UUSIEN TODELLISUUKSIEN VALITSEMINEN – KARMAMALLEISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

18.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme matkalla HYVIN voimalliseen viikkoon (tai kolmeen), joka johtaa meidät seuraavaan auringonpimennykseen 26.2., jolloin energioiden rakentuminen jatkuu hienoiseen huippuun maaliskuun päiväntasauksen paikkeilla.

Pimennykset luovat aina mahdollisuuden poikkeukselliseen muutokseen, mutta tämä tuleva (auringon)pimennys (Kaloissa) lupaa meille voimaantuneen tilaisuuden vapautua karmaohjelmointielämistä, kun hallitsemme vastikään jalostetun kykymme valita tietoisesti seuraavien viikkojen aikana.

Se mitä tuli esiin viime (kuun)pimennyksen aikana – luultavasti se keskittyi vanhoihin ydinhaavoihin – pyytää nyt vapautusta, uutterasti harmonisoituja tekoja noiden lankojen katkaisemiseksi, jotka kiinnittävät sinut menneisyyteen, jotta voit aloittaa täysin uuden elämän rakkautena.

Uudessa raportissa puhun siitä, mitä vaaditaan pääsemiseksi harmoniaan uuden ylösnousseen todellisuutesi koordinaattien kanssa.

Uusien todellisuuksien valitseminen – karmamalleista irtipäästäminen

Kun aloitamme siirtymän kauden ensimmäisestä (kuun)pimennyksestä toiseen (auringon)pimennykseen 26.2. uuden kuun aikaan, vuorovesi alkaa kääntyä ja valmistaudumme kaikki siirtymään hyvin erilaiseen dynamiikkaan.

Täysikuun kuunpimennys teki tietenkin tehtävänsä ja toi esiin nuo tutut ydinhaavamallit ja prosessina aikana jokainen meistä on kohdannut joitain merkittäviä valintatilanteita – valintoja, jotka 1) määrittelevät polkumme fyysiseen ylösnousemukseen ja 2) heräävät eloon täydemmin maaliskuun päiväntasauksen jälkeen.

Viime raportissa mainitsin, että joulukuussa aloin nähdä (sieluni silmin) ehdottoman jakautumisen maailmojen välillä – kun aikajanat tai todellisuusohjelmat erosivat – siinä määrin, että 3D-maailma näyttää enemmän ja enemmän siltä unelta, joka se oikeasti on, ja … niillä jotka ovat värähtelyltään harmoniassa ykseysaikajanan kanssa, 5D-todellisuusohjelma alkaa tulla terävämmäksi. HUOM.: oman kokemukseni mukaan henkiseltä näyltä vie tavallisesti ainakin kolme kuukautta ilmentyä fyysiseen maailmaan, joten oletukseni on, että se eroaminen joka minulle näytettiin (ja tuloksena oleva 5D-todellisuuden esiintuleminen), tulee helpommin ulottuville päiväntasauksen paikkeilla.

Perimmiltään nämä ylösnousevan kollektiivin valintapisteet ovat kysyneet meiltä vähemmän hienovaraisesti: " Oletteko KAIKKI mukana?Heijastuvatko korkeammat valintanne KAIKISSA ajatuksissanne? Heijastuvatko nuo ajatukset KAIKISSA tunteissanne? Heijastuvatko nuo tunteet KAIKISSA teoissanne? Heijastuvatko nuo teot KAIKISSA suhteissanne … alkaen suhteesta Itseenne, mutta myös toisiin ja ympäröivään maailmaan?"

Siitä saakka kun ylösnousemus iski fyysiseen ulottuvuuteen (ja kehoomme), meitä on pyydetty aina vain uudestaan soveltamaan näitä "korkeampia käsityksiä" todelliseen elämään … ja epäilemättä siirtymästä on tulossa oikeasti TOTTA. Meidän täytyy ottaa fyysinen puoli t-ä-y-s-i-n galaktisen tason Itsemme mukaan, ja se merkitsee 1) irtipäästämistä KAIKISTA 3D-turvaverkoista (vihje: todella arkoja haavoittuvuustunteita ja paljon turvallisuuspelkoja), jotta olemme valmis ja kykenevä 2) uskomaan mahdottoman OLEmaan.

On kaksi eri asiaa hyväksyä ylösnousemuksen mahdollisuus ideana, teoriana tai uskomuksena ja panna peliin koko (3D) elämämme siinä – erityisesti kun hyvin monet ympärillämme käyvät nyt läpi todella myrskyisää aikaa. Mutta nyt enemmän kuin koskaan on välttämätöntä, että olemme KOKONAAN MUKANA … että pidämme kaikki kädet ja jalat merkaba-kulkuneuvomme sisällä kaikkina aikoina … että valitsemme Itsemme ensimmäisenä … että pysymme omassa keskuksessamme … että pysymme omalla (värähtely)kaistallamme … että pysymme ankkuroituneena omaan sydämeemme totuudessa. Tätä ei ole helppoa asettaa rinnakkain maailman (ja rakkaiden) kanssa, jotka alkavat hajota.

Yksi mestaruutemme suurimpia testejä on pitää katseemme sisäisessä maailmassamme eikä meitä ympäröivässä maailmassa. On e-r-i-t-t-ä-i-n haastavaa olla piittaamatta tämänhetkisestä fyysisyydestä – myös ja erityisesti niistä monista muutoksista, joita tapahtuu omassa fyysisessä kehossamme – joka on tällä hetkellä vain tiheämpi ilmaisu henkisestä, mentaali- ja tunnekehostamme, ennen kuin uusi ja korkeampi henkinen, mentaali- ja tunneilmaisu ilmestyy fyysisyyteen heijastamaan uutta todellista olotilaamme.

Mutta korkeamman totuutemme ruumiillistamiseen fyysisessä muodossa ei ole muuta tapaa.

5D-maailma ja seikkailumme siellä vaativat KAIKEN tai ei mitään – tässä ei ole mitään "joo, MUTTA" -vaihtoehtoa. Se on "täysin mukana" -valinta, joka meidän kaikkien on tehtävä ilman takuita, luottaen samalla ehdottomasti lopputulokseen. Tämän kaikki-peliin-valintapisteen vuoksi meidän kaikkien täytyy kohdata ne viipyilevät paikat, joissa epäilemme edelleen sydämemme totuutta, kyseenalaistamme kaiken tämän uskottavuuden ja olemme epävarma voimastamme toteuttaa (jumalainen/galaktinen) palvelutehtävämme täällä.

Joissain tapauksissa nämä valinnat ovat intensiivisiä, jopa näännyttäviä, sillä tunnemme pakkoa päästää irti kaikista näkemyksistä, mitä tiedämme tai tiesimme ihmisenä olemisesta, ilman mitään käsitystä tai aavistusta, mikä sen korvaa. Tämän vuoksi muutama viime viikko on tuntunut kuin painekattilassa olemiselta. Tuo paine työntää meidät yli itsepintaisista ihmisrajoista, jotta voimme päästää valomme täysin kehomme tiheimpään osaan (heippa, juurichakra) katkaisemaan jäljellä olevat langat karmamalleihin, jotka edelleen pitävät meitä kaksinaisuuden lieassa.

Realistisesti se näyttää siltä (ruumiillistajille), että meidän on jatkettava päiväntasaukseen saakka karmasopimustemme selvittämistä … sen jälkeen (huhti-toukokuussa) näen erilaisen "vaiheen" tulevan esiin, kuitenkin ilman mitään selkeyttä siitä vielä. Silti, ja erityisesti ennen tulevaa pimennystä, on tärkeää, että tutkimme oikeasti niitä paikkoja, joista edelleen pidämme kiinni tai joita edelleen pidättelemme … joissa tunnemme uhriutta tai voimattomuutta muuttua … joissa rajoittavat uskomukset hallitsevat edelleen … joissa pelko tai haavoittuvuus haittaa pyrkimyksiämme siirtyä uuteen maailmaan täysin.

Siitä syystä aaltoilevan tanssin orkestroimisesta 3D:n ja 5D:n välillä on tullut sietämätöntä – jotta pääsemme täysin harmoniaan korkeamman totuutemme kanssa, horjumatta. Polusta on tullut niin kapea, että yksinkertaisinkin väärä ajatus voi tuntua siltä, että meidät revitään kahtia. Tuo kahteen osaan repimisen tunne on taistelua jäljellä olevassa polariteetissa sisällämme, mikä tökkii meitä valitsemaan korkeamman, päästämään irti täysin ja luovuttamaan ihmisitsemme täysin jumalais-galaktiselle Itsellemme.

Kollektiivisesti kaikki eivät ole tietenkään valmiita kokemaan tällaista täydellistä eroamista, mikä on syynä viimeaikaisiin herpaantumattomiin mestaruusvihkimystesteihin, mutta niillä jotka katkaisevat kaikki langat väärään matriisiin, eroaminen kausaalimaailmasta on täysin tiellään ilmentymiseen. HUOM.: Selvyyden vuoksi, tämä maailmojen eroaminen eteerisesti, josta paasaan, on sisäisesti saavutettu tietoisuustila, joka erottaa meidät kaksinaisuuden tai kärsimystodellisuuden energiasta, ei itse fyysisestä maailmasta. Sitten kun me (etujoukko) olemme täysin vakiintuneet uuteen, alamme yhdistyä toisiin samanmielisiin ja –sydämisiin ja rakentaa monia siltoja takaisin 3D-maailmaan korkeampien palvelutehtäviemme avulla. (Lisää siitä alla.)

Sitä odotellessa … valitse, valitse, valitse. Kun maailmat jakautuvat, meidän ei tarvitse ainoastaan valita jatkuvasti se (korkeampi) todellisuus, jonka uskomme olemaan, vaan meidän täytyy jatkuvasti valita POIS kaikesta todellisuudesta, johon kieltäydymme enää osallistumasta.

Paine valita pois menneisyydestä vain lisääntyy voimakkuudeltaan. Tarkista valintasi joka hetki. Ovatko ne pää- vai sydänpohjaisia? Ovatko ne rajoittavia vai laajentavia? Ovatko ne ihmismäisiä vai jumalaisia? Ovatko ne linjassa sielusi todellisiin aikomuksiin tästä elämästä?

Jokainen ajatus on valinta, jokainen valinta on todellisuus. Valitse tietoisesti!

Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.