PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
9.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

9-9 – portaaliportti Neitsyt-energiassa joka resonoi jumalaisen feminiinisyyden kanssa.

Taas kerran on viisaiden naisten ja vanhimpien (ja tietysti myös miesten) aika nousta esiin ja puolustaa uutta Maata. Tulla uuden Maan taajuudeksi ja sen vartijaksi.

Saatat tuntea näiden voimakkaiden taajuuksien aktivoituvan tänään kauttasi voimakkaina fyysisinä tuntemuksina, kuten kihelmöinti, pöhinä, huimaus tai "leijuminen". Ne ovat timanttivalokoodeja, jotka ovat vuorovaikutuksessa DNA:si kanssa ja auttavat sinua harmonisoitumaan alkuperäisen ihmismallisi kanssa ja elämään ilossa, rauhassa ja harmoniassa.

Numero 9 edustaa aina viisautta, jota on saatu loppuunsaattamalla jokin henkinen sykli. Kenties tänään on hyvä hetki pohtia, mikä tulee loppuun elämässäsi ja mitä avautuu 10-10, jolloin fokus on uusissa aluissa, ja voimallista 11-11-porttia.

Ole kiitollinen ja ilmaise kiitollisuutta siitä, mitä sinulla on ja mitä koet tänä aikana. Mutta erityisesti on hyvä aika olla omassa voimassasi vapaana olentona, heränneenä ja tietoisena, ja päättää palvella valoa ja uutta Maata. Päättää olla valo myötätunnossa ja ystävällisyydessä ja päättää olla timanttivalosilta, joka kantaa heräävät sielut korkeamman tietoisuuden ja jumalaisen rakkauden uuteen Maahan.

Siunausta ja rakkautta kaikille tänä erityispäivänä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.