampaan taajuuteen, mikä merkitsee paniikkia ja ylivoimaisuutta, että pian tarvitaan paljon korkeampi polttoaineLähde uudistamaan ja uudestisynnyttämään muotomme. (Lisää tästä alempana)

Samanaikaisesti, tai kenties tämän seurauksena, olemme myös kestäneet massiivisia kehomallipäivityksiä, jotka ovat johtuneet (tai olleet tulosta) niin monista henkilökohtaisista aikajanamuutoksista (pohjimmiltaan yhtymisiä), että aika-avaruuskäsite t-o-d-e-l-l-a vääristää perspektiiviämme … tarkoituksella … sekä valve- että unitilassa.

Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat virallisesti yhtyneet yhdeksi jatkumoksi, mikä tekee melkein mahdottomaksi erottaa enää asioita tuossa asiayhteydessä.

Rinnakkaiset aikajanat on nyt selvemmin havaittavissa, mikä merkitsee, että pystymme nyt tietoisemmin vaihtamaan tai hyppäämään tai muuttamaan menneisyyden kurssia nykyhetkestä käsin. Tässä on oppimiskäyrä, ja jos sinulle on tuttua se, mistä puhun, tiedä, että vaikka tämä vaatii vähän totuttelua, ei enää ole myöskään tavatonta "törmätä itseensä" toisella, rinnalla kulkevalla aikajanalla/todellisuusohjelmassa … tai myös yhdistyä tuohon vaihtoehtoiseen aikajanaan tietoisesti ohjaamaan tai muuttamaan tapahtumia ja lopputuloksia sopimaan meille henkilökohtaisesti voimaannuttavammalla tavalla.

Ajasta on nyt tulossa sydämen funktio, ja kun opimme työskentelemään sen kanssa tällä uudemmalla/korkeammalla tavalla, me (joilla on puhdas sydän) kirjoitamme historiaa kirjaimellisesti uudelleen ja käsikirjoitamme ihmistarinan sisältämään totuuden olemassaolostamme.

Kun saan lisää ymmärrystä tästä uudesta käyttöjärjestelmästä ajan kuluessa, raportoin siitä, mutta tiedä tällä erää vain, että eriskummallinen on ehdottomasti uusi normaali .

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.