JUMALAN PALUU – LASKEUTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
23.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nopeutunut valoaalto – tartu surffauslautaasi

Olemme siirtymässä vuoden 2016 ensimmäiseen pimennysjaksoon. Emme kulje ainoastaan voimakasta poikkeuksellisen transformaation kuukautta (tai paria) kohti, vaan monet planeettaylösnousemuksen peräsimessä lähestyvät sen legendaarisen 13 kuukauden jakson loppua (henkiinherääminen, ruumiillistuminen, sieluuntuminen), joka alkoi viime vuonna tähän aikaan ja johon tähtiolennot viittasivat "evoluution käännekohtana", joka sisälsi toista tulemista ennustavat viimeiset verikuut 2015.


Tämä vuosi tuo meille tuon profetian toteutumisen, massana.

Uudessa raportissa puhun siitä, mitä voimme odottaa maaliskuun aikana, kun toinen erittäin suuri valoaalto valmistautuu iskemään planeettaan kahden pimennyksen, päiväntasauksen ja pääsiäissunnuntain keskellä. Ilmeisesti saatavillamme on täyteen ahdettu matka – sellainen johon haluamme olla valmistautunut.

Jumalan paluu – laskeutuminen

Olemme menossa vuoden ensimmäistä pimennysjaksoa kohti, joka alkaa 8.3. täydellisellä auringonpimennyksellä, ja sitä seuraa osittainen kuunpimennys 23.3., joka tulee heti päiväntasauksen 20.3. kantapäillä, ja sitten paketoimme kuukauden pääsiäissunnuntaina 27.3.

Eli meillä on käsillä yksi voimaa täynnä oleva transformaatiokuukausi ja meidän kannattaa käyttää näiden superlatautuneiden energioiden jokainen gramma sinkoamaan meidät täysin pois kotelostamme ja uuteen maailmatietoisuuteen … toivottavasti siinä määrin, että uusi/todellinen Itsemme lopultakin pysyy.

Viime vuonna ensimmäisen päiväntasaus-pimennyksen aikana, tiennäyttäjillä aktivoitui henkiinheräämisprosessi – kiitos täydellisen kuunpimennyksen ja tetradin kolmannen verikuun, joka osui suoraan pitkäperjantain ja pääsiäissunnuntain väliin … mikä vihki virallisen henkiinheräämiskauden.

Olimme tuolloin täynnä merkittäviä uudelleenjäsentämiskoodeja, joita laukaistiin sisällämme koko vuoden selvittämään tietä Kristus-aurinkokehomallin esiintulemiselle, jumaluutemme laskeutumiselle kehoon, voidaksemme tulla "omavaraiseksi Jumalan auringoksi" "lihaantuneen", kuten tähtineuvosto siihen viittaa. Tarpeetonta kai sanoa, että oli hyvin haastava ja myrskyisä vuosi tunne- ja fyysistä kaivamista/valmistautumista/laajentumista, joka johti meidät siihen, minkä kuulen nyt "täyttymyksenä, ilmestyksenä, tuon aktivoinnin tuloksena".

Led Zeppelinin sanoin, tänä vuonna tuomme sen kotiin.

Vaikka meillä ei periaatteessa ole mitään aavistusta, mitä tämä matka perimmiltään tuo ja miten, voimme jo tuntea alkavamme laskeutua …kouriintuntuvaa maadoittumista taas maahan, yhdistyen fyysiseen itseemme, elämäämme ja myös yhteiskuntaan uudella (vapaammalla) tavalla sen jälkeen, kun emme moniin, moniin vuosiin ole tunteneet olevamme tervetullut, halukas tai kiinnostunut osallistumaan kollektiiviin millään tasolla. Liikutaan hitaasti tässä kohtaa, joten jos et tunne tätä vielä, älä hermoile … ymmärrykseni on, että tämä koko vuosi on odotetusti omistettu esiintulemiseemme.

Hyvin tervetullut ja kasvava sysäys tulla taas osaksi maailmaa, vaikka vain pienin tavoin, on selkeä merkki, että Kristus-verkko (jonka näen nyt luonteeltaan täysin "aurinkoisena") aktivoituu ja se on valmis tukemaan meitä ja planeettaa astumaan fyysisesti uuteen todellisuusjärjestelmään.

Tämä valon aurinkomatriisi jota monet ovat aktivoineet ympäri planeettaa hyvin pitkään, saa voimaa keskusauringon energiasta ja (ymmärrykseni mukaan) se toimii yhdessä kristallimatriisin kanssa Maan täyttämiseksi koodeilla, joita vaaditaan aktivoimaan Eeden-malli meissä kaikissa ja Maassa sekä jakamaan informaatiota, jota tarvitaan tehdäksemme fyysisesti rakenteita (mukaan luettuna kehorakenne) majoittamaan taivaan maan päälle.

Tähtiolennot vakuuttavat tässä lähetyksessä, että olemme yhdessä tosiaan saavuttaneet sen, minkä monet uskoivat mahdottomaksi … että saimme onnistuneesti loppuun tämän suunnattoman jumalaisen palvelutehtävän. Uudesta vuodesta lähtien operaatio "ylösnousemusverkkoankkuri" on ollut ohi ja voimme todella tuntea tämän loppumisen kukoistavana vakaudentunteena … selkeänä turvallisuutena, joka alkaa rohkaista luottamustamme mennä ulos, tehdä viimeinen fyysinen hyppy aitoon Itseemme ja ottaa vastaan uuden tason tehtävämme.

Jos virityt maadoittumisjohtoosi … joka yhdistää meidät fyysiseen planeettaan maatähtichakran kautta … saatat tuntea olevasi enemmän "kiinni" planeetassa kuin hyvin pitkään aikaan, tai koskaan. Jos olet yksi niistä monista heränneistä herkistä, joka ei ole tuntenut koskaan olevansa kotona maan päällä, jos olet ollut muukalainen vieraassa maassa, tämä muuttuu nyt. Kun ruumiillistamme jumaluutemme, Maa ja tämä yhteistyökumppanuus luo fyysisiin ulottuvuuksiin turvallisuutta, josta monet meistä eivät ole koskaan tienneet. Ei siksi, ettemme halunneet sitä, vaan koska maailma ei ollut valmis siihen taajuuteen, jota tarvitsimme ankkuroituaksemme täysin tänne … ennen kuin nyt.

Eli emme inkarnoituneet elämään 3D-elämää … inkarnoiduimme luomaan 5D-maailman mahdollisuuden (lue: hologrammi-infrastruktuurin) 3D:stä, sisältämme. Tehtävä suoritettu … mikä merkitsee, että niillä jotka aktivoivat aurinko/Kristus-tason tietoisuuden nyt, on Kristus/ylösnousemusverkon täysi tuki täällä maan päällä, voidakseen elää Kristus-luontonsa ääneen, ja he voivat periaatteessa lähettää Kristus-prinsiippiä tavalla, jolla on suorempi vaikutus kaikkiin muihin.

Toisin sanoen, tällä monisyisellä fraktaaliverkkojärjestelmällä joka on nyt käytettävissä maan päällä, planeettaylösnousemus tehdään mahdolliseksi. Tämän vuoksi tämä vuosi on ehdottomasti pelinmuuttaja tähtiolentojen mukaan.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.