LOPUN LOPPU – IHMISORJARODUN VAPAUTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

12.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaksinaisuudesta poisastuminen – lopullisuus, päätös ja itsemestaruuden integrointi

Kun kuljemme vuoden viimeisten viikkojen läpi ja saamme loppuun hyvin intensiivisen, erillisyyden kautta oppimisen, yhdeksän vuoden syklin, monet meistä viimeistelevät henkilökohtaisen polariteettimatkansa ja valmistautuvat ankkuroimaan fyysiseen muotoon suurella vaivalla saavutetut kokemuksensa kaksinaisuudesta.

Olemme matkalla myös hyvin lupaavaan päivänseisaustapahtumaan, kun tämä tuleva portti luo poikkeuksellisen yhteentulemisen, valmisteluna täysin uuden yhdeksän vuoden syklin aloittamiseen täysin yhdistyneinä olentoina.

Uudessa raportissa puhun siitä, mitä voimme odottaa tämän kuukauden/vuoden viime viikkoina ja mitä on varastossa ruumiillistuneen mestaruuden polulla oleville.

Lopun loppu – ihmisorjarodun vapautuminen

Ja tässä sitä ollaan. Viimeisen vuoden viimeisessä kuukaudessa hyvin intensiivisellä yhdeksän vuoden matkalla merkittävää (jopa taianomaista) sisäistä laajentumista ja transformaatiota.

Olemme (virallisessa) lopun lopussa ja viimeistelemme melko legendaarisen ihmiskokemussyklin, ja sen tuloksena jokaista meitä juhlivat ne monet valaistuneet olennot, jotka ovat työskennelleet kanssamme alusta saakka näin poikkeuksellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämän yhdeksän vuoden syklin huipentuma on antanut meille jokaiselle kyvyn yhdistää kaikki eksyneet aspektimme hyväksymällä ja integroimalla täysin oman varjomme … nuo osamme, jotka eivät ole ennen tätä olleet täysin valaistuja. Te jotka olette palauttaneet näkökykynne voidaksenne nähdä jokaisen osanne rakkautena, siirrytte uuteen luomissykliin kera kyvyn kokea itsenne rakkautena.

Uusi luomissykli alkaa 1.1., ja vaikka tunnemme jo uuden energian superjalostuneet ja hyvin keskittyneet (luoja)taajuudet, minulle näytetään tulevaa päivänseisausporttia hyvin ratkaisevana tässä mielessä. Lähestymme hyvin pyhää portaalia – portaalia joka jouduttaa merkittävää hetkeä, jolloin yhdistytään rakkautena.

Meillä on myös kaksi taivaallista tapahtumaa, joita korostetaan loppuunsaattamisiimme liittyen:

1) Kolmen peräkkäisen superkuun viimeinen (13./14.12.) tuo mukanaan määrätietoisen sukeutumisen … Niistä edellinen (14.11.) oli SE isoin näistä kolmesta, se jota galaktiset ennustivat (kaksinaisuus)pelin lopuksi ja karma(keho)mallin hajoamisen alkamiseksi niillä, jotka ovat ruumiillistuneen mestaruuden polulla. Siitä lähtien olemme väistelleet vaikeita luoteja, joita on luotu kollektiivisista ja henkilökohtaisista mullistuksista, mutta kaikki valmisteluna "alusta alkamiseen".

2) Merkurius alkaa perääntyä 19.12. neljännen kerran tänä vuonna (kolme/vuosi on yleisempää), ja näin meillä on todella mahtava tilaisuus keskittyä ja saada täysin uusi perspektiivi valtavan itsetutkiskeluvuoden jälkeen. Lähteideni mukaan tämä perääntyminen antaa meille viime hetken ratkaisuja, henkiinheräämisiä ja erityisesti korkeamman mielen paljastuksia, jotka auttavat meitä todella katsomaan eteenpäin uutena vuotena. Tämä on aikaa suunnata taas ajatuksemme viikkojen (tarpeellisen) hämmennyksen jälkeen … viimeinen menneisyyteemme tarkastelu, jotta meidät voidaan singota nyt-hetkeen, mikä varmistaa, että siirrymme tietoisesti viimeisten pirstoutuneiden osien läpi ennen uudistumista.

En itse osaa ajatella parempaa tapaa lopettaa tätä (9-) tarkasteluvuotta, koska olimme hyvin suuren osan viimeisestä 12 kuukaudesta merkittävissä perääntymisissä. Monella tapaa koko vuosi tuntui aikapoimulta … kuin meidät olisi kuljetettu taas takaisin heräämisemme alkuun. Se oli kaukana helposta, mutta palveli tehokkaana ja oleellisena upotusterapiana kaikkien jäljellä olevien varjoaspektien tiivistämiseksi, korostamiseksi ja voimistamiseksi, jotta (jos teimme sisäisen työn) voimme lopettaa vuoden mestarilliseen loppuunsaattamiseen.

Ensi vuonna siirrymme moniin uusiin fyysisiin todellisuusmuunnelmiin, kuten 1-värähtely varmistaa, mutta meidän täytyy päästä sinne ilman mitään kiinnikkeitä ja odotuksia … täysin luottaen, mutta hyvin tietoisena, että se mitä on juuri edessämme, ei vastaa mitään, mikä on juuri takanamme. Kaiken sen "fyysistäminen" mitä olemme luoneet viime luomissyklin aikana, kutsuu meitä selvästi eteenpäin, mutta vaatii ehdotonta omistautumista ja mestarin itsehillintää olla projisoimatta, mitä se on tai tulee olemaan.

Sitä odotellessa, monet meistä käsittelevät viimeisiä kärsimyksiä, menneisyytemme puhdistamisen viime jäänteitä … luopuen kaikesta tarvittavasta siirtyäksemme täydelliseen liittoon itsemme kanssa. Tämä lopullinen tyhjentyminen voi tuntua kuluttavalta ja työntää meidät ehdottomasti mukavuusalueemme rajalle, kun elämänvoimamme jatkaa vetäytymistä kaikesta, joka ei enää tyydytä meitä. Tämä tyhjiötila voi merkitä elinvoiman, resurssien (taloudellisten ja muiden), luovuuden, motivaation jne. kuihtumista, mutta se kaikki on valmistelua täysin uusiin alkuihin (enemmän siitä alla).

Teknisesti ottaen, loppu on jo ohi ja alku on jo täällä. Kaikki jäljellä olevat tila noiden kahden todellisuuden välillä osoittavat jäljellä olevaan erillisyyteen (pelkoon) sisällä … tilaan sinun ja SINUN välillä.

Tämän kuukauden loppuosan meitä painostetaan etsimään kaikki aukot, vaikka kuinka pienet, ja täyttämään ne rakkaudella.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.