HENKISEN TEHTÄVÄN AKTIVOIMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)

9.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokaisella joka inkarnoituu maan päälle, on ns. henkinen tarkoitus tai sielutarkoitus. Ennen syntymistään hän on laatinut sielusopimuksen, joka hahmottelee mm. inkarnaation yleistarkoituksen.

Tämä saattaa olla oppia rakkaudesta tai kokea voimaantuminen tai kenties palvella monen lapsen äitinä.

Kaikilla ei kuitenkaan ole ns. henkistä tehtävää.

Tämä on hyvin erityislaatuinen tarkoitus, jonka tietyt kypsät sielut ottavat inkarnaationsa aikana, tavoitteenaan palvella ihmiskuntaa ja Maata kokonaisuutena. Nämä ihmiset tietävät olevansa täällä palvelemassa tietyllä tavalla käyttäen ainutlaatuisia lahjojaan, kokemustaan, kykyjään ja henkistä tietoisuuttaan.

Muutama ihminen näyttää tienneen henkisestä tehtävästään lapsuudesta saakka. Toiset ovat hitaasti tulleet tietoiseksi siitä kasvaessaan aikuiseksi. Ja vielä toiset kamppailevat sen selvittämisessä, vaikka he ehdottomasti tietävät, että heillä on sellainen. Tai he saattavat tietää, mikä se on, mutta eivät näytä löytävän tapaa aloittaa sitä. Tämä voi olla hyvin turhauttavaa.

Jos olet tällainen ihminen, tiedä, että pian tulee aika, jolloin et ainoastaan tiedä, mikä tehtäväsi on, vaan löydät myös tavan aloittaa sen.

Viivytyksen syitä

On monia syitä, miksi saatat tuntea itseäsi vielä estettävän tässä kohtaa. Se saattaa olla, että tulet työskentelemään ihmisryhmän kanssa, jolla on samanlainen tehtävä – ja joko toiset ihmiset eivät ole aivan valmiita vielä tekemään tuota työtä tai työn ei ole vielä oikea aika alkaa.

Tai se voi olla, että sinulla on tiettyjä karmatilanteita ja –malleja, jotka täytyy vielä ratkaista, tai sinulla on suhteita, jotka eivät edesauta sitä, mitä olet tekemässä täällä. Esimerkiksi jotkut ihmiset pelkäävät päästää irti avioliitosta, jossa he ovat olleet vuosia, vaikka he tietävät, että siinä pysyminen pidättelee heitä.

Tai kenties ilmaiset jo henkistä tehtävääsi etkä ole vielä oivaltanut sitä. Kenties et ilmaise sitä vielä täysillä, vaan kehität sitä vähitellen. Ja aikanaan löydät tilaisuuksia laajentaa ja vahvistaa palveluasi. Kenties se muuttuu joksikin täysin muuksi – mutta pystyt näkemään tuossa kohtaa, miten se mitä teet nyt, on ollut välttämätöntä valmistautumista siihen.

Taajuuden ylläpitäjät

Jotkut ihmiset hämmentyvät luulemalla, että ilmaistakseen henkistä tehtäväänsä heidän täytyy tehdä jotain aktiivisesti maailmassa "henkisenä aktivistina". He uskovat, että heidän täytyy osallistua poliittisiin liikkeisiin tai muihin ryhmiin, jotka keskittyvät uuden Maan luomiseen – kuten kodittomien ruokkiminen, merieläinten vapauttaminen, naisten oikeuksien puolesta marssiminen tai jokin muu aate, josta heillä on voimakkaita tunteita.

Tai kenties he luulavat, että heidän täytyy ilmaista tehtäväänsä ammattimaisena terapeuttina, parantajana, henkisenä oppaana tai jonain muuna henkisenä henkilöhahmona, joka keskittyy parantamiseen ja ihmisten opastamiseen suurempaan heräämiseen.

On tärkeää ymmärtää, etteivät kaikki joilla on henkinen tehtävä, ole täällä ollakseen maailmassa fyysisesti ja aktiivisesti palvelemassa ihmisiä ja Maata. Tai luodakseen joitain uusia tapoja opastamaan ihmisiä henkiseen heräämiseen. Jotkut ovat täällä taajuuden ylläpitäjinä.

Nämä ovat ihmisiä, jotka tuntevat usein enemmän vetoa sisäänpäin. He ovat tavallisesti vakavissaan meditointiharjoituksissaan ja huomaavat usein keskittyvänsä valon ja rakkauden lähettämiseen toisille ihmisille elämässään tai ihmisryhmille planeetan toisella puolella, jotka kokevat tällä hetkellä haastavia tilanteita. He saattavat tuntea vetoa ryhmämeditaatioihin maailmarauhan tai muiden asioiden puolesta.

Taajuuden ylläpitäjät tekevät myös usein kaikkensa parantaakseen menneisyyden haavansa ja herätäkseen henkisesti. He keskittyvät pysymään mahdollisimman positiivisena elämässään ja ymmärtävät, että he ovat yhteydessä ihmiskollektiiviin ja jokainen ihminen joka elää korkeassa värähtelyssä, lisää kollektiivin heräämistä.

Jos samaistut taajuuden ylläpitäjään, on tärkeää olla tuntematta, ettei palvelusi maailmalle ole jotenkin yhtä merkittävää kuin henkisten aktivistien palvelu. Työsi on enemmän piilossa, mutta yhtä tärkeää. Korkean värähtelyn pitäminen kaikille – myös henkisille aktivisteille – on äärimmäisen tärkeää, jotta maailma tekee tarvittavan muutoksen päästäkseen viidenteen ulottuvuuteen.

Henkisen tehtäväsi aktivoiminen

Samaistut sitten taajuuden ylläpitäjään tai henkiseen aktivistiin – tai kenties vähän kumpaankin – tiedä, että nyt on aika ilmaista täysillä ylösnousemustyöntekijänä. Maa on siirtymässä nopeasti alati korkeampaan värähtelyyn ja valtavia muutoksia tapahtuu.

Muun muassa Gaia näyttää voimistaneen omaa puhdistumisprosessiaan viime aikoina ankarien ilmastomuutosten, tulivuorenpurkausten ja maanjäristysten avulla. Nämä tapahtumat – kaiken sen kaaoksen ja epävarmuuden lisäksi, mitä politiikka tällä hetkellä aiheuttaa – luovat paljon pelkoa, hämmennystä ja epätoivoa, myös ihmisissä joihin nämä asiat eivät suoraan vaikuta. Monilla elämästä tulee aina vain epävarmempaa ja pelottavampaa. Ylösnousemus työntää heitä kauas mukavuusalueeltaan.

Niinpä vaikket olisi täysin varma, mikä henkinen tehtäväsi on tai miten pääset alkuun, on aika alkaa tehdä, mitä voit, sillä tasolla millä voit, tuomaan pelkästään lisää valoa ja rakkautta maailmaan. Saatat myös huomata, että tämä auttaa sinua käsittelemään haasteita, joita tapahtuu tällä hetkellä omassa elämässäsi.

Se saattaa sisältää sitoutumisen omistautuneempaan meditointiharjoitukseen. Se voi sisältää enemmän rukoilua sekä itsesi että maailman puolesta. Se saattaa merkitä ryhmien etsimistä netistä, joiden kanssa olet harmoniassa, voimien yhdistämiseksi aktiivisesti suuremman rauhan ja rakkauden tuomiseksi maailmaan.

Mitä ikinä sydämesi kutsuukin sinua tekemään tässä kohtaa, tee se! Laita sivuun syyt ja tekosyyt, miksi et sitoutuisin täysin sen tekemiseen. Sitä kuka olet ja mitä sinulla on annettavana, tarvitaan nyt.

On todella tullut aika oikeasti astua henkiseen tehtävääsi – mikä se onkin – tavalla, mihin pystyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.