PALJASTUSAALLOILLA RATSASTAMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)

7.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko hermostunut vaaleista?

Jos olet seurannut uutisia viime aikoina, saatat tuntea suurta hämmennystä ja pelkoa. Paljastukset joita tapahtuu wikileaksin ja muiden lähteiden kautta, aiheuttavat monille suurta ahdistusta. Todellisuus näyttää sukeltavan jyrkästi science fictionin ja jopa kauhun syvyyksiin.

Kieltämisreaktio

On vain luonnollista aluksi kieltää sellainen häiritsevä informaatio, jota tulee esiin, ja tapahtumat joita vaikuttaa kehittyvän. Voi olla automaattireaktio väittää, että häiritsevän informaation on pakko olla poliittisesti masinoitua väärää informaatiota.

Ja osa voi hyvinkin olla. Mutta oikeasti ei ole enää mitään, minkä voimme luottaa totuudeksi siitä, mitä oikeasti tapahtuu politiikassa. Jos luotat valtavirtauutisiin, tiedät, ettet luultavasti saa kaikkia uutisia – ja luultavasti et täsmällisimpiä ja puolueettomimpia uutisia, tietäen, että korporaatiot omistavat uutisasemat.

Mutta ovatko internetin uutislähteet yhtään luotettavampia? Joissain tapauksissa luultavasti. Mutta siellä on myös epäluotettavia journalisteja, jotka antavat tarkoituksella väärää informaatiota syystä tai toisesta. Loppujen lopuksi voimme vain arvata ja valita sen, mikä vaikuttaa meistä tosilta maailmantapahtumilta.

Presidentinvaalisirkus

Monille koulutetuille ja älykkäille ihmisille USA:n presidentinvaalit ovat olleet sirkusta alusta asti, ottaen huomioon kaksi mukana olevaa ehdokasta. Se on ollut todella uskomatonta muissa maissa monille, jotka katselevat tätä läpinäkyvää teeskentelyä, ja hyvin noloa niille amerikkalaisille, jotka pakotetaan selvään valintaan korruption ja järkyttävän mielettömyyden välillä.

Kaiken sen myötä mitä tapahtuu, tiettyjä kysymyksiä tulee vääjäämättä esiin. Onko kahdesta pahasta pienemmän äänestäminen oikeasti vaihtoehto? Olisiko se vain ääni korruptoituneen hallituskoneiston jatkamiseen ja vahvistamiseen? Ja ottaen huomioon sen, mitä nyt tiedetään äänestyskoneiden herkkyydestä, voitko edes luottaa, että äänesi lasketaan rehellisesti?

Reaktiot paljastuksiin

Riippumatta siitä mitä vaaleissa tapahtuu, on luultavaa, että paljastukset jatkuvat, ja tulee esiin enemmän ja enemmän todisteita siitä, mitä on tapahtunut hallituksen korkeimmilla tasoilla.

Ne joilla ei ole ollut aavistustakaan minkään pahan tapahtumisesta sen pinnan alla, mitä he lukevat tai katselevat yleensä tv-uutisista, jatkuvat paljastukset politiikassa ja muilla alueilla voi saada käyttäytymään hullusti jonkin aikaa.

Niillä jotka eivät ole yllättyneitä uutisista, koska he ovat kauan olleet täynnä sitä, mitä ei-uskovat ovat kutsuneet "salaliittoteorioiksi", haasteena saattaa olla lankemattomuus omahyväiseen tai ylimieliseen oikeamielisyyteen tai "minähän sanoin" –asenteeseen.

Riippumatta siitä, missä olemme informaation ja väärän informaation omaksumisessa, kun asioita tapahtuu, nämä ovat ehdottomasti suuren epävarmuuden ja kaaoksen aikoja. Miten pitkälle ajankohtainen paljastusvirta vie meidät? Mihin lisäkaaos ja –pelko saattaa singota meidät? Ja miten käsittelemme sen?

Vaihtoehtona pelkästään katsella show'ta

On selvää, että meillä jotka voimme nähdä ihmiskunnan ylösnousemuksen suuremman kuvan, on vaihtoehtona astua etäämmälle ja vain katsella draamaa, joka kehittyy. Meillä on vaihtoehtona olla lisäämättä sitä negatiivisuutta, jota tulee "me vastaan he" –asenteesta.

Voimme välttää odottamasta peloissamme fasistihallitusta, jos tietty ehdokas voittaa – tai salaseuran pyörittävän hallitusta, jos ehdokas voittaa. Voimme päättää pysyä tyynenä, luottavaisena ja neutraalina reaktioissamme kaikkeen, mitä tapahtuu.

Tietysti voimme äänestää sydämemme sanellessa niin. Mutta samaan aikaan voimme päättää järkähtämättä olla valitsemasta puolta tai kiinnittyä liikaa lopputulokseen. Voimme päättää olla osallistumatta kenenkään arvosteluun riippumatta siitä, miten korruptoitunut tai "paha" tai naurettava hän mielestämme ehkä onkin.

Valomajakat

Voimme tosiaan olla valomajakoita koko tämän synkän draaman ajan. Voimme pitää valoa ihmiskunnalle, meditoida rauhaa, rukoilla harmonista lopputulosta ja elää korkeimmassa värähtelyssä, johon pystymme.

Voimme tietää, että tällaiset toimet ovat tehokkaita, että ne vaikuttavat kollektiivitietoisuuteen – ja jatkuvalla fokusoitumisella voimme auttaa tuomaan planeetalle täysin uuden 5D-tietoisuuden.

Ylösnousemusvalotyöntekijöinä olemme itse asiassa tekemässä täällä sitä näinä aikoina. Kahinaan kiinni jäämisen sijasta tehtävämme on pysyä rauhallisena, tasapainossa ja neutraalina. Se on pysyä rakastavana, anteliaana ja suopeana kaikille ympärillämme.

Ja se on jatkaa keskittymistä suurempaan kuvaan, tietäen, että ihmiskunta on ylösnousemusprosessissa. Kukaan ei sanonut, ettei tämä olisi sotkuinen prosessi. Kaikki luotettavat ennustelähteet ovat kuvanneet siirtymäjaksoa kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen kaoottiseksi, hämmentäväksi ja hyvin häiritseväksi kaikilla elämän alueilla – sekä ulkoisessa todellisuudessamme että sisäisessä henkilökohtaisessa elämässämme.

3D-rakenteet murenevat

Tämä siirtymäjakso on aikaa, jolloin kaikkien korruptoituneiden ja toimimattomien 3D-rakenteiden, jotka eivät resonoi rakkauteen, harmoniaan, oikeudenmukaisuuteen ja ykseyteen, täytyy murentua, hajota ja pudota pois. Tämä on totta kaikilla alueilla – hallinto, talous, koulutus, armeija, politiikka, terveydenhuolto. Ne eivät voi olla ja toimia planeetalla, joka on kehittymässä hyvin nopeasti korkeampaan tietoisuuteen.

Ja juuri tätä todistamme maailmassa laajemmin – ja erityisesti USA:ssa. Tulee selväksi, että monet hallitukset maailmanlaajuisesti ovat olleet täynnä korruptiota ja valheita monta vuosikymmentä – jopa vuosisataa. Tämä kaikki täytyy paljastaa, jotta se voidaan korjata.

Mutta näiden tavoitteiden saavuttamisprosessissa on luultavasti monia ylä- ja alamäkiä ja askeleita taakse- ja eteenpäin. Saattaa tosiaan vaatia sen, mikä näyttää todelliselta katastrofilta vaaliprosessissa, herättämään lopultakin ihmiset ja voimaannuttamaan heidät kontrolloimaan enemmän. Ihmisjoukolla voimakkaan aikomuksen kera on paljon enemmän voimaa, kuin useimmat ihmiset oivaltavat.

Paljastusaalloilla ratsastaminen tyynenä ja neutraalina

Ennen kaikkea on tärkeää, ettemme antaudu pelkoon. Jos voimme pysyä hetkessä, voimme kysyä itseltämme: tapahtuuko minulle mitään pelottavaa juuri nyt, vai projisoinko vain tulevaisuuteen jotain pelottavaa, jota luulen voivan tapahtua menneisyyden kokemusteni perusteella? Yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ajasta pelko syntyy tällä jälkimmäisellä tavalla. Vanha 3D-ajattelutapamme näyttää tekevän tätä.

Mutta jos voimme pysyä keskittyneenä rakkauteen ja pitää värähtelymme korkeana, meidän ei tarvitse langeta pelkoon. Ja voimme olla myötätuntoisena muita ihmisiä kohtaan, jotka kärsivät näinä harhakuvien särkymisen, paniikin ja epätoivon aikoina.

Tämä mielessä voimme kokea myös innostusta ja iloa nähdessämme, mitä parhaillaan tapahtuu. Voimme jatkuvasti muistaa, että häiriöt, kaaos ja epävarmuus ovat kaikki merkkejä siitä, että ylösnousemus tapahtuu.

Nyt voi näyttää todella synkältä, mutta aikanaan on selvää, että se mitä todistamme tässä kohtaa, on vain alkua sille prosessivaiheelle, jossa ihmiskunta astuu lopultakin todelliseen henkiseen kypsyyteen ja vapauteen ensimmäistä kertaa tuhansiin ja tuhansiin vuosiin.

Miten upeaa, että olemme täällä todistamassa tätä ilmiömäistä tapahtumaa – ja myös osallistumassa siihen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.