OVATKO LOPUNAJAT KÄSILLÄ?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)

20.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Varmasti näyttää siltä, että lopunajat ovat käsillä. Niin paljon katastrofeja ja kauhistuttavia asiota tapahtuu niin monissa paikoissa, yksi toisensa jälkeen. Pelkästään täällä USA:ssa meillä on ollut mullistavia hurrikaaneja, sitten kamala Las Vegasin ampumistapaus, ja sitten tuhoisa tulimyrsky iski Pohjois-Kaliforniaan viime viikolla – kaikki hyvin lyhyenä aikajaksona.

Tekemään asioista vielä häiritsevämpiä, kymmenet raportit – monet niistä uskottavilta tiedemiehiltä ja sisäpiiriläisiltä – toteavat, että kaikkia näitä tapahtumia, sekä monia vastaavia menneisyydessä, on tarkoituksella junailtu jollain tapaa.

Sekä lopunajat että alkuajat

Tämän kaiken myötä on vain luonnollista tuntea pelkoa, ahdistusta ja epätoivoa – erityisesti jos jokin näistä kauheista tapahtumista on suoraan vaikuttanut sinuun. Maailma tuntuu hyvin kontrolloimattomalta ja turvattomalta. Mihin seuraava dramaattinen maamuutos osuu? Missä seuraava terroristihyökkäys tapahtuu?

Voi tuntua hyvin paljon siltä, että on maailmanloppu. Ja itse asiassa on – olemme siirtyneet lopunaikoihin, joita on ennustettu monissa henkisissä kirjoituksissa ja joista on puhuttu kautta aikain. Katselemme maailmanloppua – sellaisen maailman, jonka olemme tunteneet.

Sitä ei ole ymmärretty hyvin, että tämä merkitsee myös, että olemme alkuajoissa. Tai kenties täsmällisemmin ilmaistuna paikassa, joka on kahden välissä ja jota tietyt alkuperäiskansat kuvaavat "väliajaksi" – ajaksi jossa kaikkien vanhojen ja korruptoituneiden yhteiskunnallisten ja poliittisten rakenteiden täytyy romahtaa ja kaatua ja tehdä tilaa uudelle maailmalle, jossa hallitsee rauha, rakkaus, oikeudenmukaisuus ja harmonia.

Nämä myllertävät ajat eivät ole uusia maapallolla. Planeetta ja ihmiskunta ovat olleet tässä aiemminkin. Samanlaisia kaoottisia ja tuhoisia tapahtumia on ollut aiemminkin, sekä ihmismaailmassa että itse maapallolla. Ja aina ne ovat lopulta ratkenneet korkeampaan tietoisuuteen ja rauhaan maan päällä. Kyse on syklisestä asiasta.

Pimeyden ja valon välinen taistelu

Koemme tällä hetkellä myös pimeyden ja valon taisteluesitystä. Näemme tuota draamaa maailmantapahtumissa ja koemme sitä itsessämme. Pimeys työnnetään pintaan kaikkialla, koska se on aika puhdistaa ja vapauttaa.

Planeetta ja kaikki me jotka matkustamme sillä, olemme siirtymässä dramaattisesti korkeampaan ulottuvuuteen, kuin missä on oltu aioneita – eikä pimeys voi tulla mukanamme. Sen kaikki ilmentymismuodot täytyy nähdä selvästi ja sitten vapauttaa.

Tämän ymmärtäminen voi ehkä tuoda vähän helpotuksentunnetta – kaikki ei ole niin kontrolloimatonta, miltä ehkä tuntuu. On suunnitelma, on kehittyvä, positiivinen suunta, johon olemme lopulta menossa – vaikka hyvin kaoottiselta ja pelottavalta ehkä tuntuukin tässä kohtaa.

Silti voi olla tietysti pelottavaa yrittää suoriutua niin monista tuntemattomista tekijöistä kerralla elämässämme. Kuitenkin valotyöntekijöinä tiedämme, että emme voi antaa myöten alemman ulottuvuuden tunteille ja reaktioille, kun tuhoisia asioita tapahtuu – tai ainakaan jäädä niihin, jos niitä nousee. Niin vaikeita ja hämmentäviä kuin nämä ajat voivat olla meille, tiedämme, että inkarnoiduimme hyvin tarkoituksella näihin aikoihin.

Tiesimme, että tämä "väliaika" tapahtuisi, ja tiesimme, että halusimme osallistua siihen voidaksemme ylösnousta itse ja myös auttaa kaikin mahdollisin tavoin ihmiskuntaa siirtymään korkeampaan tietoisuuteen.

Aika tulla valosoturiksi

Niinpä se aika on tullut nyt – aika valmistua pelkästä valotyöntekijästä valosoturiksi. On todella aika astua pois kaikista pelko- tai vihareaktioista, joita meillä ehkä on tapahtumista ympärillämme ja sisällämme – ja siirtyä voimakkaaseen ja täysivaltaiseen itseemme ja muistaa, keitä olemme upeina valo-olentoina, jotka osaavat luoda ykseystietoisuuden.

Meidän on aika astua esiin ja luoda sitä 5D-maailmaa, jota janoamme, 5D-maailmaa jonka olemme tunteneet ja jota olemme kovasti rakastaneet muinaisaikoina ennen tietoisuuden putoamista. Tätä valoa jota olemme, ja rakkautta ja viisautta jota on sisällämme, tarvitaan maailmassa nyt enemmän kuin koskaan. Meidän täytyy kerätä rohkeutemme ja puhua totuutta sellaisena, kuin tunnemme sen sydämessämme, ja tulla todella niiksi johtajiksi, oppaiksi ja tiennäyttäjiksi viidenteen ulottuvuuteen, joita tiedämme olevamme.

Tämä saattaa sisältää fyysistä toimintaa maailmassa. Tai se voi sisältää enemmän aikaa meditoiden ja rukoillen. Siihen voi kuulua henkilökohtaisen parantumisemme ottaminen vakavammin ja sen löytäminen oikeasti, miten itseämme rakastetaan ehdottomasti. Minkä tahansa muoto joka nostaa värähtelyämme ja ylläpitää sen, on hyödyllinen. Jokainen valonsäde jonka voimme säteillä ihmiskunnan kollektiivitietoisuuteen, on tässä kohtaa tärkeä.

5D-tietoisuuden valitseminen

Ennen kaikkea on tärkeää valita onnellisuus ja hyvinvointi riippumatta siitä, mitä tapahtuu – koska tämä on valtavan voimakas päätös ylösnousemuksemme ja pimeyden karkottamisen kannalta sekä sisältämme että ympäriltämme. Sen tietäminen, miten pystytään ilossa ja hyvinvoinnissa riippumatta siitä, mitä ympärillämme tapahtuu, on 5D-tietoisuuden ydinelementti.

Voimme hoivata tätä tietoisuutta omaksumalla optimismin ja rakastavan, tuomitsemattoman asenteen kaikkia kohtaan – myös niitä kohtaan jotka tekevät itsestään typeriä Washingtonissa ja muissa paikoissa maailman näyttämöllä.

Mielentila on kenties yksi asia, johon meillä on kontrolli. Voimme olla vastuussa siitä, miten kohtaamme haasteet, jos emme itse haasteista. Olemme luojaolentoja ja olemme paljon voimakkaampia, kuin koskaan tiedämme.

Siirrytäänpä eteenpäin yhdessä yhtenäisenä ryhmänä ja kohdataan se, mitä lisäkatastrofeja ikinä tuleekin eteemme. Ollaan valmistautuneita. Luultavasti on lisää tapahtumia ja katastrofeja, joiden läpi meidän täytyy löytää tiemme, ennen kuin olemme lopulta täysin valmiita luomaan uuden Maan. Mutta muistaen, kuka oikeasti olemme, voimme tehdä sen.

****

Sitä odotellessa, auttamaan sinua rentoutumaan olemuksesi hiljaisuuteen aikoina, jolloin pelkoa, ahdistusta, epätoivoa tai vihaa voi nousta reaktioina asioihin, joita tapahtuu näinä "lopunaikoina", tarjoan sinulle tässä ohjatun meditaation.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.