PÄIVÄNSEISAUKSESTA PÄIVÄNTASAUKSEEN – LUOMISEN KIIHTYMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

20.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Itsemme kokoaminen – palojen laittaminen takaisin yhteen

Olemme vuoden 2016 puolivälissä (hullua, eikö?) ja HYVIN paljon sisällä ja ympärillä on siirtynyt uuteen ja korkeampaan värähtelyyn … minkä seuraukset tulevat näkyviin tulevina kuukausina.

Hyvin intensiivisen kevätsiivouksen jälkeen siirrymme kovasti kaivattuun itsemme ja elämämme uudelleenkalibrointiin ja kokoonpanoon merkittävän saneerauksen jälkeen. Vuoden toinen puolikas tuo täysin uuden luomissyklin ja monet meistä kutsutaan ulos kotelostaan, meitä yllytetään astumaan uuteen maailmaan koko Itsemme vanavedessä.

Uudessa raportissa puhun siitä, mitä tämä uusi luomissykli merkitsee ja miksi se on erilainen kuin minkään muu maan päällä.

Päivänseisauksesta päiväntasaukseen – luomisen kiihtyminen

Hyvää kesää/talvea sydämen ihmiset! Mutta se ei ole edes paras uutinen. Paras uutinen on, että Mars aikoo l.o.p.u.l.t.a.k.i.n kääntyä kulkemaan eteenpäin (29.6.), ja olemme NÄIN lähellä hyvin legendaarisen (fyysisen) muuntumisjakson loppuunsaattamista, valmisteluna vastaanottaaksemme suuremman määrän sieluitseämme muotoon. Jos muistat, milloin Mars alkoi perääntyä (17.4.), olen varma, että henkilökohtaisen "ylimaallistumisretkesi" tietty teema on jo hyvin selvä … eli ne paikat fyysisessä kehossasi ja/tai todellisuudessasi, jotka sinun täytyi muuttaa tai joiden yläpuolelle nousta avataksesi täysin (uuden) elämänvoimavirtauksen.

Matkan tämä taival on ollut hyvin haastava ja monimutkainen, koska siihen sisältyy olemassaolomme tihein kerros … se on ollut myös täynnä hurmiollisia huippuja ja kiduttavia laaksoja. Tämä on odotettavaa, kun "depolarisoidumme" fyysisellä tasolla, mutta on kuitenkin melkoinen kokemus katsella, kun ihmiselämämme yhdistyy jumalaisen olemuksemme kanssa.

Olemuksemme jokainen solu herää nyt ykseyteen … siihen mihin sydämemme ja mielemme ovat heränneet useita vuosia. Olemme materialisoimassa sen, mikä ennen eli vain mielikuvituksessamme … nuo visiot jotka kutsuivat meitä syvältä nukkuneesta (tähti)DNA:stamme, maadoittuvat nyt fyysiseen maailmaan.

Kun kehomme jatkaa valaistumista tietoisuudellamme, meillä on paljon uusia asioita löydettävänä, opittavana ja muistettavana – astumme vielä syvemmälle siihen, mitä Plejadien korkea neuvosto nimittää "laajaksi uudelleenlöytämisjaksoksi".

"Vaikka se on haastavaa, te … kollektiivinen te … olette siirtyneet syvemmälle ja syvemmälle todelliseen olotilaanne, joka on täynnä hyviä uutisia, jotka täydentävät sielulahjojanne, jumalaisen luontonne selkeää ilmaisemista fyysisessä muodossa.

"Nyt kun olette raataneet fyysisen uudelleenjakamisen vaikeimman syklin … jossa olette poistaneet menneisyytenne paloja nykyisyydestänne ja laittaneet nyt-hetkenne uusia ja aitoja paloja tulevaisuuteenne … lyötte päänne luomisen täysin uuteen sykliin, minkä kaltaista ihmiskunta ei ole koskaan nähnyt."

Monien viikkojen henkilökohtaisen ja kollektiivisen mullistuksen jälkeen, tätä ajankohtaa voidaan verrata suuren ja tuhoisan myrskyn seurauksiin. On hiljaista ja pelonsekaista kunnioitusta siitä, mitä on juuri tapahtunut, ja kenties myös eksymisen tunnetta, kun on purettu niin merkittävillä ja elämää muuttavilla tavoilla. Kuitenkin hiljaisuuden ja epämukavuuden alla on päivänselvä oivallus pysyvästä transformaatiosta … tieto, että ei ole ehdottomasti kääntymistä taaksepäin, ei enää pienen esittämistä ja ei enää hiljaa pysymistä.

Elämä kutsuu meitä pois kotelostamme enemmän ja selvemmin, ja vaikka saattaa olla huolta ja levottomuutta, on silti aika astua esiin ja toivottaa uusi elämistapa tervetulleeksi maailmaan.

Siinä missä vuoden ensimmäisessä kuudessa kuukaudessa oli kyse itsemme ja elämämme purkamisesta osiin, tehdäksemme tilaa jumalaisen totuutemme sisäänastumiselle, seuraavissa kuudessa kuukaudessa on kyse kokoonpanosta, vakauttamisesta ja vakiinnuttamisesta … vaikkakin korkeammalla tasolla tai korkeammassa tiheydessä … jota hallitaan Itse. Olemme menossa ennenkuulumattomaan uudelleenkalibrointikauteen, ja meillä on paljon elämää kasattavana yhteen hyvin laajan eheyttämisen jälkeen.

Te jotka ruumiillistutte, niin tässä vaiheessa ei ole kyse menneisyydestämme parantumisesta, vaan sen tuomisesta elämään, kuka aidosti olemme … jumalaisen totuutemme integroinnista ja elävöittämisestä ja sitten tuon totuuden kutomisesta jokaiseen ajatukseen, tunteeseen, valintaan ja tekoon, kunnes olemuksemme joka solu värähtelee oman rakkautemme taajuudella.

Tässä uudessa luomissyklissä perimmäistä menestystämme ei mitata parantamisena, pelastamisena tai palvelemisena, vaan kykynä olla uskollinen … Itsellemme.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.