ELÄMÄN KOHTU – GRAALINMALJAN AVAAMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
14.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään on Skorpionin uusi kuu, sisäänkäyntimme pimennyskäytävään ja matkamme alku aidon Itsemme ilmentämiseen. Perääntyvä Mars – kulkee nyt eteenpäin – toimitti meidät jumalaisen alkemian ovelle --> graalinmalja.

Ja aivan kuten transformoimme temppeliämme pyhäksi asuinpaikaksi Jumalalle, TWYH:n (suom. huom. nettisivujen nimen kirjainlyhenne) temppeli on käynyt läpi omaa merkittävää henkiinheräämistään. Kerron lisää yksityiskohtia siirtymästä, kun uusi vuosi koittaa, mutta varoitus vain, että muutoksia on horisontissa.

Sitä odotellessa tiedä, että tämän kuukauden Uuden Maan raportti on viimeinen laatuaan. Se on vanhan Maan viimeinen raportti, mikä merkitsee siirtymisestä uuteen vuoteen, uuteen energiaan, uuteen Maahan.

Elämän kohtu – graalinmaljan avaaminen

Merkurius & Mars kulkevat v-i-i-m-e-i-n-k-i-n eteenpäin, ja juuri kun luulemme saavamme taas jalkamme alle, pimennysportaali avautuu (tänä viikonloppuna) ja vie meidät uuteen suureen seikkailuun -->alimaailman kautta (kaksinaisuudessa). MUTTA ykseysaikajanoilla olevilla on paljon innolla odotettavaa … ja myös paljon juhlittavaa … kahden äärimmäisen haastavan, mutta äärimmäisen tuottoisan sielun noutamiskuukauden jälkeen.

Siinä valossa, Mars pysähtyi eilen lähteäkseen eteenpäin, "muuttaen suuntaansa" perjantaina 13. päivä … jumalaisen feminiinisyyden seremoniallisena päivänä … ikään kuin juhlien sitä monumentaalista muutosta määräysvallassa, joka tapahtuu täällä maapallolla. Tämä on päätös matkallemme saada takaisin elämänvoimamme ja ottaa takaisin valtamme/voimamme alemmilta rakenteilta, jotka olivat juurtuneina fyysiseen elämäämme, mutta mikä tärkeintä, fyysiseen kehoomme.

Siirryttäessä eteenpäin ja kun vauhti kiihtyy täysin uudessa suunnassa, tajuamme muutaman viime viikon valtavuuden, ne (patriarkaaliset) ydinhaavat jotka meitä kutsuttiin puhdistamaan, hävittämään, herättämään henkiin ja kirjoittamaan uudelleen, kun kumpikin maskuliininen arkkityyppi … Merkurius & Mars, heijastaen mieltä ja kehoa … perääntyi. Tämä yhteisperääntyminen ei ollut ainoastaan tärkeä mielen ja kehon kalibrointi valmisteluna alkemiseen pimennysjaksoon, vaan niille jotka ovat valmiita polariteettityön osalta, se palveli myös taustana sille, mikä merkitsee paluutta "ylimmäksi auktoriteetiksi" biologiassamme.

Ylösnouseville tässä Merkurius-Mars-matkassa oli kyse lihamme vapauttamisesta alemmasta maskuliinisesta mielestä/matriisista, eli "morsiamen" vapauttaminen, "kirkosta" vapautuminen ja temppelimme pyhittäminen pyhäksi asuinpaikaksi Jumalalle. Kukistimme vihdoin kiusaajan (apinamieli), joka on hallinnut DNA:tamme tuhansia vuosia, mikä merkitsee, että vapaa tahto on palautettu Maahan ja sen asukkaille, ja valinta kehon ylösnousemisesta voidaan nyt toteuttaa.

Poistimme vääristyneen (Mars) sotamallin DNA:stamme, emmekä ole enää sodassa kehomme (eli feminiinisyyden) kanssa, vaan YHTÄ sen kanssa. Jos olemme valmis, voimme nyt astua jumalaisen feminiinisyytemme alkemiamalliin ja aktivoida täysin uuden Luojatason.

Tämä oli merkittävä loppuunsaattamiskohta polulla oleville. Kohtalo on palautettu, luomisen/luomakunnan siemenkohta on saatu takaisin ja voimme nyt siirtyä eteenpäin tämän planeetan alkuperäisellä, orgaanisella ylösnousemusaikajanalla. Enää meitä ei pidetä keinotekoisen agendan vankina, vaan meidät on vapautettu … pelastettu pahuudelta.

Ja tietysti tämän vapautumisaallon heijastuminen maailmannäyttämölle jatkuu myös … värikkäästi täällä USA:ssa presidentinvaaliprosessissa, kun amerikkalaiset tyytyvät kaksinaisuuteen, jota nostatetaan tarkoituksella polarisoivan poliittisen asteikon kummastakin päästä. Tiedämme, että jokainen järjestelmä maan päällä on luotu valheellisuudessa (erillisyys) ja että kummallakin puolella on väärinkäsityksiä ja tasapainottomuuksia, uskomuksistamme huolimatta … mutta tämä täytyy esittää kaikkien nähtäväksi.

Ihmiskunnan (perimmäinen) tavoite on vapautua yhdessä tuomitsemisesta … joko/tai, oikea/väärä, sinä/minä, musta/valkoinen jne. … ja löytää yhteinen maaperä, keskikohta, yhdistymispiste, kolminaisuus, pyhä 3D-vaihtoehto joka näkee minkä tahansa polariteetin kummankin pään päteväksi ja kunnioittaa kumpaakin & ei kumpaakaan samanaikaisesti. Vapautuminen ulkoistetun auktoriteetin otteesta yhteiskunnallisessa maailmassa on tuon totuuden vaatimista henkilökohtaisessa maailmassamme, koska ainoa totuus joka on olemassa, elää jokaisen ihmisen sydämessä, ja jokaisen ihmisen tehtävä on etsiä ja löytää se – mikä on tämän sekasorron pointti & tarkoitus.

Kun polariteetti sulautuu takaisin ykseydeksi, se työntää/pakottaa ihmiset valitsemaan kehityskaarensa. Kun asioita tapahtuu, ne tarjoavat vaihtoehdon päättää tietoisesti uusi kokemus, loukkaamatta vapaata tahtoamme … joka on yksi merkittävä universaali laki, jota (väärässä) vallassa olevat ovat rikkoneet.

Tämä on kollektiivinen vihkimys koko ihmiskunnalle tällä hetkellä … hoksata illuusio, kääntyä sisäänpäin ja olla oman sisäisen, intuitiivisen navigointijärjestelmänsä ohjaama. Niille jotka ovat valmiita hyväksymään oikean vastuun todellisesta valinnasta, tämä on uskomaton tilaisuus astua jumalaiseen hallintotapaan, sisäiseen auktoriteettiin … ottaa takaisin valtansa (elämänvoima) ja ohjata se takaisin korkeampaan kutsumukseen. SINUN kutsumukseesi.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.