KRUUNAJAISVOITTO – JUMALAINEN VALTAISTUIN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

22.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Perintömme ihmiskunnalle – alkuperäisen lupauksemme täyttäminen

Täydellinen auringonpimennys vasta aloittaa taikansa, ja ne jotka ovat uuden ihmisaikakauden eturintamassa, siirtyvät pyhien lupaustensa täyttämiseen … mikä merkitsee hyvin merkittävää hetkeä ihmishistoriassa. Uudessa raportissa puhun niiden elämien muistojen integroinnista, joissa oli tämän elämän siemenjälki, kun heräisimme muistamaan kuninkaallisuutemme.

Kruunajaisvoitto – jumalainen valtaistuin

Näimme juuri kauden toisen pimennyksen, täydellisen auringonpimennyksen jota ylistettiin "suureksi Amerikan pimennykseksi", koska sen ylivalaiseva olemus tunnettiin (maantieteellisesti) voimakkaimmin Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa melkein 100 vuoteen.

Tämän tapahtuman vaikutukset tuntuvat kaikkialla jonkin aikaa, mutta niillä jotka ovat hereillä ja virittyneenä suurempaan suunnitelmaan, nuo vaikutukset tuntuvat suurelta osin sisällä merkittävänä valokoodauksena. Tämän pimennyksen kokemista sisäisesti on tiedostaa tapahtuvat aktivoinnit ja DNA-päivitykset ja ne vaikutukset, joita noilla muutoksilla on olemuksemme joka tasolla.

Tämä pimennys tapahtui auringon merkissä, Leijonassa, joka on SE sisäisen hallitsijan arkkityyppi ja siksi hyvin keskeinen täysivaltaisuudellemme … itsenäisyydellemme ja vapaudellemme täysivaltaisina sieluina, määräten täysin tietoisesti kohtalomme. Ajattele niitä miljoonia ihmisiä, jotka keskittyivät aurinkoon samana päivänä … ajattelivat sitä, puhuivat siitä, kuulivat siitä, katsoivat sitä, tunsivat sen … VALTAVA kollektiivinen ihmistietoisuus (lue: luojavoima) uppoutuneena energiaan, joka näytti auringolta, mutta joka oli perimmiltään meidän (sisäisen) aurinkomme herääminen massana … ja se puhui suoraan omalle aurinko/sieluvoimallemme.

Voitko kuvitella, mitä tästä tulee kollektiivin yhteisenä aikomuksena?

Ne jotka ovat valmistautuneet ottamaan tämän merkittävän askeleen sisäisen auktoriteetin täyteen ilmaisemiseen, ovat työskennelleet tietoisesti tämän energian kanssa siirtyäkseen värähteellisesti "ihmisorjarodun" matriisitaajuuden ulkopuolelle, sivuuttaakseen tämän salakavalan kontrollointimekanismin, jonka laittoivat paikoilleen ne, joilla on oma etu tietoisuudessamme, elämänvoimassamme, sydänvoimassamme.

Itse asiassa koko vuoden olemme saaneet takaisin pyhän sydämen pyhiä voimia juuri tästä syystä … koska herännyt ihmissydän on aivan kirjaimellisesti ainoa uhka valtaapitäville. Heillä saattaa olla enemmän kehittynyttä teknologiaa ja kehittyneempi älykkyys, mutta he EIVÄT omista luontaista kykyämme ohjata itse elämänvoimaamme ja transformoida todellisuutemme ja tämä maailmakokeilu, muistamalla rakkauden ja haluamalla omapäisesti ottaa upea biotietokoneemme täyteen komentoomme.

Ne jotka ovat saaneet loppuun pelin tällä tasolla, ovat päästäneet irti näistä viimeisistä väärän matriisin implanteista, jotka estävät meiltä oman äärimmäisen älykkään biologiamme, jotta voimme yhdistää täysin henkisen ja aineellisen itsemme. Kun avaamme pyhän elämänvoimavirran tällä tasolla ja sallimme sen opastaa fyysisen kehon älykkyyttä, lihamme valaistuu ja uudessa ihmisastiassa voi tapahtua transformatiivisia muutoksia.

Tämän viimeistelevän pimennysjakson aikana meillä on todellinen tilaisuus rikkoa se lasikatto, joka on laitettu tarkoituksella pitämään meidät pienenä, pitämään DNA:mme toimimattomana ja estämään JUMALAitseämme heräämästä kaksinaisuuden itsepetoksesta.

Samanaikaisesti laajemmalla asteikolla ihmiset ympäri maailmaa alkavat nähdä kaikki ne tietoiset ja tiedostamattomat sopimukset, joita he ovat tehneet todellisuuden kanssa, kun ne kukin nousevat puheenaiheeksi … ja oivaltavat, että valtaosan noista sopimuksista on ennalta luonut ja suunnitellut matriisin muinaiset kontrolloivat voimat. Tämä on hyvin ratkaiseva käännekohta … jossa meidän yhteiskuntana täytyy päättää, toimivatko nuo uskomussopimukset meillä kokonaisuutena vai estävät meitä ihmiskuntana.

Niille jotka ovat mestaruuspolulla, täydellinen auringonpimennys oli kutsuhuuto sielullemme katkaista täysin langat tähän ja kaikkiin entisiin elämiin tällä planeetalla … jättää kaikki (ja tarkoitan kaikkea) pöydälle, kun poistumme väärästä matriisista.

Minulle henkilökohtaisesti se oli hyvin kirjaimellisesti (ja dramaattisesti) täydellinen uudelleenkäynnistyshetki … jonka aattona tietokoneeni ja ulkoinen kovalevyni kaatuivat, mikä esti kaiken pääsyn entiseen informaatioon. Pimennyspäivänä tunti ennen tapahtuman alkamista täällä New Yorkissa, meillä oli kahden tunnin sähkökatkos, näennäisesti ilman mitään syytä … ja sitten keskellä pimennystä kännykkäni sammui (hetkellisesti) vaatien TÄYDEN keskittymiseni tämän taianomaisen hetken merkittävyyteen ja varmistaen, että olin täysin läsnä siinä, mitä ON.

Laite laitteelta minut otettiin irti vanhasta verkosta voidakseni käynnistyä uudestaan uudessa verkossa, ilman viipyileviä kiinnikkeitä menneisyyteen. Niissäkin asioissa jotka ovat oleellisia uudessa maailmassa, on vanhan maailman energiajälkiä, ja näin vaadittiin TÄYDELLINEN irrottautuminen.

Tämä tapahtuma on työntänyt meidät kaikki päästämään irti täysin ja luottamaan täysin sen SUURUUTEEN, kuka olemme, kun kuljemme pelottomasti läpi vielä jäljellä olevan pienuuden käytännön yksityiskohdista.

Ne jotka ovat täysin valmiita ja kykeneviä luopumaan jäljellä olevista peloista ja heikkousitsepetoksesta viileästi ja maltillisesti … täysin luottaen siihen, mitä on tämän hetken ulkopuolella … palkitaan tilaisuudella muistaa ja täyttää alkuperäinen lupauksemme Maalle, mistä tulee perintömme ihmiskunnalle.

On aika todistaa aito suuruutemme.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.