5D-YKSEYDN KOKEMINEN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)

25.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ykseys on sana, jota käytetään nykyään paljon henkisissä piireissä. Tämä sana muistuttaa meille, että olemme kaikki yhteydessä syvällä ja tärkeällä tavalla. Ja että meidän siksi täytyy yrittää elää ja työskennellä yhdessä harmonisesti, ottaen jokaisen huomioon.

Tämä on näkemys, josta useimmat meistä ovat samaa mieltä. Se tuntuu myötätuntoiselta ja resonoivan sydämessä tuntemamme totuuden kanssa. Ja yritämme enimmäkseen elää tämän periaatteen opastamana.

3D-erillisyystunne

Ainakin siihen saakka kunnes jokin, mitä joku sanoo tai tekee, laukaisee meidät – ja pum! 3D:n vanha ja tuttu erillisyystunne nousee taas ja juutumme tunteisiin ja ajatuksiin, jotka ovat kaukana ykseyskokemuksesta.

Tai saatamme kuunnella uutisia ja kuulla jonkin tyhmän tai julman asian, jonka joku vallassa oleva henkilö on sanonut tai tehnyt, ja ajattelematta mitään vaihdamme oikeamieliseen tuomitsemiseen ja vihaan häntä kohtaan. Tämä on helppoa tehdä näinä päivinä, kun näyttää olevan tiettyjä yksilöjä, jotka tekevät suorastaan rikollisia tekoja ja omaksuvat poliittisia näkemyksiä, jotka eivät ole useimpien ihmisten intressien mukaisia. Saattaa tuntua "oikealta" vastustaa heitä ja tuomita heidät sanallisesti.

Ja kuitenkin jos uskomme ykseyteen, mihin tämä näkemys menee, kun siirrymme jonkun oikeamieliseen tuomitsemiseen? Onko jokin tapa, jolla voimme jatkaa sen tietämistä, miten maata pitäisi pyörittää tai miten ihmisten pitäisi toimia lahjomattomasti ja välittävästi, ja samaan aikaan olla luomatta sisällemme tunnetta erillisyydestä heidän kanssaan? Onko jokin tapa, jolla voimme olla myötätuntoisia heitä kohtaan, ollen samalla suvaitsematta heidän valintojaan tai käyttäytymistään?

Näyttää siltä, että jos aiomme oikeasti elää ykseysperiaatteen, meidän täytyy löytää tapa tehdä tämä. Ja se vaatii kykyä ja halukkuutta napata itsemme kiinni, kun lankeamme jakautumiseen ja erillisyyteen tai oikeamieliseen ylemmyydentunteeseen, ja nähdä selvästi, mitä päätämme tuntea.

Ykseys sisältää jokaisen

On tärkeää ymmärtää, että riippumatta siitä, miten "oikeassa" tunnemme olevamme kritisoidessamme jotakuta tai tuomitessamme hänet, niin tehdessämme tämän pidämme itsemme 3D-tietoisuudessa – erillisyys, vastakkainasettelu ja kaksinaisuus. Todellisen ykseyden tunteminen on 5D-kokemus. Tämä sisältää tiedon ykseydestä kaikkien kanssa – ei vain niiden, jotka sattuvat olemaan samaa mieltä kansamme siitä, minkä uskomme oikeaksi ja vääräksi.

Jotenkin meidän täytyy oppia siirtymään jostain tilanteesta – on se sitten henkilökohtaisessa suhteessa tai reaktio julkiseen hahmoon – takaisin syvällisempään kuvaan siitä, mitä tapahtuu.

Ihmiskunta on kollektiivitietoisuus

Aluksi tuntuu tärkeältä oivaltaa, että ihmiskuntana olemme kollektiivitietoisuus. Olemme kaikki yhdessä tällä planeetalla tällä hetkellä, koska päätimme kokea Maan siirtymän viidenteen ulottuvuuteen näinä aikoina.

Kollektiivina meillä on valtavan erilaisia rooleja esitettävänä tässä suuressa kosmisessa draamassa. Jotkut ovat täällä hajottamassa vanhoja, mädäntyneitä ajatuksia ja rakenteita (miten raa'asti tai kömpelösti tämä saattaakin tapahtua), ja jotkut ovat täällä tuomassa uusia ja korkeamman värähtelyn ajatuksia ja rakenteita. Kumpikin rooli palvelee tarkoitusta. Mutta koska kumpikin näistä ilmiöistä tapahtuu samanaikaisesti, se voi tuntua ylivoimaisen kaoottiselta, hämmentävältä ja pelottavalta toisinaan, ja ihmiset reagoivat usein pelolla ja vihalla.

Niinpä ei tarvita ainoastaan älyllistä ymmärrystä ykseydestä, vaan sen syvää kokemista sisällämme, jotta voimme tietää sen totuudeksi. Ja sitten elää tämän totuuden ja kutsua toisia liittymään meihin tässä tietoisuudessa.

Ykseys alkaa sisältä

Siis miten pystymme tekemään tämän? Kuten aina, sen on alettava kokemuksesta, joka meillä on sisällämme, itsestämme. Meidän täytyy löytää ykseyskokemus sisällä, kaikkien osiemme ykseys – tunne kaikkien aspektiemme sallimisesta ja hyväksymisestä, ei vain sopivina pitämiemme osien.

Se vaatii katsomaan rehellisesti kaikkia persoonallisuutemme puolia sekä ajatuksiamme ja tunteitamme, jotka meillä on taipumusta kieltää, yrittää piilottaa tai joiden vuoksi tuomita itsemme. Ja sitten päättää hyväksyä ne kaikki, sekä pimeys että valo. Tämä ei merkitse niiden negatiivisten tunteiden mukaan toimimista, joita meillä on vähemmän-heränneistä osistamme. Se merkitsee pelkästään, että niiden sallitaan olla, tuomitsematta niitä, ja hyväksyntään ne osaksi kokonaisuutta, kuka olemme tällä hetkellä.

Tuomitsemisen ratkaiseminen

Vasta sitten voimme olla ainakin suhteellisen vapaa erillisyystunteista toisia ihmisiä kohtaan. Silloin kun emme tuomitse itseämme, on usein paljon helpompaa välttää toisten tuomitseminen. Itse asiassa jos huomaamme tuomitsevamme jonkun toisen, meidän ei tarvitse yrittää vakuuttaa itsellemme, ettei meidän pitäisi tuomita häntä. Tämä ei tavallisesti toimi.

Sen sijaan voimme nähdä tuon tuomitsemisen merkkinä, että tuomitsemme itsemme jollain tavalla. Ehkä ei juuri samasta asiasta, mistä tuomitsemme hänet, mutta luultavasti jostain samanlaisesta. Niinpä jos katsomme itsemme tuomitsemista ja siirrymme myötätuntoon itseämme kohtaan, huomaamme, että taipumuksemme tuomita muita häviää.

Tämä on ensimmäinen askel kohti ykseyden tietämistä, ei vain älyllistä uskoa siihen – sen tekemistä, mitä voimme, luodaksemme ykseyskokemuksen ja myötätuntoa kaikkia osiamme kohtaan. Ja nähdäksemme siten, miten tämä alkaa heijastua suhteissamme toisiin ja myös omissa reaktioissamme ihmisiä kohtaan, joilla on hyvin erilaisia ajatuksia siitä, miten asioita pitäisi pyörittää maailmassa.

Vain yksi tietoisuus

Mutta voimme ottaa toisenkin askeleen ykseyden kokemisessa. Tämä kokemus menee syvemmälle kuin vain sen tietäminen, että olemme kaikki yhteydessä ja meidän täytyy elää ja toimia yhdessä harmoniassa. Voimme oivaltaa, ettemme luo ykseyttä – se on todellisuus, joka on olemassa.

Jos voimme virittyä tähän syvempään todellisuuteen, voimme löytää ykseyden enemmän kuin yhdistyminen toisiimme – olemme kaikki yksi tietoisuus. Olemme kaikki peräisin yhdestä Lähteestä. Meidän kaikkien välillä ei ole mitään erillisyyttä.

Itse asiassa ainoastaan kaikki ihmiset eivät ole yksi tietoisuus, kaikki minkä näemme ympärillämme, on samaa tietoisuutta: kaikki asiat luonnossa – puut, kukat, pilvet, eläimet, Maa. Olemme kaikki nämä asiat. Jos voimme tuntea tämän totuuden, hiljainen autuus voi herätä sisällämme.

Voimme havaita, että tämä sama tietoisuus asuu myös maailmamme elottomissa asioissa. Kaikki on tehty samasta tietoisuudesta – tietoisuus, Jumala, miten sitä halutaankin kutsua.

On vain yksi Lähde, ja me olemme tuo Lähde. Olemme kaikki, mitä on. Meidän ja minkään olemassa olevan välillä ei ole erillisyyttä.

Mysteeri

Ja samaan aikaan olemme myös tämän Lähteen yksilöllisiä kipinöitä, sieluja jotka kaikki esittävät luomistarinaa. Se on mysteeri, paradoksi – miten voimme olla kerralla yksilöllisiä olentoja ja myös koko olemassaolo. Mutta tämä on totuus siitä, kuka luonnostaan olemme.

Ja tämän syvän tietämisen kehitettyämme voimme sitten jatkaa jokapäiväistä elämäämme ja kokea vaivattomammin sen ykseyden, joka on luonnostaan meidän ja muiden ihmisten välillä. Voimme välttää helposti lankeamisen tuomitsemiseen, oikeamielisyyteen tai jakautumiseen. Voimme elää syvemmästä ja aidommasta paikasta sisällämme. Ja voimme tietää, että tämän kokemuksen myötä teemme hyvin paljon uuden Maan tuomisessa sisään.

Tässä on lyhyt meditaatio, joka voi auttaa sinua kokemaan syvempää ykseyttä koko luomakunnan kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.