ELÄMÄN MIMIIKKA – VOIMA ON KANSSASI

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

18.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu (universaali 3-kuukausi = ilmentäminen) osoittautuu hyvin tuottoisaksi kuukaudeksi, jossa on monia taianomaisia hetkiä ja odottamattomia yllätystekijöitä. Vaikkei olekaan haasteeton, tämä kuukausi on auttanut meitä toteuttamaan joitain hyvin pitkäaikaisia toiveita valmisteluna seuraavaan vuoteen, universaaliin 2-vuoteen, jossa alamme sisällyttää toiset ja ympäröivän maailman Itsen oikeiksi laajentumiksi.

Siinä missä saatamme loppuun tämän universaalin 1-vuoden läksyt/oppimiset – yksilöllistyminen ja täysivaltaisuuden takaisin ottaminen – meitä tuetaan sitten kutomaan itsenäinen Jumalalankamme yhdistyvän maailmanne kollektiivikankaaseen. Tässä kohtaa erityinen ainutlaatuisuutemme tyydyttää jonkin tarpeen yhteiskunnassa, ja niillä jotka ovat tietoisia universumin holograafisista peruslaista ja harjaantuneita niissä, on varmasti etulyöntiasema tässä.

Kun viimeistelemme tämän vuoden kaikkia koskevan tarkoituksen, jokainen meistä vaihtaa kehityskaarta omalla täydellisellä tavallaan … ja harmonisoituu täysin uusien sieludirektiivien kanssa, mikä mahdollistaa meille murtautumisen fyysisten tiheyskerrosten läpi ja monien vanhentuneiden rakenteiden korvaamisen täysin uusilla puitteilla.

Tämä prosessi on yhtä vaativa kuin palkitsevakin … kun tarkoituksella ja tietoisesti särjemme ne muurit, jotka ovat pitäneet meidät fyysisyyden vankina, avaudumme samanaikaisesti vastikään kuvitelluille sisäisille maailmoille ja tuomme valoon ne toteuttamattomat aspektit, jotka sallivat meidän irrottautua kausaalisuudesta enemmän kuin koskaan.

Yksi tämän kuukauden pääteemoista – ja hyvin lumoava pohjavirtaus myllerryksen alla – on kasvava oivallus, että täydellinen siirtyminen värähtelyluomiseen on tapahtunut, ilmentynyt maan päälle.

Vaikka resonanssiluominen on aina ollut syvempi totuus, me (ihmiskuntana) olemme sulkeneet itsemme pois noista muinaisista laeista niin kauan, kuin meiltä on estetty pyhän feminiinisyyden täysi voima … mikä on yksi ja sama asia. Mutta nyt kun kosminen äitiprinsiippi on herännyt maan päällä, jumalainen isäprinsiippi nousee ja tulee esiin meissä kaikissa … valmistautuen kasvattamaan nuoren ja vapautuneen uuden ihmiskunnan. Hän on palannut opastamaan meitä (sisältä) olemaan itsellemme vanhempi fyysisyydessä, kun kehitämme luojavoimaamme uuden maailman kanssaluomista varten.

Tämä syvempi siirtyminen luojavoimamme tasapainoon ja yhteyteen tuli helposti selväksi Jupiterin siirtyessä Skorpioniin (10.10.). Kyllä, on varmasti ollut noita syvälle sieluun sukeltamisen hetkiä, kaivamaan muinaisempia löytöjä tunnemeremme pohjalta … kiitos auringon, joka on myös Skorpionissa tässä kuussa … mutta Jupiterin transiitti on jo tuonut esiin todisteita (maailman ja ympärillämme olevien kautta), että olemme virallisesti tehneet siirtymän kausaaliluomisesta tietoiseen luomiseen.

Sen sijaan, että luomme (kuten monet luulivat) vain mielellämme, olemme nyt tilassa, jossa on erittäin selvää, että henkilökohtainen värähtelymme … minkä määrittää se rakkausmäärä, jonka pystymme pitämään sydämessämme … sanelee kaiken.

Kun siirrymme (matalammasta) maskuliinisuuden hallitsemasta ja mielen motivoimasta ajattelutavasta (korkeampaan) sielun motivoimaan "feminiinisyys ensin" -ajattelutapaan, pystymme näkemään selvästi, että se nestemäinen todellisuusjärjestelmä joka ympäröi meitä ja josta meidät on tehty JA jota muokkaamme, reagoi yksinomaan meidän elämänvoimaamme … että ajatuksemme seuraavat vain tottelevaisesti sydämen komentoa.

Toisin sanoen, voimme ajatella vain niin korkealla, miten syvällä tunnemme , ja henkilökohtaiset luomuksemme heijastavat aina tätä totuutta.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.