JUMALAN TEMPPELI – UUSI KEHOMATRIISI

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

22.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisäinen kirkko – siirto mallista temppeliin

Ensin pyydän anteeksi, että tämä ilmoitus on myöhässä … uusin 5D-raportti julkaistiin 22.4., mutta perheessä oli hätätilanne, joka esti minua lähettämästä ilmoitusta.

Siitä huolimatta tunnen, että uusi raportti on ekstraerityinen tässä kuussa. Puhun siinä, miten kehotemppelimme alkaa herätä muinaiseen/tulevaan geenipotentiaaliinsa ja valmistautuu tuottamaan aidon, häikäisevän olemuksemme.

Jumalan temppeli – uusi kehomatriisi

Olen melko varma, ettei kukaan teistä tätä lukevista ajatellut, että huhtikuu olisi helppo kuukausi, mutta olen täysin varma, ettei kukaan meistä ollut valmistautunut todella siihen, mitä se oikeasti merkitsi. Ja vaikka se ei ole vielä ohi … monista anomuksistani huolimatta … näyttää siltä, että olemme ehkä läpi kiperimmistä osista.

On kuitenkin hyviä uutisia raportoitavana … kaikki todella haastava energia jota olemme navigoineet viime aikoina, on tukenut perusteellisesti valmiuttamme harmonisoitua viimeiseen ruumiillistumisvaiheeseen .

Tämän seuraavan, ratkaisevan vaiheen aloittamiseksi elämässämme, meidät kaikki lannistettiin olemme kaikki siirtyneet läpi merkittävästä sisäisestä nollauksesta, joka ei ole vielä aivan vielä … eli määritämme edelleen seuraavat pari viikkoa sijaintiamme, ennen kuin voimme todella täräyttää itsemme pois niistä urista, jotka loimme henkiinheräämistämme varten.

Kyllä, usko tai älä, mutta meidän täytyy VIELÄKIN puhdistaa vanhaa voidaksemme tuoda läpi uudet (galaktiset) piirustuksemme/leimamme, ja seuraavaksi meitä kutsutaan tekemään tilaa fyysiseen elämäämme, mikä merkitsee, että toukokuu on luultavasti hyvin tehokasta roskien siivousta, organisointia, ylimääräisen/ulkoisen kaaoksen eliminointia … kaikki mikä sisältää menneisyyden energiaa, näyttää nyt hyvin aikansa eläneeltä, hyvin sopimattomalta.

Elämässämme kaikki minkä olemme onnistuneesti kyenneet ravistamaan irti päiväntasauksen jälkeen, on pian valmista poistettavaksi. Meillä on paljon tehtävää, mutta meidän kaikkien täytyy epätoivoisesti siivota pöytä aloittaaksemme alusta … mistä suuri osa johtuu aikansa eläneistä sopimuksista ja muuttuvista palvelutehtävistä.

Kaikkien sielusirpaleidemme takaisinottaminen ja integrointi alkaa herättää aidon tunteen sisäisestä loppuunsaattamisesta … Tämä loppuunsaattaminen on käynnistänyt tärkeän uudelleenjohdotuksen, joka suuntaa valmistautuneet täysin uudelleen, korkeamman tason tarkoituksen uusiin ilmaisuihin.

Tämä merkitsee elämänvoimareservien hyvin välttämätöntä ohjaamista uudelleen niin, että paljon siitä energiasta joka on ohjattu kaikki nämä vuodet sisäänpäin alkemiaan/muodonmuutokseen, voidaan nyt kääntää ulospäin valmisteluna suurempaan palvelemiseen. Tämä on mutkikas ja erittäin virkistävä prosessi, joka tuo paljon hyvin tervetullutta muutosta.

Siitä huolimatta olemme tällä hetkellä edelleen jättimäisessä sisäänhengityksessä ja tyhjennämme itseämme ulos – prosessi joka on vetänyt meidät syvälle sisäänpäin voidaksemme virittää ja kalibroida energiamme uudelleen … perimmiltään, jotta voimme olla neuvokas energiatuotossamme (suom. huom. sanaan "neuvokas" sisältyy myös "Lähde", jota korostetaan tässä). Mitä enemmän ruumiillistamme galaktisen tason Itsemme, sitä suurempaa apua annamme elämän fyysiselle tasolle, joten tämä jalostaminen on ollut yksinomaan fokuksenamme viikkojen ajan.

Kun ruumiillistamme enemmän ja enemmän, ankkuroidumme syvemmälle ja syvemmälle maaulottuvuuteen ja rakennamme pyhiä valotemppeleitämme vakauttamaan moniulotteisen Itsemme muodon maailmassa. Vuodesta 2012 ne jotka ovat mestaruuspolulla, ovat omistautuneet syntetisoimaan hitaasti elämää valolla … ei vain olemalla valossa tai valoa … vaan kanavoimalla tuota valoa sielumme ja kehomme läpi ja sekoittamalla jumalaisen taajuutemme fyysiseen itseemme ja elämänkokemuksiimme.

Tämä matkan taival (vuodesta 2012) on ollut vaikein ehdottomasti … koska käy ilmi, ettei MIKÄÄN ole haastavampaa kuin olla omassa kehossamme … ja näin valmistautuaksemme vääjäämättömiin muutoksiin, joita meille tulee, meidän on tarvinnut todella astua esiin ja päästää irti samaan aikaan.

Vasemmalta ja oikealta on annettu uusia vaihtoehtoja, jotka haastavat meidät muuttamaan ja mallintamaan täysin uudelleen ajattelumme uuden kehityskaaremme perusteella … vaihtoehtoja jotka vaativat meitä päästämään irti aionien vääristyneistä uskomuksista, joka perustuivat erillisyyteen, jotta voimme kutsua esiin tämän uuden elämänkokemuksen, joka perustuu Itsemme muistamiseen JUMALAKSI.

Tässä on kiireen tuntua, koska nämä jäykistävät harhakuvat täytyy tietoisesti eliminoida, ns. pois-ilmentää, jotta elämänvoimamme voidaan kunnolla ohjata niille kehomme ja elämämme alueille, jotka olivat rajoittuneita tai jotka hillitsivät laajentumistamme/kasvuamme.

Kun teemme näitä lopullisia valintoja päästää irti näistä vanhoista tavoista uskoa olevamme vähemmän kuin, voimamme ja potentiaalimme räjähtää samanaikaisesti tullaksemme, ei ainoastaan enemmäksi kuin, vaan KAIKEKSI … kaikeksi mitä olemme täällä ilmaisemassa muodossa, ilman rajoituksia.

Irtipäästäminen tästä merkittävästä esteestä avaa polun ja energiavirran luomaan siitä totuudesta käsin, kuka olemme aidosti, ei siitä harhakuvasta joka luulimme olevamme.

On aika tehdä selväksi tämä transformaatio.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.