PÄIVÄNTASAUS-PIMENNYS - TOTUUSKÄYTÄVÄ

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
20.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden elämän ilmestyminen – poikkeuksellinen uudestisyntymäjakso

Yksi pimennys ja päiväntasaus mennyt, toinen pimennys jäljellä! On erittäin vaikea käsittää, että meillä on ollut jo kokonainen vuodenaika vuotta 2016. Kun niin paljon on kaavailtu yhdelle vuodelle ja aika häviää, mieli ei pysty ymmärtämään kaikkea, mitä menee ohi vain 12 kuukaudessa. Onneksi se ei ole meidän asiamme.

Meidän asiamme tänä vuonna on ruumiillistuminen.

Uusi raportti on Henkiseltä hierarkialta erityisviesti tiennäyttäjille tässä kuussa, erityisesti tämän pyhän jakson toiselle puoliskolle, jonka keskellä olemme ja joka alkoi auringonpimennyksestä ja päättyy virallisesti huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Kun siirrymme täysikuun pimennykseen tällä viikolla, (vielä lisää) voimakkaita yhteyksiä ja paljastuksia on käytettävissä – juuri ennen kun lopetamme viikon pääsiäisen (henkiinheräämis)sunnuntaihin, uudestisyntymään josta meillä ei ole ennakkotapausta. Hyvin paljon kulkee ohi … ja haluamme olla läsnä sille kaikelle!

Päiväntasaus-pimennys – totuuskäytävä

Hyvää päiväntasausta! Tuskin voin uskoa, että olemme jo pimennysjakson puolivälissä ja nyt astumme ns. totuuskäytävään, kun alamme harmonisoitua pääsiäisen henkiinheräämisenergioihin, joita lähetetään hyvin voimakkaasti tulevan täysikuun pimennyksen aikana.

Tullessamme tähän planeetan seuraavaan vuodenaikaan, törmäämme joihinkin merkittäviin muutoksiin, kun taivas valmistautuu esittelemään ihmishistorian yhden ilmiömäisimmistä käytävistä.

Koska kuljemme maan päällä (havainnon mukaan) hyvin nopeasti aika-avaruuden läpi tällä hetkellä, olemme usein kyvyttömiä täysin käsittämään näiden muutosten laajuutta ja suuruutta, ennen kuin ne ilmestyvät fyysisiin ulottuvuuksiin. Lähteideni mukaan tästä vuosi 2016 on merkkinä … alkaen keväästä (pohjoisessa) ja uuden elämän ilmestymisestä esiin.

Kun vetäydyin maaliskuun alusta sisäänpäin tarkkailemaan prosessiani ja tulevia energioita, olen kuullut kerta toisensa jälkeen, että "kaikki muuttuu kohta" ja "maan päällä ei ole koskaan ollut tällaista hetkeä".

Olen myös kuullut, että "tämä hetki, juuri nyt on se syy, miksi monet jotka olivat täällä aivan alussa, ovat täällä taas (aikakauden) LOPPUA varten" … lupauksemme maapallolle ja ihmiskunnalle oli, että palaisimme jonain päivänä täyttämään kohtalomme JUMALAN aurinkoina, viitoittamaan polkua ja rakentamaan rakenteita, joita tarvitaan tukemaan kaikkia muita muistamisessa ja auttamaan planeettaa sen matkalla jumalaiseksi aurinko-olennoksi.

Toisin sanoen, joillakin meistä tämä on koko ihmismatkamme ilmentymistä TÄSSÄ elämässä … ja se alkaa nyt (tänä vuonna). Se on palkkio tuhansien elämien "tekeillä olemisesta" ja tämä toteutuu konkreettisesti. Niin kulunut kuin sanonta onkin, tämä on SE hetki, jota olemme odottaneet … ei vain muutaman viime vuosikymmenen, vaan koko odysseian kokiessamme elämää tiedostamattomina maan asukkaina.

Olemme ns. loppuhuipentumahetkessä … mittasuhteiltaan eeppisessä loppumisessa (niin kuin kirjaimellisesti), jonka reppuselässä tulee ihmiskokemuksen ällistyttävä uusi alku, jollaista tällä planeetalla ei ole koskaan nähty. Ja kun uskaltaudumme muutamaan seuraavaan viikkoon, jokaista meitä kutsutaan nousemaan uudelle tietoisuustasolle.

Niille jotka valitsivat ruumiillistumisen, tämä merkitsee vapautumista alemmasta maailmasta, 3D-aikajanan katkeamista, mikä johtaa hengen ja aineen yhdistymiseen. Tämä yhteensulautuminen on vaatimus korkeamman kehotietoisuuden kehittymiselle ja se aktivoi uuden teknologian, josta tähtiolennot ovat puhuneet aiemmissa raporteissa.

Minulle kerrotaan, että tämän tapahtumisen jälkeen voimme odottaa uuden ihmismuodon aloittavan oman ainutlaatuisen toteutumismatkansa, mikä merkitsee, että ne jotka ovat (mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti) valmistautuneet, käyvät läpi sarjan biologisia mutaatioita, joita tarvitaan ylläpitämään 5D-chakrajärjestelmämme ja (Kristus)valokehomme muodon maailmassa. Ilmeisesti tämä voi saada aikaan euforian kaltaisen tilan, kun ne jotka ovat valmistautuneet astumaan valoon, saavat täytettyä palvelusopimuksensa 3D-maailmassa ja voivat tuossa vapautumisessa osallistua täysin jumalaisiin 5D-maailman tehtäviinsä (lue: tätä varten tulimme tänne).

Ja vaikka tämän jumalaisen totuuden muistaminen voi olla hyvin ekstaattinen kokemus, minut on myös tehty tietoiseksi siitä, että tulee hetki, jolloin irrottautumis- tai jälleenyhdistymisprosessi vaikuttaa kovasti maailman tietoisuusverkkoon. Tämän vuoksi meitä kehotetaan pysymään hereillä ja käyttämään erottelukykyä päivittäisissä kanssakäymisissä, kun kuljemme vielä kiihtyneemmän kollektiivisen levottomuusjakson läpi.

Tulevina päivinä meitä yllytetään kiinnittämään tarkkaa huomioita niihin tapoihin, joilla alamme sopeutua uuteen elämään ja ympäröivään maailmaan, kun meistä tulee Lähteen selkeitä ja tietoisia kanavia. Muutama seuraava kuukausi jotka johtavat meidät päivänseisaukseen, on aikaa tasapainottaa uusi jumalais-inhimillinen kokemuksemme ympärillä olevien kanssa ja oppia, miten osallistua maailmaan, jossa olemme, mutta "josta emme ole", siitä vasta heränneestä perspektiivistämme, joka syntyy Jumalamielestä.

Kaiken kaikkiaan, galaktisten mukaan meillä kaikilla on paljon katsottavaa omalla tavallamme … ja erityisesti seuraavat neljä viikkoa näemme paljon "uutuutta" sekä itsessämme että ympäröivässä maailmassa.

Tässä erityisraportissa jonka antoi meille Henkinen hierarkia (ylösnousseiden mestareiden hallitseva elin, joka ohjaa niiden kaikkien henkistä evoluutiota, jotka haluavat yhdistyä taas jumalaiseen tietoisuuteen), tiennäyttäjille annetaan viimeinkin (opettajan) "lupalappu" astua valoon.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.