PYHÄ AIKA – YLÖSNOUSEMUKSEN LOPPUNÄYTÖS

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
23.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun menemme vuoden 2020 pyhää aikaa kohti – käsittämättömässä globaalissa hiljaisuudessa, pyhässä planetaarisessa tauossa – valmistaudumme samanaikaisesti astumaan ylösnousemustarinan loppunäytökseen … suurimpaan draamaan joka on koskaan esitetty maan päällä. Uuden ja vanhan Maan aikajanajakautuminen ilmentyy ja profetia toteutuu silmiemme edessä, mikä merkitsee, että on aika saattaa loppuun alkuperäinen ylösnousemusaikajana. Uuden Maan raportissa puhutaan kaikesta tästä sekä lisäksi jo käynnissä olevasta siirtymisestämme kuolevaisuudesta kuolemattomuuteen ja siitä, miten ja miksi tämä ajankohtainen pandemia esittää tärkeää roolia.

Pyhä aika – ylösnousemuksen loppunäytös

Onnellista astrologista uutta vuotta! Viikkojen ajan keikuttuamme Kalojen meressä ja ladattuamme henkilökohtaisen jumalaisen suunnitelmamme seuraavaa vaihetta edessä olevalle vuodelle, kuivattelemme nyt polttavan Oinas-auringon alla ja sytytämme (alkuperäisen) jumalaisen elämänkipinämme, kun meidät uudestisynnytetään yksilöinä ja kollektiivisesti Luojan kosmisesta sydämestä tai kohdusta.

Ruumiillistajille tuo Kalojen aika oli äärimmäisen tärkeä ja arvokas, irrottautuaksemme koko astrologisen Kalojen ajan (ristiinnaulitsemisen ja kärsimyksen) viime jäänteistä, jotta voimme nyt maaliskuun päiväntasauksesta kesäkuun päivänseisaukseen tehdä työtä hävittääksemme koko tuon tarinajuonen biologiastamme.

Sen vuoksi kosminen tuli (pyhä henki) jatkaa temppelimme puhdistamista, kun jumalainen feminiini-Kristus tulee täyteen voimaansa ja (kausaali)luomisen tuo taso poistetaan täysin kehostamme ja elämästämme.

Oinas-auringon alla aloitamme täysin uusien (reinkarnoituneiden) elämänluomusten kera, kylväen ja idättäen alkuperäisiä elämänsiemeniämme, ja näin on erityisen tärkeää olla tietoinen ajatuksistamme/fokuksestamme tänä aikana. Maailmantapahtumien valossa eksponentiaalisesti. (Paljon lisää siitä alla)

Samanaikaisesti näemme kohtu/sakraaliorjuusohjelmoinnin lopullisen päättymisen ja uuden kehomallimme syntymisen (supistuksia), mikä merkitsee, että nyt näemme alkuperäisen ylösnousemusaikajanamme (noin 2012) loppuunsaattamisen, kun siirrymme maapallon suurimman ja dramaattisemman näytelmän loppunäytökseen.

Tämä globaalin paikallaanolon (karanteeni) ja sosiaalisen erilläänolon aika muistetaan tämän merkittävän hetken rajakohtana … jolloin koko maailma sulkeutui lopulliseen kuolemaan ja samanaikaiseen kollektiivisen kosmisen Kristuksen syntymään, mikä on merkki ennustetusta uudesta ajasta maan päällä.

Kun aikajanajakautuminen vanhan Maan ja uuden Maan välillä ilmentyy, ykseysenergia laajenee ja käymme kaikki läpi kosmisen tason uudelleenjärjestelyn sen tuloksena. Kaiken täytyy tulla harmoniaan, ja todistamme tätä laajamittaisesti massiivisena lajitteluprosessina, joka harmonisoi jokaisen meistä resonoivan aikajanamme kanssa.

Prosessin aikana naamiot putoavat … verho nousee, ja alamme nähdä koko kuvan aidoin silmin. Todellisuuden jokainen taso paljastuu samaan aikaan, kun astumme läsnäoloomme kaikkialla … kun kolminaisuutemme Jumalan kanssa ilmentyy muodon maailmaan.

Ulkoisista vaikutelmista huolimatta … tai kenties minun pitäisi sanoa ulkoisiin vaikutelmiin verrattuna … tämä on jännittävää aikaa niille, jotka ovat pysyneet vakaasti peräsimessä.

Siitä huolimatta on PALJON käsiteltävää … Hypätäänpä suoraan sekaan.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.