PÄIVÄN VIESTI


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
8.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme taatusti erittäin nopean evoluutiomuutoksen ja transformaation jaksossa. Tämä nopeutuminen alkoi Saturnuksen ja Pluton isosta yhtymästä Kauriissa tammikuussa. Jokseenkin noihin aikoihin media toi tietoisuuteen koronaviruksen. Tästä pelkoenergiasta on tulossa jatkuvaa, ja se voimistuu päivä päivältä.

Luulen, että maaliskuu on haastava kuukausi meille kaikille, kun yritämme pysyä tyynenä ja omassa mestaritilassamme. Olemme valo- ja energiamestareita. Monet meistä ovat kouluttautuneet tähän vuosien, vuosikymmenten ja jopa elämien ajan. Nyt on aika pysyä rauhallisena ja sydäntilassa, pitäen uuden Maan energiaa.

Energia voimistuu jo, kun menemme kohti Neitsyen täysikuuta. Neitsyt hallitsee terveyttä ja keho-ongelmia, ja tämä energia voimistaa huolta terveydestä. Mutta sitä voidaan käyttää myös vahvistamaan hyvän terveyden ja hyvinvoinnin affirmaatioita. Itse käytän yksinkertaista affirmaatiota: "Kehoni on vahva ja terve!" Ja niin se on Maajumalattaren/Neitsyt-energian säteilyssä. Muista myös, että Regulus on Neitsyessä, joten tätä energiaa vahvistavat myös Reguluksen sinivalkoiset taajuudet, ja se voi luoda tervettä ja hyvinvointia. Työskentele kuninkaallisten leijonien kanssa ja pyydä terveyttä ja hyvinvointia.

Aurinko siirtyy 20.3. Oinaaseen, jota hallitsee Mars, ja se on myös päiväntasaus (kevät- tai syys- asuinpaikastasi riippuen). (Päiväntasaus voi olla myös 19.3. riippuen siitä, missä asut.) Uusikuu on myös Oinaassa 24.3.

Mars on energia, joka hallitsee sotaa ja aggressiivisuutta alemmilla tasoilla, mutta se on maanviljelyksen ja luonnon mestari korkeammilla tasoilla. Siis jälleen meillä on vaihtoehto … harmonisoitua pelon ja konfliktin kanssa alemmilla tasoilla tai valita korkeammat tasot ja rakentaa uutta Maata harmoniassa luonnon kanssa!

Yks lisäelementti tässä sekoituksessa on, että Mars on 20.–24.3. tanssissa/yhtymässä Pluton ja Jupiterin kanssa Kauriin 23/24 asteessa. Tuo aspekti jälleen. Tätä yhtymää on vaikea tulkita, kun Mars ja Pluto vihjaavat evoluutioon konfliktin ja kuoleman kautta alemmilla tasoilla, mitä vahvistaa Jupiter, joka laajentaa kaikkia läsnäolevia energioita. Mutta on myös mahdollista, että yleisesti ottaen suotuisat Jupiter-energiat voisivat rajoittaa tuota negatiivista energiaa. Korkeammilla evoluutiotasoilla Mars ja Pluto tuovat transformaatiota syventämällä yhteyttämme luontoon ja laajentamalla rooliamme Maan hoitajina ja luonnon vartijoina tällä planeetalla. Tässä minä olen! Tunnen jo suurta vetoa kasveihin, eläimiin ja hyönteisiin omassa pienessä maapalassani, omassa puutarhassani!

Siis viestini teille olisi: pysykää tyynenä, älkää panikoiko ja viettäkää mahdollisimman paljon aikaa luonnossa, omassa puutarhassanne, eläintenne ja sisäkasvienne kanssa. Tehkää uuden Maan tietoisuudesta osa jokapäiväistä elämäänne maaliskuussa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.