YHTYMINEN – MENNEISYYDEN JA TULEVAISUUDEN LUHISTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

20.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kulminaatiopiste – pysyvä siirtymisemme 5D:hen tulee

Meillä on yksi kolmen viikon voimantäyteinen käytävä edessä … mikä alkaa päiväntasauksesta ja loppuu pääsiäissunnuntaihin.

Tästä päivästä saakka olemme virallisesti lopullisessa maailmojen jakautumisikkunassa, kun 3D- ja 5D-todellisuusohjelmat (aikajanat) valmistautuvat jakautumaan iäksi.

Uudessa raportissa puhun etulinjassa olevista, jotka valmistautuvat siirtymään tähän täysin uuteen elämän tai voimaantumisen vaiheeseen juuri, kun uusi malli alkaa näyttää ilmestymisen merkkejä.

Yhtyminen – menneisyyden ja tulevaisuuden luhistuminen

Onnellista päiväntasausta! Olemme virallisesti ja nopeasti lähestymässä lopullista kulminaatiopistettä, merkittävää yhteensulautumishetkeä ja täydellistä jakautumista 3D- ja 5D-todellusohjelmien (aikajanojen) välillä, mikä käynnistää ruumiillistumisen viimeisen vaiheen niillä, jotka ovat valmiita, halukkaita & kykeneviä.

Tämä merkitsee yhtä voiman täyteistä muutosjaksoa.

Viimeiset neljä viikkoa vietettiin enimmäkseen kelluen-uiden-hukkuen potentiaalimme tyhjiössä ja kuitenkin NIIN uskomattoman paljon tapahtuu pinnan alla. Lopulta aurinko siirtyy tänään Oinaaseen, astrologinen uusivuosi alkaa ja nuo vasta-aktivoidut mahdollisuudet alkavat nyt raivata tietään fyysiseen maailmaan.

Kun valmistaudumme kylvämään tämän täysin uuden vaiheen siemeniä, todistamme myös uuden elämänkokemusmallimme upeaa esiintulemista. Olemme avautuneet, syventyneet ja valmistautuneet tämän mallin täyteen aktivoimiseen viime pääsiäisestä/päiväntasauksesta saakka, viimeistelemällä kaikki karmasopimukset ja yhdistämällä kaiken jäljellä olevan kaksinaisuuden sisällämme.

Ne jotka suostuteltiin tämän HYVIN läpikotaisen 12 kuukauden valmistautumisjakson läpi, alkavat nyt synnyttää täysin uusia luomuksia ja kokemuksia, jotka perustuvat niihin täydellisiin malleihin, joita on luonnostaan jumalaisessa suunnitelmassamme – siinä joka sisältää sielumme todellisen identiteetin sekä henkilökohtaisen panoksemme maailmaan rakkautena.

Adam Kadmon -malli on edellytys, kartta ja tuki ruumiillistumisen viimeiseen vaiheeseen, joka seuraa henkiinheräämisvaiheen loppuunsaattamista ja edesauttaa soluharmoniaa/virittymistä Kristus-itsemme kanssa (lisää tästä myöhemmissä osioissa).

Se sisältää myös värähtelymallin Eeden-piirustukselle, joka on oleellinen osa uuden ihmisen käyttöjärjestelmäämme. Tämä merkitsee, monien muiden asioiden muassa, alkua uudelle korkean tason palvelulle jumalihmisen prototyyppeinä … sielun korkeimman tarkoituksen oivaltamista

Kun siirrymme syvemmälle tähän uuteen jaksoon, siirrymme syvemmälle liittoon uuden Itsemme ja elämämme kanssa. Tämä tuo mukanaan monia alkuja ja tilaisuuksia tutkia uusia aspektejamme, kun poltamme menneisyytemme ja siirrymme sen yli lopullisesti.

Tällä hetkellä energioita veivataan tainnoksiin saakka ja olemuksemme jokaista tasoa ammutaan äärimmäisen kohonneilla energioilla, epäilemättä … mutta olemme valmis uuteen alkuun, jolle ei ole vertaa. Galaktiset tekevät selväksi, ettei maan päällä ole koskaan aiemmin ollut tällaista hetkeä eikä sellaista ole koskaan enää.

Se mikä seisoo nyt edessämme, on hyvin ainutlaatuista tähän mennessä, valtava tilaisuus, ja kuitenkin se on vain murto-osa siitä, mitä on edessä.

Ole avoin hämmästyttävälle!

Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.