KRUUNUCHAKRAN AVAUTUMISEN NELJÄ EPÄMIELLYTTÄVÄÄ OIRETTA

Kirjoittanut Raven Fon (www.mysticalraven.com)

14.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko sinulla hankala unirytmi tai kenties epäsäännöllistä päänsärkyä? Kenties käyt läpi vaihetta, jossa jatkuva melu roskaa ajatuksiasi tai et vain pysty lopettamaan ajattelemista? Tuntuuko sinusta, että ehkä – vain ehkä – sinulle tapahtuu henkilökohtaisesti selittämättömiä asioita? No, kuulostaa siltä, että saatat kokea kruunuchakran avautumista.

Tässä on neljä epämiellyttävää oireitta selitettynä, mikä auttaa sinua ymmärtämään tilanteesi selkeämmin.

1. Irrottautuminen

Parantumisprosessi vie yksilön vuoristorataan. Yksilö joka kokee heräämistä, näkee käyttäytymismallien muuttuvan. Perspektiivisi on ainutlaatuinen ja hyvin erilainen kuin muilla ympärilläsi. Merkittävä muutos tapahtuu ystäväpiirissäsi – satut vain irrottautumaan suurimmasta osasta heitä ja arvostat enemmän eristyneisyyttä elämässäsi. Kun papatus päässäsi lisääntyy, puhumistarpeesi vähenee. Kuten muokattu versioni kuuluisasta sanonnasta toteaa: "Mitä enemmän pois-opit, sitä vähemmän puhut."

2. Kehokipu ja päänsäryt

Kun käyt läpi parantumisprosessia, mielesi ja sielusi ovat jatkuvassa negatiivisten ajatusten, värähtelyjen ja tunteiden taistelussa. Ihmisaivot vastustavat tätä muutosta, ja tästä kamppailusta tulee hyvin todellista, kun käyt läpi kruunuchakra-avautumista. Tämän taistelun tuloksena keho reagoi kovalla kivulla ja päänsäryllä. Lisäksi saattaa olla kihelmöintiä päälaella ja niskan takana.

3. Ruokailutavat

Heräämisprosessin aikana yksilö kokee käyttäytymismuutoksia, erityisesti ruuan osalta. Mieli haluaa ruokaa enemmän kuin keho, ja syöt ruokaa, joka ravitsee sieluasi ja kehoasi. Saattaa olla myös tilanteita, joissa muistat jonkin tietyn ruuan jostain seremoniasta tai erityistapahtumasta.

4. Unirytmi

Kohtaat dramaattisen muutoksen unirytmissä. Saatat alkaa herätä sattumanvaraisina aikoina yöllä, kun tapanasi oli ennen nukkua koko yö rauhallisesti. Tai kenties sinua alkaa väsyttää normaalia aiemmin. Unirytmi tulee varmasti vähän hulluksi kruunuchakra-avautumisen aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.