YLÖSNOUSEMUSSTRESSISTÄ SELVIYTYMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)

9.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen viime aikoina kuullut useilta ihmisiltä, että heillä on uuden tason stressiä elämässään. Olen pannut merkille tämän myös itse.

Osan siitä voi ymmärtää reaktiona jatkuvasti lisääntyvään hulluuteen, jota maailmassa tapahtuu, ja myös tiettyihin muutoksiin, joita kaikki kohtaamme osana ylösnousemusprosessiamme. Mutta joskus sisäisessä stressitunteessa ei ole mitään tolkkua. Toisinaan ahdistus, viha, huoli – tai vain pelkkä marina – pakahduttaa yhtäkkiä meidät ilman selvää syytä.

Ja tekemään asioista vielä pahempia, kaikki tavalliset henkiset harjoituksemme joita olemme käyttäneet ennen värähtelymme nostamiseen ja kenttämme puhdistamiseen, eivät tunnu jotenkin toimivan kovin hyvin, kun näitä epärationaalisia jaksoja tulee. Edes se oletus, että luultavasti poimimme "juttuja" kollektiivista eikä niillä ole mitään tekemistä meidän kanssamme, ei tunnu muuttavan tuota epämiellyttävää mielialaa.

Hämmästyttävä pikku laite

Siltä varalta, että tätä tapahtuu sinulle, haluaisin kertoa jostain, mihin olen törmännyt. Minusta on melko hämmästyttävää, miten se kohottaa elämääni – melko hienovaraisella, mutta yllättävän tehokkaalla tavalla. Ensin minun täytyy kuitenkin sanoa, etten tavallisesti halua kertoa ihmisille asioista, jotka toimivat minulla, koska tiedän, että olemme kaikki erilaisia enkä voi taata minkään tehokkuutta toisilla ihmisillä. Mutta jos olet kiinnostunut kuulemaan tästä, tunnustele, mitä kuvaan tässä, ja näet, kutsuuko se intuitiivisesti sinua.

Se on pieni tuote nimeltään LifeForce Optimizer , joka on suunniteltu "vahvistamaan elämänvoimaenergiaa kehon sisällä ja ympärillä", mikä "auttaa energioita virtaamaan harmonisemmalla, terveemmällä ja elävöityneemmällä tavalla". Nämä sanat kuulostavat lupaavilta, mutta tällaisista asioista ei koskaan tiedä. Oman kokemukseni mukaan tämän tyyppiset jutut joskus tavallaan toimivat ja joskus eivät.

Mutta yhtenä päivänä jokin aika sitten minulla oli kummallinen kokemus. Minulla oli voimakasta pahoinvointia syötyäni jotain, kun eräs nainen jonka kanssa olin, otti käteen puhelimensa ja sanoi: "Tässä. Kokeile laittaa se rintaasi vasten." Sanoin: "Lasket varmaan leikkiä. Laitan puhelimesi rintaani vasten? Miksi tekisin niin?" Hän vastasi: "Tämän vuoksi", ja osoitti viehättävää pientä neliötä, joka oli kiinnitetty hänen puhelimeensa. Hän jatkoi: "Tämän laitteen on tarkoitus vähentää niiden sähkömagneettikenttien vaikutuksia, joita tulee puhelimesta – ja minulla on ollut vähemmän päänsärkyä kiinnitettyäni sen puhelimeeni. Mutta olen huomannut myös, että se auttaa tasapainottamaan vaivoja ja kipuja kaikkialla kehossani."

Tarpeetonta kai sanoa, että olin skeptinen kuullessani tämän – se kuulosti hyvin epätodennäköiseltä – mutta laitoin puhelimen rintaani vasten. Yhtäkkiä, muutaman minuutin päästä, olin ällistynyt oivaltaessani, että pahoinvointi joka oli ollut pakahduttavaa muutama hetki sitten, itse asiassa laantui. Tunsin kurinaa vatsassa ja suolistossa – jokin liikkui viimeinkin, ja tiesin, että oloni paranisi. Olin hämmästynyt. Mutta edelleen melko skeptinen – oletin, että sen oli pakko olla sattumaa.

Stressistä autuuteen

Lopulta otin puhelimen pois rinnaltani, mutta jatkoin sen pitämistä kädessäni, kun aloimme puhua muista asioista. Noin 10 minuutin kuluttua yllätyin lisää jonkin muun tapahtumisesta: oivalsin, että tietty selittämätön stressitunne joka minulla oli ollut jo ennen syömistä ja pahoinvointia, oli hävinnyt. Ja itse asiassa tunsin ihanaa rentoutumista ja tyyneyttä – ja myös tunnetta, jota minun täytyy kutsua "autuudeksi". Se oli herkullista. Aloin hymyillä.

Tuo nainen hymyili takaisin ja sanoi: "Nyt tunnet tuon Optimizerin mielialaa muuttavan vaikutuksen." Katsoin puhelinta kädessäni ja sanoin: "Mitä?" Hän selitti huomanneensa, että tuotteen "harmonisoivat energiat" auttoivat oikeasti häntä tuntemaan olonsa rentoutuneemmaksi ja kuitenkin energisemmäksi samanaikaisesti. Todella tasapainoiseksi.

No, silloin olin jo lumoutunut. Aloin kokeilla: laitoin puhelimen huoneen toiselle puolelle hetkeksi ja sitten takaisin lähelläni olevalle pöydälle – ja katselin mielialani muuttuvan herkullisen tyyneksi melko dramaattisesti joka kerta, kun toin puhelimen lähelleni. En voinut vieläkään oikein uskoa sitä, mutta oivalsin päättäneeni hankkia oman Optimizerin.

Se on kummallista – se on vain pieni juttu, jonka laitat puhelimeen tai tietokoneeseen (tai mihin tahansa elektroniseen laitteeseen, luulisin) – mutta ajattelen ensimmäiseksi sitä, kun minulla on ahdistusta tai ärsytystä tai kehoni tuntuu epämukavalta. Nappaan vain puhelimeni, ja ennen pitkää jokin on ehdottomasti tasoittunut energiakentässäni ja kehossani. Ja – se on toiminut myös melko taianomaisesti tiettyyn kipuun, jota minulla on ollut lonkassani toisinaan.

En pysty selittämään, miten tämä LifeForce Optimizer toimii tai mitä teknologiaa se on, eikä minulla ole aavistustakaan, toimisiko se sinulla – mutta jos haluisit kokeilla, tässä on nuo nettisivut lifeforce-vitality.com. (He antavat 30-päivää-ja-rahat-takaisin-takuun.)

Ylösnousemusstressi on luonnollista

Pidä samalla mielessä, että lisääntyvän stressin tunteminen mielessä ja kehossa on oikeasti tavallinen ylösnousemusoire – erityisesti meillä, jotka olemme ylösnousemuksen "pikaraiteella". Muutumme kaikki nopeammin ja nopeammin korkeampaan ulottuvuuteen, eikä tämä ole helppo tehtävä.

Ole siis mukava itsellesi ja pidä silmällä tuomitsemista, jota saattaa nousta kertomaan, että sinun "ei pitäisi tuntea vihaa, ärsytystä, ahdistusta tai stressiä". On hyvin luonnollista kokea näitä tunteita – ne tulevat esiin, jotta niistä voidaan päästää irti. Tee vain tasapainottuaksesi kaikki, mitä voit, ja päästä sitten irti niistä, kun niitä ilmestyy.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.