LOPPUUNSAATTAMISKOODIT – NIRVANAN OIVALTAMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

21.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun jatkamme siirtymistä tämän vuoden jäljellä olevien kosmisten porttien läpi, eturintamassa olevat saavat tärkeitä loppuunsaattamiskoodeja, joita tarvitaan viimeistelemään (ensimmäinen) missiomme profetoidun ajan myötä: viimeinen tuomio, (jumalaisen) oikeudenmukaisuuden paluu ja kaikki tarpeellinen tasapainotus, jota tarvitaan nollapisteeseen. On korkea aika panna menneisyys pakettiin ja aloittaa alusta … rakkautena … alfana ja omegana … SIITÄ alkuperäisestä pisteestä. Tämän kuukauden Uuden Maan raportissa (aiemmin 5D-raportti) puhutaan loppuunsaattamisporteista, jotka jouduttavat vuoroveden vaihtumista vanhasta Maasta (malli) Uuteen.

Loppuunsaattamiskoodit – Nirvanan oivaltaminen

Menneisyyden polariteetit jatkavat nopeaa neutraloitumistaan … yksi kerrallaan, häviten ykseyteen ja avaten uusia kanavia kosmisen elämänvoiman (rakkaus) tulemiseksi kehoomme ja elämäämme transformoimaan. Tämä uudistava energia on täällä auttamassa meitä kaikkia voimaannuttamaan itsemme sisältä, palauttamaan tasapainomme, täydentämään varastomme ja kohentamaan (kundaliini)tulia, joita tarvitaan uuden elämän luomiseen. Ja se lisääntyy päivittäin.

Eturintamassa olevien on aika transformoitua ulos tästä karmakierrätysohjelmasta ikuisiksi ajoiksi. Viestit ovat johdonmukaisia siinä, että muinaiset aikajanat ovat selvitetty, (ensimmäiset) missiomme ovat valmiita eikä menneisyydessä ole enää mitään "tekemistä". Vuoden 2019 loppuosassa on kyse päättämisestä … keskeneräisten asioiden viimeistelyä, valmiutta päästää irti vanhoista tarinajuonista ja kehon tukemista purkautumaan vanhasta, jotta voimme astua uuden Maan todellisuuteen täysin.

Lokakuussa saimme todellisen tunteen niiden osiemme ymmärtämisestä, jotka ovat lähdössä … vanhentuneet roolit joita esitimme, vastuut joista pidimme kiinni ja kaikki sopimukset jotka teimme karmamatkaa varten ja jotka ovat loppumassa virallisesti. Ne ovat viime jäänteitä ja vastaavia solumuistoja, jotka nyt irtoavat, mikä mahdollistaa meille nähdä hyvin paljon enemmän (jälkikäteen tarkasteltuna), että kaksinaisuusmallit poistuvat kehosta.

Marraskuussa siirrymme tankkausjaksoon … aikomustemme uudelleenfokusointiin (joidenkin uusien tulevien ohjeiden perusteella) ja prioriteettien uudelleenkohdentamiseen, jota tarvitaan uuden vuoden/uuden Maan/uuden ihmisen prosessoriin. Auttamaan tässä uudelleenohjauksessa, meillä on käytettävissä tärkeä, haluan sanoa jopa "kaunis" Merkuriuksen perääntyminen … kukaan ei ole koskaan sanonut niin … oleellinen biotietokonepäivitys ohjelmoimaan koko kommunikointijärjestelmänne "feminiinisyys ensin" -prosessointiin … alkuperäinen prosessorimme … nyt kun sydän-mieliyhteensulautuminen on valmis. Ja tämän uudelleenohjelmoinnin on tarkoitus PYSYÄ.

On ollut mielenkiintoista (ja epätavallista) kokea uuden (alkuperäisen) mallin tuleminen käyttöön ennen mieltä. Sen todistaminen/tunteminen, että keho herää totuuteensa ilman mielen rakenteita tukemassa tätä heräämistä, "pakottaa" meidät kaikki luottamaan täysin siihen, mitä tapahtuu, ilman viitekehystä sen käsittelemiseen. Se tuntuu olevan pointti à feminiinisyys (keho) ensin … sydän ennen mieltä.

Silti pitäisi olla jo tähän mennessä melko selvää, että olemme siirtyneet HYVIN uuteen tilaan. Se ei ehkä ole selvää … hatara kun on … että tämä tila on täällä jäädäkseen. Ja vaikka saattaa olla vaikea hyväksyä sitä totena, se ei ole edes tarpeellista enää, koska Kosminen Äiti/Pyhä Henki tuntuu täysin ja juurtuu kirjoittaessani tätä … myös alakuloisina päivinä on uusi perustaso, jonka luotettavuus kasvaa, uusi vakio. Tuo perustaso on jälleenyhdistymisemme vakiintuminen universaaliin elämänvoima(lähde)energiaan, ja alamme vastaavasti vetää puoleen merkkejä ja tulkita, että näin on … Alamme nähdä ulkoisia heijastuksia kaikkialla ympärillämme tästä kosmisesta tuesta, joka myös lisääntyy jatkuvasti, kun syvenemme tähän uuteen, korkeampaan maaperään.

Ja nyt kun alfa-ja-omega -matka on valmis ja nollapiste saavutettu, pystymme lopultakin kasaamaan itsemme takaisin oikeaan/jumalaiseen järjestykseen, reitittää neljän kehomme koko sähkö/mikropiirin harmoniaan Jumalan piirin (geometria) kanssa. Tämä on ehdottomasti hidasta rakentamista, mutta se on pysyvää … mitä juuri haluamme tässä vaiheessa. Joka päivä ja joka hetki valmistaudumme tähän uuden Maan kokemiseen … keräten vahvuutta ja saaden takaisin itseluottamuksen ja vauhdin aloittaaksemme alusta, rakkautena.

Tätä tarkoitusta varten on tulossa suotuisa tukiaalto marraskuussa, ja se auttaa meitä pudottamaan lastin, jota olemme kantaneet elämien ajan … pelot, muistot, tavanomaiset sorrettuna olemisen kaavat. Kun teemme sen, kun tehokkaasti irrotamme nämä tiheämmät energiat … mielen rajoitukset, uhriustunteet … ja jatkamme sen

täysivaltaisuuden (Itsen vahvuuden) takaisinsaamista, jota olemme tarvinneet kaikki nämä vuodet/elämät ollaksemme täydessä voimassamme ja ottaaksemme vastuun kohtalomme mestarina, tuloksena on terveyden ja hyvinvoinnin palautuminen.

Ja kaikki tämä tapahtuu nyt melko vaivattomasti. Rakkautena oivallamme kokemusperäisesti, että korkein hyvämme ON nyt oikeasti komennossa … että meidän tahtomme ON Jumalan (rakkauden) tahto, ja sitä kunnioitetaan niin helposti ja vähällä ponnistelulla, että useimmiten meidän täytyy vain astua pois tieltä. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, rakkaus on oikeasti voittanut ja opimme joka päivän enemmän (ruumiillistumisen kautta), mitä todella merkitsee OLLA Voima, mutta mikä tärkeintä – miten sitä kannetaan.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.