PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
6.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä kauniina Neitsyt-kuukautena tulemme hyvin rankkaan viikkoon. Energiat ylittävät asteikon, kun lähestymme päiväntasausta 22.9. ja asetamme puitteet loppuvuodelle eri aikaspiraaleilla.

Astrologiassa tapahtuu paljon, mutta mainitsen vain kaksi merkittävää aspektia, jotka asettavat sävyn. Ensinnäkin se transformaatiotanssi, jota tapahtuu Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton välillä Kauriissa. Tämä on "romutusryhmä", joka purkaa vanhan energiaverkon ja valmistelee meitä uuteen. Nämä planeetat ovat lähellä toisiaan, mutta eivät tarpeeksi lähellä muodostaakseen yhtymän. Ne kuitenkin perääntyvät, mikä merkitsee, että katsomme taaksepäin emmekä liiku eteenpäin – käymme vanhoissa ongelmissa ja vanhoissa energioissa vielä kerran. Jälleen kerran. Varmistaen, että kaikki mistä täytyy vapautua, tulee esiin!

Sitten keskiviikkona 9.9. Mars alkaa perääntyä Oinaan 28 asteessa. Tämä merkitsee, että luultavasti näemme sen kiihkeän ja aggressiivisen energian jatkuvan ja laajentuvan, jota on ollut viime aikoina.

Ja sitten perjantai 11.9. on 911-tapahtuman vuosipäivä.

Melkoisen epävakaa energiasekoitus. Paras tapa selviytyä näistä energioista on pitää taajuutensa korkealla. Ja hengittää.

Älä salli tunteitasi laukaistavan tai itseäsi vedettävän mihinkään konflikteihin ja draamoihin. On suunnitelma, vaikkemme ole täysin tietoinen siitä, miten se tapahtuu. Tämä on aikaa kulkea luottaen.

Päiväntasauksen voimakkaat energiat 22.9. vetävät kaiken taas tasapainon, kuten tekee myös Aurinko, joka siirtyy Vaakaan 23.9., mikä valmistelee meitä siirtymään lokakuun ja marraskuun tapahtumien läpi sujuvasti ja mieli tyynenä.

Täysivaltaisina vapaan tahdon olentoina tehtävämme on pitää tasapainomme, käyttää oikeuttamme olla useissa ulottuvuuksissa ja ylläpitää uuden Maan aikajanaa fokusoimalla energiamme.

Tyyntä ja rauhallista viikkoa kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.