HENKIINHERÄÄMISSUNNUNTAI & TAIVAAN PORTTI

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
2.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousevien ihmisten ensimmäinen kollektiivi saapuu valtavaan käännekohtaan tänä viikonloppuna. Niille jotka ovat harmoniassa, tämä on (alkuperäisen) kohtalopisteemme lähestyminen, karmallisten sopimustemme/aikajanojemme päättyminen (vapautuminen erillisyydestä) ja "taivaan portin" avautuminen sydämessämme --> ruumiillistunut astuminen nirvanaulottuvuuksiin, uuden Maan/Kristus-aikajanan kautta.

Pääsiäissunnuntaita kuulutetaan mahdollisuudeksi "saavuttaa Graalin malja" … mikä perustuu maskuliini- ja feminiinivoimien sisäiseen tasapainoon & liitoon … ja sen myötä 4-4-tähtiportti tuo seuraavan kierroksen kvanttikoodeja aktivoimaan paluun (aitoon) kuolemattomaan/valokehogenetiikkaan. Näitä "Graali-koodeja" on terästetty kosmisilla & aurinkoravinteilla, ravitsemaan uutta alkuamme elämävoimalla, jota tarvitaan uudelleenaloittamiseen --> uudestisyntymiseen (toiseen) elämään yhdistyneenä sieluna. Eli toinen tulemisemme.

Tämä tuleva 4-4-tähtiportti … joka on yhden vuoden loppuunsaattamis/ilmentymiskohta viime vuoden voimakkaalle 4-4-4-kolmoissydänportille … on Kristus-sydämen herääminen. Kun luomisen jumalainen kipinä (Oinas) sytyttää kolminkertaisen liekin (kopio Jumalan sydämestä) avaamaan sisäisen sydänporttimme (Lähteeseen), se sallii meidän edetä ruumiillistumispolulla herätäksemme henkiin aitoon aurinko/henki-identiteettiimme, yhdistyneenä kosmiseen pyhään henkeen.

Tämä on "ole kaikki, loppuu kaikki", vapautuminen karmallisesta elämästä ja Kristus-elämän toteutuminen. Tästä eteenpäin kaikki asiat ovat mahdollisia, MUTTA … tähän pääseminen ei ole ollut mitään huviretkeä. Koska karmasta vapautumiskohtamme (kuolema) on samanaikainen ylösnousemus/ruumiillistumiskohtamme (syntymä) kanssa, totuus korkeammasta todellisuudestamme on kietoutuneena alemman illuusion huijaukseen, ja vaaditaan tietoista käskyä, tarkkuutta & erottelukykyä suodattaa kuolemarakenteiden purkautuminen aidon itsemme syntymästä.

Ruumiillistumisprosessi vaatii itse asiassa meitä (uudesti)syntymään (erillisyys)haavan kautta … "kohtuhaavan" kautta … mikä merkitsee lähtemistä pois ydinpelostamme, elinikäisestä kumppanistamme ja henkilökohtaisesta kärsimyslaadusta, jotta koko sielu voi saada fyysisen sisäänpääsyn kehoon ja Maahan. Tämän vuoksi saapuminen Vaaka-kuun "syntymäkohtaan" & kulkeminen sen läpi vaati valtavaa mestaruutta, kun teemme kvanttiluottamushypyn, jota vaaditaan aikajanahypyn tekemiseen … hyppäämiseen karmanpyörästä alkuperäiseen kohtaloomme Maana & ihmiskuntana.

Tukea uudestisyntymääsi

Edes kaiken sen sisäisen työn myötä jota olemme tehneet tullaksemme tähän hetkeen, ei välttämättä ole ollut mikään helppo tai vaivaton käytävä … mutta resursseja on käytettävissä. "Kätilöimään" meitä kaikkia tämän intensiivisen kuolema/uudestisyntymäkanavan läpi, olen tehnyt säännöllisesti postauksia erityisesti tätä prosessia varten "Uuden Maan instituutin" kautta (timanttitason jäsenten käytössä), samalla kun kuljen tämän portaalin läpi itse. Jos tarvitset tukea tai haluat vain olla läsnä kollektiivin kehityksessä, kannustan sinua liittymään meihin, kun menemme tämän hurmaavan prosessivaiheemme läpi yhdessä.

Maaliskuun Uuden Maan energiaraportti on täynnä näkemyksiä ja osviittoja auttamaan työntymisessämme tämän "portaalin läpi vapahdukseen/pelastukseen". Ja postasin hiljattain myös Vaaka-täysikuupäivityksen, joka on kaikkien aktiivisten TWYH-jäsenten käytössä – "Taivaan portin avautuminen" ja mitä se merkitsee niille, jotka menevät siitä läpi.

Lopuksi, jos et ole jo tehnyt sitä, on hyvä aika tuplata määräykset. Ne ovat äärimmäisen hyödyllisiä, voidakseen navigoida syntymään liittyvää epävarmuutta täysivaltaisuutta tuntien.

Toivoen sinulle rauhallista ja sydämellistä pääsiäis- ja henkiinheräämiskäytävää!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.