YLÖSNOUSEVA SYDÄN – PALUUMME ARMOON

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
16.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportti (huhtikuu 2021)

Olemme huhtikuun, universaalin 9-kuukauden, puolivälissä, joka on työntänyt meitä, 4-4-tähtiporttien tuella, tyhjentämään sydämen maljan, valmistautuen täyttymiseen armolla (Shekina) --> Pyhän Hengen laskeutuminen (helluntai) jota tarvitaan elävöittämään alkuperäinen elämänpuuarkkitehtuurimme (väärentämätön DNA).

Päiväntasauksesta alkaen niitä jotka ovat nykyisellä ylösnousemuskehityskaarella, on läksytetty repimään pois aikakausien (ja sukulinjojen) sydämensärkymishaavojen … menetys, pettäminen, hylkääminen jne. – ydinhaava tai alkukohta. Elämänkipinämme (Jumala) energisoimana ja Oinas-auringon kautta, meitä on (pakotettu) pyydetty hävittämään sisältämme tuo salakavala erillisyyssiemen, joka on kylvetty kaikkien ihmisten sydämiin inkarnoituessa. Tämän karmasiemenen poistamista vaaditaan synnyttääksemme itsemme uudelleen TUON (erillisyys)haavan kautta, jotta voimme aktivoida alkuperäisen sielusiemenemme ja jumalaisen DNA-suunnitelmamme.

Sen jälkeen huhtikuu on vaatinut kaiken sen poistamista, mikä ei ole osa aitoa sieluitseämme, voidaksemme luoda tilan 1-kuukauden energioiden tankkaamiselle toukokuussa, jolloin voimme alkaa uudestaan, tosissaan. Tämä loppumisten universaali 9-kuukausi merkitsee läheisriippuvuuden puhdistamissyklin onnistunutta loppuunsaattamista, joka alkoi joulukuun 2020 päivänseisauksessa + suuryhtymässä … mikä tarkoitti ydin(sydän)esteen poistamista itserakkaudelta, Itsen jumalaisella maskuliinipuolella ja alkueräisen elämänvoiman (tunnevoiman) irrottamista ja paluuta Itsen jumalaiseen feminiinipuoleen.

Kaikki läheisriippuvuussiteet on katkaistu & poltettu, ja nuo romahtaneet aikajanat on viimeistelty fyysisyydessä huhtikuun loppuun mennessä. Prosessin aikana meistä tulee täysin tietoinen kaikista karmallisista suhteista ja itsejatketuista kaavoista elämänvirrassamme, mikä merkitsee, että pystymme vetämään energiamme täysin kaikista näistä dynamiikoista, jotta voimme kirjoittaa todellisuutemme uudelleen aidon kohtalomme mukaisesti. Kun päästämme irti kaikista erillisyyden alatason ohjelmista, ylösnousevan kollektiivin elämänvoima voi palata oikeille omistajilleen toipumista & täydentymistä varten … ja juuri oikeaan aikaan Härkä-jaksoa varten.

Niin epämukavaa kuin on saattanut ollakin, Oinas-aurinko roihusi täysin uuden (alkuperäisen) polun, jolle voimme astua, ja olemme hitaasti rakentamassa vahvuutta & luottamusta astua sille … kirjoittamaan tämän täysin uuden elämänsyklin, täysin itsenäisenä omassa täydellisyydessämme/kokonaisuudessamme. Oinas on säälimätön näiden muutosten käynnistämisessä, paluun vaatimisessa aitoon Itseemme, mutta olemme peruuttamattomasti muuttuneet. Ei ole paluutta siihen, kuka olimme, ja siihen (epätäydelliseen) elämään, jota elimme kaksinaisuudessa.

Siirtyessämme Härkä-jaksoon löydämme uudet jalkamme, kun opimme vakautumaan ja luottamaan omaan perustaamme (rakkautena), jonka ankkuroimme tähän aikaan viime vuonna. Olemme niiden elämää muuttavien (huhtikuu 2020) 4-4-4-sydänporttien loppuunsaattamiskohdassa, joiden energiassa olemme viettäneet viimeiset 12 kuukautta (universaalin 4-vuoden ajan), valmistautuen ja varmistaen tuota perustaa, kitkien & parantaen maaperää, kylvääksemme sielusiemenemme puhdistettuun sydäntilaamme, voidaksemme kasvattaa ja asuttaa jumalaisen DNA/elämänpuumallimme.

Nyt kun olemme saavuttaneet tuon alkuperäisen sielumme & aidon genetiikkamme alkupisteen, on aika vakiinnuttaa alkuperäinen juurirakenteemme sydämeen, mikä merkitsee, että kaikki mikä ei ole luontainen osa tuota rakennetta, on nyt tunnistettu ja poistettu. Venuksen ollessa Härässä (8.5. saakka), meillä on erityinen tuki-ikkuna parantua & toipua tuosta intensiivisestä prosessista …tervetullut hengähdystauko välttämättömän purkamis-, tuhoutumis- ja myllerrysjakson jälkeen. Juurichakra- & tunneparantumiset auttavat meitä palauttamaan voimamme & määräysvaltamme, toteuttaaksemme nyt luovan (Jumalan) kipinämme ja maadoittaaksemme sen todellisuuteen, jotta se on valmis käyttöönotettavaksi fyysisyydessä.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.