JUMALAINEN HALLITSEMINEN – KOHTALON KIRJAILIJUUS

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
12.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Menimme juuri läpi ensimmäisestä 12-12-(kolminaisuus)tähtiportista ja kaksi muuta keskeistä kohtaa on alkuviikosta: täydellinen auringonpimennys ja Jousimiehen uusi kuu (14.12.).

Tämän hurjan kuukauden kosmiset tapahtumat voimistuvat edelleen, huipentuen ällistyttävään "grande finaale" -hetkeen päivänseisauksessa. Kerron kaikki yksityiskohdat uudessa raportissa, mutta ensin pari huomion arvoista asiaa.

1) Mainitsin viime kuussa, että tuo "Uuden Maan raportti" oli viimeinen laatuaan, koska @TWYH-sivuilla tapahtuu parhaillaan valtavia muutoksia. Voit lukea noista muutoksista alla, mutta periaatteessa sivusto muuttuu eräänlaiseksi moderniksi mysteeri-mestaruuskouluksi netissä … uutta aikaa varten.

2) Näiden muutosten vuoksi ja vapauttamaan minut luomaan sisältöä "lennossa" ja "virrassa", raportteja ei enää tarjota ostettavaksi yksittäin. Tiedän, että monet arvostavat tuota vaihtoehtoa … ja ennen pystyin toteuttamaan sen. Tämä on kuitenkin täysin uuden tason luomus, joka vaatii enemmän joustavuutta. Loppujen lopuksi tunnen tämän muutoksen olevan hyvin tuon kompromissin arvoinen.

Toivon, että liityt meihin ensimmäisessä omanlaisessaan "Uuden Maan raportissa", jossa puhutaan uudesta sivustosta ja uuden raportoinnin suunnasta, tämän eeppisen vuoden viime energioista ja uuden vuoden/maailman/aikakauden rakenteellisesta perustasta.

Jumalainen hallitseminen – kohtalon kirjailijuus

Aloitetaanpa sanomalla, että tämä on ensimmäinen virallinen raportti "The New Earth Institutesta" (= uuden maan instituutti), joka on TWYH:n seuraava evoluutiotaso. Kun lähestymme erään aikakauden loppua tässä kuussa, fokuksemme muuttuu (joksikin)tulemisesta olemiseen … harjoittelijuudesta luojuuteen … unelman haaveilemisesta sen rakentamiseen.

Valmisteluna tähän seuraavan tason palvelemiseen, sivusto on käynyt läpi merkittävän henkiinheräämisen parempien teknologioiden myötä … ja lisää muutoksia on tulossa … tukemaan kollektiivista siirtymäämme lineaarisesta todelliseen (jumalaisen virran) luomiseen. Yksi noista muutoksista on raportoinnin formaatti/funktio, joka muuttuu enemmän aihekeskeiseksi, mikä luo ns. "ydinopinto-ohjelman" uuden Maan opintoihimme.

HUOM. Kuullaksesi lisää TWYH:n uudesta suunnasta, siihen liittyvistä muutoksista ja niiden vaikutuksesta sinuun, käy katsomassa "The School" -sivua.

Uuden Maan pioneerien ensimmäinen ylösnousemusaalto siirtyy tehtävän kakkosvaiheeseen … Eedenin rakentamiseen tai ruumiillistamiseen. Raportoin vähemmän ajankohtaisesta energia-aallosta, joka on luonnostaan aikaan fokusoitunut, ja enemmän jumalaisen suunnitelman paljastumisesta … ns. "aineen fysiikasta".

TWYH:n alusta saakka olen vastaanottanut ja raportoinut tulevia kosmisia tapahtumia ja niiden seuraamuksia … erityisesti kirkastuvien kehojemme kannalta … jumalaisen feminiiniprinsiipin kautta. Uusi koulu/raporttiformaatti näyttäytyy enemmän paljastuspohjaisena … (uskallanko sanoa) "faktallisempana" … kun uuden Maan aikajanat tihentyvät, verhot nousevat ja todellinen todellisuutemme syntyy fyysiseen ulottuvuuteen. Tämä on siksi jatkuvaa sopeutumista, kuitenkin tuttua siinä mielessä, että olemme jo luoneet tämän seuraavan vaiheen, nyt se vain valmistautuu paljastumaan, kun avaudumme tähän uuteen, jumalaiseen luomissykliin.

Olen aina pitänyt kiinni siitä, että ylösnousemus tai ruumiillistuminen on yhteisöponnistus … se vaatii kylän … mutta jumalaisen suunnitelman paljastuminen on suurempaa. Se on monumentaalinen, moniulotteinen, globaali ja galaktinen hanke, joka sisältää kollektiivisen panoksen universaaleilta itseiltämme … sielu/ylisielu/monadiaspekteilta … kun jokaisella meistä on kosmisen palapelin olennainen pala, joka antaa ainutlaatuisen kulman, josta katsomme elämää uuden Maan linssien läpi --> monipuolinen prisma, joka on tietoisuuden timanttikenttä.

Tämä uusi luomissykli alkaa päivänseisauksesta, jolloin yhteiskunnallinen maailma siirtyy Vesimiehen aikaan (lisää siitä alla), joka kunnioittaa ykseyttä ja yksilön ainutlaatuisuutta ja tuo myös yhteen henkilökohtaiset lahjamme, taitomme, kykymme ja taipumuksemme luomaan jotain täysin uuttaa … jotain mikä on suurempaa kuin osiensa summa … jotain mikä toivottaa tervetulleeksi moninaisuuden, mutta ei erimielisyyttä aiheuttavalla tavalla.

"The New Earth Institute" antaa online-keskuksen tuolle löytämis- ja muistamisprosessille. Tarkoituksellisen paikan koota ja tuoda yhteen Vesimiehen agendan kaikki erilaiset puolet, kun kehitymme siihen. Temppelin paljastamaan suuret mysteerit, kun niitä tulee esiin kollektiivisesti. Koulun kokemusperäiseen oppimiseen, opettamiseen, muistamiseen, jakamiseen ja kehittymiseen alkemiseen luojuuteen, kun asetumme uuteen Maahan … kun heräämme uusiin hallitsemisrooleihimme Kristuksen virkahuoneessa/virkahuoneena ja ilmennämme ne.

Pyhän äitiprinsiipin ylivalaisemana ja voimakkaan fokuksen ollessa kosmisen aurinko-Kristus-energian (suom. huom. Kristus naista tarkoittavassa muodossa) luomisessa takaisin maan päälle, "The New Energy Institute" omistautuu erityisesti antamaan yhdessä vastarakkautta tälle kauniille planeetalle nyt, kun olemme saaneet rakkauden takaisin itseämme kohtaan. Vesimiehen aika on kauan odotettu paluu Puutarhaan, aika joka kunnioittaa niiden luontaisten, omavaraisten ja itsestään järjestäytyvien periaatteidemme ja rakenteidemme älykkyyttä, jotka hallitsevat orgaanista maailmaa. "The New Earth Institute" luo nettimajakan, joka "sykkii" opastavaa valoa orgaanisilta aikajanoilta ja samalla järjestelee tarpeellisia komponentteja, joilla autetaan muita tukemaan ja ravitsemaan fyysistä planeettaa ja sen valtakuntia, sen oman henkiinheräämisen avulla.

Perimmiltään TWYH:n suunta muuttuu, koska me muutumme ja koska me (kollektiivina) olemme kutsuneet tätä. Monilla tehtävä loppuu tässä, mikä merkitsee, että myös he aloittavat … jatkuvasti ylöspäin kulkevan spiraalin seuraavalla portaalla. Kun kuljemme pois kaksinaisuudesta ja päätämme pitkän matkamme Kotiin, muutamme muotoa uuden tason tarkoitukseemme kosmisina Kristus-kanavina … löytäen ja määritellen, mitä merkitsee olla ruumiillistunut Jumala, samalla paljastaen ihmisille, mihin uusi (alkuperäinen) ihminen todella kykenee.

Nähdään tunnilla!

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.