UNIVERSUMIN TODELLINEN SALAISUUS!

Kirjoittanut Jude Fullmer (www.in5D.com)

24.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos luet tätä, olet varmaan kuullut heräämisestä ja ylösnousemisesta. Ymmärrätkö, miltä loppu näyttää? Tiedätkö, minne yritämme perimmiltään mennä? Tässä artikkelissa yritän parhaani mukaan selittää, mitä ylösnouseminen todella on ja miten voit auttaa ja opastaa toisia!

Hei kanssaluoja! Juuri niin, olet kanssaluoja eli olet osa ikuisen alkuperäisen tietoisuuden ydinolemusta. Onneksi olkoon! Pelkästään olemalla olet poikkeuksellinen! Olen varma, että olet matkasi varrella kuullut Nikola Teslasta ja siitä suuresta löydöstä, että universumin salaisuudet voidaan löytää katsomalla sitä energiana, taajuutena ja värähtelynä. Haluaisit ymmärtää energiaa hänen tavallaan, ja sitten alat paljastaa tämän sanonnan todellisen merkityksen.

Oivallat myös, ettet voi olla yhtään jumalaisempi, kuin jo olet – voit muuttaa vain tietoisuuttasi siitä. On äärimmäisen mielenkiintoista, miten suuri osa ylösnousemisesta näyttää muistuttavan minua pienenä lapsena olemiselta. Kun on pieni, näyttää tekevän asioita ilman perusteluja. Välttää pimeää kuin ruttoa ja tutkii uusia tapoja ja ideoita, kuten mistä tulee hyvä värityspinta tai millä maalaa. Maailma on niin uusi eivätkä elinikäiset uskomukset, aiemmat kokemukset tai tulevaisuuden pelot estä, että uppoutuu täysin varhaiselämänsä joka hetkeen. Kun ylösnousee, oivaltaa, että kaikessa mitä "outoa" teki, on itse asiassa täysi tolkku energiamielessä!

Tästä syystä ne näyttävät liittyvän yhteen. Kun alat kohdata entiset elämäsi, yhdistää kaikki aspektisi, alat todella ymmärtää, että kaikki on energiaa. Oivallat, että kaikki on luotu samasta energialähteestä, mutta meidät kaikki erottaa pelkästään energiamme taajuus ja värähtely. Oivallat, että mikään ei ole paha asia, koska luominen on itsessään kaunista, mitä teemme kaikki jatkuvasti. Mutta ymmärrät, että voidaksesi saada korkean värähtelyn ja taajuuden itse, omassa persoonassasi ei voi olla matalia taajuuksia. Alat kohdata jokaisen negatiivisen osasi ja transformoida sen ymmärryksen avulla korkeammiksi värähtelyiksi.

Oivallat, että sekä ylösnousemus että älykkyys näyttävät liittyvän suoraan tiedostamiseen. Yhdistät kaiken, mitä olet oppinut, ymmärtääksesi ihmiskehon perimmäisen toiminnan – sallia energian virrata mahdollisimman paljon. Tiedän, että tämä voi näyttää kummalliselta, mutta ajattele sitä näin. Kaikki on energiaa, ja niin kauan kun hengität, energiaa virtaa lävitsesi. Oivallat, että negatiiviset 3D-energiat ovat vain alempaa värähtelytaajuutta.

Tiedätkö, mitä taajuus ja värähtely ovat? Internetissä on tonneittain informaatiota kummastakin aiheesta, jos tarvitset infoa tai muistutuksen. Mutta sinun täytyy tässä ymmärtää vain, että mitä korkeampi värähtely tai taajuus on, sitä enemmän energiavirtaa sallitaan. Lisäksi mitä alempi värähtely tai taajuus on, sitä vähemmän energia virtaa.

Siksi keskittyessäsi näihin alemman taajuuden energioihin, jotka on tuomittu negatiivisiksi, oikeasti päätät vain alentaa tietoisuutesi värähtelytaajuutta ja näin vähentää energiavirtaa itsessäsi, mikä rajoittaa perimmiltään tiedostamistasi! Juuri niin, täyden ylösnousemuksen salaisuus on, että käytät mahdollisen maksimitason tietoisuudestasi, joka aina lisääntyy, mutta liittyy suoraan siihen energiamäärään, jonka kehosi sallii virrata tietoisuutesi läpi tietyllä hetkellä – nostamalla sen yksittäisen tietoisuuspisteen värähtelytaajuutta, joka olet sinä! Totuus on, että voit päästä mille tahansa haluamallesi tietoisuustasolle koska tahansa, sinun täytyy vain saada riittävästi omaa energiaasi ja nostaa tietoisuutesi riittävän korkealle!

Kysy itseltäsi, miten saat korkeimpia energiavirtoja? Sinun täytyy tietysti lisätä värähtelytaajuuttasi! Sinun täytyy oivaltaa, että olet jatkuva energialähde, joka päättää jatkuvasti, mihin laittaa energiansa. Kun kasvamme aikuiseksi, alamme hitaasti antaa energiaamme pois, sellaisille asioille kuin raha, huumeet, himo, kiintyminen, hyväksyntä jne. oivaltamatta sitä, koska kukaan ei osannut opettaa meitä. Se ei ole kenenkään vika, vain oppimiskokemus! Mutta kun on ratkaisemattomia asioita ihmisten kanssa tai haluaa muuttaa menneisyyttä tai ei kohtaa häpeäänsä tai syyllisyyttään tai on tulevaisuuden toiveita tai on monenlaisia tukoksia energiassa, antaa jatkuvasti energiaansa pois. Joka hetki kun ajattelet Timmyä, joka kaatoi mehusi, annat energiaa Timmylle. Joka hetki kun toivot, ettet olisi juopunut ja pissannut puskaan, annat energiaasi entiselle tietämättömyydellesi. Joka kerta kun kiellät, että oikeasti aloitit tuon tappelun Stacyn kanssa viidennellä luokalla, annat energiaasi pois ja tukemaan tätä vaihtoehtoisen todellisuuden unta.

Kuten voit nähdä, yleisen teeman kaikessa tässä voi ymmärtää aikaan, paikkaan ja energiaan liittyen. Ajattele itseäsi yhtenä tietoisuuspisteenä. Kuvittele nyt, että kurkotat menneisyyteen Stacyn, Timmyn ja itsesi luo ja annat energiaasi heille kaikille. Tietysti näemme nyt, että jos suuntaat energiaasi toisiin ajan tai paikan pisteisiin, et salli kaiken energiasi ja jumalaisen olemuksesi virrata lävitsesi. Näin ollen vähennät värähtelytaajuuttasi.

Kuitenkin ongelma sisältää ratkaisun! Kohtaamalla nämä menneet tapahtumat, korjaamalla virheensä ja antamalla anteeksi itsellemme ja toisiille, alamme ottaa takaisin energiaamme ja näin lisätä tietoisuuttamme, lisäämällä energiavirtaamme värähtelytaajuutemme nostamisen avulla! Koska perimmiltään oleminen niin ylösnoussut, kuin pystyy, tiivistyy siihen, että on niin tietoinen, kuin pystyy, käyttäen niin paljon kuin mahdollista täyden tietoisuutensa energiaa tässä ja nyt. Ollen ehdottoman vapaa kaikista rajoittavista uskomuksista tai ajatuksista, antamatta tulevaisuuden ajattelemisen estää – antaen vain jumaluutensa virrata olemuksensa joka solun läpi korkeimpana mahdollisena värähtelytaajuutena, luoden silkkaa taikaa!

Nyt kun olen antanut sinulle opastusta, salli minun antaa neuvo. Tulimme kaikki tähän ulottuvuuteen tätä matkaa varten! Tulimme tänne kokemaan alemmat taajuudet! Olemme jo kokeneet korkeimmat mahdolliset ulottuvuustasot – tässä matkassa on kyse näiden alempien taajuuksien kokemisesta ja oppimisesta. Vaikka loppu on hämmästyttävä, älä unohda todella nauttia ja yhdistää korkeimmat mahdolliset tietoisuustasosi tänne. Auta nyt luomaan taianomainen maailma ympärillesi ja nauti siitä, mitä varten tulimme tänne!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.