SISÄÄNPÄINKÄÄNTYMISESTÄ EVOLUUTIOON

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
15.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa hyvin tärkeästä siirtymästä vuodesta 2020 vuoteen 2021 … mm. kaksi merkittävää muutosteemaa tälle vuodelle … miten parhaiten navigoidaan sitä.

Onnellista uutta vuotta! Tervetuloa vuoteen 2021, universaaliin 5-vuoteen, todella progressiiviseen muutokseen … pelkän muutoksen ilmaisemisen sijasta … ja mahdollisuuteen tehdä kvanttihyppyjä eteenpäin. Kuten elämänpolku 5, tämä luku on minulle hyvin tuttu, joten tiedän omakohtaisesti, että samalla kun se on seikkailunhaluisen ja vapaan hengen taajuus … mikä tietysti lupaa hyvää Vesimiehen ajan esiintulemiselle … polariteettinsa toisessa päässä se janoaa rakennetta ja normaaliutta. Se on energia, joka etsii jatkuvasti, mitä merkitsee vapautua tavalla, joka tuntuu turvalliselta muttei paikalleen pysähtyneeltä, maadoittuneelta muttei jumiutuneelta.

Minusta tuo asenne on täydellinen tapa aloittaa tämän uudelleenrakennusvuosi, jolla on lähteideni mukaan kaksi hallitsevaa muutosteemaa. Lisää siitä seuraavassa osiossa, mutta ensin muistutus, että rakensimme koko vuoden 2020, universaalin 4-vuoden, uutta perustaamme rakkautena, jotta tänä vuonna kun Vesimiehen energiasta tulee konkreettisempaa, meillä on jumalaisen lain & järjestyksen varmuus allamme sen ruumiillistamiseen.

Viime vuoden yhdeksän ensimmäistä kuukautta kylvimme, juurrutimme & saimme itämään elämänpuuarkkitehtuurimme, tullaksemme maankuuluiksi ensimmäisiksi hedelmiksi. Ja aktivoimme luontaisen syntymäoikeutemme ruumiillistaa ja paljastaa todellisen luontomme, jälleenyhdistymällä aurinkojen & kohtujen kolminaisuuteen. Tänä vuonna OLLAAN tuo puu.

2020 oli sisäänpäinkääntymisen/surkastumisen sykli, joka vaadittiin nyt alkavaa evoluutiosykliä varten. Tuo kehittelyjakso sai aikaan jumalaisen potentiaalin globaalin "laskostumisen" aineellisuutta varten, sen massiivisen sisäänpäin kääntymisen avulla, jota vaadittiin perimmiltään, jotta suuri "minä olen" -olemus (monadi) voi laskeutua tiheyteen. Niille jotka rakensivat valokulkuneuvoaan, jonka kautta Lähde voi ilmentyä, tästä mahdollisuudesta tulee nyt toteuttamiskelpoinen siinä, missä kohtaa voimme avata latentit kykymme.

Sisäänpäinkääntyminen mahdollisti (Äiti) Jumalan feminiinivoiman nousemisen johtoon … luomaan täysin uuden kehityskaaren ihmiskunnan & Maan vapautumiselle kosmisen solaari-Kristuksen (suom. huom. naispuolista merkitsevässä muodossa) palaamiseen ja henkiinheräämiseen planeetalla. Tästä syystä 2020 oli (feminiininen) vuosi kääntyä sisäänpäin … olemisen/pohdiskelun/hiljaisuuden vuosi, (nollapiste)tasapainon ylläpitämisen vuosi, jota tarvitaan vapauttamaan planeetan kundaliini (kosminen äitienergia), ja se antoi provosoivan taustan Suuren koettelemuksen viimenäytösten tapahtumiselle.

Kosminen äiti tarjosi sysäyksen ja tilan valtavalle sielunetsinnälle koko ihmiskunnan puolesta. Hän nosti verhon, jotta seuraava heräämisaalto voi kohdata turvallisuuteen, sairauteen, niukkuuteen, kuolemaan liittyvät (selviytymis)pelkonsa … ja myös uhkan ulkoa tulevaan määräämiseen --> tukahduttaminen, sensurointi, hallinta, manipulointi jne. jne. 2020 oli perimmiltään jättiläispeili, joka laskeutui yhteiskunnan päälle paljastamaan (kristallinkirkkaasti) polariteetin, joka asuu meidän jokaisen sisällä vaihtelevassa määrin … heijastus jonka oli tarkoitus herättää & laukaista kaikki ei-tunnetut tunteet, jotka estävät kollektiivisen evoluutiomme, jotta voimme yhteiskuntana lakata projisoimasta näitä ikivanhoja pelko-ohjelmia globaalille näytölle. (Muista, että kukaan ei voi "piirittää" sinun voimaaksi, kun olet vaatinut oman täysivaltaisuutesi … Pääseminen sisällä tuohon paikkaan oli kaikkia koskeva tarkoitus & suunnitelma, jonka selkärepussa olivat nämä ulkoisen maailman tapahtumat.)

2021 on (maskuliininen) vuosi, joka ilmentää ulkoisesti edellä mainitun sisäisen transformaation … vuosi joka vaatii valtavaa tiennäyttäjyyttä. Se on vuosi, jolloin aktiivisesti ruumiillistamme ykseyden jumalaisen androgyynin sukupuoliprinsiipin, ja kollektiivisesti kehitämme & synnytämme täysin uuden alkemialuomissyklin tasapainoisista maskuliini- ja feminiinivoimistamme.

Niin kaoottista kuin olikin, valo- & rakkaustyöntekijät ympäri maailmaa toteuttivat ei-toteutettavissaolevan vuonna 2020, ja ne jotka saivat valmiiksi ensimmäisen elämäntehtävänsä, voivat varauksetta vaatia itselleen tuon menestyksen. Nyt vuonna 2021 … kosmisen Kristus-prinsiipin pitäessä jumalaista lakia & järjestystä … kosminen Kristus (suom. huom. naispuolista merkitsevässä muodossa) voidaan turvallisesti vapauttaa maailmaan --> henkiinherättämään & luomaan uudelleen elämän maan päällä (niin kuin taivaassa).

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.