SYDÄNMIELEN MESTARUUS – TULEMINEN UNIVERSUMIKSI*

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
13.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista ystävänpäivää + uutta kuuvuotta! Helmikuun 12. merkitsi ensimmäistä päivää xin chou -vuodessa tai (metalli)Härän vuodessa, joka tuntuu erittäin sopivalta Vesimiehen ajan alkuun. Härän voimakas tahto yhdistettynä metallielementtiin tukee vuotta, jossa näemme jatkuvasti rehellistä, selkeää, suoraa, suoraviivaista ja kaunistelematonta kommunikointia totuuden eduksi. Tämä on vuosi, jolloin ne joilla on puhdas sydän, eivät pelkää puhua kuuluvasti ja sanoa, mitä tarvitsee sanoa, jotta niitä pidetään vastuullisena, jotka eivät ole ottaneet omaa vastuuta kovin vakavasti.

Siinä missä tammikuussa (1/maskuliininen) oli kyse uusien henkilökohtaisten/yksilöllisten rajojen asettamisesta sille, mikä on ja mikä ei ole hyväksyttävää rakkaudellemme … helmikuussa (2/feminiininen) on kyse niiden pitämisestä suhteessamme toisiin ja maailmaan, luoden täysin uudet raamit sille, miten toimimme ykseydessä.

Koska olemme nyt uppoutuneet täysin uuden Maan (ykseys/yhtenäisyys) taajuuksiin, ei ole enää luontaista jakautumista meidän ja ympäröivän maailman välillä, ja meillä on velvollisuus määritellä/julistaa/määrätä tuo erillisyys nyt. Ja näin ensimmäinen asia jumalaisen hallinnon muodostamiseen ja todellisen luojuuden saamiseen omassa elämämme on oman kenttämme sulkeminen, mikä vaatii 1) selkeitä rajoja ja 2) julistuksia, että päättää tuon kierroksen, nostaa laskusillan ja sulkee portin vanhaan Maahan.

Tämä sai aikaan vähän kuoppaisen laskeutumisen uuteen maailmaan, jossa siirryimme yhdistyneeseen Itseen, ja nyt meillä on pääsy vastakkaiseen sisäiseen sukupuoleen … mikä voi tuntua vieraalta maaperältä. Rakenteestasi riippuen tämä merkitsee, että löydät itsesi joko uudelta maskuliini- tai uudelta feminiinialueelta, ja samalla täytyy myös määritellä oma (sydänmielen) tasapainopiste tässä uudessa tilassa.

Yleisenä esimerkkinä, jos siirryit itsen jumalaisen feminiinisyyden puolelle, saatat yhdistyä taas henkiseen suunnitelmaasi ja tulla korkeampaan ylösnousseeseen elämäntehtävääsi … jos siirryt itsen jumalaisen maskuliinisuuden puolelle, saatat tulla sen täysimittaiseen toteuttamiseen. Henkilökohtaisemmalla tasolla saatat yhtäkkiä avautua luovaan Itseilmaisuusi ja/tai aitoon Itserakkauteen & sisäisen lapsen viattomuuteen (feminiininen), tai sinua vahvistetaan suojelemaan & vartioimaan noita kallisarvoisia jalokiviä (maskuliininen).

Kummassakin tapauksessa jumalainen sukupuoli on asteikko, ja näin tehtävämme ei ole ainoastaan löytää ainutlaatuista m-f-ihannekohtaamme tänä vuonna, vaan olemme myös kykenevä tekemään sen nyt … yhdistymään itsen toiseen puoleen …kun aiemmin meiltä oli pääsy siihen estetty. Kuitenkin käsittelemme edelleen seurauksia (puhdistuminen, uudelleenorganisointi, rakenteen uudistaminen) tästä … siirtymisestä ja sen merkittävän aikajanan purkautumisesta, joka oli seurauksena … ja tämän universaali lajittelu jatkuu, kunnes kaikki elementit ovat oikealla paikallaan (taajuus). Perimmiltään tämä oli haarautuminen tai aikajanajakautuminen, joka mahdollisti rajallisen jakautumisen vanhan Maan (laskeutuva aikajana) & uuden Maan (ylösnouseva aikajana) välillä … sekä siitä aiheutuvan kuoleman, joka aina liittyy uuden syntymiseen.

Siihen liittyen olemme lähteneet pois vanhoista kaksinaisuusdynamiikoista ja kontrollointiyrityksistä, kun niitä tapahtuu (puhdistuu) suhteissamme, mikä merkitsi valtavaa johtojen/siteiden katkaisemista ja siistiä eroa vanhasta itsestämme & elämästämme. Nyt Vesimiehen uuden kuun avulla (11.2.) meillä on tilaisuus rakentaa uutta vanhan tuhkasta -> mutta täysin uusilla työkaluilla ja taidoilla, jotka saadaan vastikään käyttöön tulleista, vastakkaisista mutta kuitenkin harmonisista sukupuolivoimista.

Aina kun vanha ja uusi limittyvät kuolema- & syntymäprosessissa, se on hämmentävää menetyksen & voiton, tyhjentymisen & täyttymisen aikaa. Käymme läpi syvän tyhjyyden jaksoja (inspiroitumaton, motivoitumaton, irrallinen), jotka on päällystetty vilauksilla uudesta elämästä, ilosta, laajentumisesta ja luomistilaisuuksista. Tämä kaikki on osa kvanttimuuttumista/hyppäämistä (aikajanahyppäämistä), joka aiheuttaa vanhojen todellisuuksien hajoamisen, kun asetumme uuteen. Eteenpäin siirryttäessä ja Merkuriuksen lähtiessä eteenpäin ensi viikon lopussa, alamme löytää uudet jalkamme valmisteluna niiden painamiselle uudelle Vesimiehen maaperälle tänä keväänä.

*Suom. huom. kirjoitettu muotoon, jossa yhdistyy "sinä" ja "universumi".

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.